yok canım...ben en başta çok sallanan bişi almak istemedim....eğer kolikli ağlayan bir bebeğim olursa sallanan fisher pricesın ormanlı olan salıncağını alıcam...ama şimdilik hiç bişiyimiz sallanmıyor
buda babannemiizn hesiyesi arabamızEki Görüntüle 238515
ağladım ağladım geldim
prima paketin geldi isteaman abcdiğin zaman gel al diye aradılar gittim paket yok neymiş depoda kalmamış bağırdım çağırdım sonra biz işyerinize gönderelim dediler özür dilediler çıktım mağazadan sinirimi alamadım ağladım durduk yere ordan toker bebeye gittim bir sürü kıyafet aldım bakım çantası aldım ohhh kendime geldim istemiyom prima paketi falan kafalarına çalsınlar gerizekalılar
çok şirin görünüyorrlarrcanım kız koltuk ne kadar özellıkle onun için sordumduu uyku setınde süper çok sirin bir oda oluyo bırde duvar stıker ı hemen besıgın üştüne süper olurrr :))
oyyy kıyamam bırak kız göndersınler senın paketı başkasına mı verılerde sana yok dedıler onlar sayılı gelıyordur oraya ne demek yok
canım bebişinin arabası da odası da pek güzel.Allah sağlıkla kullandırsın inşallah.
koltuk 198 canım...kılıfı değişenden aldım ama kılıfı değişmesine takılmazsan 129 a da var...
şimdi bordür yapıcaz belki....birde belki cibilikle dönencesini koyucaz....bakalım yavaş yavaş
kızlar ben yola çıkıyorum bi hafta annemde kalacaz. dua edin. gerçi iki saatlik yol ama yine de ne olur ne olmaz...
Allaha emanet olun görüşürüz inş.... ordan da yazmaya çalışırım yemeden fırsat bulursam :))
yok canım...ben en başta çok sallanan bişi almak istemedim....eğer kolikli ağlayan bir bebeğim olursa sallanan fisher pricesın ormanlı olan salıncağını alıcam...ama şimdilik hiç bişiyimiz sallanmıyor
buda babannemiizn hesiyesi arabamızEki Görüntüle 238515
edut bebişin iyi günlerde mışıl mışıl yatsın içinde.
ağladım ağladım geldim
prima paketin geldi istediğin zaman gel al diye aradılar gittim paket yok neymiş depoda kalmamış bağırdım çağırdım sonra biz işyerinize gönderelim dediler özür dilediler çıktım mağazadan sinirimi alamadım ağladım durduk yere ordan toker bebeye gittim bir sürü kıyafet aldım bakım çantası aldım ohhh kendime geldim istemiyom prima paketi falan kafalarına çalsınlar gerizekalılar
kızlar ben yola çıkıyorum bi hafta annemde kalacaz. dua edin. gerçi iki saatlik yol ama yine de ne olur ne olmaz...
Allaha emanet olun görüşürüz inş.... ordan da yazmaya çalışırım yemeden fırsat bulursam :))
kızlar kızımla yasıt agustos bebecıgı zeynep dıye bir bebişe lösemi teshısı konuldu.. bu bebıs ıcın tefrıcıye okuyabılcek olan var mı?
oğlumu gönderim dövsün onları
oğlumu gönderim dövsün onları
çok güzelmişodanız edutcum güle güle, sağlıkla kullanın inşallah. açık renk seçimi çok iyi olmuş. süsleyip püsleyince bi daha gönder fotolarına bakalım.
Ya sabahtan beri felaket içim darlanıyor sanki nefes alamıyorum oturduğum yerden biri boğazıma yapışmış gibi sanki? Derin nefes alamıyorum bir fenalık var üstümde dosyalara da konsantre olamıyorum hiç.
sağol bacım...beğendiysen çok sevindim ...oda takımı alamadık ama daha ufak bütçelide olsa oldu gibi....daha iyisi size olsun inşallah
edut bebişin iyi günlerde mışıl mışıl yatsın içinde.
kübracım sinirlenmeseydin okadar canım bebişini düşün.
aldığın cicilerinizide ekle bizde bakalım.kuzucuk iyi günlerde kullansın.
iyi yolculuklar canım.özletme kendini:79:
bu beşiği ben de çok beğenmiştim ama sallanmıyor diye vazgeçtm inşallah hepimizin bebekleri sakin uslu olur da hiç birimiz sallamaya gerek duymayız fisherin salıncakları da çok güzel gerçekten ayrıca arabanız da çok güzel hepsini mutlu günlerde kullanın...
merhaba kızlarr, bugün eşimin doğum günü buyüzden ona doğum günü pastası yaptım. ama bu seferki biraz farklı sevdiği üç şeyi koydum içine hindistan cevizi,sakızlı muhallebi veee bihter çikolatalı puding üç katlı yaptım pastayı adınıda MAHŞERİN ÜÇ ATLISI KOYDUM. sonra öğle arasında pastanın üzerine 2 tane volkan aldım tabi bide maytap acayip güzel olucak... ama akşam eşimin işyerindeki iftara davetliyiz önce oraya gidelim sonra pastamızı yeriz :):)
oldu oldu, gayet de güzel oldu.
teşekkür ederiz. biz 6 ay, max.1 yıl sonra yapıcaz kısmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?