kısslar 2 sorum var.ama lutfen cevapp yazınn !!!
1- 32.hafta dolunca mı,girince mi çalışabilir raporu alınıo??
2- bnm kıscemm bu araçok hareketli,hiç uyumuo herald, dünyaya gelincede böle yaparsa yandık,, o deildi, hareketleri canımı çok acıtıo.remen o arada hopluorum ve bazen idrar kaçırıı gib bile oluom?normal mi?? bebeişinin hareketleri bu kdr canını acıtan var mı?? bide uyku yok sanki ona içerde.anlamıom ki
Bebişlerimizin kilolarını güncelledim kızlar
2- bnm kıscemm bu araçok hareketli,hiç uyumuo herald, dünyaya gelincede böle yaparsa yandık,, o deildi, hareketleri canımı çok acıtıo.remen o arada hopluorum ve bazen idrar kaçırıı gib bile oluom?normal mi?? bebeişinin hareketleri bu kdr canını acıtan var mı?? bide uyku yok sanki ona içerde.anlamıom ki
günaydın kızlar, mide bulantısı geri dönenlere bende katıldım çıkarıp duruyorum bu ne yaaa
Sabah benderamak kala tuttum, inkar etttim miğdem bulanmadı diye.. İnşallah gelemz çıkarcam diye çok korkuyorum. Kusmaktan korkuyorum o ilk aylar nasıl geçti anlatamam.. Ağlaya ağlaya çıkarıyodum.
günaydın arkadaşlar, annişşşşleeer, bebişşşleeerr
maşallah öyle güzel bi hava varki, böyle yamurlu serin serin, ama çok uykum var, ne uyunur bu havada, neyseki yarın son iş günüm, doğum iznine ayrılıyorum inşaallah, büyük bi iş beni bekliyor, bebişin kıyafetlerini yıkıcam ütülücem, dolaplara yerleştiricem, evimizin az ilerisinde toki inşaatı var, evimin içi şantiye gibi toz içinde, camlar çamur içinde, eve bi yardımcı şart temizliğe, bu hafta sonu temizlik zamanı, inşaallah içimize siner.. Ayyy sabah sabah ne kadar çok şey özetledim,meğer ne kadar çok içerlemişim... şaştım kendime
Son iş günün demek ayy çok kıskandııııım, evdeyken hepsi yapılır yavaş yavaş takma kafana :)
günaydın kızlar, mide bulantısı geri dönenlere bende katıldım çıkarıp duruyorum bu ne yaaa
ne çok alışmışım buraya 2 gündür fırsat yaratmak istedim ama olmadı, ümraniye deki belis bebeye gittik gerçekten çok hoş oda takımları netteki ile aynı,, bugünde memleketime gitmek için büyük bir adım tayin başvurumu yaptım:))))) şimdi okula gidiyorum gelince görüşmek üzere, 20 sayfam var daha okunacakk(
günaydın arkadaşlar, annişşşşleeer, bebişşşleeerr
maşallah öyle güzel bi hava varki, böyle yamurlu serin serin, ama çok uykum var, ne uyunur bu havada, neyseki yarın son iş günüm, doğum iznine ayrılıyorum inşaallah, büyük bi iş beni bekliyor, bebişin kıyafetlerini yıkıcam ütülücem, dolaplara yerleştiricem, evimizin az ilerisinde toki inşaatı var, evimin içi şantiye gibi toz içinde, camlar çamur içinde, eve bi yardımcı şart temizliğe, bu hafta sonu temizlik zamanı, inşaallah içimize siner.. Ayyy sabah sabah ne kadar çok şey özetledim,meğer ne kadar çok içerlemişim... şaştım kendime
Çizelgende 32 yi gördüğün an alabilirsin. benimde 23 nde doluyor ama doktorum haftaya çağırdı. ultrasona göre 1 hafta öndeymişim ve doğum sezeyan olacağı için 1 hafta önce alacakmış doğuma bu sebeple izin kaybım olmasın diye haftaya alacağım raporumu. ama ben izin raporu değil çalışabilir raporu alacağım
anaaaam facedende görüşüyonuzmu sizzz???
merhaba herkese,
daha once kayinvalidemin bebegime bit pazarindan kullanilmis ve parcasi eksik oyuncak aldigini yazmistim. Esimle konustuk ve bu konuyu guzel bir sekilde acip ikinci el veya parcasi eksik hediye istemedigimi anlatmaya karar verdik. Yarin kayinvalidemin yas gunu ve hediyesini goturmeye gidecegiz. Sorum su: Acaba aldigi kirik oyuncagi geri gotursem mi? Yani " cok tesekkur ederiz bizi dusundunuz ama bu oyuncagi cocugumun eline veremem, parasina yazik olur, ama belki kizinizdan olan torununuza verebilirsiniz" desem mi? Cok ayip olur mu ne dersiniz? Siz ne yapardiniz?
Biliyorsunuz kayinvalide ile bir omur boyu yuz yuze bakacagiz, ondan hem derdimi anlatmak hem de karsi tarafi kirmamak istiyorum. Onlarin aleyhimde konusmasi icin firsat vermek istemiyorum, cunku cok sinsiler ve iyi niyetle soyledigim seylerin altinda bile bir olumsuzluk ariyorlar.
aaa dogru diyorsun cok aklima yatti bu! Esime habire soruyordum "ikinci el kirik oyuncagi hediye almak sizde normal mi?" diye ve "tabiki hayir" dedi. Simdi dusunuyorum da babasi corap hediye geldi diye soylemedigini birakmadi, yani hic de oyle eski pusku seyler seven insanlar degiller. Mesela evlerine kucuk boy bir ayna aldilar 350 euroya!
