2011 Ekim Anneleri

Canım ne öyle rezil etmişler seni. Hadi devlet hastanesine alıştıkta özelin bu yaptığı da çok abes oluyor. Gerçi çoğu özel hastane özel olmaktan çıktı, bu durumu biraz da buna bağlıyorum ben.

Geçmiş olsun kızlar inşallah geçici bulantılardır bunlar. Çocuğu olan arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla son 3 ay ara ara yoklarmış bulantılar. Ama ilk 3 ay gibi sürekliliği olmazmış.

Umarım Eyt yaa. Tüm tadım kaçtı sabah sabah.
Bir de yerime alınan eleman ben çıkıcam, yapamıyom diye tutturdu. Patron gelsin konuşucam diyor. Ramazanı çıkarıp öyle söyle dedim yok diyor yaa.
Ben zaten hergün gün sayarak geliyorum. yeni elemanı bulalım biraz yetiştir öyle git derlerse ne dicem ben yaaa.

bu arada bırsey danısıcam benım muh.dogum tarıhım ekım 28
sorum su nezaman hazırlıklara baslamalıyım bebegın bı hurc dolusu kıyafetı var yenlerıde eskılerıde yıkıycam kımısını utuluycem ayrıca sepet besık 2 ana kucagı var onlarında dısı yıkancak kangurum ve su canta tarzı ana kucagıda yıkancak ekım bası dusunuyorum ama gecmı olurkı kararsızım erkendende koysam oglum ugrasır hem cok yerımde yok ekım de olursa hava serınlar oglumun yazlıklarını kaldırırım kıslıklarını cıkarırım ıkısı bı arada yerlesır cunku aynı dolapları kullanıcaklar ne dersınız gec olurmu bıde ınanın havaları unuttum ekım basında nasıl olurkı havalar ekım sonunda kalorıfer yakıyodum onu hatırlıyorum ama emın deılım yazlıklar kalkarmı bıde unutmadan bayramda yanı eylul basında havalar nasıl oluyordu ogluma bayramlık aldım uzun kollu gomlek ustune tsort gıymıs gıbı ınce baharlık ama uzun kollu gıyılırmı yoksa baska bısey dahamı alsam ılk bebegımde herseyı 6 aylıkken hazırdı kıyafetler yataklar oda sımdı yer bulamıyorum

Sende mi Miryem. Noluyo yaa. Arada bi yoklasa yada sadece sabah 1 kereliğine olsa neyse dicem de... Su içtim şimdi yine kötüyüm. Ağzıma bişey koymim ben en iyisi...
Of bugünü hiç sevmedim ben

off offffff senndemi başladıııı göbüşte varyaa tutuyorum bebişede bişi olmasın diyee çok korkuyorummmm daha var ama doğuma neden bulandıkiiiii bide bu sabah ilk defaaaaaa rahmimde kasılma olduuuuu ayy çok tırsıyoruummm vaktinde gelirr yavruşlar inşallahhh
bide ben daha dayanamıcamm ya bayrama kadar sabrediimmdee bayram tatilinden sonra çıkıcam iştenn kağıtlarımı vercemmm offf offfffffff

kızlar çatır çatır çatladım ((

Ben de aynıyım tatlım. Bugün nefesim de darlanıyor kendimi boğulacak gibi hissediyorum sabah 8.15 te kalktım apar topar giyinip yetişicem diye fırladım evden. Yüzüm gözüm de şiş bugün.

Bir de moralim yerine geldi daha önceki şubeden tanıdığım bir bayan hiç kilo almamışsınız dedi bana sevindirik oldum

Bu da göbüşün son hali:

herkese günaydın
uyandık kızımla kan ilacımızı içtik şimdi kahvaltı etmek için vakit dolduruyoruz....
gece gene şımarıklığı üstündeydi bizim prensesin allahım yok böyle bişey babaya bi cilveler bi tekmeler bi kaç kere denk gelmiştir tesadüftür falan dedim ama yok anam babası eve gelince fingirdeğim onun sesini duyunca kendinden geçiyo şimdiden böyle doğunca nasıl bütün ilgiyi üzerine çekecek bize ne şebeklikler yapacak allah bilir

