iyi aksamlar herkese kızlar bugün çok kötü birgün gecirdim 2 gündür kızımın hareketleri azaldı bugün dayanamadım ve devlet hastanesine gittim kemeraltında işimde vardı ikisini aradan çıkarırım diye düşündüm neyse saat 11 30 civarı gittim doktor bey yok yemekteymiş ki ben acil giriş yaptım neyse saat 1 30 a kadar bekledim geldi beyefendi renkli dopler yazdı randevu alıcakmısım 3 gün içinde ultrasona gircekmişim doktor bey ben acil giriş yaptım ne 3 günü dedim o zaman normal ultrasona gir dedi neyse onada girmek için anamı aglattılar git okagıdı al yk bunu imzalat yok sunu mühürlet dayanamadım orda calısın bi kadınla kavga ettim sonunda girdim sonucu aldımdoktora göstermeden kendi hastaneme doktoruma gittim oda bakamam sana randevun yok demezmi acil dedim yinede almadı ben aglaya aglaya çıktım hataneden eşim aradı anlattım halkla ilişkiler sorumlusunu arayıp şikayet etmiş paramızla rezil ediyorsunuz bizi eşime çocuguma birsey olursa sorumlu su kim olacak bunun fln eşim hastaneye geri dön o bayanı bul ilgilenicek seninle dedi gittim kagıtlarımı kendileri hazırladı ücret bile almadılar nst odasına benimle geldiler demekki susmamak gerekiyormus nstye bagladılar sonuc iyi çıktı çok sükür allahım kimseyi kimseye muhtac etmesin artık allaha bırakmıstım ne olursa olsun dedim yapacak bişeyim kalmamıstı ama bugünü hiç unutmucam...
Geçmiş olsun kızlar inşallah geçici bulantılardır bunlar. Çocuğu olan arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla son 3 ay ara ara yoklarmış bulantılar. Ama ilk 3 ay gibi sürekliliği olmazmış.
Günaydın
Bu günlerde bende mide bulantısından yakınıyorum dün ne yediysem geri çıkardım bugünde korkudan kahvaltı bile yapamadım.İlk aylar hiç bulantım olmamıştı annem bana çekmişsin benimde doğuma yakın başlardı bulantılarım demiştiyengemde son zamanlarında istifra etmeye başlamıştı doktor doğum yaklaştıkca olur demişti:18:
Günaydın
Bu günlerde bende mide bulantısından yakınıyorum dün ne yediysem geri çıkardım bugünde korkudan kahvaltı bile yapamadım.İlk aylar hiç bulantım olmamıştı annem bana çekmişsin benimde doğuma yakın başlardı bulantılarım demiştiyengemde son zamanlarında istifra etmeye başlamıştı doktor doğum yaklaştıkca olur demişti:18:
kızlar çatır çatır çatladım((
canım çok güzel bir bebeğin var allah nazarlardan saklasın yeni doktorunuz da hayırlı olsun..Selam benim çenebaz güzel annişlerim. Ama kızlar yaaaaa 4 günü okumak bayağı işkence oldu bana ama sonunda bitirdim çok şükür.
