buda benim oğlumun yatak odası olacak kızlar. bende paylaşayım dedim sizlerle. pazar günü ısmarladık. internetten beğendim modeli mobilyacıda yaptırıyoruz. inşallah istediğimiz gibi olu. rengini dğiştirdik , sedef beyaz olacak.
Eki Görüntüle 238536
yaa babalar gününde pantolon tişört almıştım, evlilik yıldönümüzde saat almıştım. şimdi ne alıcağımı bilemedim. bende kırmızı kalın bir kurdale aldım kızımızdan daha güzel ne hediyesi olabilirki :) bağlıycam göbüşüme kurdaleyi al sana hediyem diycem :))))Fatoş aşk insana bu göbüşle bu halde 3 katlı Mahşerin üç atlısı pastasını yapmak demekmiş :)) Eee başka hediye almadınmı dicem kovucak beni hatunlar :)
nekadara yapçaklar
Deniz niye göçebe gibi dolaşıyosunuz kuzum evde :76: ben hayatta rahat edemem illali yatağımda uyucam :)
doktor yola müsade etmiyor de bence. hele minübüsle hiç izin vermez de gitsin.
zaten ben bugün sordum doktoruma bayram için bir yerlere gidebilirmiyim diye direk hayır dedi. riske atmaya hiç gerek yok deyip kestirip attı . sende bunun gibi birşeyler söyleyebilirsin canım.
kızlar size bişry danışıcam..
kayınvalidemler köye yazlık tarzı bir ev yapıyorlar ve uzun zamandır bizide köye çağırıp duruyorlar evin yapımına eşimde yardım etsin diye ama daha önce işlerden müsait olmadığımız için yada hamileliğimin zor zamanlarına denk geldiği için nazikçe gelemiyceğimizi söyledik hep. şimdi birkaç günlüğüne dinlenmeye gelmişler hafta sonu köye gidecekler yine bizi yine çağırdılar bizde henüz bir cevap vermedik ama eşimin doğum günü dolayısıyla yine sorucaklardır bu akşam. Şuan evin temizlik işleri varmış birde her yere duvar kağıdı kaplanıcak ama henüz su ve elektrik tesisatı yada doğru dürüst bir eşya yok yaptıkları evde. Gerçi babannenin evi var ama çok eski ve çokkk kirli bir ev ben oraya gidince su bile içemiyorum haliyle yemekde yiyemiyorum şimdi orda kalsam ben iki katlı o evi full temizlemem gerekicekki örümcekler tavana hamak yapmış vaziyettedir eminim :) birde halasının gelinin evi var onu severim ama onun kocasıda kaptan daha yeni geldi belki karı koca birlikte bişeyler yapıcaklar ne bileyim oruç falan rahat edebilirmiyim onlar oruç olucak ben yemek nasıl yiycem yada gidip mutfakta bişiler atıştıramam yani okadar rahat edemem yada yorulsam uzanamam. Köyün buraya mesafesi 1 saat falandır. ama gidersek cumartesi erkenden gidicez ve pazar akşamı minübüsle dönücezki minübüs 2 saatte geliyor çokk mola veriyor. ŞLimdi ben yok desem yine ısrar edicekler yada rahat edemem desem edersin bişey olmaz diycekler ısrarla hafta sonu geliyomusunuz diye sorucaklar. Ne yapsam acaba gitsemmi, ama gitmekte istemiyorum kimseyi kırmadan nasıl anlatabilirm derdimi. olmazsa eşimn gitsin ben kalayım diycem ama tek başıma kalmaktan çok korkarım ev bide 4 katlı ya bişey olursa uffff sizce neyapmalıyım yaaa.....
buda benim oğlumun yatak odası olacak kızlar. bende paylaşayım dedim sizlerle. pazar günü ısmarladık. internetten beğendim modeli mobilyacıda yaptırıyoruz. inşallah istediğimiz gibi olur. rengini değiştirdik , sedef beyaz olacak.
bence çook güzel.umarım istediğin gibi yaparlar.
