2011 Ekim Anneleri

bu zamana kadar hep sizi takip ediyordum şimdi yazmak nasip oldu. biz de 31 haftadayız. hepinizin kucakları dolar inşallah
karşılıklı dua edelim bu güzel günlerde...

hoşgeldin şekerim seninle aynı sayılırız seninde ağrıların var mı.bide benim gibi penguen gibi yürüyomusun

öglen kayinvalidemdeydik su an yine burdayiz ayy yorgunluktan bitmisim bugun ben. bu aralar kayinvalidemi eskisi gibi sevmeye basladim hayirdir insallah

maşallah cnm bebişine umarım yeni druna hep böyle memnun devam edersin hangi hastaneye geçtin şimdi ???
maşallah cnm kızına bence sen hesabını kendi tartına göre yap drada takılıp keyfini kaçırma bak kuzu ne güzel büyüyo
Bunlarda benim bebişimin cicileri
çok şirinler cnm güle güle giydir
cnm maşallah oğlusuna

maşallah cnm senin naz yapan minik minnoşuna yerim ben onun minik burnunu

denizim sende şekere takılıp kalma bence 2 günde yediğin bişey etkilemiştir çok yüksek çıkmamış zaten sen bildiğin gibi devam et

iyi aksamlar herkese kızlar bugün çok kötü birgün gecirdim 2 gündür kızımın hareketleri azaldı bugün dayanamadım ve devlet hastanesine gittim kemeraltında işimde vardı ikisini aradan çıkarırım diye düşündüm neyse saat 11 30 civarı gittim doktor bey yok yemekteymiş ki ben acil giriş yaptım neyse saat 1 30 a kadar bekledim geldi beyefendi renkli dopler yazdı randevu alıcakmısım 3 gün içinde ultrasona gircekmişim doktor bey ben acil giriş yaptım ne 3 günü dedim o zaman normal ultrasona gir dedi neyse onada girmek için anamı aglattılar git okagıdı al yk bunu imzalat yok sunu mühürlet dayanamadım orda calısın bi kadınla kavga ettim sonunda girdim sonucu aldımdoktora göstermeden kendi hastaneme doktoruma gittim oda bakamam sana randevun yok demezmi acil dedim yinede almadı ben aglaya aglaya çıktım hataneden eşim aradı anlattım halkla ilişkiler sorumlusunu arayıp şikayet etmiş paramızla rezil ediyorsunuz bizi eşime çocuguma birsey olursa sorumlu su kim olacak bunun fln eşim hastaneye geri dön o bayanı bul ilgilenicek seninle dedi gittim kagıtlarımı kendileri hazırladı ücret bile almadılar nst odasına benimle geldiler demekki susmamak gerekiyormus nstye bagladılar sonuc iyi çıktı çok sükür allahım kimseyi kimseye muhtac etmesin artık allaha bırakmıstım ne olursa olsun dedim yapacak bişeyim kalmamıstı ama bugünü hiç unutmucam...

ayy gercekten ne zamana kadarmıs ındıırmler.. 13 unde donuyorum adanaya.. hemen gıdıp bakayım olmazsa...

Merhaba kızlar. Dün odamızıda aldık, hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşallah. Herkesler iyidir umarım...
Canım hangi marka ve kaça aldın???
güzel günlerde kullansın minnakın canım
benimde sağdaki akıp akıp duruyo solda hala icraat yok musluk tıkalı galiba

kız seninkiler cenene dayanacak benimkiler dizlerime meydan okuyolar yer çekimi diye bişi var annem sütyen tak sarkarlar didi bende 2 gündür takıyorum evde ya sarkarlarsa eyvah eyvahh
oyy oyy maşallahhhhhçok tatlı çıkmışşşşşşş
maşallah kuzuna canım sağlıgı gelişimi iyiya şükür doktorlarda insanı sinir etmek için özel çaba sarfediyolar boşver
Bunlarda benim bebişimin cicileri
çok güzeller canım benimm maşallahhh
aman maşallahh kızzz kocaman olmuş

ah canım yaaa eger kadın sağlıgı diye bir yer var oraya gittiysen adına çok üzüldüm maalesef bende orada bir kere muayene olmuştum resmen anamı aglattılar zorda kalsan kendi doktoruna git çok geçmiş olsun canımmm

