2011 Ekim Anneleri

seni sormuyo diyemi tartışıp canını sıktın sen ay ben dövcem seni heeee yegenimi niye üzüyosun kendini niye üzüyosun sen bakimmm

yaaa ama bukadar olmazki canom yaaa.biz eşek başıydık ,her çağırdığında ne yapalım dediğinde afadersin k.çmdan terler akarak kaç kişilik yemekler hazırlıyorum ,çbunlar bi dönüp ne yedin ne ettin demiyo ,tabii hamileyim ben misafir neyin ağırlayamam dedim yaa!!!
bugünde defacto ya gittim bi elbise beğendim ama eşimle gider alırız sora diye düşündüm ,bi anda alamıyom bişey nedense ,aşimin 1,5 yıllık işsizliği beni fazla cimri yaptı neyse ,eczaneye gittim görümcemin yanına,ilaçlarımı alıyım diye ,bana dediki naptın ,bende dedim ya bi elbise beğendim alcam ,bana demezmi haa onuda alcam diyosun yaniii....bak bak ,ne almışımki ben şimdiye kadar ,1-2 pan ve tshirt aldım hamileyken başka bişi almadım bile ,hayır sanki kesesinden çıkıyo !!!!bide dedimki insan derki ben alıyım bide ettiğin lafa bak ,yok o tek görümceymiş biz alcakmışız epri yapıyo aklınca ,bende dedimki sen 40 yıldır varsın ben ilk kez hamileyim ve bu ilk yeğenin !!! apışıp kaldı ama daha hıncımı almadım ,daha bide 100 tane isim öneriyo beleş yaaa...

Ay ona neymiş senin ne alıp ne sattığın, evin ayrı yönün öte değil mi arkadaşım... Boşver sen böyle insanların tavırlarını...

Tek görümce oluna mı kıymetli olunuyormuş, nicelik değil nitelik önemli deseydin sen de... (Mesela ben tek gelinim üç görümcem var, üçü de birbirinden tatlı & iyidir...)

İsim konusunda da "biz karar verdik çocuğumuzun adına" diyin, anlasınlar üzerlerine vazife olmadığını...

Son düzenleme:
ayyy kizlar maasalah deyim yani baya konusmusunuz ,kalkicam belim agridi yarin kontrolum var kizlar yavrumu gorecem ins iyi haberle gelirim ins kizlar dua edin olurmu:26:.

en gece kuşu benim heraldee.hep bu saatlerde burda oluyorum.sahura kadar yatmıyorum ben de ondan.sabah ta sağlık ocağında kontrolüm var.30lu haftalara da girdik hayırlısıyla.bide 20li haftalara girince çok heyacanlanmıştım.Allahın izniyle 38 de olcaz inş. sağlıklaa.hepimiz de.
bgn annemin sitedeki komşular bana karnın inmiş gibi fln dediler dedim naptınız daha 30. haftadayız bizz.millete kalsa hemen doğutturcak zamanında doğsunlar inşaallahh :)

denisss_ruj, Miranda, canom_14, leyna, filiz_fidan, bsrtrn, duygu7785, nejla_nemus, usluem, fatosersin, advocate85, rumuz17, hanzadee, Yalug, ealtinn, domatesli_pilav, makarnaa

kızlar kusura bakmayın o gün acele çıktığımdan teşekkür edemedim size.. Beğeni ve hoş yorumlarınız tebrikleriniz adına canı gönülden teşekür ederim

filizcim aynı frekansda olduğumuza sevindim canım ben aslında gençliğimden beri edebiyatın içindeyim ve İbrahim abiyi tanıyalı bi 12 yıl oldu galiba.. o günden bu yana takib ederim kendisini ve İsmet Özel favorilerimden, ama edebiyat adınaysa eğer şair-yazar olarak ayrım yapmıyorum.. Nazımı da okrum yani... sitemizi beğenmene sevindim, hem içerik hem dizayn olarak ilgilenmeye çalışıyorum... zaten pc ye oturduğumda artık ya orası ya burası:) çok kopsamda yinede bişiler var hala.. bu süre zarfında yazmaya epey bi ara verdim, ama edebi bişeyler söz konusuysa şekil a da olduğu gibi çenem düşer:) bu konuda sohbet etmek en sevdiğim şey:82:

