2011 Ekim Anneleri

Sanseee,
Canım işte fazla değer verip fazla değer istemişin. Bu da seni üzmüş. Bende tam bunu demiştim. Değmeyene yapmayacaksııııın.
Neyseeee bebikin doğunca evin şenlenir kimseye ihtiyacın kalmaz. Hatta geleni bile istemezsin

kızlar ben denedim nescafe içildiği gün bebek hareketi azalıyor

moralini bozma:). bende eylül sonuna kadar çalışacağım sanırım. yada en erken 23 eylülde çıkabileceğim.. işlerimi devredeceğim kimse olmadığı için.

çok tesadüfki aşerdiğim tek şey; türk kahvesi. son 2 aydır burnuma kahve kokusu gelip duruyor. kii evde kahveler bayatlar atılır. 40 yıl içmesem aklıma gelmezdi kahve. çaydan da 8.haftadan beri tiksindim. demleyemiyorum bile. doktoruma söyledim. o da günde 1 fincan kahve içebileceğimi söyledi. bende keyifli keyifli gün aşırı içiyorummm..

Sorma Rumuzcum bunları aklımda tutucam diye iş güç yapamıyorum hahah :) Kendime bir yardımcı mı tutsam acaba, bir çizelge yapsa, ilaçlarımı getirse içirse bana ninni söyleyip yatırsa filan :) Gerçi eşim bir kısmını yapıyor sağolsun ama yine de çok yaw.

Evet bebik dönünce ağrılarım arttı benim. kasıklarım ve sol kaburgam batıyor. Kabına sığmıyor kızım :) yan yattı olmadı, düz yattı olmadı, yarın bir gün firar eder :)

Benim gözüm de yatakta. Neyse ki sabah kahvaltı hazırlamak için 6'da kalkmıyorum artık. ona şükrediyorum Allah affetsin. Eşim çok erken gidiyor çünkü. O yapmayınca ben de 1 saat fazla uyuyorum, ilaç gibi geliyor.

Az kaldı rumuzummm azz. biz de yayıla yayıla yatcaz yakında :) Bütün gün uyiicam ohh
Pazartesi yerime başlayacak bayan gelecek, 5 eylülde yıllık izne ayrılıcam. 12 eylülde de doğum iznine ayrılıcam kısmetse.

abooo galiba sadece ben bebişin herşeyini yıkayıp ütüleyip kaldırdım kurbanlık koyun gibi günümü bekliyorum
çok erken mi davranmışım yawwww

ay bende can atıyorum hersey yıkansın ütülensın toplansın ama daha erken bencee sonra tozlandı dıye ıcıme sınmıcek sen onları güzelce bır çarşafa sar sonra temız bır posete koyup sakla bence problem olmaz

ay evde bir sürü iş varken dükkanda iş olmayınca eve gidip işlerimi yapabılsem keskee

allah yardımcın olsun cnm benim dr bu kadar ilacı duysa adam kesin kalpten gider hatırlarsan bana magnezyum bile vermemişti bi kullandığım kan ilacı geri kalan ihtiyaçlar besinlerden

VOM
canım bir bardak kahve içmişsin niye bu kadar sıkıntı yaptın kendine doktoruna da sorsan bir bardak kahvenin bebeğe zararı olmadığını söyleyecektir önemli olan onu alışkanlık haline getirmemek :80:

VOM
canım bir bardak kahve içmişsin niye bu kadar sıkıntı yaptın kendine doktoruna da sorsan bir bardak kahvenin bebeğe zararı olmadığını söyleyecektir önemli olan onu alışkanlık haline getirmemek :80:

allah yardımcın olsun cnm benim dr bu kadar ilacı duysa adam kesin kalpten gider hatırlarsan bana magnezyum bile vermemişti bi kullandığım kan ilacı geri kalan ihtiyaçlar besinlerden

Haklısın vallahi elifcim ben de yazdıktan sonra farkettim, iyi ki ilaç zehirlenmesi yaşamıyorum dedim :)

Elevit, balık yağı filan içmiyo musun peki? :44:

bu arada şu an bütün hücrelerim limonlu pasta limonlu pasta diye zıplıyor ah denizzz ben seni bulupda en kocamanından limonlu pasta ısmarlatmazmıyımmmmm

Elevit, Vitamin

Gyno Ferro Sanol kan hapı

Magvital magnezyum

Clexan kan sulandırıcı

Mantar için, travacort rahatsızlık hissettiğimde..

Hemoroid için kortos rahatsızlık hissettiğimde...

Hayatımda hiç bu kadar ilacı aynı anda kullanmadım bende, senin ilaçlarını sorucam doktoruma, kortos ancak 3 günde indirip ağrısını alıyor oda her şeye dikkat edersem gerçi ben sürekli kullanmadım sürekli kullanma rahatsız olduğunda kullan demişti çünkü. Belki etkisi ondan azalıyor...

Ağrı sızılar aynen devam deniz. Benim kızımda yukarılara çıksın artık ya, ik igündür mesaneme basıyor resmen . Hiç rahat yürüyemiyorum...

bu arada şu an bütün hücrelerim limonlu pasta limonlu pasta diye zıplıyor ah denizzz ben seni bulupda en kocamanından limonlu pasta ısmarlatmazmıyımmmmm

tüm hücrelerin zıplıyor demek, deniz kırk yılda bir yemekle ilgili konuştu yaa :)))) Ben hergün yemek tarifi soruyorum söylüyorum yasık yaaa :)

Aahh kıyamam yaa. canın sağ olsun. çukurambar liva nın yanında iş yerim. fırsatın varsa atla gel yiyelim hemen :)

Selam anniskolar

Ne cok ilac kullaniyorsunuz öyleeee. Ben 3 tane kullaniyorum, elevit, ferrum fort ve magneziyum ilaclari.
Insallah kullanmak zorunda da kalmam.
Cok korkuyorum hemoroid den mantardan felan. Allah korusun, olanlarada acil sifa versin insallah.

Son düzenleme:
Kizlar pasta konusunu acmasak :)
Dün yapilan sohbeti okuyunca kendime is cikardim ve elmali pasta yaptim, gec saatte yedim.

Dayanamiyorum yemeklereeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…