Merhaba herkese,
Daha once kayinvalidemin bebegime bit pazarindan kullanilmis ve parcasi eksik oyuncak aldigini yazmistim. Esimle konustuk ve bu konuyu guzel bir sekilde acip ikinci el veya parcasi eksik hediye istemedigimi anlatmaya karar verdik. Yarin kayinvalidemin yas gunu ve hediyesini goturmeye gidecegiz. Sorum su: acaba aldigi kirik oyuncagi geri gotursem mi? yani " cok tesekkur ederiz bizi dusundunuz ama bu oyuncagi cocugumun eline veremem, parasina yazik olur, ama belki kizinizdan olan torununuza verebilirsiniz" desem mi? cok ayip olur mu ne dersiniz? siz ne yapardiniz?
biliyorsunuz kayinvalide ile bir omur boyu yuz yuze bakacagiz, ondan hem derdimi anlatmak hem de karsi tarafi kirmamak istiyorum. onlarin aleyhimde konusmasi icin firsat vermek istemiyorum, cunku cok sinsiler ve iyi niyetle soyledigim seylerin altinda bile bir olumsuzluk ariyorlar.
ben bunun benzeri çok örnekler yaşadım.hayatım seni kışkırtmak için yapıyorlar.bence zekice davran.bebek olunca mutlaka yakın çevresiyle gelcekler herkezin içinde çıkar oyuncağı bunuda babaannesi almış de aaaaaaaa kırıkmışıda ekle
Merhaba herkese,
Daha once kayinvalidemin bebegime bit pazarindan kullanilmis ve parcasi eksik oyuncak aldigini yazmistim. Esimle konustuk ve bu konuyu guzel bir sekilde acip ikinci el veya parcasi eksik hediye istemedigimi anlatmaya karar verdik. Yarin kayinvalidemin yas gunu ve hediyesini goturmeye gidecegiz. Sorum su: acaba aldigi kirik oyuncagi geri gotursem mi? yani " cok tesekkur ederiz bizi dusundunuz ama bu oyuncagi cocugumun eline veremem, parasina yazik olur, ama belki kizinizdan olan torununuza verebilirsiniz" desem mi? cok ayip olur mu ne dersiniz? siz ne yapardiniz?
biliyorsunuz kayinvalide ile bir omur boyu yuz yuze bakacagiz, ondan hem derdimi anlatmak hem de karsi tarafi kirmamak istiyorum. onlarin aleyhimde konusmasi icin firsat vermek istemiyorum, cunku cok sinsiler ve iyi niyetle soyledigim seylerin altinda bile bir olumsuzluk ariyorlar.
ben bunun benzeri çok örnekler yaşadım.hayatım seni kışkırtmak için yapıyorlar.bence zekice davran.bebek olunca mutlaka yakın çevresiyle gelcekler herkezin içinde çıkar oyuncağı bunuda babaannesi almış de aaaaaaaa kırıkmışıda ekle
Merhaba herkese,
valla benim kaynanamda ikinci el kıyafetler almıştı bana gösterdi bende şok olmuştum
ben giydirmeyi düşünmüyorum hatta dicem yani benim bunlara ihtiyacım yok durumum iyi
sen bunları ihtiyacı olanlara ver insan torununa alacagı seye özenir heleki durumu varsa
tabi oyuncak çok farklı kıyafet gibi yıkayıp kullanamıyosun :86:sakın o oyuncakları bebegine verme canım
Evet benimki de ikinci el dukkanlarda kiyafet baktigini soyledi. Birsey getirmesin diye gorumceme "benim ailem cocugun 1 yasina kadarki tum ihtiyaclarini karsiladi" dedim, biliyorum cunku soyledigim her cumleyi aninda annesine rapor olarak iletiyor. Bu sefer de obur gorumcem "Onlar herseyi almis bize birsey birakmamislar" diye sikayet ediyormus. Ben de kayin valideye sonraki gittigimde "bebegin mama sandalyesi ve besik minderine ihtiyaci var" dedim. Ne dese begenirsin: eskidenpapagani varmis, papagan ustunde tunesin diye bit pazarindan hasir mama sandalyesi almis. papagan oldugu icin sandalye su an bostaymis. biraz pismis ama yikarsam mis gibi olurmus. besik yatagi olarak da esimin bebeklikten kalma yatagini vermeyi teklif etti(tozluymus ama silkelersem birseyi kalmazmis):)
Bu arada, Hastayi azarlamak ne yaa! Cok enteresan insanlar var. Agzinin payini verseydin keske. Ayrica soyle birsey okudum: eskiden doktorlar su haftada bu kadar kilo alinir diye cizelge yapiyorlarmis ve illa kadini buna uydurmaya zorluyorlarmis. Tiptaki Yeni anlayisa gore ise kadinin ne kadar kilo almasi gerektigi ile ilgili kati bir kural yokmus. Her bebek ve her hamilelik seyri farkli oldugu icin bebek ve anne saglikli oldugu surece kiloya fazla takilmamayi oneriyorlar. Ben doktor degilim elbette, sadece okuduklarimin yalancisiyim.
ayyy kizlar iyiki bu topik var sizlerde olmasaniz kim moral vrecek bana esimde o potansiyel hic yok,birsey yok diyor ama geri arkasina gulup sana cekmis diyor moralimi bozuyor.ben biliyorum boyumun kisa oldugunu ama alirken gozu kormuydu,sanki yakasina yapistim al diye begendik evlendik.kiyamaz aslinda ama orucmu basina vuruyor diyorum kizlar sizinkilerde boylemi?benimki iftara kadar boyle ondan sonra ben aciyorum agzimi annene cekmisin nolcak diye,kaynanamdan kurtuldum demiyorum sen ona yetistin falan,hic sesini cikarmiyor.biliyor annesinin huyunu
ben bir de 40 haftayı beklemek istemiyorum :)) cideen 37 de falan gelsin istiyorum. 36. dan sorna gelişimini tamamladıgı icin problem yok kilosunu da emziririz alır ya nolucak :) siz ne düşünüyorsunuz?
doğum öncesi iznini de dogumdan sonraya aktarırız rahat ederiz diye düşünüyorum.
of yaa moralim bozuldu kızlarrrrcamın yanında oturuyorum şuan ve bir evde mayalı pogaca yapıyolar off kokusu çok güzelll
canım çektiiitanıdık olsa kapısına dayanırdım coooocumun bi yeri şişmese barii
Merhaba herkese,
avcunun içini yala der büyükler :)) can istedimi de yemeden rahat edilmezz..
Selamlaaaar
Hastaneye gittim Egepole bebişimi gördüüüüm
Okadar tatlıydı ki, gözleri kapalı uyuyordu. Ağzi dudakları öyle şirin ki :)
Hatta oğluşumun tesislerini bile gösterdi doktor
Başı aşağıya dönmüş yani doğum pozisyonunda, ama dönebilirmiş öyle daha çok var.
Birde oğlumun kilosu boyu çok iyi maşallah.
Maşallah diyin teyzeleri korkuyorum nazar değmesin.
Kilosu 1425 g boyu 38 cm :)
Çok tatlı yaaaaa canım oğlum kurban oluruuuuum
32 haftam bitti bugun.birde bacaklari biraz kisa dedi,bende sordum normalmi diye vucuduna orantili yani dedi.ve beni ornek gosterdi:26:anneye cekmis dedi esim uzunda,bende dedim hepsi sana benzeyecek degilya buda annesine benzesin.
yaladım yaladım koprina sağolsun faceden tarif verdi yarın yapıcammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?