denizcim arkadaşlarımın ısrarı üzerine (derli toplu bi yerden canları istedikçe okucaklarmış) mütevazi bi blogum var güncellemesemde... öyle mübalasız çalışmalarım var işte, aslında zenginlik adına eklenecek bi çok şey varda şu anda maddi manevi yavruya çalıştığımızdan bu konulardan epeyce bi uzak kaldım.. neyse burdan bakabilirsin canım

http://delilikulkesindennotlar-babiahsen.blogspot.com/

Son düzenleme:
bugunun ılk gunaydını benden herkese mutlu guzel bı gun dılıyorum
kalktım esımı ıse gonderdım hazırlanıp bı yuruse cıkıcam cıkmadan gunaydın dıyım dedım esımı ıse gonderene kadar uykum acılıyo tekrar yatınca uyuyana kadar zorlanıyorum sonrada cok zor kalkıyorum ondan sonrada heryerım agrıyo boyle daha dınc oluyorum en azından

günaydın inşallah bugun hepimiz için güzel bir gün olurrrr:97::97::97:

o ne demekmiş öyle terbiyesiz iyi yapıştırmışsın lafı altta kalma yoksa eziyorlar canım ama kendinide üzme bu arada çünkü böyle insanlar düzelmez sen üzüldüğünle kalırsın kaynanaya bişey demiyorum zaten onlara göre gelin köle yapsın etsin işi biz onu ne için aldık derler aramazsın sormazsın ogluna şikayet ederler komşulara anlatırlar ama kendileri aramayınca ee biz yaşlıyız siz arıcaksınız derler siz yapcaksınız derler takmayacaksın canım artık çokta yüz verme inan ki astarınıda istiyorlar bende en başta her hafta arardım ayda 3-4 kere giderdim baktım ki sadece ben deger veriyorum artık aramıyorum gitmiyorum mümkün oldugunca uzak dur bebek dogdugunda sana çok karışacak eminim nede olsa oglumun yavrusu diye seni köşeye itecekler benim kaynanam daha ilk gebeliğimde yavrumun yavrusu diye söylenirdi anlamazdım bende ama şimdi anlıyorum ki biz gelinler kaynanalar için taşıyıcı kadın hizmetçiyiz bazı kadınlar çok şanslı çünkü kaynanaları onlara kızları gibi davranıyor keske bizde onlar kadar şanslı olsaydık ahh ahhh belki bazı arkadaşlar yazdıklarımı yanlış bulabilirler ama kendi kaynanam için konuşursak beni komşularına ben ayak işlerimi yaptırmak için aldık bu gelini diye tanıştıran bir kadın
biz ev düzmeye geldik izmirden istanbula evdeki eski eşyalar gitti yenileri bekledik gelmedi boş evde yatmak zorunda kaldık kaynana annem eşim ben
yere yorganlardan yatak yaptık dedikki bunlar ana ogul yatsın bizde anne kız yatarız kaynanam annemin gözünün içine bakarak ben oglumla yatmam burcuyla oglum yanyana yatsın bizde senle dünür dünüre annem ben şok neymiş erkek 10 yaşına gelince anne koynuna almazmış
oglan gece annesine yanaşmasın diye kadın annemin yanında beni oglunun koynuna sokmayı teklif etti biz o gece annemle montlarımızın üzerinde yattık
annem düğüne 1 hafta kala beni vermekten vazgeçiyordu ben eşime anlatınca annemi zor ikna etti çocuk ahh ahh bana yaptıklarını anlatsam neler çıkar
ki ben hala gördümmü saygısızlık etmiyorum ama artık yüzgözde olmuyorum takma kafana yaşayacagın güzel günleri düşün inşallah sinirin geçmiştir bu sabah güzel bir şekilde uyanırsın canım

günayydıınn canlarrrrr herkesee güzell günler yine çok sıcak bugnnnnn benimde sabah bulantılarım geri geldi sizinde oluyomuu sabahları çıkarasım var hep yaaaaaaaaa

Günaydınnnnn güzel bir gün olsun hepimize inşallah.

çok kilo almamana ne dedi doktor
bende kilo almadım diye sızlanıyordum
tek olmadığıma sevindim:78:

bebegine ve sana 41 kere maşallahhhh

Çok memnun bu durumdan canım. Ben ilk üç ay miğdemden dolayı 5 kilo verdim onunda etkisi büyük tabiki bu oranda.

maşallah cnm bebişine umarım yeni druna hep böyle memnun devam edersin hangi hastaneye geçtin şimdi ???

