günaydın ,yani tünaydın kızlar ,sabah okadar yağdıki burda ,tusunami falan çıkcak sandım ,eşime diyorumki ,demiizden bi dalga gelse evimizi su basarmı ,oda saçmalama yat dedi banasonra kendide yattı ,hala trafikte zeki kocam benim ,daha haremdeymişşş bugün artık şu mutfak dolabı olayını bitireyim diyorum ,ablama söyledim ,ne dolapmış seninki ,2 senede 1 mi siliysun yoksada okadar uzun sürüyo ,ya zaten yarım saatlik işim kaldı ama hiiiç totoşu kaldırıp yapcak halim yok ,ama bugün bitcekk kızlar 2 gündür kayınvalidemlede ,görümcemlede görüşmüyorum ,halbuki kapı komşuyuz ,akşam gene yemeğe çağırdı kaynanam ,yok ben hazırladım yerim deim ,eşim gelince beraber yedik aslında bende geriliyorum böyle küslüklerde ama napıyım içim almıyo,birine kızınca kopuyorum resmen ,haftaya düzelir belki ,ama genede birlikte yemiycem ,kendi evimde yapcam güzel yemeklerimii
bende daha çatlak yok canım çok şükür ,ama geçenlerde konuştuğum bi akrabam ,son 1 haftada çatladım dedi ,Allaha şükürki hiiç ağrım sızım batmam yok :Nazar: (maşşallah diyin kızlar)sadece yatakta sırt üstü yatarken bacaklarımı gerdirince ağrıyo sadece,ama bir sorunum varkii..gece tam yatıyorum ,bacaklarım benim değilmiş gibi ,böyle bi uyuşukluk ,bi tuhaflık ,kasınca iyi hissediyorum sadece,böyle çok tuhaf ,sanki çok yorulmuşum gibi diycem ama yorulmuyorumda bi tuhafım yani ,uyuyamıyorum bu yüzden ,gece bi soğuk su banyosu yaptm bacaklarıma ,bu defada yanmaya başladılar,hatta eşime sordum ,acaba lösemi ,tayada ilik kans. falan belirtileri ne diye ,hani ne biliiim öyle aklıma geldi ,Allah korusun.sonrada mayışmışım Allah'tan ,BU ARADA ELVİNİMEDE MAŞŞALLAH ÇOK HAREKETLİ ,HATTA TİTREŞİMLERİ DÜN BABASINADA GÖSTERDİM,ŞOK OLDU ,BU GERÇEKMİ ,YOKSA NEFESMİ ALDIN DİYOO,GERÇİ BABAYI ÇAĞIRINCA HİİİÇ HAREKET ETMİYO ,ANCA KİMSE YOKKEN BANA GÖSTERİYO KENDİNİ HASBAM (yanlışlıkla capslock açık kalmış ,silemicem şimdi)gerçekten bu duyguyu hissedememeleri ne kötü yaa...
Burdada çok yapdı hala ara ara devam ediyor. Güzel bir serinlik var :81: Eşin gidelim annemlerle yiyelim demiyormu sana sansee? Neyse dediğin gibi iki gün sonra barışırsınız zaten :) Maşallah sana canım, evet son gün çatlayan dahi oluyormuş.. ayakların çok hareketsiz kalıyosan oluyodur kuzum benimde oluyor bazen. Bencede eşlerimizin bu muhteşem duyguyu yaşayamamaları çok büyük bir kayıp :)
Surda 1,5-2 ayim kaldigi icin hic hamile kiyafeti almadim. Nasilsa sonra giyemeyecegim ve dolap bekcisi olacak o kiyafetler. Yazik uani. 1pantalon 1 gomlekle gecirdim hamileligi. Bir de tabi esimin tisortlerini giyiyorum. Cok aciyorum oyle grcici kullanilacak seylere para vermeye.
maaşaallah canım bebişine.slm fıstıklar kontrolümüz vardı dr dan geldik şimdi bebişim doğum pozisyonunu almış baş aşağıymış suyu falanda iyiymiş doktorum 7. ayın bitmiş 8. aya girmişsin dedi ve kızım 1780 gr 42 cm olmuş teyzeleri
Kimse istemez aykırı resimlerini benim için önemli olan bebeğimin ilk pozları ilk karşılaşmamızdaki pozda çok önemli acaba onu ilk gördüğümde gülümseyecekmiyim yoksa mululuk göz yaşlarımı süzülücek yanaklarıma ölümsüzleştirmek istiyorum o anları
Burdada çok yapdı hala ara ara devam ediyor. Güzel bir serinlik var :81: Eşin gidelim annemlerle yiyelim demiyormu sana sansee? Neyse dediğin gibi iki gün sonra barışırsınız zaten :) Maşallah sana canım, evet son gün çatlayan dahi oluyormuş.. ayakların çok hareketsiz kalıyosan oluyodur kuzum benimde oluyor bazen. Bencede eşlerimizin bu muhteşem duyguyu yaşayamamaları çok büyük bir kayıp :)
Gunaydin,
Hepinizden cok ozur dileyerek birsey sormak istiyorum. Hamileye yemek sorulmaz, ama aranizda cani surekli kahve ceken var mi? O derece ki aci kahve cekirdekleri bile yemek istiyorum. Hamileligin basindan beri boyle.
