merhaba kızlar yarım saattir geçmişi okuyorum sizi gevezeler sizi :)9
dün akşam iftar dönüşü daha eve bile gelmeden kayınpederim neye karar verdiniz hafta sonu geliyorsunuz değilmi ? diye sordu. bende ben gelemiycem kusura bakmayın, son aylara girdik evimde bile zor rahat ediyorum şimdi orda hiç rahat edemem, bebeğimide riske atmak istemiyorum buyüzden gelemiycem dedim. kayın pederim biraz bozuldu ama tamma dedi. kayınvalidemse hiç bişey demedi şaşırdım. ilk seferde nasıl anladılar diye. eşimin gitmesi konuşuldu kayınpederim yok fatoş gelmiyorsa hakkıda gelmesin dedi. içimden kurtuldum dedim. neyse eve geldik ben iki dakka içerde pastayı çıkartıp mumları falan hazırlayana kadar karar değiştirmişer. balkona bi çıktım. eşime iyi ozaman sabah 6:30 da çıkarız akşam 20:00 gibide sen ordan çıkarsın diyorlar. ayy sinir oldum yaaa hiç yüz vermedim gece ama ikiside anladılar. yaaa şimdi kocamı ne götürüyosunuz ona yazık değilmi uyuz şeyler. neyseki ben yırttım kızlar buarada kayınvalidem çok tokum ayağına doğum günü pastasından yemedi bende hiç ısrar etmedim bi baktım evine giderken ben pastamı bir tabağa alayım diye iki koca dilimi götürdü. işte ben gitmiyorum dedim diye tafra yaptı aklınca ama pastayı sonunda götürdü yine . eee ben ne anladım o tafradan :))
Doğum fotoğrafçısı düşünen varmı?Ben özel fotoğrafçı ayarlamak istemiyorum dünya para istiyorlar ama kız arkadaşım profesyonel makina ile çekicek resimleri.
İşin kötü yanı hastanede doğumhaneye kimseyi almıyorlar
Bende bir delilik yaptım hastanenin başhekimini face'den buldumizin için mesaj attım oda yanıtlamış izin verdi beni hastaneye çağırıyor sanırım imzalı bir evrak vericek
kızlar unnododa güzel şeyler var ben aldım bir bakın
kızlar burda yağmur henüz başlamadı ama hafif rüzgar var ve çokk serin veeee benim çok uykum var gözlerim kapanmak üzereufff yaa eylül gelsede doğum iznime ayrılsam :) buarada benim de ara ara adet sancısı benzeri ağrılarım olup geçiyor. tuvalet en büyük sorun 15 dk da bir ordayım :) bazen küçük batmalarım yada bel ağrılarım var. bazen eylülcük vuruyor benim canım çok acıyor :) bazen hareket etmiyor bu seferde aklımı alıyor :) ama müzik dinlemeyi özelliklede candan erçetini çok seviyor müziğe mutlaka tepki veriyor küçük şantözüm :).. lansor kullanmaya başladıktan sonra bir kere bile midem yanmadı çoookk mutluyum aslında şuanki halimi düşününce şuan rahat bir hamileyim diyebilirim bunada şükür :))
Doğum fotoğrafçısı düşünen varmı?Ben özel fotoğrafçı ayarlamak istemiyorum dünya para istiyorlar ama kız arkadaşım profesyonel makina ile çekicek resimleri.
Bende bir delilik yaptım hastanenin başhekimini face'den buldumizin için mesaj attım oda yanıtlamış izin verdi beni hastaneye çağırıyor sanırım imzalı bir evrak vericek
Ebru Maternity'nin ürünleri indirimde unnado da... Ama ben üzerimde denemeden kıyafet almayı riskli buluyorum, ama güzel modeller var fiyatlarda fena değil...
su yagmurları ve serınlıgi buraya gonder fatoşşşşşşşşşşşşş....boynum isilik oldu sıcaktan elımı degdıremıyorum...Allahım sımdı yakıyorsun,cehennemde yakma yarabbım..:26:
Ebru Maternity'nin ürünleri indirimde unnado da... Ama ben üzerimde denemeden kıyafet almayı riskli buluyorum, ama güzel modeller var fiyatlarda fena değil...
canım 32. hafta dolunca imiş sanırım kiii,benim 32 tam bayramda doluyo ,doktorum bayramın 3 yada 4. günü çalışıyo olabilirim ,gel çalışabilir kağıdını yazalım dedi.kısslar 2 sorum var.ama lutfen cevapp yazınn !!!
1- 32.hafta dolunca mı,girince mi çalışabilir raporu alınıo??
