2011 Ekim Anneleri

Kısa bir sürede değil ama hamilelik de, mecburen aldık bir şeyler... Ben Ebru Meternity ürünlerini mağazada görmüştüm pahalı gelmişti açıkçası lcw de t-shirt 16 lira ebru maternity de 45 - 50 liraydı, ben hep lcw den uygun fiyatlı ürünler aldım, işe giderken biraz çeşit gerekiyor... Hem nasip olursa 2. hamileliğimde de giyerim...

tünaydın kızlar.
ben bugün oğlumu görmeye gidicem inş.
benide yağmur uyandırdı bugün.burda 10:20 de bir bastırdı balkonda çamaşır vardı bir hışımla koştum ve topladım sonra tekrar yattım 40 dk sonra çalan tlf na kalktım tam tatlı uykudayken nasıl sinir oldum.
geçmişi okudun FATOŞ kurtulmuşsun tatlım gitmekten çok sevindim.
İREM aynı wc sorunu bende de var canım.bizde de klozet yok çok zor oluyor wc ye girmek.

Facebook da Muzaffer Şengül adlı doktorun profilinde ameliyathane de çekilmiş fotoğraflar var, fikir vermesi açısından bakabilirsiniz arkadaşlar... Kendisi okuldan bir kaç arkadaşımın doktoru hatta ben de 14. haftaya kadar ona gittim ama hastane tercihimizi değiştirince mecburen doktorum da değişti...

https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001038953567

hiiç demiyo canım ,zaten o ailesiyle benim arama hiiiç girmez ,abisiyle resmen kavga ediyoruz o yanımızda oturup bizi izler ,ne abisiyle kötü olur ne benle diiiceeem ama yok benle kötü olur ,kötü yaparım adamıı,ama genede araya grimez ,barıştırayım falan kaygısıda yoktur ,bi süre sonra konuşmayada başlıyoruz zaten ,ama bu huyu iyimi kötümü bilemiyorum hatta dedimki sahuru hazırlıyım ben istersen ananlar demesin nida shurunu hazırlamadımı diyeee...hiiiç ,hatta gece gelp uyandırdılar bile ,beni pek sallamıyolar galibaaa

canım benim kyınvalidem eşime hamileyken gece kalkıp kaşıkla türk kahvesi yiyormuş türk kahvesi içebilirsin dedi bana dr um ama yemeğin hemen ardından değil emilmesini bekle vitaminlerin dedi..

canım doğurcaz ne kaldı şurda pijama falan bakalım ordan .tunikler israf olur alrsak.

Haklısın aslında ya sonuda çıkıcaz işten evdede ne giysek olur, pijamalar çok kadınsı geliyo bana ya:) Ben spor alcam kombin yapçam bu gidişle :)

ayyy gidelimmm.inş kuzularımız bize şefaat ederde bizi alırlar inş hanzade

İnşallah zeynep inşallah ederler :)

Maşallah bebekler artık kocaman oluyolar ya :)

Ohh ne güzel akıllı eşin varmış araya girse arada kalcak biliyo demekki

Ben doğum anında kendi resimleri istemem zaten ama bebeğin ilk anları çok önemli kordonu kesilirken ilk muayene ilk banyo pis olurmu hiç şu linke bakarmısın ne kadar özel anlar
Doğum 4

ben kesinlikle istiyorum canım. doğum fotoğrafçılığından kasıt bebğin çıkışının resmi anlamına gelmemeli bence. benim istediğim kızımla ilk gözgöze geldiğimiz anın resmi, kordonunun kesilişi, ilk banyosu bunlar mükemmel görüntüler hayata ilk merhabanın hatıraları olucak şeyler. bence her insan kendine ait bu fotoğraflara baktığında çok duygulanır. kızlar kimse sizi ıkınırken çekmiycek sadece kucağınıza aldığınız ilk anı çekicekler bundan güzel ne olabilirki? ben doğum fotoğrafçısı istemiyorum bide ona okadar ödemem yapamam. ama doğumun hemen ardından eşimi çağırsınlar ve kordonunu eşim kessin istiyorum birde profesyonel bir makinam var doğumhanedeki ebeler bir kaç poz çekiyormuş. doğumdan önce istediğim pozları söyliycem ebe çekicek. diğer fotoları zaten eşimde bende çekeriz. buarada eklediğin link çokkk güzell. bencede bebeğin en güzel anları......

Hoşgeldin canım, git bakalım tosuncuğun ne kadar olmuş seni yakından takip ediyoruz ilk doğum yapçak olanlarımızdansın :) WC sorunu bendede var, ama tabure kayarsa düşersek filan :) Ay ne rezillik ya babam ve annem duysa çok gülerler böyle bir şeye çokta iyi oldu sana derler, defalarca klozet koyalım rahat edemessin dediler bende pislik olur diye reddettim. Şimdi çooook pişmanım çook. İzne ayrılayım hemen yaptırıcam, normalde olsa sezeryanda olsa doğum sonrasıda alaturkaya oturmak çok zor olucak.

hoşbuldum canım.
hayırlısıyla bakalım benim oğluşum nezaman gelecek.
bende banyo tuvalet tadilat olurken koyulsun istedim ama banyoda gider yeri yokmuş problem olur demişti eşim uzun sürer ozamnda düğünümüze az kalmıştı.aahhh ahhh şimdiki halimii düşünsem hiç birşeye bakmadan zorla yaptırırdım.

canım benim kyınvalidem eşime hamileyken gece kalkıp kaşıkla türk kahvesi yiyormuş türk kahvesi içebilirsin dedi bana dr um ama yemeğin hemen ardından değil emilmesini bekle vitaminlerin dedi..

