2011 Ekim Anneleri

hatunlar bana bir fikir verin 6 adet patikli alt üst takım 8 adet tulum hepsi yenidoğan 0-3 aylık yeterlimidir?bir kaç tane daha alt üst takım alsam mı?:26:

Maşallah canım bebeğine..., kalan hafta sayın tek haneli olmuş, kolay doğumlar nasip olur inşallah hepimize...

hatunlar bana bir fikir verin 6 adet patikli alt üst takım 8 adet tulum hepsi yenidoğan 0-3 aylık yeterlimidir?bir kaç tane daha alt üst takım alsam mı?:26:

yeter bence.bendede o kadar var da dün kafama takıldı benim kuzu biraz hormonlu ya inş kullanabiliriz israf olmaz.amannn arkadaşım iki tane olsa birini yıkar birini giydiririz sağlıkla bir doğsalardı

Bence biran önce başla canım, bizim evin işine 1 haftada biter dediler 3 haftada bitti!!! daha doğrusu bitmedi, bugün de usta var evde hatalı yapılan yerleri yeniden yapıyorlar; duvar kırıntısı & fayans kırığı uğraşacaz gene...

Şeyma ben 200 tane alayım, bitirip yine alırım canım rabbim şifa versin inşallah.. İlik nakli ile çözüm olabiliyor inşallah atlatır yavru.

allah razı olsun canım.. Rabbım kımseye yasatmasın boyle bı acı... annesı amerıkaya goturcek ıns sıfa bulur

canım cok alma cok cabuk buyuolar.. hıc gıydıremeden kaldırırsın...

Yeter canım bence çok bile, birazda doğduktan sonra alırsın ihtiyacın olursa :)

Tmm o zaman doğsun bakalım kilosuna boyuna göre alırım.

kızlar kızımla yasıt agustos bebecıgı zeynep dıye bir bebişe lösemi teshısı konuldu.. bu bebıs ıcın tefrıcıye okuyabılcek olan var mı?

Rabbimiz tez zamanda şifa versin,şu kadar okurum diye söz veremem ama kaç tane okumuşsam sonradan yazsam olmaz mı?

kızlar kızımla yasıt agustos bebecıgı zeynep dıye bir bebişe lösemi teshısı konuldu.. bu bebıs ıcın tefrıcıye okuyabılcek olan var mı?

Canım ben 25 tane alsam? Az ama Kuranımı da bitirmeye çalışıyom bi yandan daaa.

Miryem yeter ne yapıyon yaaa.Sonra bebikin büyük olur, küçük olur, aldıklarına sığar sığmaz. doğunca alırsın kalanını canımcım. En olmadı alana kadar makine açar yıkarsın.

Rabbimiz tez zamanda şifa versin,şu kadar okurum diye söz veremem ama kaç tane okumuşsam sonradan yazsam olmaz mı?

canım bellı bı sayı versen cok makbule gecer zaten 50 tane kaldı...

Canım ben 25 tane alsam? Az ama Kuranımı da bitirmeye çalışıyom bi yandan daaa.

canım cok tesekkurler Allah razı olsun...

Annem de böyleydi, eskiden telli sarılan siğortalar vardı, sigorta atar annem sarar, ampul patlar annem değiştirir, musluk değişecek annem değiştirir, elinde tornavida pense yapılacak işi yapar... Babam hiç anlamadığı gibi yapmaya teşebbüste etmezdi... Ama abimin ve eşimin elinden her iş geliyor Allahtan...
Gerçi benimki de hala tül var onu asacak inşallah bir haftadır... Ellerinden gelse de arada bir iteklemek gerekiyor erkekleri iş yapmaları için...

Miryem yeter ne yapıyon yaaa.Sonra bebikin büyük olur, küçük olur, aldıklarına sığar sığmaz. doğunca alırsın kalanını canımcım. En olmadı alana kadar makine açar yıkarsın.

Kıyafetlerini hep kırmızılı,kremli almışım pembe pembe ciciler alayım demiştim neyse doğuma kadar bebek mağazalarına uğramıycam

Bir kadın bunalımı : Bunalım , Bunaalım , Bunu alıım , bunu alayım , bunu da alayım , bunu al bunu , al bunu da , bunu da bunu da......

ayy bende hepsını kırmızı krem almısım bılıyomsuun hepsı bırbırıne benzıyo dedı gecen bı komsu ama cok begenerek aldım valla:)

baya ısın var canım ssenın ya annende yorulcak napalım anne olmak zor ıs oda bunun sevabını alıcak ınsallah rabbım kolaylık versın bıran once baslat kafan cok yorulur yapsınlar bıtsın ılla basında durulması sartmı hem evı toplasan onlar yapsa sız bılırsınız tabı ama kafan cok yorulur bu sekılde ama bıtınce mıs gıbı olucak bunu dusun sevın ısı gucu dusunme bebegınle yenılenmıs bı evde olucaksın bu cok guzel
ınan gunlerdır bunu dusunuyorum oglumun dolapları dolu nereye koyucam bılmıyorum malum kıyafet cok ayırmam lazım cok cabuk buyuyor hangılerını cıkarıcam hangılerını kaldırcam 9 aya kadar olanlarımı cıkarsam dumur oldum yanı oglum 3 yasında 3 yasa kadar tum kıyafetler var hangısı nezman oluyodu hatırlamıyorum sonra cıkarmadıklarım kuculebılır bıde oglum yaz bebegıydı aklım karısık anlıyacagın beynımdurdu neyapmalıyım bılmıyorum keske brırı olsada bırlıkte yapsak ama yok

cok bıle 0_3 ay kıyafetlerı cok az gıyoyor hatta tulumu oglum 2. hafta gıyemedı patıklı 0_3 ay tulumu yepyenı duruyo cogu yeterlı dıger aylardan al almadıysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…