2011 Ekim Anneleri

ben senın yerınde olsaydım eylulun son haftası başlardım 1 haftada bıterdı herhalde güzelce sarar kaldırırdım 35-36 haftalardada yerlestırırdım

bakalım ben ne yapcam pimapenın yapılıp bitirılıp takılması 2 haftayı bulur hemen sonra boyacılar musaıtse başlasa onlarda 3 hafta maxımum süre versem alçıydı boyaydı yapsalar temızlıgınıde bıtırsem toplam 3 haftada en kötü ihtimal bu arada bebek odası siparıs vermıs olsak 5- 6 hafta sonra o gelse tam zamanında hersey bıtınce 6 hafta sonrası 34. Haftam bitmiş oluyoo 34. Hafta 27 eylülde bu işler biter desem zaten eylül sonu gıbı ızne çıkmayı planlıyorum ızne çıkar çıkmaz da bebişimin eşyaları yıkancak ütülencek dizilcek bu arada boyacılar bız yokken evdemı olcak ben ızın kullanmamaya çalışıcam oruc ağız annemımı bırakcamm ustalarla ugrasıp kuranını mevlutlerını bırakıp bende kalcak ustalarla ugrasıcak oruc ağız orayı temızle burayı sıl iftar yemeği hazırla off allah ım yardım et ne olurr ne yapıcam bennn
Klasik kız çocuğu işte, benim oğlumda baba elini koyunca duranlardan
benım kızımda babası dokununca oynamayı kesıyo ama benım kociş buna ınanamıyo nasıl anlıcak o dıyee :)))

oyyyoyooy maşallah güzel kızına Necla,sen ve yalugdan sanırım öğreneceğimiz çok şey olucak sanırım. Topiğimizin abileri ablaları.

Kızlar r
yamda zara da indirim varmış 5 tl kazak ve 5 tl kalın kilotlu çoraplar alıyordum bırd e erkek çocugu gördum rüyamda allah hayırlara yazsınn :)))

kızlar benim çizelgede haftalar ilerlio ama kalan gün sayısı yerinde sayıyo. nasıl düzeltilio yardım edebilecek varmı aceba:44::44: heyecanımı frenlio

Ya maşallah 2 kiloyu da gördük.
Zeynep ne ile besliyosun sen bıdığı senin bebikine de 41 kere maşallah.
Allah nazarlardan saklasın bıdıklarımızııı..

Canım ekim çok geç diil mi yaa. Tabi sen daha ii bilirisin ama Bence sen 36. haftaya girmeden bitir işleri. Ne olur ne olmaz canımcım.

ay benn buu eteğin üstüne aldığın badyy ye bayıldım gömlekli tam bizim işyerinde giymelikkkk lcw nin hangi şubesinden aldnn cnmm güle güüle giyinn elbisede hoşmuşşş vallahiiiiii

Beğenmene sevindim canım, benim aldığım body askılı, ama ip askılı değil kalın askılı, gömlek yok yani, tek halini bulamadım sitesinde, fotoğraf makinem de annemde olunca evdekini de çekemedim, benim kısa kollu yazlık ceketim var onunla giyerim okula giderken... Etek arıyordum bir süredir zaten, bu modeli de sadece bu şubede bulabildim, Adana da barajyolundaki lcw mağazasından aldım ikisini de...

bu aksam esim geliyor dun aniden biletini erkene almis sinir ediyor yaa telefonda kizim nasilmista ozlemismiste insallah ona iyi bakmisimda mismislarda mismisbana nasilsin soran yok :84::84:

Selamlar :) Sabah 7 de kalktım biraz oturdum, wc den sonra hemoroid ağrısı çektim uykumu kaçırdı, 20 dakika kadar oturdum sonra hadi hanzade bu günüde telef etme kal uyu dedim . Döne döne uyumuşum, saat 11 de kalktım hemen kahvaltı hazırladım çok acıkmışız.. Mina ufak ufak dokunup durdu, yemek yedik şimdi tık yok :))

Bu gün kasıklarım ve belim ağrıyor, çok yattığımdanmı bilmiyorum ama endişelenmiyorum, normal... Çok ayakta kalsam dahada artıcak gibi, sanırım bebeğin pozisyonuna göre bazen şiddetli bazen az ağrıyor belimiz gerçi ayakta kalınca hep ağrıyor ya neyse... Birazdan yemek yaparım benimde yiyecek bir şeim yok evde yemek olarak... Erken yapayımda öğlen yerim yani öğlenden sonra :)

günayydıınn canlarrrrr herkesee güzell günler yine çok sıcak bugnnnnn benimde sabah bulantılarım geri geldi sizinde oluyomuu sabahları çıkarasım var hep yaaaaaaaaa

Günaydın kızlar.
Ben hiç iyi değilim. Kabus geri döndü. Sabahtan beri midemi boşaltıyorum. Karın büyük olunca daha bi zor oluyomuş.
Hayırlsı tabi ama doğuma kadar sürekli olmasa keşkeee.

Ben çok fenayım hiç bulantım olmamıştı şimdiye kadar yanımdan geçen beylerin parfümü bile midemi bulandırıyor bebeğim aç kaldı

Ay aman ya inşallah bu gün son olur benimde bulantı yok bir kaç gündür ama bir anda ağzıma acı su geliyor tam çıkarcam frenliyorum. Yok yok sürekli devam etmicek sakın aklınıza öyle bir şey getirmeyin...

