ben ara sıra içiyorum cnm benim drum günde en fazla 2 bardak sınır koymustu kola kahve çay..... çay açık olacak kahvesi az nescafe.... ayarlamasını ben yapıyorum genelde tercihim koladan yana oluyo ben o kadar kasmıyorum kendimi bide kafeinsiz kahveler var ondan alabilirsin en azından daha az vicdan yaparsın
günaydın misss kokulularımın güzel anneleri
Günaydın güzel annişler.
Hava günler sonra mikemmel ötesi ama uyku yaptı bana bu hava. Şimdi evde olup uyumak vardı kıvrılıp bir köşede. Yaaa herkes izinleri konuşmaya başladı, ben malesef Eylül sonuna kadar çalışacağım. Tabi doğurmazsam yollarda
Gunaydin,
Hepinizden cok ozur dileyerek birsey sormak istiyorum. Hamileye yemek sorulmaz, ama aranizda cani surekli kahve ceken var mi? O derece ki aci kahve cekirdekleri bile yemek istiyorum. Hamileligin basindan beri boyle.
Ikinci aserdigim sey de leblebi. Herhalde 10 kilo yemisimdir hamileligin basindan beri. Avuc avuc alip agzima atiyorum.
Kahve konusunda zararli diye tutuyordum kendimi ta ki dun 1 fincan neskafe icene kadar. Simdi vicdan azabi duyuyorum. Aranizda kahve icen var mi? doktorunuza kahveyi sordunuz mu hic?
Ayy Denizcim ne çok ilaç bunlar yahuu. İyi aklında tutuyon vallahi.
Bu arada bebik dönünce daha kötü oldu demişin bende dönsün artık diyom. Nefes aldırmıyor çünkü böyle.
Kötüüüüüüüüüüüüü. Ben nereler yatayım şimdi hııDenir mi gözü yatakta olana bu söz
kızlar ben denedim nescafe içildiği gün bebek hareketi azalıyor
abooo galiba sadece ben bebişin herşeyini yıkayıp ütüleyip kaldırdım kurbanlık koyun gibi günümü bekliyorum
çok erken mi davranmışım yawwww
Sorma Rumuzcum bunları aklımda tutucam diye iş güç yapamıyorum hahah :) Kendime bir yardımcı mı tutsam acaba, bir çizelge yapsa, ilaçlarımı getirse içirse bana ninni söyleyip yatırsa filan :) Gerçi eşim bir kısmını yapıyor sağolsun ama yine de çok yaw.
Evet bebik dönünce ağrılarım arttı benim. kasıklarım ve sol kaburgam batıyor. Kabına sığmıyor kızım :) yan yattı olmadı, düz yattı olmadı, yarın bir gün firar eder :)
Benim gözüm de yatakta. Neyse ki sabah kahvaltı hazırlamak için 6'da kalkmıyorum artık. ona şükrediyorum Allah affetsin. Eşim çok erken gidiyor çünkü. O yapmayınca ben de 1 saat fazla uyuyorum, ilaç gibi geliyor.
Az kaldı rumuzummm azz. biz de yayıla yayıla yatcaz yakında :) Bütün gün uyiicam ohh
Pazartesi yerime başlayacak bayan gelecek, 5 eylülde yıllık izne ayrılıcam. 12 eylülde de doğum iznine ayrılıcam kısmetse.
allah yardımcın olsun cnm benim dr bu kadar ilacı duysa adam kesin kalpten gider hatırlarsan bana magnezyum bile vermemişti bi kullandığım kan ilacı geri kalan ihtiyaçlar besinlerden
Geçmiş olsun Hanzade, az kaldı. 2 ay sonra ağrıdan sızıdan eserimiz kalmıycak inşallah
Benim durumum şöyle :
Benim de benzer ağrılarım var. ama seninki kadar çok değil galiba. Çok hareketsiz olduğum zamanlarda şiddetli toto, basen ağrısı oluyor. Bel ağrım en baştan beri var zaten, şiddetini arttırarak devam ediyor. Bu yüzden de kilo almayım diye dikkat edicem, hem de şekerim biraz yüksek çıktı diye dikkat edicem. Vesile oldu.