Dün izinliydim sağlık ocağına gidip tahlillerimi ve aşımın 2. dozunu yaptırdım. Malesef idrarda oldukça fazla lokasit çıktı. Halbuki hiçbir belirtisi yoktu şaştım kaldım. Neyse 23. haftada benden bebeğe giden kan akışında yavaşlık olduğundan dün dopler tekrarlandı çok şükür durum düzelmiş. Hastanemizi ve doktorumuzu değiştirdik, öbür tonton amcamız doğuma girmiyorum dedi tontonluğu gitti gözümüzde.Yeni doktorumuz çok cici bir bayan ve oldukça ilgili gibi. 1 saat dopler de beklettiler yarım saat doktor felan derken bayağı gördük oğluşumu babasıyla. ( izin almıştı bizimle olmak için )
Bebeğimiz 1.241kg olmuş boyumuz 37 cm. Artistik resmini de aldık. Eki Görüntüle 237902
bebeğinin sağlığı sıhhati gayet iyi sen üzülme doktorun söylediklerine kızını düşün doktorlar söylerler ben de yaşadım aynı durumu biliyorsundur ben de azar işittim akşam 7 den sonra bir leblebi bile yemeyi yasakladı ama ben hiç bir yasağına uymadım bir daha ki ay gittiğimde kilon çok iyi ne yapıyorsan aynen devam et dedi tabi ben söyleyemedim yasağına uymadığımı.. o yüzden hiç canını sıkma kiloların hepsi doğumla bilikte gider inşallah senin de bebeğine maşallah...hanımlar bız sımdı geldık doktor kontorlunden ..yaklasık 2 ay oldu gıtmemıstık tatıl falan gırınce araya..canım ınanılmaz sıkıldı doktorumun sozlerıne..
58 kg ıle hamıle kaldım suan 67 kıloyum doktorumun tartısında ise 69 inanabılıyomusunuz..sok oldum adeta tartıdakı sayıya gore konusan doktorumun sozlerıne..
bana 2 ayda aldıgım 7 kılonun normalden cok cok fazla oldugunu 1 ayda en fazla 2 kg almam gerektıgını soyledı ve devam ettı...ben haftalarda bır hastası suan hastanede gozetım altındaymıs ve 10 gune kadar dogumunu yapıcam dedı..onun gıbı olmak ıstemıyorsan dıkkat edeceksın aksı halde dogumunda dogum sonrası ıyılesmende dıkıslerının sana verdıgı sıkıntıda artacak dedı..
ben kesınlıkle cok yemedıgımı hatta nerdeyse hıc yemedıgımı sadece su ıctıgımı ve vucudumun odem yaptıgını ellerımın ayaklarımın bacaklarımın şiştıgını soylesem de ınatla psıkolojımı bozmaya devam ettı..kızlar ben tatlıdan ve tatlı gıdalardan nefret eden hıc tuketmeyen bırıyım..meyveylede aram yok..haftada 3 4 gun aksamları yarım dılım kadar karpuz yedıgım o kadar..sıcaklar yuzunden zaten canım bısey ıstemıyor..genelde hep corba tarzı yıyorum oda aksamları sadece bır kase..sabah da 1 2 dilim kadar ekmek bıraz domates salatalık ve peynır ..şiştıgım ıcın zeytın bıle yemıyorum cok zaman..ve gelınen noktaya bakın..ben yemıyorum zaten dedıkce doktorum yemesen almazsın dedı durdu..
idrar tahlılı ıstedı ve yıne ıltıhap cıktı..bana artık ıltıhap konusunda cok dıkkatlı olmam gerektıgını bunun bana erken dogum yaptırabılecegını soyledı..tek kullanımlık toz verdı..normalde 1 ay da olan kontolude 20 gune ındırdı..heran hersey olabılır deyıp durdu..
sonrada moral verır gıbı sen zayıfken hamıle kaldın aslında buyuk bır rakam degıl bu ama senın ıcın rısklı dedı..anlamıyorum cıdden tansıyonum du kılomdu ıltıhabımdı şişliklerımdı derken dunya kadar lafı duydum geldım kısacası..
kadının bebegım hakkında soyledıklerıne sevınemedım bıle canımın sıkkınlıgından ...
kızım haftasından onde gıdıyor..normalde 29+4 deyken 30+3 cıktı...kılosu 1600 gr sinirden boyunu sormadım zaten detaylıda bıle sordugumda yaklasık ölcüm vermişti..
suyunun ıyı oldugunu gelısımının de normal ölcumlerle aynı gıttıgını soyledı..
fakatttttt tum bunlara dayanmamamı kesınlıkle dıkkat etmemı..bol bol yürüyüş yapmamı ve su içmemı..bıldırcın yumurtası ,süt peynır,yogurt yememı kırmızı et tuketmemı soyledı bende sımdı boyle konusuyorsunuz bıde bunları yesem 90 kg olurum heralde dedım..dıkkat etmezsem suyumun azalacagını ve yıne erken doguma alacagını soyledı..zaten şişliklerın baslamıs kı artık dahada fazla olcak dedı..
