uff canım ya bunu hep söylüyorum ama anlamıyorlar. benim kayınvalidem emekli ebe. ben 8 aylık hamileyken doğum yaptırıyordum. çocuklarımda vardı herşeyi idare ediyordum bide kayınvalidemin evini temizliyordun falan diyor. ben bişey söyleyince ne olacakmış canım deyip kestirip atıyor. zaten altlı üstlü oturuyoruz hamileliğim bıyunca çalıştığımı bildiği halde bir kere bile yemeğe çağırmadı aksine ben işten gelince zorla kendini yemeğe davet ettiriyor. Yani hamileyim diye beni anlayışla karşılacak biri değil. kayınpederimde onun ağzına bakıyor. kısaca ben derdimi söylüyorum onlar 2 dk sonra yine aynı bildiklerini okuyorlar. öyle düşünceli insanlar değiller.
hamileliğimin başında midem yüzünden 3-4 gün birşey yiyemedim ve hastanelik oldum üst üste acile gittik. birkere bile bir tabak yemek getirmedi. eşim izin aldı rahatsızım diye. düşün 12 haftalık hamileydim 3 gündür tek lokma yememiştim eve gelip eşimi yukarı yemek yemeye çağırıyordu. eşim anne fatoş bişey yemedi yiyebileceği bişeyler pişiricem gelemem diyodu. aman şimdi yemek yapsanda yemez o sen gel birlikte yiyelim o yemiyor diye aç kalma sen diyen bir kadın. yani hayatta düşünmezler...
uff canım ya bunu hep söylüyorum ama anlamıyorlar. benim kayınvalidem emekli ebe. ben 8 aylık hamileyken doğum yaptırıyordum. çocuklarımda vardı herşeyi idare ediyordum bide kayınvalidemin evini temizliyordun falan diyor. ben bişey söyleyince ne olacakmış canım deyip kestirip atıyor. zaten altlı üstlü oturuyoruz hamileliğim bıyunca çalıştığımı bildiği halde bir kere bile yemeğe çağırmadı aksine ben işten gelince zorla kendini yemeğe davet ettiriyor. Yani hamileyim diye beni anlayışla karşılacak biri değil. kayınpederimde onun ağzına bakıyor. kısaca ben derdimi söylüyorum onlar 2 dk sonra yine aynı bildiklerini okuyorlar. öyle düşünceli insanlar değiller.
hamileliğimin başında midem yüzünden 3-4 gün birşey yiyemedim ve hastanelik oldum üst üste acile gittik. birkere bile bir tabak yemek getirmedi. eşim izin aldı rahatsızım diye. düşün 12 haftalık hamileydim 3 gündür tek lokma yememiştim eve gelip eşimi yukarı yemek yemeye çağırıyordu. eşim anne fatoş bişey yemedi yiyebileceği bişeyler pişiricem gelemem diyodu. aman şimdi yemek yapsanda yemez o sen gel birlikte yiyelim o yemiyor diye aç kalma sen diyen bir kadın. yani hayatta düşünmezler...
(0800) 261 63 65 primanın müşteri hizmetleri. hemen ara ve gittiğin e bebek mağazasını şikayet et. oraya gönderimş olduğunuz hediyemi başkasına vermişler de. eminin hemen ilgileneceklerdir.
ayrıca
0 216 325 11 11
buda e bebek genel merkez burayıda ara aynısını ilet. durumu aktar.
kimse seni hamile hamile üzemez. bence hakkını ara. bu arada bırak senin işyerine göndersinler ücretsiz olarak. sen birdaha oraya gitme canım.
kendinide oğlunuda üzme lütfen.
bencede gitmesin ya ne işin var.ben her işe koştumda ne oldu sanki değerim var kendinizi ağırdan satın biraz
Ay gıcık oldum Fatoş sen sakın gitme oraya. Ne düşüncesiz insanlar var yaaaa Hanzade nin dediği gibi ben kendi evimi temizleyemiyorum yardımcı çağırıyorum bir de köy evi temizliği yok kalsın. Çok istiyorlarsa da yardımcı bulsunlar ona temizletsinler hamile halinle senden iş beklemesin kimse.
