2011 Ekim Anneleri

günaydın kızlar, mide bulantısı geri dönenlere bende katıldım çıkarıp duruyorum bu ne yaaa

ne çok alışmışım buraya 2 gündür fırsat yaratmak istedim ama olmadı, ümraniye deki belis bebeye gittik gerçekten çok hoş oda takımları netteki ile aynı,, bugünde memleketime gitmek için büyük bir adım tayin başvurumu yaptım:))))) şimdi okula gidiyorum gelince görüşmek üzere, 20 sayfam var daha okunacakk(

günaydın arkadaşlar, annişşşşleeer, bebişşşleeerr
maşallah öyle güzel bi hava varki, böyle yamurlu serin serin, ama çok uykum var, ne uyunur bu havada, neyseki yarın son iş günüm, doğum iznine ayrılıyorum inşaallah, büyük bi iş beni bekliyor, bebişin kıyafetlerini yıkıcam ütülücem, dolaplara yerleştiricem, evimizin az ilerisinde toki inşaatı var, evimin içi şantiye gibi toz içinde, camlar çamur içinde, eve bi yardımcı şart temizliğe, bu hafta sonu temizlik zamanı, inşaallah içimize siner.. Ayyy sabah sabah ne kadar çok şey özetledim, meğer ne kadar çok içerlemişim... şaştım kendime

Çizelgende 32 yi gördüğün an alabilirsin. benimde 23 nde doluyor ama doktorum haftaya çağırdı. ultrasona göre 1 hafta öndeymişim ve doğum sezeyan olacağı için 1 hafta önce alacakmış doğuma bu sebeple izin kaybım olmasın diye haftaya alacağım raporumu. ama ben izin raporu değil çalışabilir raporu alacağım

Son düzenleme:
Günaydııın :) Acaip yağmur yağıyor ama işten çıkıp yürürsem buda akşama kadar sıçan gibi kalıcam iş yerinde. Bütün panjurları kaldırdım, camdan elimi kolumu çıkarıp ıslatıp geri kaçıyorum Maşallah rabbimin rahmetine.... Bugün izinli olup akşama kadar uyumak vardı ninni gibi ohh evdekiler çok şanslısını, devirin totoşları :)))

Bebişlerimizin kilolarını güncelledim kızlar

Duygu hakkını helal et canım ya, biz geçmişi okurken ırın kırın pof pif edip duruyourz sen her birini detalıca takip ediyosun :)

32. hafta dolunca diye yazdı bri arkadaş geçen gün sevozy, ne istiyosun bırak oynasın kızçen. Benimkide oynasa keşke öyle şiddetle :))

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaar. Son 16 gün (inşallah)
Yarında oğluşla görüşcez. Bakalım kaç kilo olmuş annesinin bıdığı
Geçmişe uzandım ama hala bitiremedim.

Canım tam 32 hafta dolunca çıkıyosun. Yani 31+6 da dahi çıkamazsın, çıkarsan paranı yakarsııııın. Çalışabilir raporu almaya niyetim olmadığından o konuyu bilemiciim, hiç araştırmadım. Ama internette sağlıklı bilgi bulamzsan ALO SGK 170 i ara. Sağolsunlar çok ilgililer.
Bebikimin hareketleri benim hiç canımı yakmıyor ama burada başka arkadaşlarda canlarını yandığını söylüyorlardı. İdrar kaçırma olayına gelince terliyor olmayasın?
Eğer ter olmadığından eminsen doktoruna mutlaka sor derim.

Hah 1 kişi daha kurban verdik. Canım bugün yine yokladı beni ama tuttum içeride. Umarım sürekli değil, arada bir yoklayıcıdır. Yoklanmaya razıyım inan:18:

Yaaa kıskandım amaaa. Ne güzel demek yarın doluyor hee
Hayırlsıyla darısı başımıza

