- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
fatoşcum eşinle konuş gitmek istemediğini söyle ne bu böyle ya hamile kadını tee oralara sürükleyip birde işmi yaptıracaklar
hiç rahatını bozma evinde son aylarını huzur içinde geçir ay bu kaynanaları ben toplayıp nasaya emanet etcem onlarda aya yollasın bunları
güzel günlerde yatsınn bebikk
çok güzelmiş bizim baaannemiz at arabası alır heralde
güle güle canım kendine dikkat et
ooo hamarat hatunun hali başkaabihter çikolatanın yanınada behlül limonatası yapıverirsin
çok güzel canım
geçmiş olsun canım inşallah normal dogum yaparsınnnn
ha ha ha kız geldin yine iki dakkada güldürdün beni :)) aya yolluycaklar haaa ayy benimki beni orayada çağırır :))
Selamlaaaar
Hastaneye gittim Egepole bebişimi gördüüüüm
Okadar tatlıydı ki, gözleri kapalı uyuyordu. Ağzi dudakları öyle şirin ki :)
Hatta oğluşumun tesislerini bile gösterdi doktor
Başı aşağıya dönmüş yani doğum pozisyonunda, ama dönebilirmiş öyle daha çok var.
Birde oğlumun kilosu boyu çok iyi maşallah.
Maşallah diyin teyzeleri korkuyorum nazar değmesin.
Kilosu 1425 g boyu 38 cm :)
Çok tatlı yaaaaa canım oğlum kurban oluruuuuum
Selamlaaaar
Başı aşağıya dönmüş yani doğum pozisyonunda, ama dönebilirmiş öyle daha çok var.
Selamlaaaar
demincek biri limonlu pasta dedi ya gebertcem onu:)) akşam akşam limonlu pasta yapıcam yafu:))
demincek biri limonlu pasta dedi ya gebertcem onu:)) akşam akşam limonlu pasta yapıcam yafu:))
deniz dediiiiiii....! ama anladı başına gelecekleri herhalde bak yok ortalarda
Selamlaaaar
lımonlu pastayı ılk kez duydum hee amma cahıl kalmısım
ama kızlar emınım lımonata içsenız o ıstegınız gıdecektırr :)) kandırın vucudunuzuu sıkın soğuk su lımon seker herkesın evınde var bakın bakalımyıne canınız o pastayı ıstıyomu
kizlar bugun hastanedeydik oglumu gordum iste.anlatmistim size gobek bagindaki damarlardan biri yok diye 1.600 gr olmus biraz kucuk gibi geldi.ama hersey yolunda dedi doktor.ama kilosu kafama takilmadi degil yinede buna sukur sagligi iyi olsunda.
maşallah bebişine canımsiz kaçıncı haftadasınız ki kilosu kafana takıldı:26::26::26:
kizlar bugun hastanedeydik oglumu gordum iste.anlatmistim size gobek bagindaki damarlardan biri yok diye 1.600 gr olmus biraz kucuk gibi geldi.ama hersey yolunda dedi doktor.ama kilosu kafama takilmadi degil yinede buna sukur sagligi iyi olsunda.
32 haftam bitti bugun.birde bacaklari biraz kisa dedi,bende sordum normalmi diye vucuduna orantili yani dedi.ve beni ornek gosterdi:26:anneye cekmis dedi esim uzunda,bende dedim hepsi sana benzeyecek degilya buda annesine benzesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?