2011 Ekim Anneleri

canım bebişinin arabası da odası da pek güzel.Allah sağlıkla kullandırsın inşallah.

aman bacım ya...kıyamam sana...ah şu hormonlar

yaa kandırdılar beni sanırım

koltuk 198 canım...kılıfı değişenden aldım ama kılıfı değişmesine takılmazsan 129 a da var...
şimdi bordür yapıcaz belki....birde belki cibilikle dönencesini koyucaz....bakalım yavaş yavaş

çok güzelmişodanız edutcum güle güle, sağlıkla kullanın inşallah. açık renk seçimi çok iyi olmuş. süsleyip püsleyince bi daha gönder fotolarına bakalım.

Yolun açık olsun filizcim. Güzel 1 hafta geçirir, mutlulukla gelirsin inşallah. Sen de Allah'a emanet ol. çok yeme bak doktorlar bizi sopalıycak yakında.

bu beşiği ben de çok beğenmiştim ama sallanmıyor diye vazgeçtm inşallah hepimizin bebekleri sakin uslu olur da hiç birimiz sallamaya gerek duymayız fisherin salıncakları da çok güzel gerçekten ayrıca arabanız da çok güzel hepsini mutlu günlerde kullanın...

Eki Görüntüle 238509 Eki Görüntüle 238510

düzenlenmemeiş odamız...sağolsun dayımızla annanemiz
edut bebişin iyi günlerde mışıl mışıl yatsın içinde.

kübracım sinirlenmeseydin okadar canım bebişini düşün.
aldığın cicilerinizide ekle bizde bakalım.kuzucuk iyi günlerde kullansın.

iyi yolculuklar canım.özletme kendini:79:

çok güzelmişodanız edutcum güle güle, sağlıkla kullanın inşallah. açık renk seçimi çok iyi olmuş. süsleyip püsleyince bi daha gönder fotolarına bakalım.

sağol bacım...beğendiysen çok sevindim ...oda takımı alamadık ama daha ufak bütçelide olsa oldu gibi....daha iyisi size olsun inşallah

merhaba kızlarr, bugün eşimin doğum günü buyüzden ona doğum günü pastası yaptım. ama bu seferki biraz farklı sevdiği üç şeyi koydum içine hindistan cevizi,sakızlı muhallebi veee bihter çikolatalı puding üç katlı yaptım pastayı adınıda MAHŞERİN ÜÇ ATLISI KOYDUM. sonra öğle arasında pastanın üzerine 2 tane volkan aldım tabi bide maytap acayip güzel olucak... ama akşam eşimin işyerindeki iftara davetliyiz önce oraya gidelim sonra pastamızı yeriz :):)

Ya sabahtan beri felaket içim darlanıyor sanki nefes alamıyorum oturduğum yerden biri boğazıma yapışmış gibi sanki? Derin nefes alamıyorum bir fenalık var üstümde dosyalara da konsantre olamıyorum hiç.

aynısı bende de oluyor...bugün öğlen ezanı okunurken dua ettim allahım rahatlayayım diye...iyiyim şimdi

elimde olmadı ki ağlamam geldi işte sonra geçti eşimde dalga geçti benle ona da sinirlendim şimdi iyiyim fotoğrafları yarın koyarım inşallah sağol canım benim

sağol canım..daha iyisi size olsun

Fatooşşşş :) valla bacım hayranım sana. her anın sürprizlerle dolu :) Bu ne enerjidir. benim tercihim Liva'dan bir tane limonlu pasta almak olurdu, senin bitmek tükenmek bilmeyen enerjin pasta yapmış bugün :) ellerine sağlık. eşine mutlu yıllar canım

oldu oldu, gayet de güzel oldu.

teşekkür ederiz. biz 6 ay, max.1 yıl sonra yapıcaz kısmetse.

zaten bacım yavaş yavaş....baksana pimapenlerim değişti cam kenarları alçılı daha:))bebeğim başta kullanamayack odasını ama belki yatağını odama alırım beşik yapmam daha karar vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…