2011 Ekim Anneleri

ben bunun benzeri çok örnekler yaşadım.hayatım seni kışkırtmak için yapıyorlar.bence zekice davran.bebek olunca mutlaka yakın çevresiyle gelcekler herkezin içinde çıkar oyuncağı bunuda babaannesi almış de aaaaaaaa kırıkmışıda ekle

aaa dogru diyorsun cok aklima yatti bu! esime habire soruyordum "ikinci el kirik oyuncagi hediye almak sizde normal mi?" diye ve "tabiki hayir" dedi. simdi dusunuyorum da babasi corap hediye geldi diye soylemedigini birakmadi, yani hic de oyle eski pusku seyler seven insanlar degiller. mesela evlerine kucuk boy bir ayna aldilar 350 euroya!
annemler 1-2 bavul esya aldilar bebege. Dogumdan sonra nasilsa gelen giden olacak, ben de o kirik ve boyasi cikmis oyuncagi bas koseye koyup onun tum akrabalarina tek tek gosterecegim "bunu babannesi almis yavruma" diye. kendi utansin.
yarin da hediyesini verip hicbirsey demeyecegim. biliyorum ki ne desem olmayacak ve soyledigim en dikkatli sozu bile agizlarina sakiz yapacaklar. cok sagol arkadasim.

canim bence goturme,eger bir daha getirirse ben cocuguma alirim bunlara gerek yok dersin,az alirim temizini aliyim dersin.baktinki tekrarliyor o zaman cevabini verirsin.hem neden ikinci el oyuncak aliyorki durumu yokmu yani,hemde hic dusunmuyormiki mikrop kapacagini.mesela yeni alirken bir bezle siliyoruz degilmi ben oyleyim,herkeste oyledir eminimki.bu ikinci eller mikrop yuvasidir bir daha alma dersin olur biter.

slm kızlar biz geldikkk
arkadaşlar kilonuza kızan doktorlarınızın agzının payını verin hem bizlere üzüntü stres yok diyorlar hemde az kilo aldık diye azarlıyorlar
ay başıma gelse bende kızarım doktora tamam dogumdan sonra zorlanmamızı istemiyorlar ama 3 kuruş alıyolar diyede azarlama hakkını kimden buluyorlar
valla çok kızıyorum öyle doktorlara

vomcanım zeynep çok haklı yap valla bende olsam yaparım olmadı evinize gelen çocuga ver belki alır götürür sende dersin çocuk çok agladı mecbur verdim dirsin bacım

Arkadaşım yazdıklarını okudum da çok ayıp etmiş kayınvaliden, hiç öyle şey olurmu yaaa.
Çok mu cimriler yoksa?
Ama evlerine 350 Euroluk ayna alıyorlarsa cimri değiller demektir.
Çok terbiyesizce nasıl yapılır öyle birşey....

valla benim kaynanamda ikinci el kıyafetler almıştı bana gösterdi bende şok olmuştum
ben giydirmeyi düşünmüyorum hatta dicem yani benim bunlara ihtiyacım yok durumum iyi
sen bunları ihtiyacı olanlara ver insan torununa alacagı seye özenir heleki durumu varsa
tabi oyuncak çok farklı kıyafet gibi yıkayıp kullanamıyosun :86:sakın o oyuncakları bebegine verme canım

of yaa moralim bozuldu kızlarrrrcamın yanında oturuyorum şuan ve bir evde mayalı pogaca yapıyolar off kokusu çok güzelll
canım çektiii tanıdık olsa kapısına dayanırdım coooocumun bi yeri şişmese barii