offf kızlar ınanılmaz canım sıkıldı yemın ederım..bugun kı paparamızıda yedık geldık cok sukur..
hepsi çook güzel iyi günlerde kullanın canım..Bunlarda benim bebişimin cicileri
ooh maşallah neyle besledin batu beyi gelişimi de önden gidiyordur muhtemelen aman nazar değmesin..biz geldikkkk.doktorun ofisiyle karşı karşıya oturmanın avantajı.oğluma ne ololur maşallah değin teyzeleri kilosu 1 950 doktor şok oldu bu hayatta çıkmaz sezeryan olcaksın dedi tabi bunu konyadaki asıl doktorumuza sorcaz o kararı verir ama benim durum vahim.babaannesiyle gittik kocacım yok malüm.poposunu döndü yüzünü göstermedi çok fene bu çocuk kime çektiyse
maşallah senin de kızına burnunu sevsinler onun doğunca bizim için de burnundan öpersin :)herkesee slmmm biz minik miinnoşumla dr dan geldikkkk
kızım 1256 gr ve 38 cm olmuşşş çok mutlu oldukkk babasına naz yaptı galiba yüzünü göstermedi kızımmm hem koluyla hem bacağıyla sakladı yüzünü ama o minik burunu gördük biz 2 hafta önce 900 gr 34 cm kızım gelişimi iyi dedi dr şükür iyiyizz maşallahh hepinizin kuzucuklarına ve benımkınedeee
çok mutluyummm
offf nasıl üzmüşler seni çok kızdım yaa bahsettiğimiz yerler hastane ve sen acil gitmişsin doktorda bakmıyorsa randevun yok diye biz kime güvenicez artık neyse üzme kendini eşin iyi söylemiş..iyi aksamlar herkese kızlar bugün çok kötü birgün gecirdim 2 gündür kızımın hareketleri azaldı bugün dayanamadım ve devlet hastanesine gittim kemeraltında işimde vardı ikisini aradan çıkarırım diye düşündüm neyse saat 11 30 civarı gittim doktor bey yok yemekteymiş ki ben acil giriş yaptım neyse saat 1 30 a kadar bekledim geldi beyefendi renkli dopler yazdı randevu alıcakmısım 3 gün içinde ultrasona gircekmişim doktor bey ben acil giriş yaptım ne 3 günü dedim o zaman normal ultrasona gir dedi neyse onada girmek için anamı aglattılar git okagıdı al yk bunu imzalat yok sunu mühürlet dayanamadım orda calısın bi kadınla kavga ettim sonunda girdim sonucu aldımdoktora göstermeden kendi hastaneme doktoruma gittim oda bakamam sana randevun yok demezmi acil dedim yinede almadı ben aglaya aglaya çıktım hataneden eşim aradı anlattım halkla ilişkiler sorumlusunu arayıp şikayet etmiş paramızla rezil ediyorsunuz bizi eşime çocuguma birsey olursa sorumlu su kim olacak bunun fln eşim hastaneye geri dön o bayanı bul ilgilenicek seninle dedi gittim kagıtlarımı kendileri hazırladı ücret bile almadılar nst odasına benimle geldiler demekki susmamak gerekiyormus nstye bagladılar sonuc iyi çıktı çok sükür allahım kimseyi kimseye muhtac etmesin artık allaha bırakmıstım ne olursa olsun dedim yapacak bişeyim kalmamıstı ama bugünü hiç unutmucam...
kızlar çatır çatır çatladım((
Ben de aynıyım tatlım. Bugün nefesim de darlanıyor kendimi boğulacak gibi hissediyorum sabah 8.15 te kalktım apar topar giyinip yetişicem diye fırladım evden. Yüzüm gözüm de şiş bugün.