onu diyemem canım. daha önceden bebeğim yan durduğu için doktorum yola izin vermiyor bahanesini söylemiştim. ama geçtiğimiz cumartesi doktor randevum vardı, bebeğin döndüğünü söyledik onlarda yolla ilgili birşey söyledilermi dediler bende salak gibi hayır artık bir sorun yok herşey yolunda dedim. zaten hemen ardından ozaman bu hafta sonu köye beraber gidelim dediler(
onu diyemem canım. daha önceden bebeğim yan durduğu için doktorum yola izin vermiyor bahanesini söylemiştim. ama geçtiğimiz cumartesi doktor randevum vardı, bebeğin döndüğünü söyledik onlarda yolla ilgili birşey söyledilermi dediler bende salak gibi hayır artık bir sorun yok herşey yolunda dedim. zaten hemen ardından ozaman bu hafta sonu köye beraber gidelim dediler(
ayy pek fena bir durum fatoooş. ben de bu şartlarda gitmek istemezdim ama bazen istemesen de yapmak zorunda kalınıyor. nezaketen. çok uzak değilmiş, yol uzun değil. kısa süre kalacaksınız. kısacık bir ziyaret için evi dip köşe temizlemeye kalkma sakın. belki siz gitmeden önce temizlik falan yaparlar evde. hazırlık yaparlarsa iyi olur tabi. eşinin hatırı için gitsen iyi olur bence. çünkü köy yaşamı başka bir şey. benim kayınpederimin de köyünden bahsederken gözleri doluyor. (ne buluyolarsa). çok önem verdikleri bir yer olduğu için sizinle de paylaşmak istiyorlardır. eşin de içten içe istiyordur. gidin siz gidin.
canım bence de doktorum izin vermez de.ayrıca asla rahat edemessin bikaç saat misafirlikte bile rahat edemiyorum artık ben. son aylar çok tehlikeli.dikkat etmeliyiz.e daha da fazlada ısrar etmezler sanırım. :)
buda benim oğlumun yatak odası olacak kızlar. bende paylaşayım dedim sizlerle. pazar günü ısmarladık. internetten beğendim modeli mobilyacıda yaptırıyoruz. inşallah istediğimiz gibi olur. rengini değiştirdik , sedef beyaz olacak.
bence çook güzel.umarım istediğin gibi yaparlar.
teşekkür ederim canım inşallah gönlümüze göre olur. daha iyileri sizlere olsun inşallah.
uff deniz yaa kayınpederimin köyü çok sevdiği doğru ama şuan bizi oraya çağırmalarının tek sebebi evin kalan işlerini bitirtmek. Malesef biraz menfaatçileryapılan evinde temizliği varmış her yer harç lekesiymiş. şimdi kayınvalidemde yardım etmemi istiycek. kusura bakmayın ben yapamam desemde babannenin evini temizlemem gerekicekki ev öyle böyle değil her yer tetirli, eve sinmiş ağır bir koku allahım normal zamanda bile ben orda yapamıyorum. tuvalet desen rezalet bu halimlke hayatta temizleyemem orayı. işte son çözüm halanın gelini ama ordada rahat edemiycem uffff son aylarda riske atmakta istemiyorum kendimi bişey olursa ne onları ne kendimi affedemem. ama dediğin gibi eşimde benim yüzümden en az 20 kere hayır dedi. o zor durumda kalıyor. hayırdanda anlamıyorlar ben olmaz diyorum 5 dk sonra nezaman gidiyoruz diyorlar onları bu düşünceden vazgeçirmek imkansız galiba başa gelen çekilir deyip gidicem umarım çokk kötü olmaz...
kızlar size bişry danışıcam..
