merhaba kızlarr, bugün eşimin doğum günü buyüzden ona doğum günü pastası yaptım. ama bu seferki biraz farklı sevdiği üç şeyi koydum içine hindistan cevizi,sakızlı muhallebi veee bihter çikolatalı puding üç katlı yaptım pastayı adınıda MAHŞERİN ÜÇ ATLISI KOYDUM. sonra öğle arasında pastanın üzerine 2 tane volkan aldım tabi bide maytap acayip güzel olucak... ama akşam eşimin işyerindeki iftara davetliyiz önce oraya gidelim sonra pastamızı yeriz :):)
zaten bacım yavaş yavaş....baksana pimapenlerim değişti cam kenarları alçılı daha:))bebeğim başta kullanamayack odasını ama belki yatağını odama alırım beşik yapmam daha karar vermedim
zaten bacım yavaş yavaş....baksana pimapenlerim değişti cam kenarları alçılı daha:))bebeğim başta kullanamayack odasını ama belki yatağını odama alırım beşik yapmam daha karar vermedim
selam kızlar,hala gergin olduğum için okuyup okuyup çıkıyorum ,yarına geçer inş,zaten az önce kaynanam geldi ,nasılsın ,napıyodun ,bişeyler yedinmi diye,hiiiç ilgilenmedim ,yedim ben merak etme dedim yolladım...
bizim durum pek fena. bildiğin gibi değil :) kısaca anlatayım. uzun süre aynı odada yatamıyorum ben. içim daralıyor. yatak odamız büyük ama orda 1 hafta falan yatıp, misafir odasına (orda da çift kişilik yatak var) oraya taşınıyoruz benim yüzümden. (taşınmak derken, eşyaları geçirmiyoruz koltuğumuzun altına yastıkları pikeleri alıp oda değiştiriyoruz) orda da bir kaç hafta yatıp, tekrar yatak odasına dönüyoruz. konar-göçer bir yaşam sürüyoruz evde. zavallı çocuum da bizimle gezecek galiba :44: bu durumda beşiği nereye koyucaz, nereyi çocuk odası yapıcaz hiç bi şey belli değil daha. şimdilik salonda duruyor :)
cnm güle güle büyüt bebişini çok güzeller
Fatooşşşş :) valla bacım hayranım sana. her anın sürprizlerle dolu :) Bu ne enerjidir. benim tercihim Liva'dan bir tane limonlu pasta almak olurdu, senin bitmek tükenmek bilmeyen enerjin pasta yapmış bugün :) ellerine sağlık. eşine mutlu yıllar canım
Gönül sevdiğine kırılırmış sen şimdi hassassın kuzum belkide kayınvaliden kendisi oruçlu filan diye düşünememiştir, bak gelmiş sormuş ne güzel :) Kötü olsa gelip sormazdıda zıkkım yesin der kapatırdı kapısını düşünememiş işte.. Sende haklısın çok veriyorsun ve karşılık bekliyorsun haklı olarakta.. Az yap sende o zaman daha az beklentin olur kırılmassın canım benim :)
Leyna hormonların azizliği işte, zaman yaklaştıkça alt üst oluyoruz bi anda öfkeli kızgın mutlu üzgün herşeyi yaşıyoruz :) Ne güzel işte oğluşuna ciciler almana sebeb olmuşlar, iyi tarafından bak :) (Evdeyim ya tam bir polyanna oldum bugün işte olsam gerim gerimdim bende)
Züleyha istanbul bugün boğuyor bi kapanıyor bi açıyor hava bende böyle havalarda daralırım senin gibi, su gurubuyum çünkü ama yağmur gelicek ve hepiniz rahatlayacaksınız :) Yağdır mevlaaaam su
Edut odanız çok cici canım güzel günlerde kullanın sandalyenizde çok hoş :
Ayy unuttum ya aklımdakiler gitti geri dönüp bi bakayım gene :78:
Fatooşşşş :) valla bacım hayranım sana. her anın sürprizlerle dolu :) Bu ne enerjidir. benim tercihim Liva'dan bir tane limonlu pasta almak olurdu, senin bitmek tükenmek bilmeyen enerjin pasta yapmış bugün :) ellerine sağlık. eşine mutlu yıllar canım
niye ağladın bacım hayırdır
lütfen denizcim ona pasta deme MAHŞERİN ÜÇ ATLISI onun adı :)) geleceğin damaklarda tad bırakan lezzeti o :)) ha ha ha napim yaaa farklı bişey olsun istedim. Aslında birazda temizlik yaptım ama çok yorulmadım...
