32 haftam bitti bugun.birde bacaklari biraz kisa dedi,bende sordum normalmi diye vucuduna orantili yani dedi.ve beni ornek gosterdi:26:anneye cekmis dedi esim uzunda,bende dedim hepsi sana benzeyecek degilya buda annesine benzesin.
kız valla benımde canım ıstedı nasıl dır kı acaba hafıf eksımtrak ama tatlı bır pastaa nasıl olar kıı yapsam pandıspanya ıle rezıl edermıyım kendımı acababende limonda yok6 ay önce pasta yaparım diye cember aldırmıştım kocişe eminönünden sırf onun için oraya eleman yolladı
halaaa yapıcamtv de gördüm kolay geldi ama bendeki uyuşuklugun geçmesi lazım pasta yapmam için
kizlar bugun hastanedeydik oglumu gordum iste.anlatmistim size gobek bagindaki damarlardan biri yok diye 1.600 gr olmus biraz kucuk gibi geldi.ama hersey yolunda dedi doktor.ama kilosu kafama takilmadi degil yinede buna sukur sagligi iyi olsunda.
yuuuh diyorum o ne yaaa ..bak benimki melek sanırsam ,hasta olduğumu bilsin tepsiye doldurur yaptığı yemekleri yollar ,öyle zamanlarıda oldu yani hakkını yemiyim şimdi...gitme sakın ne pahasına olursa olsun bir yolunu bul ,izin yok kesinlikle ,hadi bi odayı temizle orda uyursun diycem ama kaynanan sırf bu yüzden kocasıyla başbaşa kalmak isteyebiliruff canım ya bunu hep söylüyorum ama anlamıyorlar. benim kayınvalidem emekli ebe. ben 8 aylık hamileyken doğum yaptırıyordum. çocuklarımda vardı herşeyi idare ediyordum bide kayınvalidemin evini temizliyordun falan diyor. ben bişey söyleyince ne olacakmış canım deyip kestirip atıyor. zaten altlı üstlü oturuyoruz hamileliğim bıyunca çalıştığımı bildiği halde bir kere bile yemeğe çağırmadı aksine ben işten gelince zorla kendini yemeğe davet ettiriyor. Yani hamileyim diye beni anlayışla karşılacak biri değil. kayınpederimde onun ağzına bakıyor. kısaca ben derdimi söylüyorum onlar 2 dk sonra yine aynı bildiklerini okuyorlar. öyle düşünceli insanlar değiller.
hamileliğimin başında midem yüzünden 3-4 gün birşey yiyemedim ve hastanelik oldum üst üste acile gittik. birkere bile bir tabak yemek getirmedi. eşim izin aldı rahatsızım diye. düşün 12 haftalık hamileydim 3 gündür tek lokma yememiştim eve gelip eşimi yukarı yemek yemeye çağırıyordu. eşim anne fatoş bişey yemedi yiyebileceği bişeyler pişiricem gelemem diyodu. aman şimdi yemek yapsanda yemez o sen gel birlikte yiyelim o yemiyor diye aç kalma sen diyen bir kadın. yani hayatta düşünmezler...
maşşallah canım tosunumuzaaaSelamlaaaar
Hastaneye gittim Egepole bebişimi gördüüüüm
Okadar tatlıydı ki, gözleri kapalı uyuyordu. Ağzi dudakları öyle şirin ki :)
Hatta oğluşumun tesislerini bile gösterdi doktor
Başı aşağıya dönmüş yani doğum pozisyonunda, ama dönebilirmiş öyle daha çok var.
Birde oğlumun kilosu boyu çok iyi maşallah.
Maşallah diyin teyzeleri korkuyorum nazar değmesin.
Kilosu 1425 g boyu 38 cm :)
Çok tatlı yaaaaa canım oğlum kurban oluruuuuum
yok kız çıkar hepsini sadece iskeletini ver ,sorunlu olan yer bu diye ,bişey olmaz.kızlar hani portatif beşik almıştım ya şansımıza sorunlu çıktı maalesefbende mail atmıştım dün
şimdi mail geldi galiba yenisini yolluyolar ama ben içindeki örtüsünü falan yıkadım acaba gelecek olanla degiştirsem sorun olurmukiii:26::26:
neyse biz ogluşumla çıkıyoruz teyzelerini öpüyoruzzz
arkadaşlarınada oyuncak gönderiyoruzzz
haydin hoşçakalın
kizlar bugun hastanedeydik oglumu gordum iste.anlatmistim size gobek bagindaki damarlardan biri yok diye 1.600 gr olmus biraz kucuk gibi geldi.ama hersey yolunda dedi doktor.ama kilosu kafama takilmadi degil yinede buna sukur sagligi iyi olsunda.
kız valla benımde canım ıstedı nasıl dır kı acaba hafıf eksımtrak ama tatlı bır pastaa nasıl olar kıı yapsam pandıspanya ıle rezıl edermıyım kendımı acaba
ınternette tarıf te buldum acaba yapsammıkııneee
pasta kremasının içine bol limon rendele, birazda suyunu sık sade hazır pastaban içine koy tiramisu gibi, en üstede koy çikulata sos dök oldu bitti sana pasta :) Uğraştırmaz da çok fazla..
