Herkese günayyddınnn kızlarrrr
bebeğimin ismine karar verdik fikirlerinizi çokk merak ediyorum
kızımın adı '' duru elif '' olacak inşallahh
sizce nasıl
Selam kızlar :)
10,30 da kalktım, artık erken kalkamıyorum... Malum geceleri uyumayınca sabahta kalkmak zor oluyor. Kahvaltı yaptım kımıldayacak halim yok...
Çalışan arkadaşlar rumuzum Allah kolaylık versin size...
İsimler koyulmaya kesinleşmeye başlamış, bizde eşimle düşünsek fena olmayacak artık:)
canım leyna tatile gitti. inş. güzel vakit geçiriyodur.kizlar leyna diye bir arkadas vardi.uzun zamandir gorunmuyor.birseymi var acaba.bebegin haraketlerini az hissediyorum demisti yanilmiyorsam.aklima geldi birden ins birseyi yoktur.
Herkese günayyddınnn kızlarrrr
bebeğimin ismine karar verdik fikirlerinizi çokk merak ediyorum
kızımın adı '' duru elif '' olacak inşallahh
sizce nasıl
Evet canım bana doktorum verdi. Her gün 2 bardak süt, 1 kase yoğurt ve 1 küçük muz yersen ilaca gerek yok dedi.
Aminnn.Adınla hitap etmemizde bi sakınca var mı Dilekcim?
Havalar sıcak diiil mi? Gülşah nerede yaşıyon sen?Hani biz gündüzleri klima olmasa nefes alamiciiiz. Hele İstanbul, adana daha bi muzdarip bu konuda...
Bende bacak ağrısı diiil ama wc ye en az 3 en çok 5 defa kalkma durumum var. Önceden bi yattım mı sabahı bulurdum pehh
selam annişler...
canım çok güzel bir isim. ismiyle büyüsün inş. ama Elif Duru daha mı ahenkli geliyo kulağa. ya da bana öyle geldi. :)) benim kızım olsa Erva Duru koyacaktım adını.
oo maş. ben de 9 gibi uyamdım ilacımı içtim yattım bi daha 10.30 kalktım. eşimle güzel bi kahvaltı yaptık. evde miskin miskin geziniyorum. kontrölümü sormuşsun canım ben de çarşamba gitmeyi düşünüyodum. bakalım Satdaşlarımızın gelişimi nasıl :)))
ha bu arada biz isim bulduk ama kimse beğenmeyecek diye söylemek istemiyorum burda. çünkü ilk ismini mecburiyetten koyanlardanım. b( biliyorum sen ve bir çok arkadaş buna karşısınız ama insan kıramıyo işte. evet. eşimin babasının adını koyacaz biz de . eşim tek erkek. dayatmıyo ama çok istiyo biliyorum. kıramıyorm. onu ben istesem eminim o da kırmazdı. ..öf çok dertliyim bu konuda çooook.
canım leyna tatile gitti. inş. güzel vakit geçiriyodur.
kizlar az sonra carsiya gidip herseyimi aliyim artik.ayy ne kadar cok eksik varmis,iyiki havalar sicak degil yoksa yanmistim.birde geceleri hic uyuyamiyorum kizlar bacaklarimin agrisindan.ha birde ya 4 ya 5 ayaktayim bende, tuvalete gidiyorum.sizde cok cikiyormusunuz.:26:
esra erolun çikosu dogmuş kızlarrr
Daha bana 12 hafta var amaaanııın. Geçmiyor gibi geliyor bana da yahuu.ben hollandadayim canim.burasi hep yagmurlu bu sene.gerci herzaman boylede.20 sicak oldu haziranda daha yok boyle gider burasi.benimde isime geliyor aslinda.seneyede ins turkiyedeyim isterse yagmurlu gecsin.evet canim belli saatlerde kalkiyorum bende aklima hep bebegin suyu bitecek gibi geliyor,sacmaliyomuyum acaba?alakasi yoktur degilmi?anacim yatmadan once sulu seylere yaklasmiyorum ama nerden oluyor anlamiyorum.ondan snra uyu uyuyabilirsen.az kaldi diyorum ama daha 10 hafta var.
eşimin son dakika plan yapıp daha doğrusu bana son dakika söyleyip sinirlerimi germesinden nefrettttttt ediyorum yaaaaa
selam annişler...
canım çok güzel bir isim. ismiyle büyüsün inş. ama Elif Duru daha mı ahenkli geliyo kulağa. ya da bana öyle geldi. :)) benim kızım olsa Erva Duru koyacaktım adını.
