2011 Ekim Anneleri

Aaaa zeyyneeebb koskoca evde (apatmanda) gelin görümce elti kaynana kaynata kayınço ... bir sürü adam var eşinin akrabası falan. onca adam varken sana mı kalmış lamba takkmak yaa off kötü alışmış eşin, hadi kadın işlerini yapmıyor bari tamirat, tadilat işlerini yapsaymış. aman bacım dikkat et tepelerden düşme sonra. Allah korusun.

tünaydın kızlar.sabah sağlık ocağına gittim biraz geciktim bana 9 da gel dedi ben 10 buçukta gidebildim.biraz mırın kırın etti hemşire ama napim uyuyakalmışım dedim.kan idrar tahlili yaptı muayene etti kızımın kalp atışlarını dinledik.tuzu kes dedi su iç dedi bol bol.su komasına gircem zaten.umarım herkes iyidir.

kızlar bu arada kan sayımlarınız nasıl.. bu ay benımkınde dusme var bırazcık 12.7 ama ılaclarımı hıc aksatmıyorum normalde duzenlı ılac kullanmayı beceremem.. yınede yukselmemıs..

Geçmişi okumayı ve alıntılı cevapları bitirdim...

Topiğin güzel annelerine selam verme zamanı...

Adana çok sıcak, zor nefes alınıyor bugün, ev yüksek kat Allahtan ara sıra esiyor yoksa buharlaşırdık... Evde yine usta var bugün, inşallah bir günde bitirirler...

Bulantısı geri dönenler arasında ben de varım, neyseki her gün ve günboyu olmuyor... Günler azaldıkça bebeğimle geçireceğim zamanların hayalını kurup mutlu oluyorum; bu arada plakaya düştük biz oğlumla; şafak Osmaniye...

Son düzenleme:
selam kızlar,hala gergin olduğum için okuyup okuyup çıkıyorum ,yarına geçer inş,zaten az önce kaynanam geldi ,nasılsın ,napıyodun ,bişeyler yedinmi diye,hiiiç ilgilenmedim ,yedim ben merak etme dedim yolladım...

tekrar günaydın biliyorum öğlen oldu ama ben yeni uyandım bişiler tıkındım oglum bugun biraz uyuşuk sabahtan beri çok az hareket etti
inşaşşh içerde uyuyordurrr

midesi bulanan arkadaşlar allah kolaylık evrsin gecici oluyormuş bendede başlamıştı ama allaha şükür 3 gündür yok inşallah sizdede geçer
maşallah canımm
abooooo 2 kilo olmuşşşşhatta 80 gram geçmişşş maşallaahhhhhhhhhh

Fingirdek, cadıı, kıpraşııık .... ne güzel yakıştırmalar bunlar eliiiffff zaptedemiycen kızını doğunca, zorla hiperaktif yapicakk yaa

öyle ama deniz teyzesi bizde daha ne lakaplar var valla hiperaktif olacak diye bende korkmuyor değilim eskiden hissetmezken yada ultrasonda uyuyo falan olunca çok üzülürdüm niye hareket etmiyo diye şimdide al sana hareket annecim dercesine acısınımı çıkarıyo napıyosa

hayatım ben dün doktora gittim hareket etmiyo diye beyefendi kurulmuş yatıyordu.şu kordon meselesinden etkilendim sanırım.bugün hiç durmuyo.inan yediklerimizle alakalı birazda hareketi

hayatım ben dün doktora gittim hareket etmiyo diye beyefendi kurulmuş yatıyordu.şu kordon meselesinden etkilendim sanırım.bugün hiç durmuyo.inan yediklerimizle alakalı birazda hareketi

insan tırsıyo valla biliyorum içerde rahat oldugunu ama işte 7/24 hareket etsin istiyorum
kötü düşünüyorum belki ama tam sonuna gelmişken kötü bişey olmasından korkuyorum
birazdan başlar benim börülcem tepinmeye boşa evham yapıyorum zati

haklısın bitanem aynı duyguları yaşıyoruz.ya sabır ya allah

ne börülcesi kız börülceliğimi kaldı onun koca adam oldu artık

selam kızlar biz geldik.sanki taşın üstünde yatmışım gibi totomun yanları ağrıyor hep solada yatmıyorum sağada dönüyorum ama ne tarafa yatsam o tarafım ağrıyor.
geçmişe baktım şükür bir sıkıntı yok mide bulantısı dışında.benimde acıkınca bulanıyor ilk zamanlarda da olduğu gibi
ZEAMET kuzucuğuna maaşaallah.

Sansecim yanlış anlama ama biraz aşırı tepki vermiyomusun canım?
Yani açık konuşayım ama kızma bana, benim gelinim bana böyle laf etse çok kötü kavga çıkarırdım. Sonuçta kocaman kadınız. Kendimizi aç koymamamız gerektiğinin de farkındayız. Belki kendi öz annen olsa yada kocan olsa naz yapmak amaçlı bu tür triplere girebilirsin ama...
Neyse...İnan hayal kırıklıklarımızın, üzüntülerimizin nedeni hep beklentilerimizdir. Beklentilerini asgaride tutarsan asgari üzülürsün.
Hem böyle gereksiz şeyler için yeğenimizi de sinrlendirme. Bak asabi doğar sonra bebikin demedi deme.

hiçbir zaman boyacıların mobılyacıların falan tarıhıne ınanmadım ben canım zatenm hep bır aksılık cıkıyo bende 1 yıl oluyo kendı evıme tasınalı 1 ay tadılat sürmüştü boyacılar banyo ustası falan hep geç bıtırdı işlerını

bak mesela egepencıyle konustum bugun siparıslerı alırsak haftaya persembe takarız dedı 1 hafta yapar ben 2 hafta hesapladım hep en kötüsünü düşünerek yapıyorum genede bu hesapları inş hersey yolunda gıder aksılık cıkmaz

ama pımapencıler ve boyacılar evdeyken başlarında kım durcak onu hala düşünmedım :)))

artık esımın ıznınden kullanıcaz büyük olasılıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…