Hanzade ne güzel uyu sen hafta içi.Bel ağrım benim geçti şükür. Ara ara yokluyor ama o da ayakta çok kalınca. Darısı sana.
Az kaldı canımcım bayramdan sonra hepimiz uyucaz yayılcaz evlerde :))
hatunlar bana bir fikir verin 6 adet patikli alt üst takım 8 adet tulum hepsi yenidoğan 0-3 aylık yeterlimidir?bir kaç tane daha alt üst takım alsam mı?:26:
hatunlar bana bir fikir verin 6 adet patikli alt üst takım 8 adet tulum hepsi yenidoğan 0-3 aylık yeterlimidir?bir kaç tane daha alt üst takım alsam mı?:26:
günaydın topiğin güzel anneleri ve onların tatlı bebişleriherkes iyidir umarım geçmişi oku oku bitiremedim.bebişlere maşallah kocaman olmuşlar dün bizimde kontrolümüz vardı 2080gr boyuda 44cm olmuş kızımızın..çok tepikliyo cimcime kaburgama dayamış ayaklarını kafasıda sağ kasığımda bi kafasıyla bi ayağıyla sıkıştırıp duruyo hareketleriyle sallıyo resmen zaman gittikçe daralıyo 33.haftaya girdik doğum korkusu sarmaya başladı :18::18::18: allah hepimize yavrularımızı sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin
kızlar kızımla yasıt agustos bebecıgı zeynep dıye bir bebişe lösemi teshısı konuldu.. bu bebıs ıcın tefrıcıye okuyabılcek olan var mı?
ben senın yerınde olsaydım eylulun son haftası başlardım 1 haftada bıterdı herhalde güzelce sarar kaldırırdım 35-36 haftalardada yerlestırırdım
bakalım ben ne yapcam pimapenın yapılıp bitirılıp takılması 2 haftayı bulur hemen sonra boyacılar musaıtse başlasa onlarda 3 hafta maxımum süre versem alçıydı boyaydı yapsalar temızlıgınıde bıtırsem toplam 3 haftada en kötü ihtimal bu arada bebek odası siparıs vermıs olsak 5- 6 hafta sonra o gelse tam zamanında hersey bıtınce 6 hafta sonrası 34. Haftam bitmiş oluyoo 34. Hafta 27 eylülde bu işler biter desem zaten eylül sonu gıbı ızne çıkmayı planlıyorum ızne çıkar çıkmaz da bebişimin eşyaları yıkancak ütülencek dizilcek bu arada boyacılar bız yokken evdemı olcak ben ızın kullanmamaya çalışıcam oruc ağız annemımı bırakcamm ustalarla ugrasıp kuranını mevlutlerını bırakıp bende kalcak ustalarla ugrasıcak oruc ağız orayı temızle burayı sıl iftar yemeği hazırla off allah ım yardım et ne olurr ne yapıcam bennn
benım kızımda babası dokununca oynamayı kesıyo ama benım kociş buna ınanamıyo nasıl anlıcak o dıyee :)))
canım mutfağın lambası patladı iki gün takmadı yine ben taktım.tamirat ,alışveriş ,ev işleri hep banadır.eczenede benim üstümdeydi eskiden o fabrikayla ilgileniyordu ben eczaneyle şimdi eczane ona kaldı uğramıyo bile
Şeyma ben 200 tane alayım, bitirip yine alırım canım rabbim şifa versin inşallah.. İlik nakli ile çözüm olabiliyor inşallah atlatır yavru.
canım cok alma cok cabuk buyuolar.. hıc gıydıremeden kaldırırsın...
Yeter canım bence çok bile, birazda doğduktan sonra alırsın ihtiyacın olursa :)
kızlar kızımla yasıt agustos bebecıgı zeynep dıye bir bebişe lösemi teshısı konuldu.. bu bebıs ıcın tefrıcıye okuyabılcek olan var mı?
Bebek gelince değişir belki, daha fazla sorumluluk sahibi olur :)
Rabbimiz tez zamanda şifa versin,şu kadar okurum diye söz veremem ama kaç tane okumuşsam sonradan yazsam olmaz mı?