Bir de moralim yerine geldi daha önceki şubeden tanıdığım bir bayan hiç kilo almamışsınız dedi bana sevindirik oldum
Bu da göbüşün son hali:
Eki Görüntüle 238454
canım çok güzel bir bebeğin var allah nazarlardan saklasın yeni doktorunuz da hayırlı olsun..
bebeğinin sağlığı sıhhati gayet iyi sen üzülme doktorun söylediklerine kızını düşün doktorlar söylerler ben de yaşadım aynı durumu biliyorsundur ben de azar işittim akşam 7 den sonra bir leblebi bile yemeyi yasakladı ama ben hiç bir yasağına uymadım bir daha ki ay gittiğimde kilon çok iyi ne yapıyorsan aynen devam et dedi tabi ben söyleyemedim yasağına uymadığımı.. o yüzden hiç canını sıkma kiloların hepsi doğumla bilikte gider inşallah senin de bebeğine maşallah...
hepsi çook güzel iyi günlerde kullanın canım..
ooh maşallah neyle besledin batu beyi gelişimi de önden gidiyordur muhtemelen aman nazar değmesin..
maşallah senin de kızına burnunu sevsinler onun doğunca bizim için de burnundan öpersin :)
offf nasıl üzmüşler seni çok kızdım yaa bahsettiğimiz yerler hastane ve sen acil gitmişsin doktorda bakmıyorsa randevun yok diye biz kime güvenicez artık neyse üzme kendini eşin iyi söylemiş..
aslında beğenmedim ama elim beğene gidiverdi birdengeçmiş olsun canım ne denenbilir ki başka
:80:
gerkese günaydın kızlar gece hiç uyumadım ama çok mutlu bir gece geçirdim sabaha kadar oğlumla oynaştık sıpacım ayağını dışarı ittirdi durdu topuğu elime geldi ben içeri itekliyorum o dışarı sonra sinirlendi elini bir yerden çıkarıyo sabaha kadar sevdik birbirimizi hala da etkileri devam ediyor işyerimize gelince güzel bir kahvaltı yaptık uyutcam biraz sonra kuzucuğumu öğle tatilinde de babamız sözünden dönmezse e bebeğe prima paketimizi almaya ve yeni ciciler bakmaya gidicez
deseydin dışı seni içi beni yakar...banada diyorlar çok alamdın ki 12 kilo aldım:))) ama çatlakları göremiyordum dün resimini çektim bakayım diye...kocam görünce diyorki yok artık bunuda internette yayınlarsan cidden boşarım snei:))....allahım yaaa
Ben de aynıyım tatlım. Bugün nefesim de darlanıyor kendimi boğulacak gibi hissediyorum sabah 8.15 te kalktım apar topar giyinip yetişicem diye fırladım evden. Yüzüm gözüm de şiş bugün.
Bir de moralim yerine geldi daha önceki şubeden tanıdığım bir bayan hiç kilo almamışsınız dedi bana sevindirik oldum
Bu da göbüşün son hali:
Eki Görüntüle 238454
Korkmuş eşinin gözü edut.
Leyna,elif maşallah bebişlerinize bayağı bayağı cilveye başladılar şimdiden.
valla cnm ya sağolsun benim kızım gün içindede hareketli ama babaya bi ilgi bi alaka kıskanıyoorum babası konusuyo hanımefendiyle anında tekme ben bazen bi tarafımı yırtıyorum banamısın demiyo
çok sağol teyzesii hepimizin bebeiklerine maşallahhhzeynebin tosununa
Mini etekin nazlı kızına
Iremin bebişine
kızlar maaaşallah bebişlerinize
ayyy ben bugün rahatım kociş mesaide bişey hazırlama dedi dünden kalanları yedim bende mis gibim
benımde aynen yüklemede 130 çıktıyok hayatım şeker 130
çok sağol canımm hepimizin bebişlerine maşallahhhhmaşallah cnm bebişineUmarım yeni druna hep böyle memnun devam edersin hangi hastaneye geçtin şimdi ???