Kasık ağrım bu hafta başladı. Bazen sağ, bazen de sol kasığıma iğne batıyor gibi oluyor. Cam kapı açık yatıyoruz ondan dolayı üşütüyorum diye de düşünüyorum. Hem göbik baskısından, hem de soğukla birleşince içim acıyor. Ama her gün değil. Geceleri sağdan sola dönerken manevra yeteneğimde kısıtlanma oldu. Sanki kendimi ayrı, göbeğimi ayrı döndürmem gerekiyormuş gibi geliyor, hareketlerim geriden geliyor. Yürüyüşüm de değişti galiba artık ben de penguen gibi yürüyorum. Birkaç gündür sol kaburga kemiklerim batıyor. Kalbimin hemen altı. Sare döndüğünden beri ağrılarım arttı aslında. Yandan yandan duruşu daha rahatmış bana. Ama şimdi böyle rahat ediyor galiba. Mide bulantım oluyor sabahları, çok şükür ilk zamanlarki kadar değil. ilk yarım saat bulanıp geçiyor. Diş fırçalamayı minimum sürede tutuyorum çünkü arttırıyor.
İlaçlarım şunlar :
Euthyrox tiroid ilacım. bunun konumuzla çok ilgisi yok :) Haftada 5 gün aç karnına 112,5 mikrogram, 2 gün 125 mikrogram. (Birlikte hiçbir ilacı aynı anda alamayacağım için demir i birlikte almıyorum)
Demir (Gyno ferro sanol) : Gece wc ye kalktığımda saat 3-4 arası boş mideye her gün 1 tane alıyorum. gün içinde mütemadiyen bir şeyler atıştırdığım, yediğim için boş anını yakalayamıyorum bir türlü. akşam da yatmadan süt içtiğim için demiri birlikte almayım diye kasıyorum, tek boş an o saatler kalıyor. kendim uydurdum.doktor tavsiyesi değil.)
Vitamin (Elevit) : Her akşam, yemekten sonra.
Magnezyum (Magnorm): Yatmadan 1 saat önce.
Balık yağı (Marincap) : Haftada iki kez Salı-Perşembe günleri genelde. Gün içinde, genelde öğleden sonra.
Ecza deposu gibi olmuş vücudum, bu ne kadar ilaç :)
bu arada şu an bütün hücrelerim limonlu pasta limonlu pasta diye zıplıyor ah denizzz ben seni bulupda en kocamanından limonlu pasta ısmarlatmazmıyımmmmm[/QUOTE
bakın burada mado falanda yok ilçedeyiz bulamam pasta falan kapatın bu konuyu uççam yoksa o tarafa.bide kocama rayban güneş gözlüğü aldım evlilik yıldönümü için nasıl sizce
bu arada şu an bütün hücrelerim limonlu pasta limonlu pasta diye zıplıyor ah denizzz ben seni bulupda en kocamanından limonlu pasta ısmarlatmazmıyımmmmm
bu arada şu an bütün hücrelerim limonlu pasta limonlu pasta diye zıplıyor ah denizzz ben seni bulupda en kocamanından limonlu pasta ısmarlatmazmıyımmmmm
bu arada şu an bütün hücrelerim limonlu pasta limonlu pasta diye zıplıyor ah denizzz ben seni bulupda en kocamanından limonlu pasta ısmarlatmazmıyımmmmm[/QUOTE
bakın burada mado falanda yok ilçedeyiz bulamam pasta falan kapatın bu konuyu uççam yoksa o tarafa.bide kocama rayban güneş gözlüğü aldım evlilik yıldönümü için nasıl sizce
Gözlük riskli bir seçim gerçi yüz hatlarından eminsen iyi olmuş güzel bir seçim, ben eşim olmadan ona gözlük alamazdım sanırım. Olur olmaz yakışır yakışmaz :) Gerçi değişim yapabilir. Ay ne kadar kararsız kaldım yaa :)))) Güle güle kullansın..
çok duygusal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?