2011 Ekim Anneleri

Fatoş aşk insana bu göbüşle bu halde 3 katlı Mahşerin üç atlısı pastasını yapmak demekmiş :)) Eee başka hediye almadınmı dicem kovucak beni hatunlar :)
yaa babalar gününde pantolon tişört almıştım, evlilik yıldönümüzde saat almıştım. şimdi ne alıcağımı bilemedim. bende kırmızı kalın bir kurdale aldım kızımızdan daha güzel ne hediyesi olabilirki :) bağlıycam göbüşüme kurdaleyi al sana hediyem diycem :))))
birde eşim volkanı çok sever gelin dağmat geçerken falan birden parlıyor ya... eeee 2 tane volkanım var onlarıda yakınca sevimli bir doğum günü olur işte :) resimlerini eklerdim ama şimdi pastayı canı çeken falan olur kızdırmayım hamişleri :))

Deniz niye göçebe gibi dolaşıyosunuz kuzum evde :76: ben hayatta rahat edemem illali yatağımda uyucam :)

Ahh Hanzadecim ben de istemiyorum ama elimde değil. içim sıkılıyor, uzun süre kalamıyorum aynı yerde. işin kötü tarafı iki yerde de rahat ediyorum bir süre sonra rahatsız etmiyor. rahatsız olsam bir tanesinde yatıcam ama nafile. yataktan yavaş yavaş kalkıyorum, sessizce gidip yatıyım diye bi bakıyorum arkamda bir gölge. benden önce düşmüş eşim yollara :) tek başımıza da bişe yapamıyoruzz yaa diye söyleniyorum gece gece :)

onu diyemem canım. daha önceden bebeğim yan durduğu için doktorum yola izin vermiyor bahanesini söylemiştim. ama geçtiğimiz cumartesi doktor randevum vardı, bebeğin döndüğünü söyledik onlarda yolla ilgili birşey söyledilermi dediler bende salak gibi hayır artık bir sorun yok herşey yolunda dedim. zaten hemen ardından ozaman bu hafta sonu köye beraber gidelim dediler (

canım bence de doktorum izin vermez de.ayrıca asla rahat edemessin bikaç saat misafirlikte bile rahat edemiyorum artık ben. son aylar çok tehlikeli.dikkat etmeliyiz.e daha da fazlada ısrar etmezler sanırım. :)

ayy pek fena bir durum fatoooş. ben de bu şartlarda gitmek istemezdim ama bazen istemesen de yapmak zorunda kalınıyor. nezaketen. çok uzak değilmiş, yol uzun değil. kısa süre kalacaksınız. kısacık bir ziyaret için evi dip köşe temizlemeye kalkma sakın. belki siz gitmeden önce temizlik falan yaparlar evde. hazırlık yaparlarsa iyi olur tabi. eşinin hatırı için gitsen iyi olur bence. çünkü köy yaşamı başka bir şey. benim kayınpederimin de köyünden bahsederken gözleri doluyor. (ne buluyolarsa). çok önem verdikleri bir yer olduğu için sizinle de paylaşmak istiyorlardır. eşin de içten içe istiyordur. gidin siz gidin.

o zaman direkt olarak gelmek istemediğini ,artık hamilelik sıkıntıların olduğunu ve gece uykularının zorlaştığını dolayısı ile kendi evinden başka yerde rahat edemeyeceğini ve ramazanda kimseyi rahatsız etmek istemediğini ve seni anlayışla karşılamalarını söyle canım.

uff deniz yaa kayınpederimin köyü çok sevdiği doğru ama şuan bizi oraya çağırmalarının tek sebebi evin kalan işlerini bitirtmek. Malesef biraz menfaatçiler yapılan evinde temizliği varmış her yer harç lekesiymiş. şimdi kayınvalidemde yardım etmemi istiycek. kusura bakmayın ben yapamam desemde babannenin evini temizlemem gerekicekki ev öyle böyle değil her yer tetirli, eve sinmiş ağır bir koku allahım normal zamanda bile ben orda yapamıyorum. tuvalet desen rezalet bu halimlke hayatta temizleyemem orayı. işte son çözüm halanın gelini ama ordada rahat edemiycem uffff son aylarda riske atmakta istemiyorum kendimi bişey olursa ne onları ne kendimi affedemem. ama dediğin gibi eşimde benim yüzümden en az 20 kere hayır dedi. o zor durumda kalıyor. hayırdanda anlamıyorlar ben olmaz diyorum 5 dk sonra nezaman gidiyoruz diyorlar onları bu düşünceden vazgeçirmek imkansız galiba başa gelen çekilir deyip gidicem umarım çokk kötü olmaz...

Yaa bunlar da mı öyle offf kızıcam yine. Allahımmm yaa. Bu ne düşüncesizlik. sen yapmak, yardım etmek istesen bile onların seni frenlemesi lazım. olmaz, sana kötü bi şey olur demeleri lazım. ben de gelip orayı görün, misafirleri olun diye çağırıyorlar sandım. yok yok oturun evinizde. Kartopu'nun söylediği şekilde açıklama yaparsın. çok çok zordalarsa, eşin gitmek istiyorsa o gidip yardım etsin. o pis ortamda mikrop, wc den enfeksiyon bile kaparsın. hiç sırası değil şimdi. vazgeçççtimm gittmeeeee.