Maşallah cnm kızınaBence sen hesabını kendi tartına göre yap drada takılıp keyfini kaçırma bak kuzu ne güzel büyüyo
çok şirinler cnm güle güle giydir
cnm maşallah oğlusuna
Maşallah cnm senin naz yapan minik minnoşunaYerim ben onun minik burnunu
denizim sende şekere takılıp kalma bence 2 günde yediğin bişey etkilemiştir çok yüksek çıkmamış zaten sen bildiğin gibi devam et
yemın ederım şu devlet hast. çalışanlarının havalarını bi aşa almak lazım hepsimi gıcık olur yaa kim kaldırıyor bunların burunlarını havaya drlardan daha havalılar daha mırın kırın yapıyorlar işini yap kardeşimm sabah sabah kızımla dövcez hepsiniiyi aksamlar herkese kızlar bugün çok kötü birgün gecirdim 2 gündür kızımın hareketleri azaldı bugün dayanamadım ve devlet hastanesine gittim kemeraltında işimde vardı ikisini aradan çıkarırım diye düşündüm neyse saat 11 30 civarı gittim doktor bey yok yemekteymiş ki ben acil giriş yaptım neyse saat 1 30 a kadar bekledim geldi beyefendi renkli dopler yazdı randevu alıcakmısım 3 gün içinde ultrasona gircekmişim doktor bey ben acil giriş yaptım ne 3 günü dedim o zaman normal ultrasona gir dedi neyse onada girmek için anamı aglattılar git okagıdı al yk bunu imzalat yok sunu mühürlet dayanamadım orda calısın bi kadınla kavga ettim sonunda girdim sonucu aldımdoktora göstermeden kendi hastaneme doktoruma gittim oda bakamam sana randevun yok demezmi acil dedim yinede almadı ben aglaya aglaya çıktım hataneden eşim aradı anlattım halkla ilişkiler sorumlusunu arayıp şikayet etmiş paramızla rezil ediyorsunuz bizi eşime çocuguma birsey olursa sorumlu su kim olacak bunun fln eşim hastaneye geri dön o bayanı bul ilgilenicek seninle dedi gittim kagıtlarımı kendileri hazırladı ücret bile almadılar nst odasına benimle geldiler demekki susmamak gerekiyormus nstye bagladılar sonuc iyi çıktı çok sükür allahım kimseyi kimseye muhtac etmesin artık allaha bırakmıstım ne olursa olsun dedim yapacak bişeyim kalmamıstı ama bugünü hiç unutmucam...
çok sağol canım sende takma kafana kımseyı kendıne sen bak ıyı sonra bız baktık olur ne yapabılıyorsan yapabıldıgın kadar yap arama sorma bılee kıymet bılmezler hiçzeynep ,mini etekk,irem maşşallah bebişlerinizee
nurcan süpper yaa,eksiğin kalmamış maşşallah ,bebeğinle iyi günlerde kullanın inş
Bikaçgündür film replklerin söyleyip gülen kocamla recep ivedik 2 yi seyrediyoruz kızlar ,bugün kaynanamlada tartıştım zaten ,normalde iftarları birlikte yapıyoduk ,görümcem,kayınlar,kaynanam vebiz ,hanidedim ayrı gayrı olmasın ,ama iftara yarım saat kala kendisine kızınca kalktım çorba makarna yaptım beraber yedik eşimle ,hayır bi misafiri olsa kapımdan ayrılmaz niiiiida ne yemek yapalııım ?? Diye ,10 gündür yan tarafta yemek yapıyorum bu tarafta ekmek te yok ,hiiiiç gelip sormuyo ,nida ne yedin içtin sen ,nasılsın ,bende bodoslama söyledim tabi anca işin olunca çalarsın kapımı dedim ,bana kalkmış benmi seni sorcaktım dedi ,bu sırada yemek hazırlıyodu ,bende dedim kendi evimde yaparım yerim ben ihtiyacım yok size dedimkocamıda yolladım ekmeğe aldı geldi keyifle yedik ,içtik valla ..zaten görümcemede kızdım ama onuda yarın anlatırım belki Neyse anlatınca sinir oldum ,dur bakalım !!