Allahtan tek ben degilmisim aci kahve aseren. Ustelik normalde kahveyi zerre sevmeyen biriyim. Neyseki sonlara geldik artik canim cok isterse haftada bir icerim. Yalniz su dikkatimi cekti: vitamin demir karisimi haplari her gun almam gerekiyor, ama ben ikidebir unutuyorum. Yani 3 gunde bir aliyorum ortalama. Eger birkac gun almazsam kahve asermem iyice artiyor. Belki de vucudumda bir vitamin/mineral eksikligi yapiyordur bu asermeyi.

Hah işte tam benim düşüncelerimi telaffuz etmişsin

geldim kızlar,
onayladı müdürm başvurumu hadi bakalım bebeğimizin şansına gideriz inş memlekete,beni zor günler bekliyor taşınma,yerleşme neyse çıksın da güzel biryere tayinim..
gelirken de aziz bebeye uğradım, yine kıyafet aldım birde 25 e aldığım penye battaniye ve banyo havlusu fırsat reyonunda 10 lira idi yine aldım, birde chicco lite way bebek arabası belis mağ:359 tl idi aziz bebe de 299, alan varmı lite way puset çok kullanışlı imiş tavisye ettiler,,,, ne garip ya aylardır kendimle igili hiçbirşey ilgimi çekmiyor hep bebek, bebek...

benimde tek sorunum wc kızlar ama ben yaptırıcam inş doğuma kadar doğumdan sonra nasıl oturcam diye..bazen bir sıkıştırıyor bebek wcden ağrılarla kalkıyorum..

Maşallah canım bebişine kilosu boyu çok iyi maşallah maşallah

kızlar az önce kaynanam gelmiş napıyosun?bişeyler yedinmi?dedi bende yedim dedim ,tlf la konuşuyodum baya bekledi ,sonra tam çıktı tlf nu kapadım ,arkasından baktım ,oda akşama iftara gidiyoruz dedi ,zaten haberim vardı tamam didim
bu arada bu mutfak çekmecesi işi biraz yordu sanırım ,kasıklarım ağrıyo için için...

Tuvalet sorununuz büyükmüş kızlar yaa. Ben beceriksizim o konuda, sadece alışveriş merkezlerinde o klozetsiz olan wc ye girebiliyorum. klozet varsa oturmadan, ayakta çömelerek çiş yapabiliyorum sadece.
geçen gün evdekine girmek zorunda kaldım, eşim benden önce klozeti kapmış, tepe taklak düşüyordum arkaya. klozeti her gün çamaşır suyuyla yıkarsanız temizliğinden endişe etmenize gerek yok bence. diğerinden daha temiz geliyor bana. alışkanlıkla ilgili tabi sizler için bu yaştan sonra klozete alışmak zaman alacak, huzursuz edecektir.

Doğum fotoğrafçısı ben de istiyorum ama uzmanına çektirmeyeceğiz. Arkadaşımızın profesyonel foto makinası var, eşim onu alacak, Meryem'in az önce gönderdiği linki eşime gönderdim, bunlara bunlara bunlara dikkat et, şu kareleri yakalaman lazım ona göre çekersin dedim bir de video ayarlaması falan yapacak, bakalım artık elinden gelirse :)
Meryem link çok güzelmiş, çok duygulandım. Harika kareler. Biz de bunları yakalayabiliriz umarım. önce evde prova yaparız, doğumhanede kaçırdığı bir şey olursa da doktorumuz çok tatlı ona söyleriz tekrar tekrar deneme çekimi yaparız şımarıklığın bu kadarı yalnız aa çok kızdım kendime

güzel anneler selamm bayadır giremiyordum inş herkes iyidir..unnado siparislerim geldi simdii kızlar cleanglobe diye markanın battaniye ve omuz bezini almıstım cok begendimm sık sık unnadoda indirime giriyor.battaniye 18 tl ,omuz bezi de 8 tl falndı ayrıca %100 organik ve türk malı.baska ürünleri de vardıa ama markayı bilmedigim için alıp bi denemek istedim.cok cok güzell aklınızda bulunsun.

ayrıca dün e-bebege ugradım prima paketim için sonuc hüsran .ellerinde kalmamıs .nasıl oluyor bu dedim kişi sayısına göre gelmiyo mu kafanıza göre mi dagıtıyosunuz dedim.bıdı bıdı bşyler söyledi cuma günü arayın magazayı gelicek büyük ihtimalle dedi.neyseki evime cok yakın sesimi cıkarmadım

denizzzzzzz nassıın canımmm ?? yarın öglen sana yemek ısmarlıyım :)yoksa görüsemicez bi daha bu ara kabile halinde yasıyoruz da iftarlar sahurlar gündüz gece birbirine girdi.misafirlerimiz vardı cok bu aksam yolcular yarın görüselim cnm.

birde benim kız bu aralar cok az oynuyo kızlarr niye böyle oldu ismi daha belli degil ona mı bozuldu acaba :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…