Elevit, Vitamin
Gyno Ferro Sanol kan hapı
Magvital magnezyum
Clexan kan sulandırıcı
Mantar için, travacort rahatsızlık hissettiğimde..
Hemoroid için kortos rahatsızlık hissettiğimde...
Hayatımda hiç bu kadar ilacı aynı anda kullanmadım bende, senin ilaçlarını sorucam doktoruma, kortos ancak 3 günde indirip ağrısını alıyor oda her şeye dikkat edersem gerçi ben sürekli kullanmadım sürekli kullanma rahatsız olduğunda kullan demişti çünkü. Belki etkisi ondan azalıyor...
Ağrı sızılar aynen devam deniz. Benim kızımda yukarılara çıksın artık ya, ik igündür mesaneme basıyor resmen . Hiç rahat yürüyemiyorum...
tüm hücrelerin zıplıyor demek, deniz kırk yılda bir yemekle ilgili konuştu yaa :)))) Ben hergün yemek tarifi soruyorum söylüyorum yasık yaaa :)
Aahh kıyamam yaa. canın sağ olsun. çukurambar liva nın yanında iş yerim. fırsatın varsa atla gel yiyelim hemen :)
Uuyy senin de çokmuş hanzade. Ama gerekli demekki. Yoksa niye versin ki doktorlarımız. Şifa olsun hepimize yarasın.
Mina yukarılara çıkar annesi. Gerçi bana doktorum bu haftalardan itibaren kasıklarında, özellikle mesanende hissedersin, altına çiş yapacakmış, kaçıracakmış gibi olursun dedi. Senin durumun da normaldir yani. Senin iznine de az kaldı, evde olsak bu rahatsızlıkların hepsi geçecek gibi geliyor bana :)
Günaydın güzel annişler.
Hava günler sonra mikemmel ötesi ama uyku yaptı bana bu hava. Şimdi evde olup uyumak vardı kıvrılıp bir köşede. Yaaa herkes izinleri konuşmaya başladı, ben malesef Eylül sonuna kadar çalışacağım. Tabi doğurmazsam yollarda
Gunaydin,
Hepinizden cok ozur dileyerek birsey sormak istiyorum. Hamileye yemek sorulmaz, ama aranizda cani surekli kahve ceken var mi? O derece ki aci kahve cekirdekleri bile yemek istiyorum. Hamileligin basindan beri boyle.
Ikinci aserdigim sey de leblebi. Herhalde 10 kilo yemisimdir hamileligin basindan beri. Avuc avuc alip agzima atiyorum.
Kahve konusunda zararli diye tutuyordum kendimi ta ki dun 1 fincan neskafe icene kadar. Simdi vicdan azabi duyuyorum. Aranizda kahve icen var mi? doktorunuza kahveyi sordunuz mu hic?
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, ve kıymetlinebiz geldikkkk.herkeze günaydın.gribe devam yine ama kocamın başına bişeyler düştü sanırım sabah geldi sarıldı bana..........
Ahh uyu uyu benim içinde uyu, tatlı rüyalar, bebişini gör inşallahay ben dayanamıyorum gidip yatıcam öpüldünüzz
Günaydın herkese,
benim gibi 32.haftanın içinde mi yok bitimde mi rapor almak gerekli diyenler var. şimdi araştırdım. ayrıımı aşağıda iletiyorum. umarım faydalı olur:)..
"Hamile bayanlar hamileliklerinin kaçıncı haftasında olduklarını genelde doğru hesaplayamıyorlar. Bu nedenle doğum öncesi iznine ayrılmaları gereken zamanı da yanlış planlıyorlar. Oysa kanun bu konuda son derece net ve açık. Doğumdan 8 hafta önce izine ayrılınabilir diyor. Gebelik 40 hafta olduğuna göre 8 hafta öncesi 32. haftaya geliyor. Yani 32. haftanın dolmuş olması gerekli. Son adet tarihine göre 31 hafta 5 günlük gebeliği olan bir kadın 32. haftalık hamile değildir, 31 hafta 5 günlük hamiledir. Tüm yaş hesaplamalarında bitirilen yaş dikkate alınır. 31 hafta 5 günlük hamile bir kadının gününün dolmasına daha 8 hafta 2 gün vardır. Bu nedenle izine ayrılma hakkını elde edeceğiniz günü hesaplarken son derece basit bir yöntem uygulayabilirsiniz. Son adet tarihinize göre beklenilen doğum gününe kaç gün kaldığını sayın. Bunun kaç hafta ve kaç güne denk geldiğini hesaplayın"
ayy çok özür dilerim. ilk defa yemekten bahsettim onda da şapplaağğ yedimee yaptın mı bari? güzel oldu mu? ankaraya yolun düşerse liva pastanesinden limonlu pasta al, ye, tat, bana dua et parrnaklarını bile yiiiceksin ama dikkat et.
Maşallah Nurcan. Allah bağışlasın oğluşunu canım
Yok yok anlamadım elifcim öylesine söyledim yahu ağzımdan kaçtı. çok pardon. ankaraya gelir de misafirim olursanız hepinize ikram edicem sösssss.:79:
oo maşallah gulsah, kocaman olmus oglusun. hiç sıkıntı yapma. gayet iyidir annesi, bi dünyaya gelsin hayırlısıyla bi cokk cokkk cupp cupp diye emsin senin sütünü, gör bak nasıl da çabuk gelişecek. hem doktorun da iyi demiş dert etme güzelim.
