2011 Ekim Anneleri

yok canım benim de 3 gende geldi bi sıkıntı çıkmadı hamd olsun. senin beğendiğin de güzel görünüyo.

canım bebefixten 180'e aldım. burda sordum en son 220ye indirdiler arada 40 tl fark vardı ben de netten aldım.
yatak daha almadım ama visco yatakklar var ondan alırım sanırım

senın baya ısın varmıs canım ya ben sadece yıkıycam utuluycem yerlestırcem bence ekım basına tadılat ıslerı bıterse ıyı olur erken dogar allah korusun ev ayaktayken cok zorlanırsın sonra
ben nezaman baslasam hazırlıklara ekımın ılk haftasını atlatıp yapsam gecmı olurkı :44:

günaydın herkese,

minoşların saçları çıkıyordur anneler:).. belki ondan mideler bulanıyordur.[/QUOTE]

:d: OLABİLİR ASLINDA BENDE ÇOK SAÇLIYMIŞIM

midesi bulanan arkadaşlarım inşallah hamileliğin sonunu böyle kötü bulantılarla geçirmezsiniz de bir an önce biter off ne zor zamanlar geçirmiştiniz ama geçmişti sizin için dua ediyorum..

SAOLL CNMM İYİ DİLEKLERİN İÇİNNN SEVİYORUZ SENİİİİİİİİİ YARIN DOKTORA GİTCESSS ULTRASONDA SAÇ ÇIKTIĞI BELLİ OLUYOMU KİİZLAAAAAARRRRRRRRR

Sende mi Miryem. Noluyo yaa. Arada bi yoklasa yada sadece sabah 1 kereliğine olsa neyse dicem de... Su içtim şimdi yine kötüyüm. Ağzıma bişey koymim ben en iyisi...
Of bugünü hiç sevmedim ben

Ben çok fenayım hiç bulantım olmamıştı şimdiye kadar yanımdan geçen beylerin parfümü bile midemi bulandırıyor bebeğim aç kaldı

çok tatlı görünüyor karnın valla:) kıyafettinde çok yakışmış.kaç haftalık şuan ?

Canım bu ay sonu erken değilmiii neden öle oluyo doğumun sezeryanmııııı

Allah yardımcın olsun.aynısı benimde başıma geldi.3 tane eleman uğraş yetiştir basıp gitsin,sanki hayra çalışıyomuşlar gibi bide nazlarını çektimki.en sonunda biri kaldı şükür.[/QUOTE]

Sorma yaa. Zaten moralim yoktu bide üstüne bu tam tuz biber oldu. Hayır da niye 1,5 ay sonra söylüyosun. Zaten 2 hafta da gelişini beklemiştik. 2 ay boşa gitti. Kalan 2 haftada imkansız bi adam yetiştiremem ben. Hayır ya gençler ne kadar rahat öyle. Yapamıyorum deyip çıkıveriyorlar işin içinden. Ahh ahh ben mesleğe ilk başaldığımda ne zorluklara katlanmıştım. Onun bunun lafını az yememiştim.Ağlayıp ağlayıp işe devam etmiştim, öğrenmem lazım diye. Ekmek kolayına kazanılıyor sanki. Babam bana bakmak zorunda doğurduysa masrafıma da katlanacak fikri yerleşmiş herkese. Ben öğrenciyken bile babama yüküm az olsun diye çalışırdım. Allah nankör evlat vermesin, hayırlı ve aklı başında evlat/evlatlar nasip etsin hepimize.

midesi bulanan arkadaşlarım inşallah hamileliğin sonunu böyle kötü bulantılarla geçirmezsiniz de bir an önce biter off ne zor zamanlar geçirmiştiniz ama geçmişti sizin için dua ediyorum..

Teşekkürler Leynacım. Umarım diğer kızlar da bizim kervana katılmaz.

günaydın herkese,

minoşların saçları çıkıyordur anneler:).. belki ondan mideler bulanıyordur.

:d: OLABİLİR ASLINDA BENDE ÇOK SAÇLIYMIŞIM

SAOLL CNMM İYİ DİLEKLERİN İÇİNNN SEVİYORUZ SENİİİİİİİİİ YARIN DOKTORA GİTCESSS ULTRASONDA SAÇ ÇIKTIĞI BELLİ OLUYOMU KİİZLAAAAAARRRRRRRRR[/QUOTE]

ayyy olr mu ki ben doktoruma sorsam kesin güler de bana yine de sorucam sen de sor unutma sakın :)

günaydın topiğin güzel anneleri ve onların tatlı bebişleri herkes iyidir umarım geçmişi oku oku bitiremedim.bebişlere maşallah kocaman olmuşlardün bizimde kontrolümüz vardı 2080gr boyuda 44cm olmuş kızımızın..çok tepikliyo cimcime kaburgama dayamış ayaklarını kafasıda sağ kasığımda bi kafasıyla bi ayağıyla sıkıştırıp duruyo hareketleriyle sallıyo resmen zaman gittikçe daralıyo 33.haftaya girdik doğum korkusu sarmaya başladı :18::18::18: allah hepimize yavrularımızı sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin

maşallah cnm bebişine ay artık 2 kilolar görülmeye başladı çok heyecan verici az kaldı büyük buluşmaya

Günayydıınn biz de geldik. topikimiz hareketli başlamış güne, ohh ne güzel maşallah

Eyt, irem, zeyneb, minietek, foca... maşallah yavrularınıza. iyi olmanıza çok sevindim, daha da iyi olursunuz inşallah

Rumuzcum ben de bulantısı tekerrür edenlerdenim. cumartesi doktora sordum. bi de bozuntuya vermemek için, gülmesin diye, "sabahları midem bulanıyor ama ben bu haftalarda normal diye biliyoruuum bebek saçıyla filan ilgisi yok tabiki değil mii?" diye sordum. hafif bir tebessümle, gülmemeye çalışarak elbette ilgisi yok, olabilir. geçicektir yakında dedi normal yani. hatta bu sabah bulantım fazla olunca, itiraf ediyorum dişlerimi işyerine gidince fırçalarım deyip evde fırçalayamadım. diş fırçalarken daha çok oluyor çünkü.

Allah yardımcın olsun.aynısı benimde başıma geldi.3 tane eleman uğraş yetiştir basıp gitsin,sanki hayra çalışıyomuşlar gibi bide nazlarını çektimki.en sonunda biri kaldı şükür.

Sorma yaa. Zaten moralim yoktu bide üstüne bu tam tuz biber oldu. Hayır da niye 1,5 ay sonra söylüyosun. Zaten 2 hafta da gelişini beklemiştik. 2 ay boşa gitti. Kalan 2 haftada imkansız bi adam yetiştiremem ben. Hayır ya gençler ne kadar rahat öyle. Yapamıyorum deyip çıkıveriyorlar işin içinden. Ahh ahh ben mesleğe ilk başaldığımda ne zorluklara katlanmıştım. Onun bunun lafını az yememiştim.Ağlayıp ağlayıp işe devam etmiştim, öğrenmem lazım diye. Ekmek kolayına kazanılıyor sanki. Babam bana bakmak zorunda doğurduysa masrafıma da katlanacak fikri yerleşmiş herkese. Ben öğrenciyken bile babama yüküm az olsun diye çalışırdım. Allah nankör evlat vermesin, hayırlı ve aklı başında evlat/evlatlar nasip etsin hepimize.

Amin canım amin.şimdikiler gökten insin diye bekliyolar azıcık zorluk gördümü haydiii :83:yazık ya yazık.anne babalarınada yazık.Allah bu mübarek günlerde giderir sıkıntını inş rumuzcum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…