kayınvalidemler köye yazlık tarzı bir ev yapıyorlar ve uzun zamandır bizide köye çağırıp duruyorlar evin yapımına eşimde yardım etsin diye ama daha önce işlerden müsait olmadığımız için yada hamileliğimin zor zamanlarına denk geldiği için nazikçe gelemiyceğimizi söyledik hep. şimdi birkaç günlüğüne dinlenmeye gelmişler hafta sonu köye gidecekler yine bizi yine çağırdılar bizde henüz bir cevap vermedik ama eşimin doğum günü dolayısıyla yine sorucaklardır bu akşam. Şuan evin temizlik işleri varmış birde her yere duvar kağıdı kaplanıcak ama henüz su ve elektrik tesisatı yada doğru dürüst bir eşya yok yaptıkları evde. Gerçi babannenin evi var ama çok eski ve çokkk kirli bir ev ben oraya gidince su bile içemiyorum haliyle yemekde yiyemiyorum şimdi orda kalsam ben iki katlı o evi full temizlemem gerekicekki örümcekler tavana hamak yapmış vaziyettedir eminim :) birde halasının gelinin evi var onu severim ama onun kocasıda kaptan daha yeni geldi belki karı koca birlikte bişeyler yapıcaklar ne bileyim oruç falan rahat edebilirmiyim onlar oruç olucak ben yemek nasıl yiycem yada gidip mutfakta bişiler atıştıramam yani okadar rahat edemem yada yorulsam uzanamam. Köyün buraya mesafesi 1 saat falandır. ama gidersek cumartesi erkenden gidicez ve pazar akşamı minübüsle dönücezki minübüs 2 saatte geliyor çokk mola veriyor. ŞLimdi ben yok desem yine ısrar edicekler yada rahat edemem desem edersin bişey olmaz diycekler ısrarla hafta sonu geliyomusunuz diye sorucaklar. Ne yapsam acaba gitsemmi, ama gitmekte istemiyorum kimseyi kırmadan nasıl anlatabilirm derdimi. olmazsa eşimn gitsin ben kalayım diycem ama tek başıma kalmaktan çok korkarım ev bide 4 katlı ya bişey olursa uffff sizce neyapmalıyım yaaa.....
yaa babalar gününde pantolon tişört almıştım, evlilik yıldönümüzde saat almıştım. şimdi ne alıcağımı bilemedim. bende kırmızı kalın bir kurdale aldım kızımızdan daha güzel ne hediyesi olabilirki :) bağlıycam göbüşüme kurdaleyi al sana hediyem diycem :))))
birde eşim volkanı çok sever gelin dağmat geçerken falan birden parlıyor ya... eeee 2 tane volkanım var onlarıda yakınca sevimli bir doğum günü olur işte :) resimlerini eklerdim ama şimdi pastayı canı çeken falan olur kızdırmayım hamişleri :))
Ahh Hanzadecim ben de istemiyorum ama elimde değil. içim sıkılıyor, uzun süre kalamıyorum aynı yerde. işin kötü tarafı iki yerde de rahat ediyorum bir süre sonra rahatsız etmiyor. rahatsız olsam bir tanesinde yatıcam ama nafile. yataktan yavaş yavaş kalkıyorum, sessizce gidip yatıyım diye bi bakıyorum arkamda bir gölge. benden önce düşmüş eşim yollara :) tek başımıza da bişe yapamıyoruzz yaa diye söyleniyorum gece gece :)
buda benim oğlumun yatak odası olacak kızlar.bende paylaşayım dedim sizlerle. pazar günü ısmarladık. internetten beğendim modeli mobilyacıda yaptırıyoruz. inşallah istediğimiz gibi olur. rengini değiştirdik , sedef beyaz olacak.
