benim bebişimde öle hareketliki maşallh.bide kuvettli çat çat vuruyor şimdiiden.doğmadan anasını dövmee başladı oluşumuz.kısmetse bu ay sonu doğacak:)
evet haklısın canım kırmızılı olanı güzel bide... benim de tipi filan baya bi hoşuma gitti... dediğin gibi nevresim uyku setiyle filan renklenir.. zeytine üç günde gelmişti, sende de bi sorun çıkmadı dimi?
bu arada senin kuzu güle güle yatsın içinde
Babymax Montana Sallanr Lks Oyun Park (70x110 cm)-104 | | Bebefix.com
ben aslında bunun mavi olanın beğendim en çok ama mavi tercih edince normal mavi çıkıyor, bu turkuaza bakan mavi değil
anaaam 2 saat uyuyup geldim ,geçmişi bitirebilene aşk olsun yaniiibidaha ben uyurken bukadar konuşmayın heee daha geçmiş bitmedi ama artık bişiler yazman gerek
bende tam bir kahverengi manyağı olarak bundan alcam ,ne kadara aldın canım ,internettenmi aldın ,yatağını nasıl ayarladın???:
[QUOTE=zeynepkaygin;20443907]off offffff senndemi başladıııı göbüşte varyaa tutuyorum bebişede bişi olmasın diyee çok korkuyorummmm daha var ama doğuma neden bulandıkiiiii bide bu sabah ilk defaaaaaa rahmimde kasılma olduuuuu ayy çok tırsıyoruummm vaktinde gelirr yavruşlar inşallahhh
bide ben daha dayanamıcamm ya bayrama kadar sabrediimmdee bayram tatilinden sonra çıkıcam iştenn kağıtlarımı vercemmm offf offfffffff
midesi bulanan arkadaşlarım inşallah hamileliğin sonunu böyle kötü bulantılarla geçirmezsiniz de bir an önce biter off ne zor zamanlar geçirmiştiniz ama geçmişti sizin için dua ediyorum..
Sende mi Miryem. Noluyo yaa. Arada bi yoklasa yada sadece sabah 1 kereliğine olsa neyse dicem de... Su içtim şimdi yine kötüyüm. Ağzıma bişey koymim ben en iyisi...
Of bugünü hiç sevmedim ben
deseydin dışı seni içi beni yakar...banada diyorlar çok alamdın ki 12 kilo aldım:))) ama çatlakları göremiyordum dün resimini çektim bakayım diye...kocam görünce diyorki yok artık bunuda internette yayınlarsan cidden boşarım snei:))....allahım yaaa
Ben çok fenayım hiç bulantım olmamıştı şimdiye kadar yanımdan geçen beylerin parfümü bile midemi bulandırıyor bebeğim aç kaldı
Umarım Eyt yaa. Tüm tadım kaçtı sabah sabah.
Bir de yerime alınan eleman ben çıkıcam, yapamıyom diye tutturdu.Patron gelsin konuşucam diyor. Ramazanı çıkarıp öyle söyle dedim yok diyor yaa.
Ben zaten hergün gün sayarak geliyorum. yeni elemanı bulalım biraz yetiştir öyle git derlerse ne dicem ben yaaa.
midesi bulanan arkadaşlarım inşallah hamileliğin sonunu böyle kötü bulantılarla geçirmezsiniz de bir an önce biter off ne zor zamanlar geçirmiştiniz ama geçmişti sizin için dua ediyorum..
valla cnm ya sağolsun benim kızım gün içindede hareketli ama babaya bi ilgi bi alaka kıskanıyoorum babası konusuyo hanımefendiyle anında tekme ben bazen bi tarafımı yırtıyorum banamısın demiyo
günaydın herkese,
minoşların saçları çıkıyordur anneler:).. belki ondan mideler bulanıyordur.
Klasik kız çocuğu işte, benim oğlumda baba elini koyunca duranlardan
günaydın topiğin güzel anneleri ve onların tatlı bebişleriherkes iyidir umarım geçmişi oku oku bitiremedim.bebişlere maşallah kocaman olmuşlar dün bizimde kontrolümüz vardı 2080gr boyuda 44cm olmuş kızımızın..çok tepikliyo cimcime kaburgama dayamış ayaklarını kafasıda sağ kasığımda bi kafasıyla bi ayağıyla sıkıştırıp duruyo hareketleriyle sallıyo resmen zaman gittikçe daralıyo 33.haftaya girdik doğum korkusu sarmaya başladı :18::18::18: allah hepimize yavrularımızı sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin
sen nediyorsun.ben varya sabundan feci tiksinmiştim.kokusuz sabun aradık sürekli.9.ay bitmek üzere hala sabunu koklayamam
Allah yardımcın olsun.aynısı benimde başıma geldi.3 tane eleman uğraş yetiştir basıp gitsin,sanki hayra çalışıyomuşlar gibi bide nazlarını çektimki.en sonunda biri kaldı şükür.
Klasik kız çocuğu işte, benim oğlumda baba elini koyunca duranlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?