baya ısın var canım ssenın ya annende yorulcak napalım anne olmak zor ıs oda bunun sevabını alıcak ınsallah rabbım kolaylık versın bıran once baslat kafan cok yorulur yapsınlar bıtsın ılla basında durulması sartmı hem evı toplasan onlar yapsa sız bılırsınız tabı ama kafan cok yorulur bu sekılde ama bıtınce mıs gıbı olucak bunu dusun sevın ısı gucu dusunme bebegınle yenılenmıs bı evde olucaksın bu cok guzel
ınan gunlerdır bunu dusunuyorum oglumun dolapları dolu nereye koyucam bılmıyorum malum kıyafet cok ayırmam lazım cok cabuk buyuyor hangılerını cıkarıcam hangılerını kaldırcam 9 aya kadar olanlarımı cıkarsam dumur oldum yanı oglum 3 yasında 3 yasa kadar tum kıyafetler var hangısı nezman oluyodu hatırlamıyorum sonra cıkarmadıklarım kuculebılır bıde oglum yaz bebegıydı aklım karısık anlıyacagın beynımdurdu neyapmalıyım bılmıyorum keske brırı olsada bırlıkte yapsak ama yok
cok bıle 0_3 ay kıyafetlerı cok az gıyoyor hatta tulumu oglum 2. hafta gıyemedı patıklı 0_3 ay tulumu yepyenı duruyo cogu yeterlı dıger aylardan al almadıysan
Sansecim yanlış anlama ama biraz aşırı tepki vermiyomusun canım?
Yani açık konuşayım ama kızma bana, benim gelinim bana böyle laf etse çok kötü kavga çıkarırdım. Sonuçta kocaman kadınız. Kendimizi aç koymamamız gerektiğinin de farkındayız. Belki kendi öz annen olsa yada kocan olsa naz yapmak amaçlı bu tür triplere girebilirsin ama...
Neyse...İnan hayal kırıklıklarımızın, üzüntülerimizin nedeni hep beklentilerimizdir. Beklentilerini asgaride tutarsan asgari üzülürsün.
Hem böyle gereksiz şeyler için yeğenimizi de sinrlendirme. Bak asabi doğar sonra bebikin demedi deme.
hiiiii çokk güzel bunlar ıkeadan canım tam resım ekelrmısın fıyatlarıyla
bızımkının markası ne bılmıyorum ınan ama ıyı olmadıgı kesın bende ınsallah bı kac seneye daha buyuk bı ev ıstıyorum benımde ozaman cok ısım olucak ALLAH yardımcımız olsun ev olmak zor ısmı bekarlar taxdını cıkarsın cok sorumluluk var cokevet canım allahtan sadece çocuk odası boyancak alcı olcak ama butun evı pımapen değişcek artık mütehit yaptırmıs daha 10 yıllık bına ve adopen ama hangı kalıtesını yaptırdıysa ben kesınlkle adopen yaptırmıcam dedım egepen yaptırıyorum ıns. pişman olmam annem çok memnun onunda egepen yaptı ama hala taş gıbı maşllah
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
ağladım ağladım geldim
prima paketin geldi istediğin zaman gel al diye aradılar gittim paket yok neymiş depoda kalmamış bağırdım çağırdım sonra biz işyerinize gönderelim dediler özür dilediler çıktım mağazadan sinirimi alamadım ağladım durduk yere ordan toker bebeye gittim bir sürü kıyafet aldım bakım çantası aldım ohhh kendime geldim istemiyom prima paketi falan kafalarına çalsınlar gerizekalılar
ağladım ağladım geldim
prima paketin geldi istediğin zaman gel al diye aradılar gittim paket yok neymiş depoda kalmamış bağırdım çağırdım sonra biz işyerinize gönderelim dediler özür dilediler çıktım mağazadan sinirimi alamadım ağladım durduk yere ordan toker bebeye gittim bir sürü kıyafet aldım bakım çantası aldım ohhh kendime geldim istemiyom prima paketi falan kafalarına çalsınlar gerizekalılar
Sansecim yanlış anlama ama biraz aşırı tepki vermiyomusun canım?
Yani açık konuşayım ama kızma bana, benim gelinim bana böyle laf etse çok kötü kavga çıkarırdım. Sonuçta kocaman kadınız. Kendimizi aç koymamamız gerektiğinin de farkındayız. Belki kendi öz annen olsa yada kocan olsa naz yapmak amaçlı bu tür triplere girebilirsin ama...
Neyse...İnan hayal kırıklıklarımızın, üzüntülerimizin nedeni hep beklentilerimizdir. Beklentilerini asgaride tutarsan asgari üzülürsün.
Hem böyle gereksiz şeyler için yeğenimizi de sinrlendirme. Bak asabi doğar sonra bebikin demedi deme.
çok şirin görünüyorrlarrcanım kız koltuk ne kadar özellıkle onun için sordumduu uyku setınde süper çok sirin bir oda oluyo bırde duvar stıker ı hemen besıgın üştüne süper olurrr :))beğendiğine sevindim arkadaşım...iş yerindeyim elimde olan resimler sadece bunlar
yatak 259 du, alt değiştirme 229 du galiba bu arada yatağı 1 yanını çıkarıp bir aparatı var onu takıyorsun bebek büyüyünce rahat oluyor ama bu model sadece ankarada kalmış...yenilerinde çıkmıyor yan taraf
uyku setini özdilekten aldım 110 du
ağladım ağladım geldim
Ya sabahtan beri felaket içim darlanıyor sanki nefes alamıyorum oturduğum yerden biri boğazıma yapışmış gibi sanki? Derin nefes alamıyorum bir fenalık var üstümde dosyalara da konsantre olamıyorum hiç.
güle gül kullanın canım ama biliğim kadarıyla bu beşik sallanmıyor değil mi?
aman zaten içi,nde işe yarar bişey yok takılma boş ver
çok şirin görünüyorrlarrcanım kız koltuk ne kadar özellıkle onun için sordumduu uyku setınde süper çok sirin bir oda oluyo bırde duvar stıker ı hemen besıgın üştüne süper olurrr :))
koltuk
oyyy kıyamam bırak kız göndersınler senın paketı başkasına mı verılerde sana yok dedıler onlar sayılı gelıyordur oraya ne demek yok
ağladım ağladım geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?