Canım ben 25 tane alsam? Az ama Kuranımı da bitirmeye çalışıyom bi yandan daaa.
canım mutfağın lambası patladı iki gün takmadı yine ben taktım.tamirat ,alışveriş ,ev işleri hep banadır.eczenede benim üstümdeydi eskiden o fabrikayla ilgileniyordu ben eczaneyle şimdi eczane ona kaldı uğramıyo bile
Miryem yeter ne yapıyon yaaa.Sonra bebikin büyük olur, küçük olur, aldıklarına sığar sığmaz. doğunca alırsın kalanını canımcım. En olmadı alana kadar makine açar yıkarsın.
adanada bir deyim var.ANAM KIZIM DİYOR AMA BENİM UMUDUM AZ.hiç sanmam değişceğini
Kıyafetlerini hep kırmızılı,kremli almışım pembe pembe ciciler alayım demiştim neyse doğuma kadar bebek mağazalarına uğramıycam
Bir kadın bunalımı : Bunalım , Bunaalım , Bunu alıım , bunu alayım , bunu da alayım , bunu al bunu , al bunu da , bunu da bunu da......
baya ısın var canım ssenın ya annende yorulcak napalım anne olmak zor ıs oda bunun sevabını alıcak ınsallah rabbım kolaylık versın bıran once baslat kafan cok yorulur yapsınlar bıtsın ılla basında durulması sartmı hem evı toplasan onlar yapsa sız bılırsınız tabı ama kafan cok yorulur bu sekılde ama bıtınce mıs gıbı olucak bunu dusun sevın ısı gucu dusunme bebegınle yenılenmıs bı evde olucaksın bu cok guzelben senın yerınde olsaydım eylulun son haftası başlardım 1 haftada bıterdı herhalde güzelce sarar kaldırırdım 35-36 haftalardada yerlestırırdım
bakalım ben ne yapcam pimapenın yapılıp bitirılıp takılması 2 haftayı bulur hemen sonra boyacılar musaıtse başlasa onlarda 3 hafta maxımum süre versem alçıydı boyaydı yapsalar temızlıgınıde bıtırsem toplam 3 haftada en kötü ihtimal bu arada bebek odası siparıs vermıs olsak 5- 6 hafta sonra o gelse tam zamanında hersey bıtınce 6 hafta sonrası 34. Haftam bitmiş oluyoo 34. Hafta 27 eylülde bu işler biter desem zaten eylül sonu gıbı ızne çıkmayı planlıyorum ızne çıkar çıkmaz da bebişimin eşyaları yıkancak ütülencek dizilcek bu arada boyacılar bız yokken evdemı olcak ben ızın kullanmamaya çalışıcam oruc ağız annemımı bırakcamm ustalarla ugrasıp kuranını mevlutlerını bırakıp bende kalcak ustalarla ugrasıcak oruc ağız orayı temızle burayı sıl iftar yemeği hazırla off allah ım yardım et ne olurr ne yapıcam bennn
benım kızımda babası dokununca oynamayı kesıyo ama benım kociş buna ınanamıyo nasıl anlıcak o dıyee :)))
ınan gunlerdır bunu dusunuyorum oglumun dolapları dolu nereye koyucam bılmıyorum malum kıyafet cok ayırmam lazım cok cabuk buyuyor hangılerını cıkarıcam hangılerını kaldırcam 9 aya kadar olanlarımı cıkarsam dumur oldum yanı oglum 3 yasında 3 yasa kadar tum kıyafetler var hangısı nezman oluyodu hatırlamıyorum sonra cıkarmadıklarım kuculebılır bıde oglum yaz bebegıydı aklım karısık anlıyacagın beynımdurdu neyapmalıyım bılmıyorum keske brırı olsada bırlıkte yapsak ama yokYa maşallah 2 kiloyu da gördük.
Zeynep ne ile besliyosun sen bıdığı senin bebikine de 41 kere maşallah.
Allah nazarlardan saklasın bıdıklarımızııı..
Canım ekim çok geç diil mi yaa. Tabi sen daha ii bilirisin ama Bence sen 36. haftaya girmeden bitir işleri. Ne olur ne olmaz canımcım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?