oo maş. ben de 9 gibi uyamdım ilacımı içtim yattım bi daha 10.30 kalktım. eşimle güzel bi kahvaltı yaptık. evde miskin miskin geziniyorum. kontrölümü sormuşsun canım ben de çarşamba gitmeyi düşünüyodum. bakalım Satdaşlarımızın gelişimi nasıl :)))
ha bu arada biz isim bulduk ama kimse beğenmeyecek diye söylemek istemiyorum burda. çünkü ilk ismini mecburiyetten koyanlardanım. b( biliyorum sen ve bir çok arkadaş buna karşısınız ama insan kıramıyo işte. evet. eşimin babasının adını koyacaz biz de . eşim tek erkek. dayatmıyo ama çok istiyo biliyorum. kıramıyorm. onu ben istesem eminim o da kırmazdı. ..öf çok dertliyim bu konuda çooook.
canım leyna tatile gitti. inş. güzel vakit geçiriyodur.
çok sağol canım ıkı ısım koy sende elıf de olsunninsallah ikiside birbirinden guzel
bende kizima elif ismini dusunuyordum fakat esim annesinin ismini koymak istiyince hatice olarak degisti
bazen ben dönusumu hıssedıyorum çok acayıp hıssedıyorum kendımııkızlar sizde yürürken bebeginizin hareketlerini dönüşünü hissedebiliyormusunuzz
kız gıyın evde fıstık gıbın utanıyornmu yoksam ne utanıyon kocandan hemde giy minilerı falan fıstık gıbı dolaş evde sendün akşam eşimin meshur sortunu giydim üzerimede atlet resmen kırolar gibi dolaştım evin içinde
eşim döndü bana bakıyo ohh ohhh utangaçlık geçmiş donumada sahip çıktın ne zaman geri vercen diyo
dedim dogurana kadar giycem
eşimin son dakika plan yapıp daha doğrusu bana son dakika söyleyip sinirlerimi germesinden nefrettttttt ediyorum yaaaaa
Sağol canım. Ama son 2 gündür pek rahatım. İşleri hafiften kapmaya başladı yerime gelen arkadaş. Ben sadece yol gösteriyorum şuan. Bir de kalan işlerimi toparlamaya çalışıyorum. O yüzden sanki hafifledim biraz. Hatta biraz suçluluk hissediyom. Ben 1 ay böle boşa mı gidip gelcem diye.
Ben hiç suçluluk hissetmiyorum rumuzcum :) haram yemiyoruz çalmıyoruz sende rahat ol canım kasma hamilesin keyfi bir durum yok birazda dinlen bütün cumartesileri gittin yani dah ane olsun şimdide tadını çıkar ve hiç çekinme :)
Canım bende gece 3 kere krampla uyandım. ben magnezyum almıyorum zaten de muzu az yemeye başladım. Dha önce de dediğim gibi sıkıldım.Benim kociş alıştı kalkıp masaj yapıyor, geri uyuyor. Ha birde uyku sersemi bile kızıyor, "o muzları yeme sen, kilo alıcam diye gece süt de içme sonra da böyle kıvran diyor. "
ne bileyim magnezyumu karnın sertleşiyomu evetse o zaman magnezyum lazım diyip vermişti doktor, bende kramplarada iyi gelicek sanmıştım
benim eşim cumarteside çalışıyor ve öyle istediği zaman izin alamıyor mecburen öğleden sonra gidicez canım .
Hepimizde var evet canım ve çok can yakıcı, yanlız muzuda çok kaçırma ben hemoroid oldum
kizlar leyna diye bir arkadas vardi.uzun zamandir gorunmuyor.birseymi var acaba.bebegin haraketlerini az hissediyorum demisti yanilmiyorsam.aklima geldi birden ins birseyi yoktur.
Leyna tatilde canım bir şey olsa haberiiz olurdu :) O akşam tatile gitti bri süre olmayacak :)
selam annişler...
Filizcim söyleseydin canım ismini merak ettim, kayınvalide ve kayınpederin dayatmasına karşıyım daha çok :) ... İki isim verir istediğinle çağırısın sende :) Bende çarşamba gitmeyi düşünüyorum izinli olucam hemde iyi olur :) Bakalım nasıllar bizimkiler bende merak ediyorum kilo aldımı nasıl diye :)
kızlar sizde yürürken bebeginizin hareketlerini dönüşünü hissedebiliyormusunuzz
Kız ben daha otururken dönüşünü hissedemedim hahaha:)) Maşallah oğluşuna :)
Misafirmi çağırmış, kayınvalidenemi gidiyosunuzBende sinir olurum :)
Daha bana 12 hafta var amaaanııın. Geçmiyor gibi geliyor bana da yahuu.
Banada geçmiyor hele şu günler hiç geçmiyor sanki.. Ramazan çıksa eylül olsa bir an evvel artık :) Doğumlar başlasa uak ufak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?