Haklısın vallahi elifcim ben de yazdıktan sonra farkettim, iyi ki ilaç zehirlenmesi yaşamıyorum dedim :)
Elevit, balık yağı filan içmiyo musun peki? :44:
çok duygusal
yaaa napim ama yemekte yapçam.pastada yapçam.kızgınım ona romantik bişey yapamam
canım zor durum şu tuvalet işi, ben klozette bile zorlanıyorum ki yer tuvaletini düşünmek bile karnıma kramp sokuyogunaydın hamışler ve guzel kuzucukları..nasılsınız?
benım eklem yerlerım agrıyor,parmaklarım ayaklarımve dızlerım sancıyor..ve evımde klozet olmadıgı ıcın vc deyken ınanılmaz sıkıntı yasıyorum kızlar..ne yapıcam ben ya..bı yandan bebek vajınama acayıp baskı yapıyor bı yandan oturur oturmaz bacaklarım uyusmaya baslıyor..dun gece acıdan duvarı yumrukladım kızlar..bırde o basıncla afedersınız ıhtıyacımı tam gıderemeden kalkıyorum dayanamayıp..kac gundur tuvalete cıkamadım o yuzden..
sızler nasıl halledıyorsunuz bu durumları tabı sadece bende yoksa..
bu arada gunlerdır ısrarla smılle koyamıyorum gene...
merhaba kızlar yarım saattir geçmişi okuyorum sizi gevezeler sizi :)9
dün akşam iftar dönüşü daha eve bile gelmeden kayınpederim neye karar verdiniz hafta sonu geliyorsunuz değilmi ? diye sordu. bende ben gelemiycem kusura bakmayın, son aylara girdik evimde bile zor rahat ediyorum şimdi orda hiç rahat edemem, bebeğimide riske atmak istemiyorum buyüzden gelemiycem dedim. kayın pederim biraz bozuldu ama tamma dedi. kayınvalidemse hiç bişey demedi şaşırdım. ilk seferde nasıl anladılar diye. eşimin gitmesi konuşuldu kayınpederim yok fatoş gelmiyorsa hakkıda gelmesin dedi. içimden kurtuldum dedim. neyse eve geldik ben iki dakka içerde pastayı çıkartıp mumları falan hazırlayana kadar karar değiştirmişer. balkona bi çıktım. eşime iyi ozaman sabah 6:30 da çıkarız akşam 20:00 gibide sen ordan çıkarsın diyorlar. ayy sinir oldum yaaa hiç yüz vermedim gece ama ikiside anladılar. yaaa şimdi kocamı ne götürüyosunuz ona yazık değilmi uyuz şeyler. neyseki ben yırttım kızlar buarada kayınvalidem çok tokum ayağına doğum günü pastasından yemedi bende hiç ısrar etmedim bi baktım evine giderken ben pastamı bir tabağa alayım diye iki koca dilimi götürdü. işte ben gitmiyorum dedim diye tafra yaptı aklınca ama pastayı sonunda götürdü yine . eee ben ne anladım o tafradan :))
Yok canım dün evdeydim ama yinede oluyor, tabi daha rahat kıyafetle şort atlet olunca e istediğin gibi yayılınca r bu kadar sıkıntılı olmuyor. İş yeri daha çok kasıyor. İşim var ama çalışmak istemiyorum bugün, evrakalr sürünüyor elimde resmen. Pazartesi sıkı bir tempoyla başlarım ve o hafta bütün işlerimi bitiririm.. Sonrada rahat rahat günümü beklerim sanırım... Mina bir istikrar sağlasa çok sevinicem denizcim, rumuz yukarıda olmasından nefes alamamaktan şikayetçi ben aşağıda mesanemin üstünde yayılmasından :)) Her türlü zor demek ki, sağlık olsun diyorum sadece.. O iyi olsunda geçicek elbet diyorum ama işe gelmek günden güne çekilmez oldu
canım zor durum şu tuvalet işi, ben klozette bile zorlanıyorum ki yer tuvaletini düşünmek bile karnıma kramp sokuyocanım madem yer tuvaleti var evinde , tuvalete girerken belden aşağı soyun, hafif çömelerek yap, sonra ortalığı temizlersin kendinide, yani basit bi fikir ama nasıl olsa yaz günü suyu dökersin belde aşağı, hem rahatlarsın hem ferahlarsın , bilmiyorum nasıl bi fikir
Hanzade benimde bebeğim önceleri hep aşağıdaydı hatta dr kasıklarına oturmuş demişti ağrılarım ve kan odaklarım vardı sonra ne zamanki izne ayrıldım daha dorusu raporluyum bebek hep yukarıda göbek deliğimin hep üstünde hareketleri.Benimki yorgunlukla alakalıymış bence ne kan odağı kaldı ne ağrı çok şükür.Çok fazla yürüyordum yoruluyordum heralde bebişte yerçekiminin etkisiyle aşağıya kuruluyordu:)Dediğin gibi bebeğin iyi olsunda boşver gerisini hepsini unutacaz.
kızlar burda yağmur henüz başlamadı ama hafif rüzgar var ve çokk serin veeee benim çok uykum var gözlerim kapanmak üzereufff yaa eylül gelsede doğum iznime ayrılsam :) buarada benim de ara ara adet sancısı benzeri ağrılarım olup geçiyor. Tuvalet en büyük sorun 15 dk da bir ordayım :) bazen küçük batmalarım yada bel ağrılarım var. Bazen eylülcük vuruyor benim canım çok acıyor :) bazen hareket etmiyor bu seferde aklımı alıyor :) ama müzik dinlemeyi özelliklede candan erçetini çok seviyor müziğe mutlaka tepki veriyor küçük şantözüm :).. Lansor kullanmaya başladıktan sonra bir kere bile midem yanmadı çoookk mutluyum aslında şuanki halimi düşününce şuan rahat bir hamileyim diyebilirim bunada şükür :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?