2011 Ekim Anneleri

ELİF
geçen gün markopondaki kurutma makinesını yazmıştım vee ben o makineyi aldım. çokk teşekkür ederim tatlım :))

Ben saatlerce okuduğumu bilirim, hoş sohbetiz ne yapalım... )))

Gitme konusunu bahane bulmadan gerçek düşüncenle ifade etmen çok güzel olmuş gerçekten... Ama eşin sıyrılamamış, neyseki yatılı istememişler onu da... Kayınvalide de alem yani ne yardan (tripten) ne serden (pastadan) geçmiş...

vayyyy.. ne şanslısın..ama ben ıstemem dogumhanede resmım cekılsın o halımle..zaten bebek te pis olucak ılkınde...sonrada odaya alınınca kocıs ceker cekme desemde zaten..:86:

su yagmurları ve serınlıgi buraya gonder fatoşşşşşşşşşşşşş....boynum isilik oldu sıcaktan elımı degdıremıyorum...Allahım sımdı yakıyorsun,cehennemde yakma yarabbım..:26:

benim doğumu arkadaşım yaptırcak o ben hallederim dedi ama kameraya mı alsak fotografmı çeksek onu bilemedim

Ebru Maternity'nin ürünleri indirimde unnado da... Ama ben üzerimde denemeden kıyafet almayı riskli buluyorum, ama güzel modeller var fiyatlarda fena değil...

Surda 1,5-2 ayim kaldigi icin hic hamile kiyafeti almadim. Nasilsa sonra giyemeyecegim ve dolap bekcisi olacak o kiyafetler. Yazik uani. 1pantalon 1 gomlekle gecirdim hamileligi. Bir de tabi esimin tisortlerini giyiyorum. Cok aciyorum oyle grcici kullanilacak seylere para vermeye.

su yagmurları ve serınlıgi buraya gonder fatoşşşşşşşşşşşşş....boynum isilik oldu sıcaktan elımı degdıremıyorum...Allahım sımdı yakıyorsun,cehennemde yakma yarabbım..:26:

şimdi size cennetteki hayalimi anlatçam;üzerimde bikini altta şort parmak arası terlik sonra evimin önünde bir ağaç ama meyve vermiyoooo her renk ayakkabı.topluyorum yenisini veriyoooo.evin bahçesinde havuz üzerinde hamak.ben 36 beden bide bana yazıkkk döğmede istiyorum haram diye yaptıramıyorum orda her şey serbest

Ebru Maternity'nin ürünleri indirimde unnado da... Ama ben üzerimde denemeden kıyafet almayı riskli buluyorum, ama güzel modeller var fiyatlarda fena değil...

Bende baktım 17. sine kadarmış son günü, Ebru'nun bedenleri büyük oluyor. Fiyatı çok cazip, mağazasına gidip bedenimi kesinleştirip netten almayı düşünüyorum. Çünkü mağazada tunikler 80 90 dan aşağı değil canım gerçekten fiyatlaır yarı yarıya ... :)

günaydın ,yani tünaydın kızlar ,sabah okadar yağdıki burda ,tusunami falan çıkcak sandım ,eşime diyorumki ,demiizden bi dalga gelse evimizi su basarmı ,oda saçmalama yat dedi bana sonra kendide yattı ,hala trafikte zeki kocam benim ,daha haremdeymişşşbugün artık şu mutfak dolabı olayını bitireyim diyorum ,ablama söyledim ,ne dolapmış seninki ,2 senede 1 mi siliysun yoksada okadar uzun sürüyo ,ya zaten yarım saatlik işim kaldı ama hiiiç totoşu kaldırıp yapcak halim yok ,ama bugün bitcekk kızlar 2 gündür kayınvalidemlede ,görümcemlede görüşmüyorum ,halbuki kapı komşuyuz ,akşam gene yemeğe çağırdı kaynanam ,yok ben hazırladım yerim deim ,eşim gelince beraber yedik aslında bende geriliyorum böyle küslüklerde ama napıyım içim almıyo,birine kızınca kopuyorum resmen ,haftaya düzelir belki ,ama genede birlikte yemiycem ,kendi evimde yapcam güzel yemeklerimii
canım 32. hafta dolunca imiş sanırım kiii,benim 32 tam bayramda doluyo ,doktorum bayramın 3 yada 4. günü çalışıyo olabilirim ,gel çalışabilir kağıdını yazalım dedi.