Maşallah ya ne enrjiiksiniz kızlar. Ben yataktan kazıyorum kendimi. EV işleri hep pazara kalıyor. Haftanın son iş gnleri ev kalk gidek diyor.
Düşün pazar günü 1-2 parça bişi ütüledim sonra halim kalmadı en geç salı ütülerim kalanları dedim. Hala beni bekliyorlar, bugün yapsam bari yaaa

ayy günaydınnnnnn ne güzel bir hava var yarabbimmmmmmmmmmm yagmur yagmur yagmurrrrrr yatarken başladı
yattıgım yerden perdeyi açtım izledim şıpırr şıpırrr:119::119:sonra içerden sıp sıp diye sesler gelince kalktım
birde ne göremmmm eşim cam açıp gitmiş perdemde yagmıra doymuşş ay butun camlar kapalı çok serin oldu yaaa ne güzelllll

anaaaam facedende görüşüyonuzmu sizzz???

ivitttttt

kızlarrrr yuhhhh diyorum yaaaa bu neeee nasıl insanlar var yaaa

benım kayınvalıdem görümcemın oğlunun yatağını bebek karyolasından genc odasına cevrılcek yatağı ne yapsak dıe düşünüyoruz dedı yanı onu sana verelım yatak almayalım falan da diyemedi ben istemem dıyede demez zaten cocuk 5 yasında 5 yıldır o yatak kullanılıyor yanı bende dedım gerek yok benım gıbı alerjık bunyelı olursa zaten nevresımını bıle 2 yıldan fazla kullanmıycam yatağı yenı alırız dedım hiç gerek yok ben kendı yatağımdan tıksınıyorum oysakı daha 2 yıl oldu evlenelı ve alalı gücüm yetse onu değiştiricem eskı yatak bebeğime kullanamam bunuda sebebıyle güzelce açıkladım ne olcakkı falan demedı de çünkü benım her hafta alerjımın tutugunu ve neler cektıgımı görüyor rahat bıle nefes alamıyorum hiçde birşey demedı şükür çalışıyorum kimse alamazsada alırım taksıtle bır yatak ama kıyafete öle bakmıyorum yeğenlerımın kıyafetlerını aldım o da dışarı kıyafetlerı montlar falan hepsını yıkayabılıyorum oynı sey değil ama yabancı bırının kıyafetınıde kesınlıkle kullanmam

yalnız varyaa sizin kayınvalideleriniz hakikaten şeytan yaa ya da acayıppp cahıller papağanın pısledıgı seyı evladıma mı kullancam defolsun ordan

sinir oldum sabah sabah

abooo galiba sadece ben bebişin herşeyini yıkayıp ütüleyip kaldırdım kurbanlık koyun gibi günümü bekliyorum
çok erken mi davranmışım yawwww

Son durumlarım: Çoğunuz gibi aç kaldığımda yada sabahları yine miğde bulantım başladı. İstifra etmedim, etmeyeceğim direniyorum inşallah:) Karnımın etleri çok acıyor, gece sağdan sola dönerken karnımda ağırlık ve acı hissediyorum.. Külçe gibi et yığını gibi uyuyorum ve hiç dinlenmemiş kalkıyorum. Gece rahatlamak için kalkıp duş alıp tekrar uyuyorum ama nafile... Bebeğim sanki kukumun üstünde oturuyor tam idrar yoluma batıyo gibi oluyo baskı hissediyorum sıkışıyorum ama wc de çook az oluyo, bir dönsede rahatlasam . Sırtım ve omuzlarım ağrıyor, sırt kaburga kemiklerim daha çok, tabi kasıklarımda ağrıyor, arada birde iğne batması gibi acılar oluyor.. Bazen adet ağrısı gibi bir ağrı hissediyorum... Bu arada ben heniz hiç göbüş deliğimin üzerinde bebek hareketi hissetmedim. Hep göbüş deliğimin oralarda yada kumumda kasılarımda filan... Hemoroidim daha çok zorlamaya başladı, son aylarda artıyor demişlerdi sanırım ondan. Hıı çatlıyorum kızlar, lierak zeytinyağı cart curt banamısın demedi yani hala sürüyorum her gün sürüyorum ama geliyorlar ufak ufak.

Deniz sen ilaçlarının adını ve ne şekilde kullandığını bir daha yazarmısın bir bakayım dr. sorucam...

