güzel gunlerde giyin canım
seni sormuyo diyemi tartışıp canını sıktın sen ay ben dövcem seni heeee yegenimi niye üzüyosun kendini niye üzüyosun sen bakimmm
yaaa ama bukadar olmazki canom yaaa.biz eşek başıydık ,her çağırdığında ne yapalım dediğinde afadersin k.çmdan terler akarak kaç kişilik yemekler hazırlıyorum ,çbunlar bi dönüp ne yedin ne ettin demiyo ,tabii hamileyim ben misafir neyin ağırlayamam dedim yaa!!!
bugünde defacto ya gittim bi elbise beğendim ama eşimle gider alırız sora diye düşündüm ,bi anda alamıyom bişey nedense ,aşimin 1,5 yıllık işsizliği beni fazla cimri yaptı neyse ,eczaneye gittim görümcemin yanına,ilaçlarımı alıyım diye ,bana dediki naptın ,bende dedim ya bi elbise beğendim alcam ,bana demezmi haa onuda alcam diyosun yaniii....bak bak ,ne almışımki ben şimdiye kadar ,1-2 pan ve tshirt aldım hamileyken başka bişi almadım bile ,hayır sanki kesesinden çıkıyo !!!!bide dedimki insan derki ben alıyım bide ettiğin lafa bak ,yok o tek görümceymiş biz alcakmışız epri yapıyo aklınca ,bende dedimki sen 40 yıldır varsın ben ilk kez hamileyim ve bu ilk yeğenin !!! apışıp kaldı ama daha hıncımı almadım ,daha bide 100 tane isim öneriyo beleş yaaa...
yaaa ama bukadar olmazki canom yaaa.biz eşek başıydık ,her çağırdığında ne yapalım dediğinde afadersin k.çmdan terler akarak kaç kişilik yemekler hazırlıyorum ,çbunlar bi dönüp ne yedin ne ettin demiyo ,tabii hamileyim ben misafir neyin ağırlayamam dedim yaa!!!
bugünde defacto ya gittim bi elbise beğendim ama eşimle gider alırız sora diye düşündüm ,bi anda alamıyom bişey nedense ,aşimin 1,5 yıllık işsizliği beni fazla cimri yaptı neyse ,eczaneye gittim görümcemin yanına,ilaçlarımı alıyım diye ,bana dediki naptın ,bende dedim ya bi elbise beğendim alcam ,bana demezmi haa onuda alcam diyosun yaniii....bak bak ,ne almışımki ben şimdiye kadar ,1-2 pan ve tshirt aldım hamileyken başka bişi almadım bile ,hayır sanki kesesinden çıkıyo !!!!bide dedimki insan derki ben alıyım bide ettiğin lafa bak ,yok o tek görümceymiş biz alcakmışız epri yapıyo aklınca ,bende dedimki sen 40 yıldır varsın ben ilk kez hamileyim ve bu ilk yeğenin !!! apışıp kaldı ama daha hıncımı almadım ,daha bide 100 tane isim öneriyo beleş yaaa...
çok kilo almamana ne dedi doktor
bende kilo almadım diye sızlanıyordum
tek olmadığıma sevindim:78:
bebegine ve sana 41 kere maşallahhhh
maşallah cnm bebişineumarım yeni druna hep böyle memnun devam edersin hangi hastaneye geçtin şimdi ???
Kızlar, geçen gün kendime LCW den bir etek ve kalın askılı t-shirt aldım... Resimlerini sitesinden ekledim, t-shirt ün üzerinde gömlek var, desenli kalın askılı bir model, ikisi 31 küsür lira tuttu, etek 24,90 dı, t-shirt te 7 buçuktu yanılmıyorsam...
Eteği bugün giydim, çok rahat tavsiye ederim arkadaşlar...
Eki Görüntüle 238168 Eki Görüntüle 238167
Bir de şu elbiseyi denemiştim ama eşime sinirlenince almadan çıkmıştım, sitesinde daha ucuz belki mağazada da indirime girmiştir, onu da alırım belki, üzerine bolero ya da ceketle okulda da giyebilirim hem...
Eki Görüntüle 238169
günayydıınn canlarrrrr herkesee güzell günler yine çok sıcak bugnnnnn benimde sabah bulantılarım geri geldi sizinde oluyomuu sabahları çıkarasım var hep yaaaaaaaaa
Günaydın kızlar.
Ben hiç iyi değilim. Kabus geri döndü. Sabahtan beri midemi boşaltıyorum.Karın büyük olunca daha bi zor oluyomuş.
Hayırlsı tabi ama doğuma kadar sürekli olmasa keşkeee.
Geçmiş olsun kızlar inşallah geçici bulantılardır bunlar. Çocuğu olan arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla son 3 ay ara ara yoklarmış bulantılar. Ama ilk 3 ay gibi sürekliliği olmazmış.
Günaydın kızlar.
Ben hiç iyi değilim. Kabus geri döndü. Sabahtan beri midemi boşaltıyorum.Karın büyük olunca daha bi zor oluyomuş.
Hayırlsı tabi ama doğuma kadar sürekli olmasa keşkeee.
günayydıınn canlarrrrr herkesee güzell günler yine çok sıcak bugnnnnn benimde sabah bulantılarım geri geldi sizinde oluyomuu sabahları çıkarasım var hep yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?