çok sağol canımmminietek ve zeynep maaşaallah bebişlerinize
nurcannurcan cicileriniz hayırlı olsun iyigünlerde kullansın bebişin
aynı soruyu bende sorcam kı daha benım bebk odama boya badana pımapen (tüm evın ) değişcek iş çok yanii mahvoldum bennnbu arada bırsey danısıcam benım muh.dogum tarıhım ekım 28
sorum su nezaman hazırlıklara baslamalıyım bebegın bı hurc dolusu kıyafetı var yenlerıde eskılerıde yıkıycam kımısını utuluycem ayrıca sepet besık 2 ana kucagı var onlarında dısı yıkancak kangurum ve su canta tarzı ana kucagıda yıkancak ekım bası dusunuyorum ama gecmı olurkı kararsızım erkendende koysam oglum ugrasır hem cok yerımde yok ekım de olursa hava serınlar oglumun yazlıklarını kaldırırım kıslıklarını cıkarırım ıkısı bı arada yerlesır cunku aynı dolapları kullanıcaklar ne dersınız gec olurmu bıde ınanın havaları unuttum ekım basında nasıl olurkı havalar ekım sonunda kalorıfer yakıyodum onu hatırlıyorum ama emın deılım yazlıklar kalkarmı bıde unutmadan bayramda yanı eylul basında havalar nasıl oluyordu ogluma bayramlık aldım uzun kollu gomlek ustune tsort gıymıs gıbı ınce baharlık ama uzun kollu gıyılırmı yoksa baska bısey dahamı alsam ılk bebegımde herseyı 6 aylıkken hazırdı kıyafetler yataklar oda sımdı yer bulamıyorum
canım çok güzel bir bebeğin var allah nazarlardan saklasın yeni doktorunuz da hayırlı olsun..
Bebeğinin sağlığı sıhhati gayet iyi sen üzülme doktorun söylediklerine kızını düşün doktorlar söylerler ben de yaşadım aynı durumu biliyorsundur ben de azar işittim akşam 7 den sonra bir leblebi bile yemeyi yasakladı ama ben hiç bir yasağına uymadım bir daha ki ay gittiğimde kilon çok iyi ne yapıyorsan aynen devam et dedi tabi ben söyleyemedim yasağına uymadığımı.. O yüzden hiç canını sıkma kiloların hepsi doğumla bilikte gider inşallah senin de bebeğine maşallah...
Hepsi çook güzel iyi günlerde kullanın canım..
Ooh maşallah neyle besledin batu beyi gelişimi de önden gidiyordur muhtemelen aman nazar değmesin..
Maşallah senin de kızına burnunu sevsinler onun doğunca bizim için de burnundan öpersin :)
offf nasıl üzmüşler seni çok kızdım yaa bahsettiğimiz yerler hastane ve sen acil gitmişsin doktorda bakmıyorsa randevun yok diye biz kime güvenicez artık neyse üzme kendini eşin iyi söylemiş..
Aslında beğenmedim ama elim beğene gidiverdi birdengeçmiş olsun canım ne denenbilir ki başka
:80:
Gerkese günaydın kızlar gece hiç uyumadım ama çok mutlu bir gece geçirdim sabaha kadar oğlumla oynaştık sıpacım ayağını dışarı ittirdi durdu topuğu elime geldi ben içeri itekliyorum o dışarı sonra sinirlendi elini bir yerden çıkarıyo sabaha kadar sevdik birbirimizi hala da etkileri devam ediyor işyerimize gelince güzel bir kahvaltı yaptık uyutcam biraz sonra kuzucuğumu öğle tatilinde de babamız sözünden dönmezse e bebeğe prima paketimizi almaya ve yeni ciciler bakmaya gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?