kızlar söylediklerinize bende katılıyorum. ama okadar anlayışsızlarki çaresiz kalıyorum. yani ne dersem diyeyim yinede hala kendi istediklerini ısrarla yaptırmaya çalışıyorlar. artık mazeret üretmekten yada kusurea bakmayın demekten ben utanır oldum ama onlarda tık yok. bende kartopunun dediği gibi düşündüm ben rahat edemiycem zaten son aylarım daha dikkatli olmalıyım. kusura bakmayın ben gelemiycem ama isterse hakkı gelir yardım eder diycem. buarada kayınvalidemler çok soğuk insanlar akrabalarıylada bayramdan bayrama görüşülür ki akrabalarıda öyledir zaten burda yanımda kalıcak bir allahın kulunu bulama. oruç olduğu için arkadaşlarımıda rahatsız etmek istemiyorum zaten hepsi evli çocuklu insanlar.. benim tüm ailem ve çevrem ıspartada burda kimsem yok diyebilirm. mecburen bir gece yalnız kalırım ama eşimde beni yalnız bırakıp hayatta gitmez. dolayısıyla ben gitmediğim için hakkı gitmiyor diye yine bana uyuz olup diş biliycekler. zaten kayınvalidem beni sevmediğini her fırsatta göstermeye bayılır ama başkalarının yanında yavru köpek sever gibi uvvv cannım diye sever. sadece hormonlarım yüzünden bukadar ağlak olduğum bi zamanda sıkıntılı günler geçirmek istemiyorum ama sıkıntı gelip beni buluyor işte. kötü biriyle yada zor biriyle başedebilirsiniz, ama sizi dinlemeyen hep ben diyen biriylşe başedemezsiniz kızlar çünkü ne derseniz deyin sizi hiç duymamış gibi bildiğini okumaya devam ediyorlar. benimde şansım bu hayatta sevdiğim tek insanın ailesi karakter olarak sıfır malesef. yazıkki böyle yaparak benden fazla evlatlarını üzüyorlar zaten hep o arada kalmasın diye bukadar alttan alıyorum ama genellikle sınırlamı zorluyorlar .......
uff deniz yaa kayınpederimin köyü çok sevdiği doğru ama şuan bizi oraya çağırmalarının tek sebebi evin kalan işlerini bitirtmek. Malesef biraz menfaatçileryapılan evinde temizliği varmış her yer harç lekesiymiş. şimdi kayınvalidemde yardım etmemi istiycek. kusura bakmayın ben yapamam desemde babannenin evini temizlemem gerekicekki ev öyle böyle değil her yer tetirli, eve sinmiş ağır bir koku allahım normal zamanda bile ben orda yapamıyorum. tuvalet desen rezalet bu halimlke hayatta temizleyemem orayı. işte son çözüm halanın gelini ama ordada rahat edemiycem uffff son aylarda riske atmakta istemiyorum kendimi bişey olursa ne onları ne kendimi affedemem. ama dediğin gibi eşimde benim yüzümden en az 20 kere hayır dedi. o zor durumda kalıyor. hayırdanda anlamıyorlar ben olmaz diyorum 5 dk sonra nezaman gidiyoruz diyorlar onları bu düşünceden vazgeçirmek imkansız galiba başa gelen çekilir deyip gidicem umarım çokk kötü olmaz...
inş daha da güzel olur canım herseykoltuk 198 canım...kılıfı değişenden aldım ama kılıfı değişmesine takılmazsan 129 a da var...
şimdi bordür yapıcaz belki....birde belki cibilikle dönencesini koyucaz....bakalım yavaş yavaş
ara bak numaralarını falan vermıs kız ara söleyaa kandırdılar beni sanırım
çokk güzelllll maşallahhh inş istediğinin aynısı olur canımbuda benim oğlumun yatak odası olacak kızlar.bende paylaşayım dedim sizlerle. pazar günü ısmarladık. internetten beğendim modeli mobilyacıda yaptırıyoruz. inşallah istediğimiz gibi olur. rengini değiştirdik , sedef beyaz olacak.
Eki Görüntüle 238536
uff deniz yaa kayınpederimin köyü çok sevdiği doğru ama şuan bizi oraya çağırmalarının tek sebebi evin kalan işlerini bitirtmek. Malesef biraz menfaatçileryapılan evinde temizliği varmış her yer harç lekesiymiş. şimdi kayınvalidemde yardım etmemi istiycek. kusura bakmayın ben yapamam desemde babannenin evini temizlemem gerekicekki ev öyle böyle değil her yer tetirli, eve sinmiş ağır bir koku allahım normal zamanda bile ben orda yapamıyorum. tuvalet desen rezalet bu halimlke hayatta temizleyemem orayı. işte son çözüm halanın gelini ama ordada rahat edemiycem uffff son aylarda riske atmakta istemiyorum kendimi bişey olursa ne onları ne kendimi affedemem. ama dediğin gibi eşimde benim yüzümden en az 20 kere hayır dedi. o zor durumda kalıyor. hayırdanda anlamıyorlar ben olmaz diyorum 5 dk sonra nezaman gidiyoruz diyorlar onları bu düşünceden vazgeçirmek imkansız galiba başa gelen çekilir deyip gidicem umarım çokk kötü olmaz...