Umarım Eyt yaa. Tüm tadım kaçtı sabah sabah.
Bir de yerime alınan eleman ben çıkıcam, yapamıyom diye tutturdu. Patron gelsin konuşucam diyor. Ramazanı çıkarıp öyle söyle dedim yok diyor yaa.
Ben zaten hergün gün sayarak geliyorum. yeni elemanı bulalım biraz yetiştir öyle git derlerse ne dicem ben yaaa.[/QUOTE]

Allah yardımcın olsun.aynısı benimde başıma geldi.3 tane eleman uğraş yetiştir basıp gitsin,sanki hayra çalışıyomuşlar gibi bide nazlarını çektimki.en sonunda biri kaldı şükür.

canım çok güzel bir bebeğin var allah nazarlardan saklasın yeni doktorunuz da hayırlı olsun..
bebeğinin sağlığı sıhhati gayet iyi sen üzülme doktorun söylediklerine kızını düşün doktorlar söylerler ben de yaşadım aynı durumu biliyorsundur ben de azar işittim akşam 7 den sonra bir leblebi bile yemeyi yasakladı ama ben hiç bir yasağına uymadım bir daha ki ay gittiğimde kilon çok iyi ne yapıyorsan aynen devam et dedi tabi ben söyleyemedim yasağına uymadığımı.. o yüzden hiç canını sıkma kiloların hepsi doğumla bilikte gider inşallah senin de bebeğine maşallah...
Bunlarda benim bebişimin cicileri
hepsi çook güzel iyi günlerde kullanın canım..
ooh maşallah neyle besledin batu beyi gelişimi de önden gidiyordur muhtemelen aman nazar değmesin..
maşallah senin de kızına burnunu sevsinler onun doğunca bizim için de burnundan öpersin :)
offf nasıl üzmüşler seni çok kızdım yaa bahsettiğimiz yerler hastane ve sen acil gitmişsin doktorda bakmıyorsa randevun yok diye biz kime güvenicez artık neyse üzme kendini eşin iyi söylemiş..
kızlar çatır çatır çatladım ((

aslında beğenmedim ama elim beğene gidiverdi birdengeçmiş olsun canım ne denenbilir ki başka
:80:
gerkese günaydın kızlar gece hiç uyumadım ama çok mutlu bir gece geçirdim sabaha kadar oğlumla oynaştık sıpacım ayağını dışarı ittirdi durdu topuğu elime geldi ben içeri itekliyorum o dışarı sonra sinirlendi elini bir yerden çıkarıyo sabaha kadar sevdik birbirimizi hala da etkileri devam ediyor işyerimize gelince güzel bir kahvaltı yaptık uyutcam biraz sonra kuzucuğumu öğle tatilinde de babamız sözünden dönmezse e bebeğe prima paketimizi almaya ve yeni ciciler bakmaya gidicez

deseydin dışı seni içi beni yakar...banada diyorlar çok alamdın ki 12 kilo aldım:))) ama çatlakları göremiyordum dün resimini çektim bakayım diye...kocam görünce diyorki yok artık bunuda internette yayınlarsan cidden boşarım snei:))....allahım yaaa

beğensemde beğenmesemde artık yapılacak bişi yok:))oğluşumdan sevgilerler

Korkmuş eşinin gözü edut.

Leyna,elif maşallah bebişlerinize bayağı bayağı cilveye başladılar şimdiden.

aman da aman sevsinler senin göbüşünün son halini ne de tatlıymışınız siz öyle bende tarif ettiğin şekildeydim son bir kaç gündür nefes alamıyordum ama anladım ki kıyafetlerden de kaynaklanıyormuş bu gün annemin tiril tiril bir pantolonu var onu giydim üzerime de bol bir t shirt ayağımda da açık terliklerim gören de devlet dairesinde değilde bir mağazada tezgahtar sanır benibu arada 63 le hamile kaldım 72 yi görmüş bulunmaktayım

Korkmuş eşinin gözü edut.