Annemler 1-2 bavul esya aldilar bebege. Dogumdan sonra nasilsa gelen giden olacak, ben de o kirik ve boyasi cikmis oyuncagi bas koseye koyup onun tum akrabalarina tek tek gosterecegim "bunu babannesi almis yavruma" diye. Kendi utansin.
Yarin da hediyesini verip hicbirsey demeyecegim. Biliyorum ki ne desem olmayacak ve soyledigim en dikkatli sozu bile agizlarina sakiz yapacaklar. Cok sagol arkadasim.
evet benimki de ikinci el dukkanlarda kiyafet baktigini soyledi. Birsey getirmesin diye gorumceme "benim ailem cocugun 1 yasina kadarki tum ihtiyaclarini karsiladi" dedim, biliyorum cunku soyledigim her cumleyi aninda annesine rapor olarak iletiyor. Bu sefer de obur gorumcem "onlar herseyi almis bize birsey birakmamislar" diye sikayet ediyormus. Ben de kayin valideye sonraki gittigimde "bebegin mama sandalyesi ve besik minderine ihtiyaci var" dedim. Ne dese begenirsin: Eskidenpapagani varmis, papagan ustunde tunesin diye bit pazarindan hasir mama sandalyesi almis. Papagan oldugu icin sandalye su an bostaymis. Biraz pismis ama yikarsam mis gibi olurmus. Besik yatagi olarak da esimin bebeklikten kalma yatagini vermeyi teklif etti(tozluymus ama silkelersem birseyi kalmazmis):)
bu arada, hastayi azarlamak ne yaa! Cok enteresan insanlar var. Agzinin payini verseydin keske. Ayrica soyle birsey okudum: Eskiden doktorlar su haftada bu kadar kilo alinir diye cizelge yapiyorlarmis ve illa kadini buna uydurmaya zorluyorlarmis. Tiptaki yeni anlayisa gore ise kadinin ne kadar kilo almasi gerektigi ile ilgili kati bir kural yokmus. Her bebek ve her hamilelik seyri farkli oldugu icin bebek ve anne saglikli oldugu surece kiloya fazla takilmamayi oneriyorlar. Ben doktor degilim elbette, sadece okuduklarimin yalancisiyim.
abooo galiba sadece ben bebişin herşeyini yıkayıp ütüleyip kaldırdım kurbanlık koyun gibi günümü bekliyorum
çok erken mi davranmışım yawwww
abooo galiba sadece ben bebişin herşeyini yıkayıp ütüleyip kaldırdım kurbanlık koyun gibi günümü bekliyorum
demincek biri limonlu pasta dedi ya gebertcem onu:)) akşam akşam limonlu pasta yapıcam yafu:))
Selamlaaaar
Hastaneye gittim Egepole bebişimi gördüüüüm
Okadar tatlıydı ki, gözleri kapalı uyuyordu. Ağzi dudakları öyle şirin ki :)
Hatta oğluşumun tesislerini bile gösterdi doktor
Başı aşağıya dönmüş yani doğum pozisyonunda, ama dönebilirmiş öyle daha çok var.
Birde oğlumun kilosu boyu çok iyi maşallah.
Maşallah diyin teyzeleri korkuyorum nazar değmesin.
Kilosu 1425 g boyu 38 cm :)
Çok tatlı yaaaaa canım oğlum kurban oluruuuuum
deniz dediiiiiii....! ama anladı başına gelecekleri herhalde bak yok ortalarda
kizlar bugun hastanedeydik oglumu gordum iste.anlatmistim size gobek bagindaki damarlardan biri yok diye 1.600 gr olmus biraz kucuk gibi geldi.ama hersey yolunda dedi doktor.ama kilosu kafama takilmadi degil yinede buna sukur sagligi iyi olsunda.
Yaaa kıskandım amaaa. Ne güzel demek yarın doluyor hee
Hayırlsıyla darısı başımıza
Maşallah ya ne enrjiiksiniz kızlar. Ben yataktan kazıyorum kendimi. EV işleri hep pazara kalıyor. Haftanın son iş gnleri ev kalk gidek diyor.
Düşün pazar günü 1-2 parça bişi ütüledim sonra halim kalmadı en geç salı ütülerim kalanları dedim. Hala beni bekliyorlar, bugün yapsam bari yaaa
Son durumlarım: Çoğunuz gibi aç kaldığımda yada sabahları yine miğde bulantım başladı. İstifra etmedim, etmeyeceğim direniyorum inşallah:) Karnımın etleri çok acıyor, gece sağdan sola dönerken karnımda ağırlık ve acı hissediyorum.. Külçe gibi et yığını gibi uyuyorum ve hiç dinlenmemiş kalkıyorum. Gece rahatlamak için kalkıp duş alıp tekrar uyuyorum ama nafile... Bebeğim sanki kukumun üstünde oturuyor tam idrar yoluma batıyo gibi oluyo baskı hissediyorum sıkışıyorum ama wc de çook az oluyo, bir dönsede rahatlasam . Sırtım ve omuzlarım ağrıyor, sırt kaburga kemiklerim daha çok, tabi kasıklarımda ağrıyor, arada birde iğne batması gibi acılar oluyor.. Bazen adet ağrısı gibi bir ağrı hissediyorum... Bu arada ben heniz hiç göbüş deliğimin üzerinde bebek hareketi hissetmedim. Hep göbüş deliğimin oralarda yada kumumda kasılarımda filan... Hemoroidim daha çok zorlamaya başladı, son aylarda artıyor demişlerdi sanırım ondan. Hıı çatlıyorum kızlar, lierak zeytinyağı cart curt banamısın demedi yani hala sürüyorum her gün sürüyorum ama geliyorlar ufak ufak.
Deniz sen ilaçlarının adını ve ne şekilde kullandığını bir daha yazarmısın bir bakayım dr. sorucam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?