2- bnm kıscemm bu araçok hareketli,hiç uyumuo herald, dünyaya gelincede böle yaparsa yandık,, o deildi, hareketleri canımı çok acıtıo.remen o arada hopluorum ve bazen idrar kaçırıı gib bile oluom?normal mi?? bebeişinin hareketleri bu kdr canını acıtan var mı?? bide uyku yok sanki ona içerde.anlamıom ki
bende daha çatlak yok canım çok şükür ,ama geçenlerde konuştuğum bi akrabam ,son 1 haftada çatladım dedi ,Allaha şükürki hiiç ağrım sızım batmam yok :Nazar: (maşşallah diyin kızlar)sadece yatakta sırt üstü yatarken bacaklarımı gerdirince ağrıyo sadece,ama bir sorunum varkii..gece tam yatıyorum ,bacaklarım benim değilmiş gibi ,böyle bi uyuşukluk ,bi tuhaflık ,kasınca iyi hissediyorum sadece,böyle çok tuhaf ,sanki çok yorulmuşum gibi diycem ama yorulmuyorumda bi tuhafım yani ,uyuyamıyorum bu yüzden ,gece bi soğuk su banyosu yaptm bacaklarıma ,bu defada yanmaya başladılar,hatta eşime sordum ,acaba lösemi ,tayada ilik kans. falan belirtileri ne diye ,hani ne biliiim öyle aklıma geldi ,Allah korusun.sonrada mayışmışım Allah'tan ,BU ARADA ELVİNİMEDE MAŞŞALLAH ÇOK HAREKETLİ ,HATTA TİTREŞİMLERİ DÜN BABASINADA GÖSTERDİM,ŞOK OLDU ,BU GERÇEKMİ ,YOKSA NEFESMİ ALDIN DİYOOSon durumlarım: Çoğunuz gibi aç kaldığımda yada sabahları yine miğde bulantım başladı. İstifra etmedim, etmeyeceğim direniyorum inşallah:) Karnımın etleri çok acıyor, gece sağdan sola dönerken karnımda ağırlık ve acı hissediyorum.. Külçe gibi et yığını gibi uyuyorum ve hiç dinlenmemiş kalkıyorum. Gece rahatlamak için kalkıp duş alıp tekrar uyuyorum ama nafile... Bebeğim sanki kukumun üstünde oturuyor tam idrar yoluma batıyo gibi oluyo baskı hissediyorum sıkışıyorum ama wc de çook az oluyo, bir dönsede rahatlasam . Sırtım ve omuzlarım ağrıyor, sırt kaburga kemiklerim daha çok, tabi kasıklarımda ağrıyor, arada birde iğne batması gibi acılar oluyor.. Bazen adet ağrısı gibi bir ağrı hissediyorum... Bu arada ben heniz hiç göbüş deliğimin üzerinde bebek hareketi hissetmedim. Hep göbüş deliğimin oralarda yada kumumda kasılarımda filan... Hemoroidim daha çok zorlamaya başladı, son aylarda artıyor demişlerdi sanırım ondan. Hıı çatlıyorum kızlar, lierak zeytinyağı cart curt banamısın demedi yani hala sürüyorum her gün sürüyorum ama geliyorlar ufak ufak..
canım bende eylül 26 ya kadar çalışcam ,yani eylül 1 da açılıyo bize okullar ,bende 2 hafta seminer ,1 haftada okula alışmaya çalışan ağlak zıpırlarla uğraşcam ,enzoruda işte bu bi haftaGünaydın güzel annişler.
Hava günler sonra mikemmel ötesi ama uyku yaptı bana bu hava. Şimdi evde olup uyumak vardı kıvrılıp bir köşede. Yaaa herkes izinleri konuşmaya başladı, ben malesef Eylül sonuna kadar çalışacağım. Tabi doğurmazsam yollarda
canım ben şimdiye kadar 10 kere falan türk kahvesi içmişimdir ,ama özellikle kısıtlamadım yani ,zaten canım çekmiyo ,ama bencede çok bi sakıncası olmaz,abartılmadığı sürece ,okadar stres yapmaya gerek yok ,hamileyken sigara içenler var ,hiç değilse onu yapmıyosun dimi??Gunaydin,
Hepinizden cok ozur dileyerek birsey sormak istiyorum. Hamileye yemek sorulmaz, ama aranizda cani surekli kahve ceken var mi? O derece ki aci kahve cekirdekleri bile yemek istiyorum. Hamileligin basindan beri boyle.
Ikinci aserdigim sey de leblebi. Herhalde 10 kilo yemisimdir hamileligin basindan beri. Avuc avuc alip agzima atiyorum.