Dragos Şifaya doppler için gitmiştim şans eseri başhekimle tanıştık beni referansıyla doktorlarından birine yönlendirdi, birde benim eskiden çalıştığım hastanedeki hemşirelerden biri oraya geçmiş ilgi alaka güzel olunca oraya karar kıldık.

ay benn buu eteğin üstüne aldığın badyy ye bayıldım gömlekli tam bizim işyerinde giymelikkkk lcw nin hangi şubesinden aldnn cnmm güle güüle giyinn elbisede hoşmuşşş vallahiiiiii

Günaydın kızlar.
Ben hiç iyi değilim. Kabus geri döndü. Sabahtan beri midemi boşaltıyorum. Karın büyük olunca daha bi zor oluyomuş.
Hayırlsı tabi ama doğuma kadar sürekli olmasa keşkeee.

günayydıınn canlarrrrr herkesee güzell günler yine çok sıcak bugnnnnn benimde sabah bulantılarım geri geldi sizinde oluyomuu sabahları çıkarasım var hep yaaaaaaaaa

Günaydın kızlar.
Ben hiç iyi değilim. Kabus geri döndü. Sabahtan beri midemi boşaltıyorum. Karın büyük olunca daha bi zor oluyomuş.

Geçmiş olsun kızlar inşallah geçici bulantılardır bunlar. Çocuğu olan arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla son 3 ay ara ara yoklarmış bulantılar. Ama ilk 3 ay gibi sürekliliği olmazmış.

Geçmiş olsun kızlar inşallah geçici bulantılardır bunlar. Çocuğu olan arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla son 3 ay ara ara yoklarmış bulantılar. Ama ilk 3 ay gibi sürekliliği olmazmış.

ayy inşallahh dediğin gibidirrr kızz i işe gelmeden zorla evde bişiler yedim şimdi onlarıda çıkarırsammm bişi yiyemem hiç iştahım da yokkkkkkk off offffffff

Günaydın kızlar.

Günaydın

Bu günlerde bende mide bulantısından yakınıyorum dün ne yediysem geri çıkardım bugünde korkudan kahvaltı bile yapamadım.İlk aylar hiç bulantım olmamıştı annem bana çekmişsin benimde doğuma yakın başlardı bulantılarım demiştiyengemde son zamanlarında istifra etmeye başlamıştı doktor doğum yaklaştıkca olur demişti:18:

günaydın kızlar
bulantılar gerı dondu demek umarımen kısa zamanda gecer ıns.
2 gundur okuyup cıkıyorum valla nedense bı turluyazamadım bebeklerımızın kıloları ıyı hepsı toplu masallah
ysmncım arkadasın ıcın gercekten uzuldum rabbım sabır versın ıns.
bıarkadas dun sanırım dogumdan sonra yenı topık acalım demıstı ben daha oncede gebelıgımde baska bı sıtedeydım orda son kısı dogurana kadar topıkacmamıstık yoksa ıkıye bolunuyo hem doguranlar ve dogurmayanlar hemde katılım az oluyo cunku doguranlar cok fazla gıremıyorlıstemızde aktıf olan sonkısı kımse onu bekleyelım kızlar sonra acarıs dun agustos forumuna baktımda dogumu bekleyenler bebeklerının gazlarıyla ugrasanlar cumbus var darısı basımıza
dun ben kalktım yatana kadar yemek yedım sureklı atıstırdım nedendır anlamadım tatlı yıyısımı gormelısınız hele ondan aldım hazzı anlatamam saat 11.30 da yattım ve o saate kadar yedım ve kotu son bı kılo aldım bıgunde bı kılo bugun kendıme ceza verdım yemıycem az yıycem yanı o kıloyu vermem gerek sanırım nazar deydırdım kendıme hazıranın basından bu yana sadece 1 kılo almıstım onuda yenılerde aldım
dun bırı pudrada bahsetmıstı unutmadan onuda yazayım pudra hıc bı doktor tavsıye etmıyor bebegın cıgerlerıne zararlı bılgınıze ...
gununuz guzel gecsın ınsallah kılo almadan sadece bebeklerımızı besleyecegımız bı gun olur ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…