Leyna,elif maşallah bebişlerinize bayağı bayağı cilveye başladılar şimdiden.

valla cnm ya sağolsun benim kızım gün içindede hareketli ama babaya bi ilgi bi alaka kıskanıyoorum babası konusuyo hanımefendiyle anında tekme ben bazen bi tarafımı yırtıyorum banamısın demiyo

[QU
OTE=zeynepkaygin;20443907]off offffff senndemi başladıııı göbüşte varyaa tutuyorum bebişede bişi olmasın diyee çok korkuyorummmm daha var ama doğuma neden bulandıkiiiii bide bu sabah ilk defaaaaaa rahmimde kasılma olduuuuu ayy çok tırsıyoruummm vaktinde gelirr yavruşlar inşallahhh
bide ben daha dayanamıcamm ya bayrama kadar sabrediimmdee bayram tatilinden sonra çıkıcam iştenn kağıtlarımı vercemmm offf offfffffff[/QUOTE]

günaydın herkese,

minoşların saçları çıkıyordur anneler:).. belki ondan mideler bulanıyordur.

günaydın arkadaşlar...Güzel bir gün olsun inş.
ben saat 9da kalktım çamaşırlarımı serdim (6 da uyanıp attıydım makinaya na hamarat kadınım yahu :)))
sağlık ocağından aramışlardı dün gidip kan verdim, bebişimin kalp atışlarını dinledim. gerçi o doopleri zaten oynatıp durdu :)) idrar için çok cebelleştim tisim gelmedi bi türlü ya :))
en son hemşire iki bardak su verdi azcık yaptım inş. işlerini görür
tansiyonum çok düşük çıktı 8-4. aç gittim gerçi ondan zaar.
bi de hemşire kiloma baktı gözlerini pörtlete pörtleteee bu kadar kilo almış olabilir misiniz dedi iki ayda
en son gittiğimde 63müşüm 2 ay önce şimdi 70 gösterdim (( hadi 1 düştü kadın sağ olsun 69 ama yine de fazla dedi. toplamda 12 kilo oluyo ve 6sı son iki ay. gıcık oldum heee
ama Allah var hiç göstermiyorum :)))

neyse ben bi geçmişe dalayım sonra da yatarım herhal uykusuzum çünkü.
öptüm sizi

midesi bulanan arkadaşlarım inşallah hamileliğin sonunu böyle kötü bulantılarla geçirmezsiniz de bir an önce biter off ne zor zamanlar geçirmiştiniz ama geçmişti sizin için dua ediyorum..

valla cnm ya sağolsun benim kızım gün içindede hareketli ama babaya bi ilgi bi alaka kıskanıyoorum babası konusuyo hanımefendiyle anında tekme ben bazen bi tarafımı yırtıyorum banamısın demiyo

benim bebişimde öle hareketliki maşallh.bide kuvettli çat çat vuruyor şimdiiden.doğmadan anasını dövmee başladı oluşumuz.kısmetse bu ay sonu doğacak:)

zeynebin tosununa

Mini etekin nazlı kızına

Iremin bebişine

kızlar maaaşallah bebişlerinize

ayyy ben bugün rahatım kociş mesaide bişey hazırlama dedi dünden kalanları yedim bende mis gibim
çok sağol teyzesii hepimizin bebeiklerine maşallahhh
yok hayatım şeker 130
benımde aynen yüklemede 130 çıktı
çok sağol canımm hepimizin bebişlerine maşallahhhh
yemın ederım şu devlet hast. çalışanlarının havalarını bi aşa almak lazım hepsimi gıcık olur yaa kim kaldırıyor bunların burunlarını havaya drlardan daha havalılar daha mırın kırın yapıyorlar işini yap kardeşimm sabah sabah kızımla dövcez hepsini
benide sinir ettiler sabah sabah bır hastanın protokol yazmamıslar arıyorum 15 dak. Sonra ara arıyorum 20 dak sonra ara aa dedım sabahtan berı hastayı bekletıyorum verımn su numarayı kaç kere aramam gerek trıplı trıplı verdı numarayı sekreter uyuzuuu
çok sağol canım sende takma kafana kımseyı kendıne sen bak ıyı sonra bız baktık olur ne yapabılıyorsan yapabıldıgın kadar yap arama sorma bılee kıymet bılmezler hiç
minietek ve zeynep maaşaallah bebişlerinize
nurcannurcan cicileriniz hayırlı olsun iyigünlerde kullansın bebişin
çok sağol canımm
aynı soruyu bende sorcam kı daha benım bebk odama boya badana pımapen (tüm evın ) değişcek iş çok yanii mahvoldum bennn

öpreım teyzesııı hepiniz içinn onu koklayarak cennet uykulrına dalıcaz bırlıkte kızımlaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…