2011 Ekim Anneleri

düzenlenmemeiş odamız...sağolsun dayımızla annanemiz

Eklentiler

• $DSCN0238.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 28

evet canım allahtan sadece çocuk odası boyancak alcı olcak ama butun evı pımapen değişcek artık mütehit yaptırmıs daha 10 yıllık bına ve adopen ama hangı kalıtesını yaptırdıysa ben kesınlkle adopen yaptırmıcam dedım egepen yaptırıyorum ıns. pişman olmam annem çok memnun onunda egepen yaptı ama hala taş gıbı maşllah

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

canımcım bence haklı sanse sonuna kadaaaar hemideeee... hani demişsiin ya kendi öz annemiz olsa tamam bekleriz nazlanırızzzz...ama ben kendim için söyliim ben kendi anneme bile yapmadığım hizmeti ona yaparsam her misafir geleceğinde kalkıp gidip bütün işlerini görürsem eeee bende ondan öz annem gibi annelik beklerim.... haaa ben bişi yapmasam misafir geleceğinde evimde keyfimi yapsamm taaa akşam olunca tıntın gitsem herkesten sonra elimi bişiye sürmesem yesemiçsemçıksam gelsem misafir gibiyada GELİNİ gibi...KIZI gibi değil yani...hah işte böyleolursa bende beni anlamasını düşünmesini beklemem...

kızma sakın rumuzcumcummmm buda benimdüşüncemmm...

hiiiii çokk güzel bunlar ıkeadan canım tam resım ekelrmısın fıyatlarıyla

beğendiğine sevindim arkadaşım...iş yerindeyim elimde olan resimler sadece bunlar

yatak 259 du, alt değiştirme 229 du galiba bu arada yatağı 1 yanını çıkarıp bir aparatı var onu takıyorsun bebek büyüyünce rahat oluyor ama bu model sadece ankarada kalmış...yenilerinde çıkmıyor yan taraf
uyku setini özdilekten aldım 110 du

Son düzenleme:
ağladım ağladım geldim
prima paketin geldi istediğin zaman gel al diye aradılar gittim paket yok neymiş depoda kalmamış bağırdım çağırdım sonra biz işyerinize gönderelim dediler özür dilediler çıktım mağazadan sinirimi alamadım ağladım durduk yere ordan toker bebeye gittim bir sürü kıyafet aldım bakım çantası aldım ohhh kendime geldim istemiyom prima paketi falan kafalarına çalsınlar gerizekalılar

bızımkının markası ne bılmıyorum ınan ama ıyı olmadıgı kesın bende ınsallah bı kac seneye daha buyuk bı ev ıstıyorum benımde ozaman cok ısım olucak ALLAH yardımcımız olsun ev olmak zor ısmı bekarlar taxdını cıkarsın cok sorumluluk var cok
Eki Görüntüle 238509 Eki Görüntüle 238510

düzenlenmemeiş odamız...sağolsun dayımızla annanemiz

gule gule kullansın mınısın yerım olsa bende sallanan sandalye ıstıyordum ama yok yerımız renk secımı guzel bende acık renk severım gule gule eskıtın

Ya sabahtan beri felaket içim darlanıyor sanki nefes alamıyorum oturduğum yerden biri boğazıma yapışmış gibi sanki? Derin nefes alamıyorum bir fenalık var üstümde dosyalara da konsantre olamıyorum hiç.

bende hiç öyle bişey olmadı paketim geldi aldım senin aldığın mağazada sorun var herhalde..neyse hırsını alışveriş yaparak çıkarmışın zaten

aman zaten içi,nde işe yarar bişey yok takılma boş ver

canım çok saol önerin için ,fazla beklentiye girdiğim konusunda haklı olabilirsin ,ama benim zaten burda kendi ailemden 1 kişi bile yok ,ben onları kendi ailem biliyorum ,her şeylerine koşturuyorum ,bi sıkıntıları olsun onlardan beter üzülüyorum ,veya görümcem bişi almak istesin şunuda alalım ,bunuda alalım ,herşeye dalıyorum yani ,ama bi bakıyorum benim incelik hassasiyet beklediği zamanlarda ortada kimsecikler yok ???bu benim beklentim tabi ,ama eşşek değiliz yani dimi,gerçi ben çok çabaladım bunu yapmamaya eşimde aynen senin söylediğini söylüyo ama ben hemen unutup tekrar onlara sarılıyorum ,napıyım ,onlar da olmasa kapıya çıkıcak kimsem yokkeşke bi akrabam olsaydı şurdaa...ahh ahha annem olsaydı keşke hiç bırakırmıydı ???ağlıycam geneee

çok şirin görünüyorrlarrcanım kız koltuk ne kadar özellıkle onun için sordumduu uyku setınde süper çok sirin bir oda oluyo bırde duvar stıker ı hemen besıgın üştüne süper olurrr :))

oyyy kıyamam bırak kız göndersınler senın paketı başkasına mı verılerde sana yok dedıler onlar sayılı gelıyordur oraya ne demek yok

Ya sabahtan beri felaket içim darlanıyor sanki nefes alamıyorum oturduğum yerden biri boğazıma yapışmış gibi sanki? Derin nefes alamıyorum bir fenalık var üstümde dosyalara da konsantre olamıyorum hiç.

Hmmm durum çok kritik :) senin tatilin gelmiş Zehracım. tamamen "tatile girdim, bana bulaşmayın :89:" sendromu yaşıyosun üç gün içinde geçecek, az kaldı :)

güle gül kullanın canım ama biliğim kadarıyla bu beşik sallanmıyor değil mi?

yok canım...ben en başta çok sallanan bişi almak istemedim....eğer kolikli ağlayan bir bebeğim olursa sallanan fisher pricesın ormanlı olan salıncağını alıcam...ama şimdilik hiç bişiyimiz sallanmıyor

buda babannemiizn hesiyesi arabamız

kızlar ben yola çıkıyorum bi hafta annemde kalacaz. dua edin. gerçi iki saatlik yol ama yine de ne olur ne olmaz...
Allaha emanet olun görüşürüz inş.... ordan da yazmaya çalışırım yemeden fırsat bulursam :))

aman zaten içi,nde işe yarar bişey yok takılma boş ver

olsun içinde iki parça kağıt olmuş olsa bile o benim hakkım nasıl başkasına verirler zaten içindekilerde değilim beni arayıpta sonra gittiğimde yok demelerine sinirim ah o müdürlerini bir görseydimmmm

koltuk 198 canım...kılıfı değişenden aldım ama kılıfı değişmesine takılmazsan 129 a da var...
şimdi bordür yapıcaz belki....birde belki cibilikle dönencesini koyucaz....bakalım yavaş yavaş

ay kıyamam sana uzdulermı senı bıs ver bak ısyerıne yollıycaklarmıs daha canım bebısının cıcılerı hayırlı olsun bosver onları sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…