2011 Ekim Anneleri

32 haftam bitti bugun.birde bacaklari biraz kisa dedi,bende sordum normalmi diye vucuduna orantili yani dedi.ve beni ornek gosterdi:26:anneye cekmis dedi esim uzunda,bende dedim hepsi sana benzeyecek degilya buda annesine benzesin.

bence kafanda büyütme bazen doktorlar densizleşebiliyor.bolca yedirir büyütürsün sen kuzunu

kızlar hani portatif beşik almıştım ya şansımıza sorunlu çıktı maalesef bende mail atmıştım dün
şimdi mail geldi galiba yenisini yolluyolar ama ben içindeki örtüsünü falan yıkadım acaba gelecek olanla degiştirsem sorun olurmukiii:26::26:

neyse biz ogluşumla çıkıyoruz teyzelerini öpüyoruzzz
arkadaşlarınada oyuncak gönderiyoruzzz

haydin hoşçakalın

kız valla benımde canım ıstedı nasıl dır kı acaba hafıf eksımtrak ama tatlı bır pastaa nasıl olar kıı yapsam pandıspanya ıle rezıl edermıyım kendımı acaba

ınternette tarıf te buldum acaba yapsammıkııneee
kizlar bugun hastanedeydik oglumu gordum iste.anlatmistim size gobek bagindaki damarlardan biri yok diye 1.600 gr olmus biraz kucuk gibi geldi.ama hersey yolunda dedi doktor.ama kilosu kafama takilmadi degil yinede buna sukur sagligi iyi olsunda.

canım maşallah kuzuna kaç haftalşıksınız siz beslenıyor bebeğin

edutcum aldıkların çok güzel ,tatlı tatlı uyusun bebişin içinde inş.
gülşah cım bence fazla evhamlanıyosun ,bi akrabamız 1.750 gr. doğurdu bebeğini ozaman minicikti şimdi maşşallah ,ama ben senin bebeişin okadar zayıf kalcağını dünşünmüyorum daha 8 haftan var ve en hızlı büyüme zamanları.
yuuuh diyorum o ne yaaa ..bak benimki melek sanırsam ,hasta olduğumu bilsin tepsiye doldurur yaptığı yemekleri yollar ,öyle zamanlarıda oldu yani hakkını yemiyim şimdi...gitme sakın ne pahasına olursa olsun bir yolunu bul ,izin yok kesinlikle ,hadi bi odayı temizle orda uyursun diycem ama kaynanan sırf bu yüzden kocasıyla başbaşa kalmak isteyebilire bide wc faktörü var ....bayılma numarası yapabilirmisiinn

maşşallah canım tosunumuzaaa

yok kız çıkar hepsini sadece iskeletini ver ,sorunlu olan yer bu diye ,bişey olmaz.

ayy bu öğlen uykuları ,çok iyi geliyo bana ,ama inşallah dobişko bişey olamam ,bu arada bizim ev bahçeli ya ,eşim hep bak apartmanda olsan rahat edemzsin ,dışarı çıkmayınca canın sıkılır falan diyodu ,bugün çöp atmak için bile çıkmadım evden gayet iyiyim yaniii...ama bi akşam yürüyüşü şart ..ee bunu apartmanda yaşayanlarda yapıyo zaten ,bi bahenesini daha yıkmış bulunuyorum ,gerçi neye yarar para varda almadımı adam...bende bi alemim yaaa..kızdımmı bişey görmüyo gözüm

kizlar bugun hastanedeydik oglumu gordum iste.anlatmistim size gobek bagindaki damarlardan biri yok diye 1.600 gr olmus biraz kucuk gibi geldi.ama hersey yolunda dedi doktor.ama kilosu kafama takilmadi degil yinede buna sukur sagligi iyi olsunda.

hiç üzülme bence canım gayet iyidir bebeğin.kilo da alır daha.minyon olcaktır belki.benim görümcemin kızı küçük doğdu ama şimdi 1 yaşına girmek üzere ve maşallahh yaşıtlarına fark attı tam bi tombiş oldu.:)

Bizim şimdilik tek eksiğimiz bebek bezi kaldı Prima alıcam ama pişik kreminide alsammı yoksa doktor reçetesiyle tavsiye ettiği kremimi alsam:26:

benim eltim ve kaynanam krem kullanma bosuna her altını aldıktan sonra saf halis zeytinyagı sür azıcık hic bisey olmuyor pişik mişik diyolar ben de öyle yapıcam. bosuna büchen in setini almısım. zeytinyaglı sabunla da cocuk yıkanıyormus ve daha saglıklıymıs

selam kızlar
kaç gündür takip edemiyorum topici, umarım herkes iyidir, herşey yolundadır,,

kayınvalidesi temizliğe çağıran arkadaşım, ben bu halimle kendi evimde iş yapmıyorum , hem kendi canımıda bebeğimide sokakda bulmadım ben gelemem de kestirip at, sana böyle bi teklifle gelmeleri bile inanılır gibi değil , ezdirme kendini, seni düşünmeyeni sende düşünme..