öyle yapıcam canım haklısınız gitmiycem. sonuçta hatır gönül derken eylülüme birşey olursa ölürüm kahrımdan kimse kızımdan önemli değil. düşündüm ve rahat edemiyceğime karar verdim kusura bakmayın bu haftada gelmeyelim. ev bittiği zaman torununuzla geliriz diycem..Eşin yanındaysa gerisini boşver canım ya bide eşind eonlara uysaydı gidiceksin yapıcaksın diye, var malesef böyle insanlar.. Bazen çok şanslı olduğumu düşünüyorum eşim için zaten eşi iyi olanların genelde ailesi problemli oluyor ( istisnalar olabilir tabi) bu arada gitme tabi canım Allah korubebeğine bir şey olursa kahrolursun... Söylesin dursun, diş bilesin naparsa yapsın. Sen keyfine kafana göre takıl :)
leyna eşim gitmemek için benden top bekliyor :) adam derdini anlatamayınca boyun eğiyor yazık. ama ben gelmiyorum hakkı gelsin sizle desem kesinlikle gitmez. zaten gitesemde temizlik falan yaptırmaz evi çoğu zaman eşim temizliyor. ama yinede gerildiğimizle kalırız. ama naz yapma konusunu düşünücem, onu yapabilirm sanırım :))fatoşcum bence sen gidelim bari desen de eşin seni götürmez kıyamaz sana orada o kadar iş yapmana hele güzel bir doğum günü süprizi ve güzel bir gecenin ardından azcık naz yap kızz kocana at topu yine hayır desin
tmm topikçek karar verilmiştir gitmiycem yani direnicem nolur dua edinde bu sefer hayırın hayır olduğunu anlasınlar :)bunları bilmiodum kuzucum ... o zamaaaaan tabikideeee gitmeee ne olursa olsun gitmeeeeee.... hödükler anlayışsızlar bişey olmaz kendin temizleyiver deeeee...
haklısın canım bak her şekilde yemek işi bana kalır zten su yok elektrik yok. buarada kesin o dediğini yapar emekli ebe ya ben doğurturum der :) şaka biyana emekli ebe ama 30 haftadır hamilelikte yaşadığım sıkıntılarla ilgili bir faydasını bile göremedim henüz... ayy ne dedikodularını yaptım bugün. neyse gitmiyorum onlarda anlarsa anlar anlamazlarsada canları sağolsun umarım eşimin doğum gününde surat yapmazlar. neyse boşverelim onları ben ne güzel mahşerin üç atlısını anlatıyordum size yaaa....sakın gıtme canımm ne işi gücü hadı melek olsunlar iş yaptırmasalar sen o kadar kısıye yemek hazırla kur kaldır istedğin zaman uzanama o pıslık ıcınde mıkrop kap yok canım boşver sakınn gıtmeeee bak allah korusun oralarda sancın tutar kadın senı evde bıle doğurtmaya kalkar heee gitmee sakınn
çok güzelmiş bizim baaannemiz at arabası alır heraldeyok canım...ben en başta çok sallanan bişi almak istemedim....eğer kolikli ağlayan bir bebeğim olursa sallanan fisher pricesın ormanlı olan salıncağını alıcam...ama şimdilik hiç bişiyimiz sallanmıyor
buda babannemiizn hesiyesi arabamızEki Görüntüle 238515
güle güle canım kendine dikkat etkızlar ben yola çıkıyorum bi hafta annemde kalacaz. dua edin. gerçi iki saatlik yol ama yine de ne olur ne olmaz...
Allaha emanet olun görüşürüz inş.... ordan da yazmaya çalışırım yemeden fırsat bulursam :))
ooo hamarat hatunun hali başkaamerhaba kızlarr, bugün eşimin doğum günü buyüzden ona doğum günü pastası yaptım. ama bu seferki biraz farklı sevdiği üç şeyi koydum içine hindistan cevizi,sakızlı muhallebi veee bihter çikolatalı puding üç katlı yaptım pastayı adınıda MAHŞERİN ÜÇ ATLISI KOYDUM. sonra öğle arasında pastanın üzerine 2 tane volkan aldım tabi bide maytap acayip güzel olucak... ama akşam eşimin işyerindeki iftara davetliyiz önce oraya gidelim sonra pastamızı yeriz :):)
çok güzel canımbuda benim oğlumun yatak odası olacak kızlar.bende paylaşayım dedim sizlerle. pazar günü ısmarladık. internetten beğendim modeli mobilyacıda yaptırıyoruz. inşallah istediğimiz gibi olur. rengini değiştirdik , sedef beyaz olacak.
Eki Görüntüle 238536
kızlar bi kaç gündür çamaşırımda koku vardı dün belki mantar vardır die doktora gittik eşimle alttan muayene etti ve gerçekten yan duvarlarda mantar var dedi ama muayene ederken ben bi hayli sesliydim ah uh die doktorum da dur daha doğum yapcan dedi sonrasında fitil verdi bende dedimki doğum ne gözüküo dedim normal mi gözüküo şuanda dedim doktorumda yaklaşık 37.haftana kadar açılma olcak dedi şuan bişi demek çok erken ama o halinde normal doğum zor gözüküo dedi :18: ama zamanı gelince herşey değişir dedi ayy kızlar nasıl normal doğurcam ben yaa
kızlar bu arada kan sayımlarınız nasıl.. bu ay benımkınde dusme var bırazcık 12.7 ama ılaclarımı hıc aksatmıyorum normalde duzenlı ılac kullanmayı beceremem.. yınede yukselmemıs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?