ben senın yerınde olsaydım eylulun son haftası başlardım 1 haftada bıterdı herhalde güzelce sarar kaldırırdım 35-36 haftalardada yerlestırırdımsenın baya ısın varmıs canım ya ben sadece yıkıycam utuluycem yerlestırcem bence ekım basına tadılat ıslerı bıterse ıyı olur erken dogar allah korusun ev ayaktayken cok zorlanırsın sonra
ben nezaman baslasam hazırlıklara ekımın ılk haftasını atlatıp yapsam gecmı olurkı :44:
benım kızımda babası dokununca oynamayı kesıyo ama benım kociş buna ınanamıyo nasıl anlıcak o dıyee :)))Klasik kız çocuğu işte, benim oğlumda baba elini koyunca duranlardan
günaydın topiğin güzel anneleri ve onların tatlı bebişleriherkes iyidir umarım geçmişi oku oku bitiremedim.bebişlere maşallah kocaman olmuşlar dün bizimde kontrolümüz vardı 2080gr boyuda 44cm olmuş kızımızın..çok tepikliyo cimcime kaburgama dayamış ayaklarını kafasıda sağ kasığımda bi kafasıyla bi ayağıyla sıkıştırıp duruyo hareketleriyle sallıyo resmen zaman gittikçe daralıyo 33.haftaya girdik doğum korkusu sarmaya başladı :18::18::18: allah hepimize yavrularımızı sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin
günaydın topiğin güzel anneleri ve onların tatlı bebişleriherkes iyidir umarım geçmişi oku oku bitiremedim.bebişlere maşallah kocaman olmuşlar dün bizimde kontrolümüz vardı 2080gr boyuda 44cm olmuş kızımızın..çok tepikliyo cimcime kaburgama dayamış ayaklarını kafasıda sağ kasığımda bi kafasıyla bi ayağıyla sıkıştırıp duruyo hareketleriyle sallıyo resmen zaman gittikçe daralıyo 33.haftaya girdik doğum korkusu sarmaya başladı :18::18::18: allah hepimize yavrularımızı sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin
senın baya ısın varmıs canım ya ben sadece yıkıycam utuluycem yerlestırcem bence ekım basına tadılat ıslerı bıterse ıyı olur erken dogar allah korusun ev ayaktayken cok zorlanırsın sonra
ben nezaman baslasam hazırlıklara ekımın ılk haftasını atlatıp yapsam gecmı olurkı :44:
bizim kıpraşık uyandı gidelimde kahvaltımızı edelim
ay benn buu eteğin üstüne aldığın badyy ye bayıldım gömlekli tam bizim işyerinde giymelikkkk lcw nin hangi şubesinden aldnn cnmm güle güüle giyinn elbisede hoşmuşşş vallahiiiiii
günayydıınn canlarrrrr herkesee güzell günler yine çok sıcak bugnnnnn benimde sabah bulantılarım geri geldi sizinde oluyomuu sabahları çıkarasım var hep yaaaaaaaaa
Günaydın kızlar.
Ben hiç iyi değilim. Kabus geri döndü. Sabahtan beri midemi boşaltıyorum.Karın büyük olunca daha bi zor oluyomuş.
Hayırlsı tabi ama doğuma kadar sürekli olmasa keşkeee.
Ben çok fenayım hiç bulantım olmamıştı şimdiye kadar yanımdan geçen beylerin parfümü bile midemi bulandırıyor bebeğim aç kaldı
bu aksam esim geliyor dun aniden biletini erkene almissinir ediyor yaa telefonda kizim nasilmista ozlemismiste insallah ona iyi bakmisimda mismislarda mismis bana nasilsin soran yok :84::84:
bu aksam esim geliyor dun aniden biletini erkene almissinir ediyor yaa telefonda kizim nasilmista ozlemismiste insallah ona iyi bakmisimda mismislarda mismis bana nasilsin soran yok :84::84:
kıskanma kıskanma annesiiiii....ikiniz için demiştir babası yafu
Selamlar :) Sabah 7 de kalktım biraz oturdum, wc den sonra hemoroid ağrısı çektim uykumu kaçırdı, 20 dakika kadar oturdum sonra hadi hanzade bu günüde telef etme kal uyu dedim . Döne döne uyumuşum, saat 11 de kalktım hemen kahvaltı hazırladım çok acıkmışız.. Mina ufak ufak dokunup durdu, yemek yedik şimdi tık yok :))
Bu gün kasıklarım ve belim ağrıyor, çok yattığımdanmı bilmiyorum ama endişelenmiyorum, normal... Çok ayakta kalsam dahada artıcak gibi, sanırım bebeğin pozisyonuna göre bazen şiddetli bazen az ağrıyor belimiz gerçi ayakta kalınca hep ağrıyor ya neyse... Birazdan yemek yaparım benimde yiyecek bir şeim yok evde yemek olarak... Erken yapayımda öğlen yerim yani öğlenden sonra :)
Ay aman ya inşallah bu gün son olur benimde bulantı yok bir kaç gündür ama bir anda ağzıma acı su geliyor tam çıkarcam frenliyorum. Yok yok sürekli devam etmicek sakın aklınıza öyle bir şey getirmeyin...