Evet benimki de ikinci el dukkanlarda kiyafet baktigini soyledi. Birsey getirmesin diye gorumceme "benim ailem cocugun 1 yasina kadarki tum ihtiyaclarini karsiladi" dedim, biliyorum cunku soyledigim her cumleyi aninda annesine rapor olarak iletiyor. Bu sefer de obur gorumcem "Onlar herseyi almis bize birsey birakmamislar" diye sikayet ediyormus. Ben de kayin valideye sonraki gittigimde "bebegin mama sandalyesi ve besik minderine ihtiyaci var" dedim. Ne dese begenirsin: eskidenpapagani varmis, papagan ustunde tunesin diye bit pazarindan hasir mama sandalyesi almis. papagan oldugu icin sandalye su an bostaymis. biraz pismis ama yikarsam mis gibi olurmus. besik yatagi olarak da esimin bebeklikten kalma yatagini vermeyi teklif etti(tozluymus ama silkelersem birseyi kalmazmis):)
Bu arada, Hastayi azarlamak ne yaa! Cok enteresan insanlar var. Agzinin payini verseydin keske. Ayrica soyle birsey okudum: eskiden doktorlar su haftada bu kadar kilo alinir diye cizelge yapiyorlarmis ve illa kadini buna uydurmaya zorluyorlarmis. Tiptaki Yeni anlayisa gore ise kadinin ne kadar kilo almasi gerektigi ile ilgili kati bir kural yokmus. Her bebek ve her hamilelik seyri farkli oldugu icin bebek ve anne saglikli oldugu surece kiloya fazla takilmamayi oneriyorlar. Ben doktor degilim elbette, sadece okuduklarimin yalancisiyim.

ay ohaaaaa yuhhhh papaganın tunediği sandalyeyimi layık gördü torununa
ben senin yerinde olsam iğne bile kabul etmem yapıştır bacım lafı benim çocuguma bunumu layık gördün de
saygısız valla çok kızdım kesinlikle böyle şeylere müsama gösterme papaganın b.klu mikroplu yuvasını nasıl layık görür yaa

bence de iyiki üye olmuşum buraya.buarada oruç kafaya vurmuyo benim eşimin ama gene de etkiliyo tabi.ben gene de her ihtimale karşın iftardan sonrasına bırakıyorum önemli konuları konuşmayı.

al benden de o kadar.ben de çok sıkıldım hamilelikten.ama vaktini de doldursun bebişlerimiz ya sağlıkla inş.30. haftaya geldim ama hala çook var diorum.ancak 36. haftaya falan gelince az kaldı dicem heralde.

avcunun içini yala der büyükler :)) can istedimi de yemeden rahat edilmezz..

senin kayınvaliden yabancıydı dimi yanlış hatırlamıyorsam? bu yüzden mi acaba davranışları? yoksa çok ilginç onun da torunu nasıl layık görebliyor hayret.sen bence hiçbirini kabul etme kibarca kullanılmış eşya istemedğini söyle bebeğin için.

sevgili gençlik:)
birşey sormak istiyorum medical park bahçelievler hastanesinde Nadide Korkuta giden varmı acaba?doktorun normal doğum yanlısımı yoksa sezaryan yanlısımı olduğunu merak ediyorum:44: bize ilk gittiğimiz zamanlarda ozamn durum ne gösterirse o olur demişti...kesin bi bilgisi olan varsa bilgilendirebilirmi...öptüm herkesiiii bebişleride

çok güzel ya maşşallah sizeeee

32 haftam bitti bugun.birde bacaklari biraz kisa dedi,bende sordum normalmi diye vucuduna orantili yani dedi.ve beni ornek gosterdi:26:anneye cekmis dedi esim uzunda,bende dedim hepsi sana benzeyecek degilya buda annesine benzesin.

O ne denemek ya bacağı kısaymış, bu doktorların bir kısmının gerçekten insan psikolojisinden pek haberi yok. Her insanın tabiki vücut tipi farklı, kiminin bacağı uzun olur kiminin ki kısa. Ne var bunda. Hamile bir kadına söylenecek şeymi bu. Zaten herşeyi kafamıza takıyoruz bu dönemde. Üzme sakın bunun için kendini, aklı başı yerinde olsunda inşallah uzun kısa ne farkeder.

tüm kıscelereee gunaydınnn..nasılsınız hamişler uzun zamandır siteye giremedim arıza verıo.kimbilir neler yaptınız neelr aldınızz... hepinizi çokkkk osledimm yawwww:90::90:

kısslar 2 sorum var.ama lutfen cevapp yazınn !!!
1- 32.hafta dolunca mı,girince mi çalışabilir raporu alınıo??
2- bnm kıscemm bu ara çok hareketli,hiç uyumuo herald, dünyaya gelincede böle yaparsa yandık,, o deildi, hareketleri canımı çok acıtıo.remen o arada hopluorum ve bazen idrar kaçırıı gib bile oluom?normal mi?? bebeişinin hareketleri bu kdr canını acıtan var mı?? bide uyku yok sanki ona içerde.anlamıom ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…