2011 Ekim Anneleri

selam annişler...

Herkese günayyddınnn kızlarrrr

bebeğimin ismine karar verdik fikirlerinizi çokk merak ediyorum

kızımın adı '' duru elif '' olacak inşallahh

sizce nasıl

canım çok güzel bir isim. ismiyle büyüsün inş. ama Elif Duru daha mı ahenkli geliyo kulağa. ya da bana öyle geldi. :)) benim kızım olsa Erva Duru koyacaktım adını.

oo maş. ben de 9 gibi uyamdım ilacımı içtim yattım bi daha 10.30 kalktım. eşimle güzel bi kahvaltı yaptık. evde miskin miskin geziniyorum. kontrölümü sormuşsun canım ben de çarşamba gitmeyi düşünüyodum. bakalım Satdaşlarımızın gelişimi nasıl :)))

ha bu arada biz isim bulduk ama kimse beğenmeyecek diye söylemek istemiyorum burda. çünkü ilk ismini mecburiyetten koyanlardanım. b ( biliyorum sen ve bir çok arkadaş buna karşısınız ama insan kıramıyo işte. evet. eşimin babasının adını koyacaz biz de . eşim tek erkek. dayatmıyo ama çok istiyo biliyorum. kıramıyorm. onu ben istesem eminim o da kırmazdı. ..öf çok dertliyim bu konuda çooook.

kizlar leyna diye bir arkadas vardi.uzun zamandir gorunmuyor.birseymi var acaba.bebegin haraketlerini az hissediyorum demisti yanilmiyorsam.aklima geldi birden ins birseyi yoktur.
canım leyna tatile gitti. inş. güzel vakit geçiriyodur.

ben hollandadayim canim.burasi hep yagmurlu bu sene.gerci herzaman boylede.20 sicak oldu haziranda daha yok boyle gider burasi.benimde isime geliyor aslinda.seneyede ins turkiyedeyim isterse yagmurlu gecsin.evet canim belli saatlerde kalkiyorum bende aklima hep bebegin suyu bitecek gibi geliyor,sacmaliyomuyum acaba?alakasi yoktur degilmi?anacim yatmadan once sulu seylere yaklasmiyorum ama nerden oluyor anlamiyorum.ondan snra uyu uyuyabilirsen.az kaldi diyorum ama daha 10 hafta var.

ayy iyi bari kac gundur aklimda soruyum dedim unuttum.oh herkes tatile gitti benden baska bende korkumdan gidemedim ins seneye bebisimle gideriz.bu sefer cikiyorum kizlar opuldunuz.carsi kapancak 5 de.anca hallederim byyy

markete gittim bişeyler alıcam bir kız var sürekli dibimde orada çalışıyo ama her gittiğimde yanımda bitiyo
insan rahatsız oluyo yaa sanki bişi çalacakmışım gibi

vallah ben daha hic bir sey almadim magazalara gidiyorum fikir ediniyorum mobilya icin okadar insallah ramazandan sonra alicam herseyi
tuvalete mi oho sen onu bana sor her 6 7 dakikada bir gidiyorum cok mu su iciyorum ne

Havalar sıcak diiil mi? Gülşah nerede yaşıyon sen? Hani biz gündüzleri klima olmasa nefes alamiciiiz. Hele İstanbul, adana daha bi muzdarip bu konuda...
Bende bacak ağrısı diiil ama wc ye en az 3 en çok 5 defa kalkma durumum var. Önceden bi yattım mı sabahı bulurdum pehh[/QUOTE]

bizim burdada havalar cok kotu yagmur lu disarisi aksam gibi karanlik turkiyem gibi degil ki gunese hasretiz

dün akşam eşimin meshur sortunu giydim üzerimede atlet resmen kırolar gibi dolaştım evin içinde
eşim döndü bana bakıyo ohh ohhh utangaçlık geçmiş donumada sahip çıktın ne zaman geri vercen diyo
dedim dogurana kadar giycem

eşimin son dakika plan yapıp daha doğrusu bana son dakika söyleyip sinirlerimi germesinden nefrettttttt ediyorum yaaaaa

Daha bana 12 hafta var amaaanııın. Geçmiyor gibi geliyor bana da yahuu.

eşimin son dakika plan yapıp daha doğrusu bana son dakika söyleyip sinirlerimi germesinden nefrettttttt ediyorum yaaaaa

Ne olduuuu?

EVET CANIM ÖLE GIBI AMA ILK İSMİ ILE ÇAĞIRIYORLAR GENELDE ILK ISMMI DURU OLSUN DIYORUM ONUN ICIN

insallah ikiside birbirinden guzel
bende kizima elif ismini dusunuyordum fakat esim annesinin ismini koymak istiyince hatice olarak degisti
çok sağol canım ıkı ısım koy sende elıf de olsunn
kızlar sizde yürürken bebeginizin hareketlerini dönüşünü hissedebiliyormusunuzz
bazen ben dönusumu hıssedıyorum çok acayıp hıssedıyorum kendımıı
kız gıyın evde fıstık gıbın utanıyornmu yoksam ne utanıyon kocandan hemde giy minilerı falan fıstık gıbı dolaş evde sen

ayy çok tanıdık bir duygu :)
örn. işten eve gelmesine 5dk önce görüşürüz 1 ekmek al derim..
eve gelir 3-4 ekmekle.. derim ki sen duymadın herhalde 1 dediğimi... işte ablamı çağırdım.. şunu çağırdım der.. tam gırtlaklayacak zamanda da kapı çalar.. sırıtmak zorunda kalırsın..

ya da 10dk önce yaşadığım bir olayı söyleyim..
1 haftadır bugün iş arkadaşının düğününe gidicez diye konuşuyoruz.. bende azönce aradım sorayım dedim kaçta alacak beni diye..
demez mi ben şirketle geçerim takıyı takıp gelirim..
çıldırdım.. iyi git dedim.. ben sabahtan beri giysi ütülüyorum beyfendi beğendiğini giysin diye.. onun bana dediğine bak..
şimdi de bu yazıyı yazarken aradı.. akşama hazır ol gelicem 19,30 gibi seni almaya dedi..
ayol bişiy anlaması için ben sinir yapmam mı lazım illa..

Muzu yemeye başla rumzu o kramplar insanın aklını alıyor 2 defada bana oldu magnezyum almama rağmen çıs çıs çığırdım ve hemende açılmıyor bir iki gün sürüyor. Son aylar çok zorlu en rahat en ağrısız sızısız şekilde atlatmaya bakmamız lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…