canım bellı bı sayı versen cok makbule gecer zaten 50 tane kaldı...
QUOTE]
Tamam 50 taneyide ben alıyorum bu akşam bitiririm.
canım mutfağın lambası patladı iki gün takmadı yine ben taktım.tamirat ,alışveriş ,ev işleri hep banadır.eczenede benim üstümdeydi eskiden o fabrikayla ilgileniyordu ben eczaneyle şimdi eczane ona kaldı uğramıyo bile
canım bellı bı sayı versen cok makbule gecer zaten 50 tane kaldı...
QUOTE]
Tamam 50 taneyide ben alıyorum bu akşam bitiririm.
cok tesekkurler canım.. allah razı olsun...
hayatım adanalımısın sen:):) ayy bız ters yerlerde duruyoruz valla.. sen adanaya gel ben konyaya:)
maşallah canımmBen de aynıyım tatlım. Bugün nefesim de darlanıyor kendimi boğulacak gibi hissediyorum sabah 8.15 te kalktım apar topar giyinip yetişicem diye fırladım evden. Yüzüm gözüm de şiş bugün.
Bir de moralim yerine geldi daha önceki şubeden tanıdığım bir bayan hiç kilo almamışsınız dedi bana sevindirik oldum
Bu da göbüşün son hali:
Eki Görüntüle 238454
abooooo 2 kilo olmuşşşşgünaydın topiğin güzel anneleri ve onların tatlı bebişleriherkes iyidir umarım geçmişi oku oku bitiremedim.bebişlere maşallah kocaman olmuşlar dün bizimde kontrolümüz vardı 2080gr boyuda 44cm olmuş kızımızın..çok tepikliyo cimcime kaburgama dayamış ayaklarını kafasıda sağ kasığımda bi kafasıyla bi ayağıyla sıkıştırıp duruyo hareketleriyle sallıyo resmen zaman gittikçe daralıyo 33.haftaya girdik doğum korkusu sarmaya başladı :18::18::18: allah hepimize yavrularımızı sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Fingirdek, cadıı, kıpraşııık .... ne güzel yakıştırmalar bunlar eliiiffffzaptedemiycen kızını doğunca, zorla hiperaktif yapicakk yaa
tekrar günaydın biliyorum öğlen oldu ama ben yeni uyandım bişiler tıkındım oglum bugun biraz uyuşuk sabahtan beri çok az hareket etti
inşaşşh içerde uyuyordurrr
midesi bulanan arkadaşlar allah kolaylık evrsin gecici oluyormuş bendede başlamıştı ama allaha şükür 3 gündür yok inşallah sizdede geçer
maşallah canımm
abooooo 2 kilo olmuşşşşhatta 80 gram geçmişşş maşallaahhhhhhhhhh
kızlar kızımla yasıt agustos bebecıgı zeynep dıye bir bebişe lösemi teshısı konuldu.. bu bebıs ıcın tefrıcıye okuyabılcek olan var mı?
hayatım ben dün doktora gittim hareket etmiyo diye beyefendi kurulmuş yatıyordu.şu kordon meselesinden etkilendim sanırım.bugün hiç durmuyo.inan yediklerimizle alakalı birazda hareketi
insan tırsıyo valla biliyorum içerde rahat oldugunu ama işte 7/24 hareket etsin istiyorum
kötü düşünüyorum belki ama tam sonuna gelmişken kötü bişey olmasından korkuyorum
birazdan başlar benim börülcem tepinmeye boşa evham yapıyorum zati
insan tırsıyo valla biliyorum içerde rahat oldugunu ama işte 7/24 hareket etsin istiyorum
kötü düşünüyorum belki ama tam sonuna gelmişken kötü bişey olmasından korkuyorum
birazdan başlar benim börülcem tepinmeye boşa evham yapıyorum zati
ne börülcesi kız börülceliğimi kaldı onun koca adam oldu artık
selam kızlar,hala gergin olduğum için okuyup okuyup çıkıyorum ,yarına geçer inş,zaten az önce kaynanam geldi ,nasılsın ,napıyodun ,bişeyler yedinmi diye,hiiiç ilgilenmedim ,yedim ben merak etme dedim yolladım...
Bence biran önce başla canım, bizim evin işine 1 haftada biter dediler 3 haftada bitti!!! daha doğrusu bitmedi, bugün de usta var evde hatalı yapılan yerleri yeniden yapıyorlar; duvar kırıntısı & fayans kırığı uğraşacaz gene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?