2011 Ekim Anneleri

sabahtan beri oglum hareket etmiyo diye evde ne bulduysam yedimyedim yattım dinledim yok anam iki dönüyo
sonra duruyo aha bu saate kadar beyimiz miskin 1 tene kek vardı onu yidim al sana al sana der gibi içimi kıprattı şimdide
benim çokkkkkk uykum varrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84:uyusam 3-5-7 gün yatarım kalkmam

ha ha ha kız geldin yine iki dakkada güldürdün beni :)) aya yolluycaklar haaa ayy benimki beni orayada çağırır :))

benimkide annenin aldıklarını görünce aldı....aman hiç kapris yapmadım bende alıyım dedi olur dedim:))) annem bir tanede hastane çıkışı almıştı 10 lulardan e bebekte gezerken bir tane beğendim ama çok güzeldi cidden oda alıyım dedi ben onada tamam dedim....annem ne alırsa aynısını alıyor....aldıklarını getirmiyor annem gelince getirecek...çocuk gibi kayınvelidem aman napalım bizde öylemi olucaz ki:))

Selamlaaaar

Hastaneye gittim Egepole bebişimi gördüüüüm
Okadar tatlıydı ki, gözleri kapalı uyuyordu. Ağzi dudakları öyle şirin ki :)
Hatta oğluşumun tesislerini bile gösterdi doktor
Başı aşağıya dönmüş yani doğum pozisyonunda, ama dönebilirmiş öyle daha çok var.
Birde oğlumun kilosu boyu çok iyi maşallah.
Maşallah diyin teyzeleri korkuyorum nazar değmesin.
Kilosu 1425 g boyu 38 cm :)
Çok tatlı yaaaaa canım oğlum kurban oluruuuuum

ha ha ha kız geldin yine iki dakkada güldürdün beni :)) aya yolluycaklar haaa ayy benimki beni orayada çağırır :))

anaa seninkide az değilmiş hee çagıramaz kızzz ayda tilifon yok
hee dersen meditasyonla çagırır ruhunu falan yollar bizde senin kalp gözünü kapatırızz ulaşamaz

maşallah canımmm

demincek biri limonlu pasta dedi ya gebertcem onu:)) akşam akşam limonlu pasta yapıcam yafu:))

maşallah kız bebişine demek testislerin gösterdi doktorun bende gidince söyliyimde banada kızımın kukusunu göstersin

41 kere maşallahh

demincek biri limonlu pasta dedi ya gebertcem onu:)) akşam akşam limonlu pasta yapıcam yafu:))

denizdi o deniz :)
neyse kızlar bende çıkayım artık. hepinize verdiğiniz fikirlerde ötüür teşekkür ederim. kendinize çok ii bakın. buarada edutcum beşiğin ve koltuğun çoookk güzeller canım. güzel günlerde kullansın minnoşun :)9

deniz dediiiiiii....! ama anladı başına gelecekleri herhalde bak yok ortalarda

lımonlu pastayı ılk kez duydum hee amma cahıl kalmısım

ama kızlar emınım lımonata içsenız o ıstegınız gıdecektırr :)) kandırın vucudunuzuu sıkın soğuk su lımon seker herkesın evınde var bakın bakalımyıne canınız o pastayı ıstıyomu

MAAŞALLAH BEBİŞİNE

bende limonda yok6 ay önce pasta yaparım diye cember aldırmıştım kocişe eminönünden sırf onun için oraya eleman yolladı
halaaa yapıcamtv de gördüm kolay geldi ama bendeki uyuşuklugun geçmesi lazım pasta yapmam için

kizlar bugun hastanedeydik oglumu gordum iste.anlatmistim size gobek bagindaki damarlardan biri yok diye 1.600 gr olmus biraz kucuk gibi geldi.ama hersey yolunda dedi doktor.ama kilosu kafama takilmadi degil yinede buna sukur sagligi iyi olsunda.

kizlar bugun hastanedeydik oglumu gordum iste.anlatmistim size gobek bagindaki damarlardan biri yok diye 1.600 gr olmus biraz kucuk gibi geldi.ama hersey yolunda dedi doktor.ama kilosu kafama takilmadi degil yinede buna sukur sagligi iyi olsunda.

maşallah bebişine canım siz kaçıncı haftadasınız ki kilosu kafana takıldı:26::26::26:

maşallah bebişine canım siz kaçıncı haftadasınız ki kilosu kafana takıldı:26::26::26:

32 haftam bitti bugun.birde bacaklari biraz kisa dedi,bende sordum normalmi diye vucuduna orantili yani dedi.ve beni ornek gosterdi:26:anneye cekmis dedi esim uzunda,bende dedim hepsi sana benzeyecek degilya buda annesine benzesin.

32 haftam bitti bugun.birde bacaklari biraz kisa dedi,bende sordum normalmi diye vucuduna orantili yani dedi.ve beni ornek gosterdi:26:anneye cekmis dedi esim uzunda,bende dedim hepsi sana benzeyecek degilya buda annesine benzesin.

sıkma canını sakın alır kilosonu annesiiii sen bol bol süt yogurt peynir tüket düzenli yemeklerini ye kafana takma belki birden alacak kilo daha doguma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…