Fatoşçum gerçekten kendini çok yorucaksan, aç kalıcaksan, ağrın sızın olucaksa gitme, gerçekten rahatsız olduğunu kırılmamalarını söyle, (önce sağlık) ama yok idare ederim o yol o kadar kötü değil hepi toğu 1 gün diyorsan git eşininde gönlü olur :) Karar senin yada sabah erkenden gidip akşamda dönün canım, yatılı kalmayın.. :)

Ay çok şekermiş çok beğendim bu fikrini gayet güzel ve çoook ablamlı bir hediye :)

Eşine çok güldüm yaa senden önce gidiyor demek :76: Bebiş olduktan sonra kalırsın belkide, gerçi rahat ediyosan sorun değilde uykunun bölünmesi kötü ama bebiş olunca hep bölüncek zaten :))

Sedef beyaz daha çok gösterir modelini canım çok güzelmiş güzel günlerde kullanın inşallah :)

Hmmm durum çok kritik :) senin tatilin gelmiş Zehracım. tamamen "tatile girdim, bana bulaşmayın :89:" sendromu yaşıyosun üç gün içinde geçecek, az kaldı :)

Evet tatilim geldi benim artık evde yatasım dinlenesim geldi yoruluyorum artııııkkkkk

aynısı bende de oluyor...bugün öğlen ezanı okunurken dua ettim allahım rahatlayayım diye...iyiyim şimdi

Aynen tatlım bebecik darlandırıyor herhalde bizi. Şimdi de oturmaktan totom ağrımaya başladı ay bitsin bu hamilelik zaman çabuk geçsin

Deniiiiizzz ne acayip Gerçekten evin içerisinde göçebe olmuşsunuzz bebiş doğunca belki sen de göçebelikten yerleşik hayata geçersin

Canım ben de su grubuyum Yengeç Burcu belki de ondan olabilir

yeni inşaat temizliği çok zordur canım. bir boya yaptırdık , balkona pimapen taktırdık onda bile zorlandık temizlikte. valla ben artık kendim temizlik bile yapmıyorum. bence kesinlikle gitme. sen artık 30 haftalık hamilesin eğil kalk yapamazsın canım. otur güzel güzel evinde dinlen derim ben.

uff canım ya bunu hep söylüyorum ama anlamıyorlar. benim kayınvalidem emekli ebe. ben 8 aylık hamileyken doğum yaptırıyordum. çocuklarımda vardı herşeyi idare ediyordum bide kayınvalidemin evini temizliyordun falan diyor. ben bişey söyleyince ne olacakmış canım deyip kestirip atıyor. zaten altlı üstlü oturuyoruz hamileliğim bıyunca çalıştığımı bildiği halde bir kere bile yemeğe çağırmadı aksine ben işten gelince zorla kendini yemeğe davet ettiriyor. Yani hamileyim diye beni anlayışla karşılacak biri değil. kayınpederimde onun ağzına bakıyor. kısaca ben derdimi söylüyorum onlar 2 dk sonra yine aynı bildiklerini okuyorlar. öyle düşünceli insanlar değiller.
hamileliğimin başında midem yüzünden 3-4 gün birşey yiyemedim ve hastanelik oldum üst üste acile gittik. birkere bile bir tabak yemek getirmedi. eşim izin aldı rahatsızım diye. düşün 12 haftalık hamileydim 3 gündür tek lokma yememiştim eve gelip eşimi yukarı yemek yemeye çağırıyordu. eşim anne fatoş bişey yemedi yiyebileceği bişeyler pişiricem gelemem diyodu. aman şimdi yemek yapsanda yemez o sen gel birlikte yiyelim o yemiyor diye aç kalma sen diyen bir kadın. yani hayatta düşünmezler...

Fatoş kayınpederin sana bu halinle nasıl o teklifte bulunacak ya hadi bulundu yapamam de delimisin kız? bide başa gelen çekilir diyosun. Hey allahım yarabbim ya, sen bir yakınında kal anne abla amca vs. gib eşin gidip bi gece kalsın gelsin, ben kendi evimi temizlerken geberiyorum yaa ay nasıl bir düşünce yapısıdır yahu bu...

amin canım teşekkürler.

gitmeye mecbur gibi görünüyorsun cnm eminim ki yapma sen otur kızım demeyecekler hatta yaptıkların az gelecek ya arkandan laf edecekler yada canını sıkacaklar azcık bişey yaparmıs gibi görün sonra çarpıntım başladı tansiyonum düştü falan de halanın gelinine geç uzanırsın orda bi odada dinlenirsin kimseyide rahatsız etmezsin zaten hamile halinle kime ne rahatsızlık vereceksin ki çekinme bence orda kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…