Son düzenleme:
abooo galiba sadece ben bebişin herşeyini yıkayıp ütüleyip kaldırdım kurbanlık koyun gibi günümü bekliyorum

Yok yok erken değil iyi yapmışsın, ne zaman gelcekleri belli olmaz :) Ben daha aşışveriş yapmadım :)) Bayramdan sonra inşallah herşeyini tamamlayacağım..

yok canim hic erken degil 30 lari gorunce hersey olabilir. hem sonra hersey bitince rahatca dogumu bekleme sirasi,bende dun yikayim dedim esim yikattirmadi.odanin gelmesine az kaldi ins gelince yikayim asiyim diyorum

Merhaba
Turkiye'de yasamiyorum ama 32.hafta bitince diye biliyorum. www.gebelik.org'ta okumustum.
Benim de bebek birkac gundur geceleri dur durak bilmeksizin tekmeliyor. Sanki futbol oynuyor iceride. Ben de geceleri ancak 3-4 saat uyuyabiliyorum, sonra gecenin 3'unde uyanip sabaha kadar tunuyorum(ve ben omur boyu uykucu bir insan oldum, hic mesela gece uynip uyuyamadigimi hatirlamam). Bebegin hareketli olmasi iyidiye okumustum onun icin endise etmiyorum.

demincek biri limonlu pasta dedi ya gebertcem onu:)) akşam akşam limonlu pasta yapıcam yafu:))

ayy çok özür dilerim. ilk defa yemekten bahsettim onda da şapplaağğ yedim ee yaptın mı bari? güzel oldu mu? ankaraya yolun düşerse liva pastanesinden limonlu pasta al, ye, tat, bana dua et parrnaklarını bile yiiiceksin ama dikkat et.

Maşallah Nurcan. Allah bağışlasın oğluşunu canım

deniz dediiiiiii....! ama anladı başına gelecekleri herhalde bak yok ortalarda

Yok yok anlamadım elifcim öylesine söyledim yahu ağzımdan kaçtı. çok pardon. ankaraya gelir de misafirim olursanız hepinize ikram edicem sösssss.:79:

kizlar bugun hastanedeydik oglumu gordum iste.anlatmistim size gobek bagindaki damarlardan biri yok diye 1.600 gr olmus biraz kucuk gibi geldi.ama hersey yolunda dedi doktor.ama kilosu kafama takilmadi degil yinede buna sukur sagligi iyi olsunda.

oo maşallah gulsah, kocaman olmus oglusun. hiç sıkıntı yapma. gayet iyidir annesi, bi dünyaya gelsin hayırlısıyla bi cokk cokkk cupp cupp diye emsin senin sütünü, gör bak nasıl da çabuk gelişecek. hem doktorun da iyi demiş dert etme güzelim.

enerjik olmakla pek alakası yok canım bunun. mecburiyetten diyelim. önden kalan doğum iznimi ve yıllık izinlerimi birleştirip doğum sonrasına bırakacağım. çünkü ben ücretsiz izin kullanamayacağım herhalde. o kadar süre işimi bırakamam en azından yasal izinlerim için birşey diyemezlerde , ücretsizde mırın kırın ederler. en azından 4 ay oğluma ayırayım diye erken çıkamıyorum doğum iznine. yoksa bende yataktan sürünerek çıkıyorum canım

Ya son günlerde benimde uyku düzenim bozuldu hanzadem.Kocişe sahur hazırlamaya kaltıktan sonra 2 saat dönüp duruyorum. Kasıklarım yorulunca ağrıyor, belim çok ayakta durunca. Yani stabil durumdayken tek sorun karnımın çok yukarıda olmasından kaynaklı nefes alamama durumu. Bazen kimse yokken memişleri yukarı kaldırıp, öne eğilip derin bi nefes alıyorum. Bebik hala dönmedi sanırsam.

Yok canım bence hiç erken değil. Ben evde olsam bende hazırlardım ama kısmetse işten çıkınca tadını çıkara çıkara yapayım diye bayramdan sonrayı bekliyorum.

Günaydın güzel annişler.

Hava günler sonra mikemmel ötesi ama uyku yaptı bana bu hava. Şimdi evde olup uyumak vardı kıvrılıp bir köşede. Yaaa herkes izinleri konuşmaya başladı, ben malesef Eylül sonuna kadar çalışacağım. Tabi doğurmazsam yollarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…