Ikinci aserdigim sey de leblebi. Herhalde 10 kilo yemisimdir hamileligin basindan beri. Avuc avuc alip agzima atiyorum.
Kahve konusunda zararli diye tutuyordum kendimi ta ki dun 1 fincan neskafe icene kadar. Simdi vicdan azabi duyuyorum. Aranizda kahve icen var mi? doktorunuza kahveyi sordunuz mu hic?
canım doğurcaz ne kaldı şurda pijama falan bakalım ordan .tunikler israf olur alrsak.
ayyy gidelimmm.inş kuzularımız bize şefaat ederde bizi alırlar inş hanzade
slm fıstıklar kontrolümüz vardı dr dan geldik şimdi bebişim doğum pozisyonunu almış baş aşağıymış suyu falanda iyiymiş doktorum 7. ayın bitmiş 8. aya girmişsin dedi ve kızım 1780 gr 42 cm olmuş teyzeleri
hiiç demiyo canım ,zaten o ailesiyle benim arama hiiiç girmez ,abisiyle resmen kavga ediyoruz o yanımızda oturup bizi izler ,ne abisiyle kötü olur ne benle diiiceeem ama yok benle kötü olur ,kötü yaparım adamıı,ama genede araya grimez ,barıştırayım falan kaygısıda yoktur ,bi süre sonra konuşmayada başlıyoruz zaten ,ama bu huyu iyimi kötümü bilemiyorumhatta dedimki sahuru hazırlıyım ben istersen ananlar demesin nida shurunu hazırlamadımı diyeee...hiiiç ,hatta gece gelp uyandırdılar bile ,beni pek sallamıyolar galibaaa
Ben doğum anında kendi resimleri istemem zaten ama bebeğin ilk anları çok önemli kordonu kesilirken ilk muayene ilk banyo pis olurmu hiç şu linke bakarmısın ne kadar özel anlar
Doğum 4
tünaydın kızlar.
ben bugün oğlumu görmeye gidicem inş.
benide yağmur uyandırdı bugün.burda 10:20 de bir bastırdı balkonda çamaşır vardı bir hışımla koştum ve topladım sonra tekrar yattım 40 dk sonra çalan tlf na kalktım tam tatlı uykudayken nasıl sinir oldum.
geçmişi okudun FATOŞ kurtulmuşsun tatlım gitmekten çok sevindim.
İREM aynı wc sorunu bende de var canım.bizde de klozet yok çok zor oluyor wc ye girmek.
Hoşgeldin canım, git bakalım tosuncuğun ne kadar olmuş seni yakından takip ediyoruz ilk doğum yapçak olanlarımızdansın :) WC sorunu bendede var, ama tabure kayarsa düşersek filan :) Ay ne rezillik ya babam ve annem duysa çok gülerler böyle bir şeye çokta iyi oldu sana derler, defalarca klozet koyalım rahat edemessin dediler bende pislik olur diye reddettim. Şimdi çooook pişmanım çook. İzne ayrılayım hemen yaptırıcam, normalde olsa sezeryanda olsa doğum sonrasıda alaturkaya oturmak çok zor olucak.
canım benim kyınvalidem eşime hamileyken gece kalkıp kaşıkla türk kahvesi yiyormuş türk kahvesi içebilirsin dedi bana dr um ama yemeğin hemen ardından değil emilmesini bekle vitaminlerin dedi..
ben kesinlikle istiyorum canım. doğum fotoğrafçılığından kasıt bebğin çıkışının resmi anlamına gelmemeli bence. benim istediğim kızımla ilk gözgöze geldiğimiz anın resmi, kordonunun kesilişi, ilk banyosu bunlar mükemmel görüntüler hayata ilk merhabanın hatıraları olucak şeyler. bence her insan kendine ait bu fotoğraflara baktığında çok duygulanır. kızlar kimse sizi ıkınırken çekmiycek sadece kucağınıza aldığınız ilk anı çekicekler bundan güzel ne olabilirki? ben doğum fotoğrafçısı istemiyorum bide ona okadar ödemem yapamam. ama doğumun hemen ardından eşimi çağırsınlar ve kordonunu eşim kessin istiyorum birde profesyonel bir makinam var doğumhanedeki ebeler bir kaç poz çekiyormuş. doğumdan önce istediğim pozları söyliycem ebe çekicek. diğer fotoları zaten eşimde bende çekeriz. buarada eklediğin link çokkk güzell. bencede bebeğin en güzel anları......
slm fıstıklar kontrolümüz vardı dr dan geldik şimdi bebişim doğum pozisyonunu almış baş aşağıymış suyu falanda iyiymiş doktorum 7. ayın bitmiş 8. aya girmişsin dedi ve kızım 1780 gr 42 cm olmuş teyzeleri
Maşallah canım bebişine kilosu boyu çok iyi maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?