Bebişlerede maşallah kıpraşanlar tepişenler, sırtından vuranlar :))
Zeynep Pazar gününe daha çok var canım nerden çıkardın unuttuğunu? bekle bakalım :)
canım bende cok kılo aldıgımı dusunmuyorum ..sabah kalkınca tartıldım 66 geldım(zaten ılk gunden bu yana doktorun tartısında hep 3 kılo fazla gelmıstım ana saglıkta ıse 3 kılo eksık)sunu anladım kı doktorlar agız bırlıgı etmıs dön dolas hep aynı laf dillerde..ben mardındeyım canım..ozel ipek yolu hastanesınde buranın tek kadın kadın dogumcusu doktorum da.. :)sıkma canını ya ne gerek var benim doktorumda az ye diyip duruyo diyorum zaten az yiyorum ozamn daha az ye diyo kadın kafayı yedi!!!!takma hiç kafana normal bence kilon bebişinede maşallah önemli olan ikinizinde sağlıklı olması..doktorun kim buarada çok merak ettim yoksa aynı doktoramı gidiyoruz
cok guzel gorunuyorlar canım ıyı gunlerde gıy ınsaallah..Alahtan yaz hamıslıgı gecırıyoruz kızlar kısın daha da zor ..Kızlar, geçen gün kendime LCW den bir etek ve kalın askılı t-shirt aldım... Resimlerini sitesinden ekledim, t-shirt ün üzerinde gömlek var, desenli kalın askılı bir model, ikisi 31 küsür lira tuttu, etek 24,90 dı, t-shirt te 7 buçuktu yanılmıyorsam...
Eteği bugün giydim, çok rahat tavsiye ederim arkadaşlar...
Eki Görüntüle 238168 Eki Görüntüle 238167
Bir de şu elbiseyi denemiştim ama eşime sinirlenince almadan çıkmıştım, sitesinde daha ucuz belki mağazada da indirime girmiştir, onu da alırım belki, üzerine bolero ya da ceketle okulda da giyebilirim hem...
Eki Görüntüle 238169
cok guzel demıssın vallahı..ınsanı gıcık etmede üstlerıne yok bazılarının .. dıllerıne saglık..yaaa ama bukadar olmazki canom yaaa.biz eşek başıydık ,her çağırdığında ne yapalım dediğinde afadersin k.çmdan terler akarak kaç kişilik yemekler hazırlıyorum ,çbunlar bi dönüp ne yedin ne ettin demiyo ,tabii hamileyim ben misafir neyin ağırlayamam dedim yaa!!!
bugünde defacto ya gittim bi elbise beğendim ama eşimle gider alırız sora diye düşündüm ,bi anda alamıyom bişey nedense ,aşimin 1,5 yıllık işsizliği beni fazla cimri yaptı neyse ,eczaneye gittim görümcemin yanına,ilaçlarımı alıyım diye ,bana dediki naptın ,bende dedim ya bi elbise beğendim alcam ,bana demezmi haa onuda alcam diyosun yaniii....bak bak ,ne almışımki ben şimdiye kadar ,1-2 pan ve tshirt aldım hamileyken başka bişi almadım bile ,hayır sanki kesesinden çıkıyo !!!!bide dedimki insan derki ben alıyım bide ettiğin lafa bak ,yok o tek görümceymiş biz alcakmışız epri yapıyo aklınca ,bende dedimki sen 40 yıldır varsın ben ilk kez hamileyim ve bu ilk yeğenin !!! apışıp kaldı ama daha hıncımı almadım ,daha bide 100 tane isim öneriyo beleş yaaa...