Kahve konusunda zararli diye tutuyordum kendimi ta ki dun 1 fincan neskafe icene kadar. Simdi vicdan azabi duyuyorum. Aranizda kahve icen var mi? doktorunuza kahveyi sordunuz mu hic?
canım diz kapağı ağrısı bendede var ama ,annemlerde alaturka kullandığım zamanki kadar değil çok şükür,çok iyi bi formül bulmuşun,hemen uygula bence.gunaydın hamışler ve guzel kuzucukları..nasılsınız?
benım eklem yerlerım agrıyor,parmaklarım ayaklarımve dızlerım sancıyor..ve evımde klozet olmadıgı ıcın vc deyken ınanılmaz sıkıntı yasıyorum kızlar..ne yapıcam ben ya..bı yandan bebek vajınama acayıp baskı yapıyor bı yandan oturur oturmaz bacaklarım uyusmaya baslıyor..dun gece acıdan duvarı yumrukladım kızlar..bırde o basıncla afedersınız ıhtıyacımı tam gıderemeden kalkıyorum dayanamayıp..kac gundur tuvalete cıkamadım o yuzden...
Birsey sorucam, ben simdi 30 haftalik olucam birkac gün sonra.
Bundan sonra yapilmasi gereken taramalar kaldi mi?
Yaptiran oldu mu?
vayyyy.. ne şanslısın..ama ben ıstemem dogumhanede resmım cekılsın o halımle..zaten bebek te pis olucak ılkınde...sonrada odaya alınınca kocıs ceker cekme desemde zaten..:86:
merhaba kızlar yarım saattir geçmişi okuyorum sizi gevezeler sizi :)9
dün akşam iftar dönüşü daha eve bile gelmeden kayınpederim neye karar verdiniz hafta sonu geliyorsunuz değilmi ? diye sordu. bende ben gelemiycem kusura bakmayın, son aylara girdik evimde bile zor rahat ediyorum şimdi orda hiç rahat edemem, bebeğimide riske atmak istemiyorum buyüzden gelemiycem dedim. kayın pederim biraz bozuldu ama tamma dedi. kayınvalidemse hiç bişey demedi şaşırdım. ilk seferde nasıl anladılar diye. eşimin gitmesi konuşuldu kayınpederim yok fatoş gelmiyorsa hakkıda gelmesin dedi. içimden kurtuldum dedim. neyse eve geldik ben iki dakka içerde pastayı çıkartıp mumları falan hazırlayana kadar karar değiştirmişer. balkona bi çıktım. eşime iyi ozaman sabah 6:30 da çıkarız akşam 20:00 gibide sen ordan çıkarsın diyorlar. ayy sinir oldum yaaa hiç yüz vermedim gece ama ikiside anladılar. yaaa şimdi kocamı ne götürüyosunuz ona yazık değilmi uyuz şeyler. neyseki ben yırttım kızlar buarada kayınvalidem çok tokum ayağına doğum günü pastasından yemedi bende hiç ısrar etmedim bi baktım evine giderken ben pastamı bir tabağa alayım diye iki koca dilimi götürdü. işte ben gitmiyorum dedim diye tafra yaptı aklınca ama pastayı sonunda götürdü yine . eee ben ne anladım o tafradan :))
şimdi size cennetteki hayalimi anlatçam;üzerimde bikini altta şort parmak arası terlik sonra evimin önünde bir ağaç ama meyve vermiyoooo her renk ayakkabı.topluyorum yenisini veriyoooo.evin bahçesinde havuz üzerinde hamak.ben 36 beden bide bana yazıkkk döğmede istiyorum haram diye yaptıramıyorum orda her şey serbest
Bende baktım 17. sine kadarmış son günü, Ebru'nun bedenleri büyük oluyor. Fiyatı çok cazip, mağazasına gidip bedenimi kesinleştirip netten almayı düşünüyorum. Çünkü mağazada tunikler 80 90 dan aşağı değil canım gerçekten fiyatlaır yarı yarıya ... :)
Ben dogumhanede birtaraflarim acik sacik bir sekilde goruntu kesinlikle istemiyorum. Cocugumun ileride o goruntulerden gurur duyacagini hic zannetmiyorum. Biz bir fotografci ile koustuk. Dogumhaneden cikinca odaya fotograflarimizi cekmeye gelecek.
Ohh çok şükür canım yırtmışsın kayınvalidenede vermeseydin keşke pastayı madem o kadar trirp yaptı :))))))))
süpermiş zeynep hayalin dua ette cennete gidelim :)))
ayyy süppeerrr çok duygulandıımmmBen doğum anında kendi resimleri istemem zaten ama bebeğin ilk anları çok önemli kordonu kesilirken ilk muayene ilk banyo pis olurmu hiç şu linke bakarmısın ne kadar özel anlar
Doğum 4
benim doğumu arkadaşım yaptırcak o ben hallederim dedi ama kameraya mı alsak fotografmı çeksek onu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?