Hayırlı olsun canım... Nasıldı fiyatlar salih bebede, ben özaldakine bakayım diyordum bugün dışarı çıktığımızda, geçmişiz eşim de geri dönmedi... Zaten trafikte bir sürü saçmalık yaşadık, kazasız belasız eve dönmekten başka bir şeyi gözüm görmedi...

adana deme çok özledim memleketimi

memleket çok sıcak boşver bulunduğun yerin tadını çıkar

ayy gercekten ne zamana kadarmıs ındıırmler.. 13 unde donuyorum adanaya.. hemen gıdıp bakayım olmazsa...

önce bi indirim yapıolar sonra kasaya gidince %10 daha indirim yapıolar.geçen ay gittiğimde öyle bir şey yoktu.hem de taksitli fiyatlar peşin gibi.örn:kraft yeni doğan ana kucağını 148.e aldım.taksitli :)

kötü bi gün geçirmissin cnm ama aldığın haber bebişinin iyi olması bunu unutturmuş geçmiş olsun tatlım umarım tekrar yasamazsın böyle bişey

zeynep ,mini etekk,irem maşşallah bebişlerinizee
nurcan süpper yaa,eksiğin kalmamış maşşallah ,bebeğinle iyi günlerde kullanın inş
bikaçgündür film replklerin söyleyip gülen kocamla recep ivedik 2 yi seyrediyoruz kızlar ,bugün kaynanamlada tartıştım zaten ,normalde iftarları birlikte yapıyoduk ,görümcem,kayınlar,kaynanam vebiz ,hanidedim ayrı gayrı olmasın ,ama iftara yarım saat kala kendisine kızınca kalktım çorba makarna yaptım beraber yedik eşimle ,hayır bi misafiri olsa kapımdan ayrılmaz niiiiida ne yemek yapalııım ?? diye ,10 gündür yan tarafta yemek yapıyorum bu tarafta ekmek te yok ,hiiiiç gelip sormuyo ,nida ne yedin içtin sen ,nasılsın ,bende bodoslama söyledim tabi anca işin olunca çalarsın kapımı dedim ,bana kalkmış benmi seni sorcaktım dedi ,bu sırada yemek hazırlıyodu ,bende dedim kendi evimde yaparım yerim ben ihtiyacım yok size dedimkocamıda yolladım ekmeğe aldı geldi keyifle yedik ,içtik valla ..zaten görümcemede kızdım ama onuda yarın anlatırım belki neyse anlatınca sinir oldum ,dur bakalım !!

Son düzenleme:

seni sormuyo diyemi tartışıp canını sıktın sen ay ben dövcem seni heeee yegenimi niye üzüyosun kendini niye üzüyosun sen bakimmm

sıkma canını ya ne gerek var benim doktorumda az ye diyip duruyo diyorum zaten az yiyorum ozamn daha az ye diyo kadın kafayı yedi!!!!takma hiç kafana normal bence kilon bebişinede maşallah önemli olan ikinizinde sağlıklı olması..doktorun kim buarada çok merak ettim yoksa aynı doktoramı gidiyoruz

Kızlar, geçen gün kendime LCW den bir etek ve kalın askılı t-shirt aldım... Resimlerini sitesinden ekledim, t-shirt ün üzerinde gömlek var, desenli kalın askılı bir model, ikisi 31 küsür lira tuttu, etek 24,90 dı, t-shirt te 7 buçuktu yanılmıyorsam...
Eteği bugün giydim, çok rahat tavsiye ederim arkadaşlar...

Bir de şu elbiseyi denemiştim ama eşime sinirlenince almadan çıkmıştım, sitesinde daha ucuz belki mağazada da indirime girmiştir, onu da alırım belki, üzerine bolero ya da ceketle okulda da giyebilirim hem...

güzel gunlerde giyin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…