Bebişlerede maşallah kıpraşanlar tepişenler, sırtından vuranlar :))

Zeynep Pazar gününe daha çok var canım nerden çıkardın unuttuğunu? bekle bakalım :)

Zeamet senin kuzunada maşallah canım sanırım sende ilk doğum yapıcaklar arasındasın :)

Son düzenleme:
bu aksam esim geliyor dun aniden biletini erkene almis sinir ediyor yaa telefonda kizim nasilmista ozlemismiste insallah ona iyi bakmisimda mismislarda mismisbana nasilsin soran yok :84::84:

kıskanma kıskanma annesiiiii....ikiniz için demiştir babası yafu

bizim evdeki tüm işleri ben yaparım o beceremez.ne otel baktı tatil için ne kuyumcu.istediğim kolye vardı alcak olsa kesin onu alırdı ama önceden arisi aramalıydı mutlaka yakalardım

Ayy kızlar istanbulda hava ne güzel serin yağmurda yağıcakmış inşallah hep böyel olur :) Yağmur yağarsa eşimi ikna edebilirsem çıkıp ıslanmak istiyorum, yağmur altında yürüşüş yapcam az da olsa bir kaç dakikada olsa olsun.. Gerçi hasta olursun çocuğa bişi olur filan diye ırın kırın eder ama olsuuun :) Aş eriyorum Yağdır mevlaam suuuuu :)

canım bende cok kılo aldıgımı dusunmuyorum ..sabah kalkınca tartıldım 66 geldım(zaten ılk gunden bu yana doktorun tartısında hep 3 kılo fazla gelmıstım ana saglıkta ıse 3 kılo eksık)sunu anladım kı doktorlar agız bırlıgı etmıs dön dolas hep aynı laf dillerde..ben mardındeyım canım..ozel ipek yolu hastanesınde buranın tek kadın kadın dogumcusu doktorum da.. :)
cok guzel gorunuyorlar canım ıyı gunlerde gıy ınsaallah..Alahtan yaz hamıslıgı gecırıyoruz kızlar kısın daha da zor ..
cok guzel demıssın vallahı..ınsanı gıcık etmede üstlerıne yok bazılarının .. dıllerıne saglık..

bende evıme geldım gelelı tekrar basladım yuruyuslere..ıkı gundur ınanılmaz ayaklarım sancıyor cunku hem hızlı yuruyorum hem de 1 saat yuruyorum..ama sanırımçiğ olmusum..dogumumun kolay gecmesı ıcın ınsaallah..
Günaydın kızlar.
Ben hiç iyi değilim. Kabus geri döndü. Sabahtan beri midemi boşaltıyorum. Karın büyük olunca daha bi zor oluyomuş.
Hayırlsı tabi ama doğuma kadar sürekli olmasa keşkeee.
canım bızde bebek artık saclanmaya baslayınca olur derler..bırde bebek buyudukce mıdeye baskı yapıyor halıyle buda sana sıkıntı yapıyor..

kızlar çatır çatır çatladım ((
ya ne kadar kremlernırsen kjremlen ..bedenının yapısıdır catlamana sebep..beımde gobıkte yok ama ön bacak ve kalcamda hafıf kızarmalar var..cok ta takmıyorum cunku daha onceden de vardı..

gercekten kılo almıs gıbı degılsın..kendıme de bakınca sasırıyorum halen 38 beden bekarlık pantolunumu gıydıgımı dusunun ce nerdesınız kılolalrım dıyorum esımde belkı totonda olabılır dıyor.. önden bakınca bısey bellı olmuyorda..

ya cıdden benımkı 5. ayına kadar gık demedı essek..sımdı gece gunduz gobıkımı hoplatıyor..oyle kımıldama tarzındada degıl..gecende esımın yegenı gobegıme bakıyormus kız cıglık cıglıga..dedım ne oldu ya dedı gobegın sekıl degıstrdı gormedın mı..ben oyle alısmısım kı bu duruma..resmen hoplatıyor yanı danacık...

guzum bıde kısın hamıslık yasadıgını dusun..ayagına terlık gıyemezsın ..ayakkabı zaten olmuyor..ınsan hamısken zaten bunalımlı gıbı oluyo kat kat gıyınmek durumunda kalacaktık..hamdolsun sıcagıyla ugrasıyoruz ama avantajlarıda var yanıı..

bizim evdeki tüm işleri ben yaparım o beceremez.ne otel baktı tatil için ne kuyumcu.istediğim kolye vardı alcak olsa kesin onu alırdı ama önceden arisi aramalıydı mutlaka yakalardım

Zeynepçim bende senin gibiydim ama hamile kalınca elimi herşeyden çektim ve baktım ki eşim herşeyi yapabiliyormuş :) Birazda bizlerle ilgili sanırım bu çok anaç oluyoruz. Hiç geek yokmuş. İnşallah bebeğimde dolarsa eskisi gibi herşeyin sorumluluğunu almayı düşünmüyorum. İnan paylaşmak çok büyük bri yük alıyormulş kadından :) Belki başka bri planı vardır, maddi sıkıntı filan demiştin ya, daha makul bir şey alır belkide , bekle bakalım:)

Hanzade ne güzel uyu sen hafta içi. Bel ağrım benim geçti şükür. Ara ara yokluyor ama o da ayakta çok kalınca. Darısı sana.

Zeyneeep kız üzülmeye yer mi arıyon? Unutmamıştır o umutmamıştırrr.

canım mutfağın lambası patladı iki gün takmadı yine ben taktım.tamirat ,alışveriş ,ev işleri hep banadır.eczenede benim üstümdeydi eskiden o fabrikayla ilgileniyordu ben eczaneyle şimdi eczane ona kaldı uğramıyo bile

kızlar kızımla yasıt agustos bebecıgı zeynep dıye bir bebişe lösemi teshısı konuldu.. bu bebıs ıcın tefrıcıye okuyabılcek olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…