bende evıme geldım gelelı tekrar basladım yuruyuslere..ıkı gundur ınanılmaz ayaklarım sancıyor cunku hem hızlı yuruyorum hem de 1 saat yuruyorum..ama sanırımçiğ olmusum..dogumumun kolay gecmesı ıcın ınsaallah..bugunun ılk gunaydını benden herkese mutlu guzel bı gun dılıyorum
kalktım esımı ıse gonderdım hazırlanıp bı yuruse cıkıcam cıkmadan gunaydın dıyım dedım esımı ıse gonderene kadar uykum acılıyo tekrar yatınca uyuyana kadar zorlanıyorum sonrada cok zor kalkıyorum ondan sonrada heryerım agrıyo boyle daha dınc oluyorum en azından
canım bızde bebek artık saclanmaya baslayınca olur derler..bırde bebek buyudukce mıdeye baskı yapıyor halıyle buda sana sıkıntı yapıyor..Günaydın kızlar.
Ben hiç iyi değilim. Kabus geri döndü. Sabahtan beri midemi boşaltıyorum.Karın büyük olunca daha bi zor oluyomuş.
Hayırlsı tabi ama doğuma kadar sürekli olmasa keşkeee.
ya ne kadar kremlernırsen kjremlen ..bedenının yapısıdır catlamana sebep..beımde gobıkte yok ama ön bacak ve kalcamda hafıf kızarmalar var..cok ta takmıyorum cunku daha onceden de vardı..kızlar çatır çatır çatladım((
gercekten kılo almıs gıbı degılsın..kendıme de bakınca sasırıyorum halen 38 beden bekarlık pantolunumu gıydıgımı dusunun ce nerdesınız kılolalrım dıyorumBen de aynıyım tatlım. Bugün nefesim de darlanıyor kendimi boğulacak gibi hissediyorum sabah 8.15 te kalktım apar topar giyinip yetişicem diye fırladım evden. Yüzüm gözüm de şiş bugün.
Bir de moralim yerine geldi daha önceki şubeden tanıdığım bir bayan hiç kilo almamışsınız dedi bana sevindirik oldum
Bu da göbüşün son hali:
Eki Görüntüle 238454
ya cıdden benımkı 5. ayına kadar gık demedı essek..sımdı gece gunduz gobıkımı hoplatıyor..oyle kımıldama tarzındada degıl..gecende esımın yegenı gobegıme bakıyormus kız cıglık cıglıga..dedım ne oldu ya dedı gobegın sekıl degıstrdı gormedın mı..ben oyle alısmısım kı bu duruma..resmen hoplatıyor yanı danacık...herkese günaydın
uyandık kızımla kan ilacımızı içtik şimdi kahvaltı etmek için vakit dolduruyoruz....
gece gene şımarıklığı üstündeydi bizim prensesin allahım yok böyle bişey babaya bi cilveler bi tekmelerbi kaç kere denk gelmiştir tesadüftür falan dedim ama yok anam babası eve gelince fingirdeğim onun sesini duyunca kendinden geçiyo şimdiden böyle doğunca nasıl bütün ilgiyi üzerine çekecek bize ne şebeklikler yapacak allah bilir
aman da aman sevsinler senin göbüşünün son halini ne de tatlıymışınız siz öyle bende tarif ettiğin şekildeydim son bir kaç gündür nefes alamıyordum ama anladım ki kıyafetlerden de kaynaklanıyormuş bu gün annemin tiril tiril bir pantolonu var onu giydim üzerime de bol bir t shirt ayağımda da açık terliklerim gören de devlet dairesinde değilde bir mağazada tezgahtar sanır benibu arada 63 le hamile kaldım 72 yi görmüş bulunmaktayım
bizim evdeki tüm işleri ben yaparım o beceremez.ne otel baktı tatil için ne kuyumcu.istediğim kolye vardı alcak olsa kesin onu alırdı ama önceden arisi aramalıydı mutlaka yakalardım
Zeynepçim bende senin gibiydim ama hamile kalınca elimi herşeyden çektim ve baktım ki eşim herşeyi yapabiliyormuş :) Birazda bizlerle ilgili sanırım bu çok anaç oluyoruz. Hiç geek yokmuş. İnşallah bebeğimde dolarsa eskisi gibi herşeyin sorumluluğunu almayı düşünmüyorum. İnan paylaşmak çok büyük bri yük alıyormulş kadından :) Belki başka bri planı vardır, maddi sıkıntı filan demiştin ya, daha makul bir şey alır belkide , bekle bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?