bende daha çatlak yok canım çok şükür ,ama geçenlerde konuştuğum bi akrabam ,son 1 haftada çatladım dedi ,Allaha şükürki hiiç ağrım sızım batmam yok :Nazar: (maşşallah diyin kızlar)sadece yatakta sırt üstü yatarken bacaklarımı gerdirince ağrıyo sadece,ama bir sorunum varkii..gece tam yatıyorum ,bacaklarım benim değilmiş gibi ,böyle bi uyuşukluk ,bi tuhaflık ,kasınca iyi hissediyorum sadece,böyle çok tuhaf ,sanki çok yorulmuşum gibi diycem ama yorulmuyorumda bi tuhafım yani ,uyuyamıyorum bu yüzden ,gece bi soğuk su banyosu yaptm bacaklarıma ,bu defada yanmaya başladılar,hatta eşime sordum ,acaba lösemi ,tayada ilik kans. falan belirtileri ne diye ,hani ne biliiim öyle aklıma geldi ,Allah korusun.sonrada mayışmışım Allah'tan ,BU ARADA ELVİNİMEDE MAŞŞALLAH ÇOK HAREKETLİ ,HATTA TİTREŞİMLERİ DÜN BABASINADA GÖSTERDİM,ŞOK OLDU ,BU GERÇEKMİ ,YOKSA NEFESMİ ALDIN DİYOO ,GERÇİ BABAYI ÇAĞIRINCA HİİİÇ HAREKET ETMİYO ,ANCA KİMSE YOKKEN BANA GÖSTERİYO KENDİNİ HASBAM(yanlışlıkla capslock açık kalmış ,silemicem şimdi)gerçekten bu duyguyu hissedememeleri ne kötü yaa...

canım bende eylül 26 ya kadar çalışcam ,yani eylül 1 da açılıyo bize okullar ,bende 2 hafta seminer ,1 haftada okula alışmaya çalışan ağlak zıpırlarla uğraşcam ,enzoruda işte bu bi hafta
canım ben şimdiye kadar 10 kere falan türk kahvesi içmişimdir ,ama özellikle kısıtlamadım yani ,zaten canım çekmiyo ,ama bencede çok bi sakıncası olmaz,abartılmadığı sürece ,okadar stres yapmaya gerek yok ,hamileyken sigara içenler var ,hiç değilse onu yapmıyosun dimi??

canım diz kapağı ağrısı bendede var ama ,annemlerde alaturka kullandığım zamanki kadar değil çok şükür,çok iyi bi formül bulmuşun,hemen uygula bence.

Birsey sorucam, ben simdi 30 haftalik olucam birkac gün sonra.
Bundan sonra yapilmasi gereken taramalar kaldi mi?
Yaptiran oldu mu?

canım rutik kan idrar tahlili olur belki ,e bide ntsler başlıcak artık ben başla bilmiyorum.

vayyyy.. ne şanslısın..ama ben ıstemem dogumhanede resmım cekılsın o halımle..zaten bebek te pis olucak ılkınde...sonrada odaya alınınca kocıs ceker cekme desemde zaten..:86:

Ben doğum anında kendi resimleri istemem zaten ama bebeğin ilk anları çok önemli kordonu kesilirken ilk muayene ilk banyo pis olurmu hiç şu linke bakarmısın ne kadar özel anlar
Doğum 4

Ben dogumhanede birtaraflarim acik sacik bir sekilde goruntu kesinlikle istemiyorum. Cocugumun ileride o goruntulerden gurur duyacagini hic zannetmiyorum. Biz bir fotografci ile koustuk. Dogumhaneden cikinca odaya fotograflarimizi cekmeye gelecek.

Ohh çok şükür canım yırtmışsın kayınvalidenede vermeseydin keşke pastayı madem o kadar trirp yaptı :))))))))

süpermiş zeynep hayalin dua ette cennete gidelim :)))

canım doğurcaz ne kaldı şurda pijama falan bakalım ordan .tunikler israf olur alrsak.

Ben dogumhanede birtaraflarim acik sacik bir sekilde goruntu kesinlikle istemiyorum. Cocugumun ileride o goruntulerden gurur duyacagini hic zannetmiyorum. Biz bir fotografci ile koustuk. Dogumhaneden cikinca odaya fotograflarimizi cekmeye gelecek.

Kimse istemez aykırı resimlerini benim için önemli olan bebeğimin ilk pozları ilk karşılaşmamızdaki pozda çok önemli acaba onu ilk gördüğümde gülümseyecekmiyim yoksa mululuk göz yaşlarımı süzülücek yanaklarıma ölümsüzleştirmek istiyorum o anları

slm fıstıklar kontrolümüz vardı dr dan geldik şimdi bebişim doğum pozisyonunu almış baş aşağıymış suyu falanda iyiymiş doktorum 7. ayın bitmiş 8. aya girmişsin dedi ve kızım 1780 gr 42 cm olmuş teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…