Buarada pazar günü arkadaşım doğum yapmış doktorlarımız aynıydı :) tombişmi tombiş bir oğluşu oldu inanılmaz tombik yanakları var insan o yanakları öpe öpe bitirmek istiyor. adınıda NEVFEL koymuşlar. anlamı deniz,derya, sonsuzluk ayrıca sahabe isimlerindenmiş. Erkek annelerine değişik bir isim alternatiif olsun..
slm arkadaşlar.bir ayı geçkin giremedim.memlekete gitmekti,köy okulu kapandı,ilçeye taşınıyozdu derken buraya hasret kaldım.ben iyiyim.sadece çok yoruldum.doğuma kadar anca dinlenirim heralde inşallah burdada herkes iyidir.bi bakim ne ciciler alınmış neler olmuş.ben kilomdan muzdaribim.76 yım.top gibi yuvarlanıp geziyom evin içinde.onun dışında iyiyim şükür.kızımda çoook hareketli.
Ben ağlamadım tatlım ya leyna ağlamış ona diyodum :)
Fatoş aşk insana bu göbüşle bu halde 3 katlı Mahşerin üç atlısı pastasını yapmak demekmiş :)) Eee başka hediye almadınmı dicem kovucak beni hatunlar :))
Hoşgeldin vahide, maşallah kızına canım kıpır kıpır :) kaç kiloyla hamiş kaldın ki 76 olunca muzdarip oldun :)?
valla bacım ben senin yerinde olsam kocam kapmadan o misafir odasını kaparım...beşiğide koyarım oraya...kocalar işe gideceğinden gece mızıldamalrıonları yorar....biraz zaman geçincede bakarsınız neresi uygun olursa
edut bebişinin yatağı ve eşyaları çok güzelmişkoltuğu bende beğendim. gidip bakayım ikea ya. sallanıyormu o.
kızlar size bişry danışıcam..
kayınvalidemler köye yazlık tarzı bir ev yapıyorlar ve uzun zamandır bizide köye çağırıp duruyorlar evin yapımına eşimde yardım etsin diye ama daha önce işlerden müsait olmadığımız için yada hamileliğimin zor zamanlarına denk geldiği için nazikçe gelemiyceğimizi söyledik hep. şimdi birkaç günlüğüne dinlenmeye gelmişler hafta sonu köye gidecekler yine bizi yine çağırdılar bizde henüz bir cevap vermedik ama eşimin doğum günü dolayısıyla yine sorucaklardır bu akşam. Şuan evin temizlik işleri varmış birde her yere duvar kağıdı kaplanıcak ama henüz su ve elektrik tesisatı yada doğru dürüst bir eşya yok yaptıkları evde. Gerçi babannenin evi var ama çok eski ve çokkk kirli bir ev ben oraya gidince su bile içemiyorum haliyle yemekde yiyemiyorum şimdi orda kalsam ben iki katlı o evi full temizlemem gerekicekki örümcekler tavana hamak yapmış vaziyettedir eminim :) birde halasının gelinin evi var onu severim ama onun kocasıda kaptan daha yeni geldi belki karı koca birlikte bişeyler yapıcaklar ne bileyim oruç falan rahat edebilirmiyim onlar oruç olucak ben yemek nasıl yiycem yada gidip mutfakta bişiler atıştıramam yani okadar rahat edemem yada yorulsam uzanamam. Köyün buraya mesafesi 1 saat falandır. ama gidersek cumartesi erkenden gidicez ve pazar akşamı minübüsle dönücezki minübüs 2 saatte geliyor çokk mola veriyor. ŞLimdi ben yok desem yine ısrar edicekler yada rahat edemem desem edersin bişey olmaz diycekler ısrarla hafta sonu geliyomusunuz diye sorucaklar. Ne yapsam acaba gitsemmi, ama gitmekte istemiyorum kimseyi kırmadan nasıl anlatabilirm derdimi. olmazsa eşimn gitsin ben kalayım diycem ama tek başıma kalmaktan çok korkarım ev bide 4 katlı ya bişey olursa uffff sizce neyapmalıyım yaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?