Bizim şimdilik tek eksiğimiz bebek bezi kaldı Prima alıcam ama pişik kreminide alsammı yoksa doktor reçetesiyle tavsiye ettiği kremimi alsam:26:
kız valla benımde canım ıstedı nasıl dır kı acaba hafıf eksımtrak ama tatlı bır pastaa nasıl olar kıı yapsam pandıspanya ıle rezıl edermıyım kendımı acaba
pasta kremasının içine bol limon rendele, birazda suyunu sık sade hazır pastaban içine koy tiramisu gibi, en üstede koy çikulata sos dök oldu bitti sana pasta :) Uğraştırmaz da çok fazla..
dime aynı şeyy
ama bişey sölimmi ben dayanamadım ve gıttım tatlı yeedım onu yerıne valla kestı isteğimii ama buna regmen yıne canım ısterse yapım barı aynen dedıgın gıbı kolay yollu
sıkma canını sakın alır kilosonu annesiiiisen bol bol süt yogurt peynir tüket düzenli yemeklerini ye kafana takma belki birden alacak kilo daha doguma var
selam kızlar
Ben cidden evde temizlik falan yapmyorum artık, günlük yemek ve çamaşır o kadar, eşim silip süpürüyo, bide doğru düzgün bi kadın bulsam on numara olacak doğumdan sonrası içinde, fatih tarafında olan ve iyi bi yardımcı kadın tanıyan varmı ???
hala ayaklarım şişiyor, çok rahatsız ediyor beni gün içinde şirketteyken
geceleri yatarken belim ve iç organlarım ağrıyor, yandan yana dönerken organlarım sallanıyor sanki(
zorlamaya başladıı artık hamileliğin bu dönemleri.
valla bazen gelişimini tamamladıysa 40ı beklemesin doğuversin diyorum ama sonra dşünüyorum gününü doldurmadan önce 1 gün bile anne karnında kalması ne kadar önemli diyorum sabret diyorum ama zor, Allah herkese kolaylık versin arkadaşlarım..
bence kafanda büyütme bazen doktorlar densizleşebiliyor.bolca yedirir büyütürsün sen kuzunu
canım maşallah kuzuna kaç haftalşıksınız siz beslenıyor bebeğin
hiç üzülme bence canım gayet iyidir bebeğin.kilo da alır daha.minyon olcaktır belki.benim görümcemin kızı küçük doğdu ama şimdi 1 yaşına girmek üzere ve maşallahh yaşıtlarına fark attı tam bi tombiş oldu.:)
uff canım ya bunu hep söylüyorum ama anlamıyorlar. benim kayınvalidem emekli ebe. ben 8 aylık hamileyken doğum yaptırıyordum. çocuklarımda vardı herşeyi idare ediyordum bide kayınvalidemin evini temizliyordun falan diyor. ben bişey söyleyince ne olacakmış canım deyip kestirip atıyor. zaten altlı üstlü oturuyoruz hamileliğim bıyunca çalıştığımı bildiği halde bir kere bile yemeğe çağırmadı aksine ben işten gelince zorla kendini yemeğe davet ettiriyor. Yani hamileyim diye beni anlayışla karşılacak biri değil. kayınpederimde onun ağzına bakıyor. kısaca ben derdimi söylüyorum onlar 2 dk sonra yine aynı bildiklerini okuyorlar. öyle düşünceli insanlar değiller.
hamileliğimin başında midem yüzünden 3-4 gün birşey yiyemedim ve hastanelik oldum üst üste acile gittik. birkere bile bir tabak yemek getirmedi. eşim izin aldı rahatsızım diye. düşün 12 haftalık hamileydim 3 gündür tek lokma yememiştim eve gelip eşimi yukarı yemek yemeye çağırıyordu. eşim anne fatoş bişey yemedi yiyebileceği bişeyler pişiricem gelemem diyodu. aman şimdi yemek yapsanda yemez o sen gel birlikte yiyelim o yemiyor diye aç kalma sen diyen bir kadın. yani hayatta düşünmezler...
ben bir de 40 haftayı beklemek istemiyorum :)) cideen 37 de falan gelsin istiyorum. 36. dan sorna gelişimini tamamladıgı icin problem yok kilosunu da emziririz alır ya nolucak :) siz ne düşünüyorsunuz?
doğum öncesi iznini de dogumdan sonraya aktarırız rahat ederiz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?