Ben cidden evde temizlik falan yapmyorum artık, günlük yemek ve çamaşır o kadar, eşim silip süpürüyo, bide doğru düzgün bi kadın bulsam on numara olacak doğumdan sonrası içinde, fatih tarafında olan ve iyi bi yardımcı kadın tanıyan varmı ???

hala ayaklarım şişiyor, çok rahatsız ediyor beni gün içinde şirketteyken
geceleri yatarken belim ve iç organlarım ağrıyor, yandan yana dönerken organlarım sallanıyor sanki (

zorlamaya başladıı artık hamileliğin bu dönemleri.

valla bazen gelişimini tamamladıysa 40ı beklemesin doğuversin diyorum ama sonra dşünüyorum gününü doldurmadan önce 1 gün bile anne karnında kalması ne kadar önemli diyorum sabret diyorum ama zor, Allah herkese kolaylık versin arkadaşlarım..

sıkma canını sakın alır kilosonu annesiiii sen bol bol süt yogurt peynir tüket düzenli yemeklerini ye kafana takma belki birden alacak kilo daha doguma var

yok canim takmiyorum artik valla tek saglikli kucagima aliyim sonrada aldiririm ben ona ins.cunki o kadar sey okuyoruzki moralimiz bozuluyor,onlari duyunca diyorum kilosu falan umrumda degil sadece saglikli dogsun ins bebeklerimiz.hepimiz icin dua ediyorum canim.iyiki varsiniz moral buluyorum sayenizde:

kızlar ben de evde hic temizlik yapamıyorum. ben bir müddettir evdeyim zaten sizin gibi calısmıyorum da ama bir odayı süpür sil yetiyo yorgunluk olarak bana.
ben de kendime bir akadasımın tavsiyesiyle bir kadın bulucam. ya 2 haftada bir yarım gun ya da he rhafta yarım gun almayı planlıyorum. yoksa cok zor, esim her seferinde temizliği ben yaparım diyor ama aksam eve öyle yorgun geliyor ki iftarını yapıp yatıyor sabah işe zor kalkıyor. 1 hafta onu bekleyemediğim icin acil olan işleri ben yapıyorum. sonra da cok yoruluyorum.

kızlar ben de bugun doktor kontrolüne gittim. 3.5 hafta önce gitmistim en son. her sey guzel gayetakdir ediy iyi. ancak benim dr da moralimi bozdu kilolarıma laf etti. oysa son 2 haftadır kendimi takdir ediyordum. cok kacırmadım diye. toplamda benim evdeki tartıya göre 12 kilo aldım. ama drun tartısı bi acayip beni 14 kilo almıs gibi gösteriyor. dedim tartınız cok tartıyor diye. olsun 3.5 hafta önce de aynı tartıydı. son bir ayda (hatta ay bile dolmamıs) 2.5 kilo almıssın diye hesapladı. çok moralim bozuldu. cok da yemiyorum. bi ara 3 gun kayınvalidemlerde kaldım duzenli beslendim diye mi oldu anlamadım. normalde evde yalnızım hic bisey yiyesim olmuyor. ıvır zıvır geciniyorum ya da bu düzensiz beslenmeden mi oluyor bilemedim. ((

32.haftamiz bitti bugun canim onun icin kafama takiliyordu,ama takilmiyorum artik saglikli olsunda

ben bir de 40 haftayı beklemek istemiyorum :)) cideen 37 de falan gelsin istiyorum. 36. dan sorna gelişimini tamamladıgı icin problem yok kilosunu da emziririz alır ya nolucak :) siz ne düşünüyorsunuz?
doğum öncesi iznini de dogumdan sonraya aktarırız rahat ederiz diye düşünüyorum.

ayyy kizlar iyiki bu topik var sizlerde olmasaniz kim moral vrecek bana esimde o potansiyel hic yok,birsey yok diyor ama geri arkasina gulup sana cekmis diyor moralimi bozuyor.ben biliyorum boyumun kisa oldugunu ama alirken gozu kormuydu,sanki yakasina yapistim al diye begendik evlendik.kiyamaz aslinda ama orucmu basina vuruyor diyorum kizlar sizinkilerde boylemi?benimki iftara kadar boyle ondan sonra ben aciyorum agzimi annene cekmisin nolcak diye,kaynanamdan kurtuldum demiyorum sen ona yetistin falan,hic sesini cikarmiyor.biliyor annesinin huyunu

Böyle insana laf anlatacağım diye yüreğini tüketme arkadaşım, bak o nasıl rahatlıkla söylüyorsa sen de gitmek istemediğini söyle olsun bitsin...

Onun hamileliğinden sana ne, sen "ben böyleyim, esirgiyorum kendimi" dersin olur biter...

Neyseki gitmemeye karar vermişsin ama gene de sıkıntı yarattı sana...

canim valla oyle bunaldimki bende hamilelikyten hayirlisiyle 36 37.haftada bende dogsun diyorum.2 ,2,5 kilo olsa yeter buyur ins.

Merhaba herkese,
Daha once kayinvalidemin bebegime bit pazarindan kullanilmis ve parcasi eksik oyuncak aldigini yazmistim. Esimle konustuk ve bu konuyu guzel bir sekilde acip ikinci el veya parcasi eksik hediye istemedigimi anlatmaya karar verdik. Yarin kayinvalidemin yas gunu ve hediyesini goturmeye gidecegiz. Sorum su: acaba aldigi kirik oyuncagi geri gotursem mi? yani " cok tesekkur ederiz bizi dusundunuz ama bu oyuncagi cocugumun eline veremem, parasina yazik olur, ama belki kizinizdan olan torununuza verebilirsiniz" desem mi? cok ayip olur mu ne dersiniz? siz ne yapardiniz?
biliyorsunuz kayinvalide ile bir omur boyu yuz yuze bakacagiz, ondan hem derdimi anlatmak hem de karsi tarafi kirmamak istiyorum. onlarin aleyhimde konusmasi icin firsat vermek istemiyorum, cunku cok sinsiler ve iyi niyetle soyledigim seylerin altinda bile bir olumsuzluk ariyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…