Eki Görüntüle 238536
Hmmm durum çok kritik :) senin tatilin gelmiş Zehracım. tamamen "tatile girdim, bana bulaşmayın :89:" sendromu yaşıyosunüç gün içinde geçecek, az kaldı :)
aynısı bende de oluyor...bugün öğlen ezanı okunurken dua ettim allahım rahatlayayım diye...iyiyim şimdi
bizim durum pek fena. bildiğin gibi değil :) kısaca anlatayım. uzun süre aynı odada yatamıyorum ben. içim daralıyor. yatak odamız büyük ama orda 1 hafta falan yatıp, misafir odasına (orda da çift kişilik yatak var) oraya taşınıyoruz benim yüzümden. (taşınmak derken, eşyaları geçirmiyoruz koltuğumuzun altına yastıkları pikeleri alıp oda değiştiriyoruz) orda da bir kaç hafta yatıp, tekrar yatak odasına dönüyoruz. konar-göçer bir yaşam sürüyoruz evde. zavallı çocuum da bizimle gezecek galiba :44: bu durumda beşiği nereye koyucaz, nereyi çocuk odası yapıcaz hiç bi şey belli değil daha. şimdilik salonda duruyor :)
Gönül sevdiğine kırılırmış sen şimdi hassassın kuzum belkide kayınvaliden kendisi oruçlu filan diye düşünememiştir, bak gelmiş sormuş ne güzel :) Kötü olsa gelip sormazdıda zıkkım yesin der kapatırdı kapısını düşünememiş işte.. Sende haklısın çok veriyorsun ve karşılık bekliyorsun haklı olarakta.. Az yap sende o zaman daha az beklentin olur kırılmassın canım benim :)
Leyna hormonların azizliği işte, zaman yaklaştıkça alt üst oluyoruz bi anda öfkeli kızgın mutlu üzgün herşeyi yaşıyoruz :) Ne güzel işte oğluşuna ciciler almana sebeb olmuşlar, iyi tarafından bak :) (Evdeyim ya tam bir polyanna oldum bugün işte olsam gerim gerimdim bende)
Züleyha istanbul bugün boğuyor bi kapanıyor bi açıyor hava bende böyle havalarda daralırım senin gibi, su gurubuyum çünkü ama yağmur gelicek ve hepiniz rahatlayacaksınız :) Yağdır mevlaaaam su
Edut odanız çok cici canım güzel günlerde kullanın sandalyenizde çok hoş :
Ayy unuttum ya aklımdakiler gitti geri dönüp bi bakayım gene :78:
uff deniz yaa kayınpederimin köyü çok sevdiği doğru ama şuan bizi oraya çağırmalarının tek sebebi evin kalan işlerini bitirtmek. Malesef biraz menfaatçileryapılan evinde temizliği varmış her yer harç lekesiymiş. şimdi kayınvalidemde yardım etmemi istiycek. kusura bakmayın ben yapamam desemde babannenin evini temizlemem gerekicekki ev öyle böyle değil her yer tetirli, eve sinmiş ağır bir koku allahım normal zamanda bile ben orda yapamıyorum. tuvalet desen rezalet bu halimlke hayatta temizleyemem orayı. işte son çözüm halanın gelini ama ordada rahat edemiycem uffff son aylarda riske atmakta istemiyorum kendimi bişey olursa ne onları ne kendimi affedemem. ama dediğin gibi eşimde benim yüzümden en az 20 kere hayır dedi. o zor durumda kalıyor. hayırdanda anlamıyorlar ben olmaz diyorum 5 dk sonra nezaman gidiyoruz diyorlar onları bu düşünceden vazgeçirmek imkansız galiba başa gelen çekilir deyip gidicem umarım çokk kötü olmaz...
o zaman direkt olarak gelmek istemediğini ,artık hamilelik sıkıntıların olduğunu ve gece uykularının zorlaştığını dolayısı ile kendi evinden başka yerde rahat edemeyeceğini ve ramazanda kimseyi rahatsız etmek istemediğini ve seni anlayışla karşılamalarını söyle canım.
Fatoşçum gerçekten kendini çok yorucaksan, aç kalıcaksan, ağrın sızın olucaksa gitme, gerçekten rahatsız olduğunu kırılmamalarını söyle, (önce sağlık) ama yok idare ederim o yol o kadar kötü değil hepi toğu 1 gün diyorsan git eşininde gönlü olur :) Karar senin yada sabah erkenden gidip akşamda dönün canım, yatılı kalmayın.. :)
Ay çok şekermiş çok beğendim bu fikrini gayet güzel ve çoook ablamlı bir hediye :)
Eşine çok güldüm yaa senden önce gidiyor demek :76: Bebiş olduktan sonra kalırsın belkide, gerçi rahat ediyosan sorun değilde uykunun bölünmesi kötü ama bebiş olunca hep bölüncek zaten :))
Sedef beyaz daha çok gösterir modelini canım çok güzelmiş güzel günlerde kullanın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?