Haklısın aslında ya sonuda çıkıcaz işten evdede ne giysek olur, pijamalar çok kadınsı geliyo bana ya:) Ben spor alcam kombin yapçam bu gidişle :)
İnşallah zeynep inşallah ederler :)
Maşallah bebekler artık kocaman oluyolar ya :)
Ohh ne güzel akıllı eşin varmış araya girse arada kalcak biliyo demekki
güzel anneler selamm bayadır giremiyordum inş herkes iyidir..unnado siparislerim geldi simdii kızlar cleanglobe diye markanın battaniye ve omuz bezini almıstım cok begendimm sık sık unnadoda indirime giriyor.battaniye 18 tl ,omuz bezi de 8 tl falndı ayrıca %100 organik ve türk malı.baska ürünleri de vardıa ama markayı bilmedigim için alıp bi denemek istedim.cok cok güzell aklınızda bulunsun.
ayrıca dün e-bebege ugradım prima paketim için sonuc hüsran .ellerinde kalmamıs .nasıl oluyor bu dedim kişi sayısına göre gelmiyo mu kafanıza göre mi dagıtıyosunuz dedim.bıdı bıdı bşyler söyledi cuma günü arayın magazayı gelicek büyük ihtimalle dedi.neyseki evime cok yakın sesimi cıkarmadım
denizzzzzzz nassıın canımmm ?? yarın öglen sana yemek ısmarlıyım :)yoksa görüsemicez bi daha bu ara kabile halinde yasıyoruz da iftarlar sahurlar gündüz gece birbirine girdi.misafirlerimiz vardı cok bu aksam yolcular yarın görüselim cnm.
birde benim kız bu aralar cok az oynuyo kızlarrniye böyle oldu ismi daha belli degil ona mı bozuldu acaba :)
hoşbuldum canım.
hayırlısıyla bakalım benim oğluşum nezaman gelecek.
bende banyo tuvalet tadilat olurken koyulsun istedim ama banyoda gider yeri yokmuş problem olur demişti eşim uzun sürer ozamnda düğünümüze az kalmıştı.aahhh ahhh şimdiki halimii düşünsem hiç birşeye bakmadan zorla yaptırırdım.
kızlar az önce kaynanam gelmiş napıyosun?bişeyler yedinmi?dedi bende yedim dedim ,tlf la konuşuyodum baya bekledi ,sonra tam çıktı tlf nu kapadım ,arkasından baktım ,oda akşama iftara gidiyoruz dedi ,zaten haberim vardı tamam didim
bu arada bu mutfak çekmecesi işi biraz yordu sanırım ,kasıklarım ağrıyo için için...
beni bir görsen evde inan kınarsın hanzadeeee.eskiden kızıl saçlarım vardı kırmızıda balyaj attırmıştım.leopar gecelikler giyerdim evde.gündüzleride mini elbiseler şimdiiiiiiiiiiii.anne geceliği gibi bişey ne olduğunu bende anlamıyorum ablak bir surat sivilce dolu çok kötü durumdayım
hadi yaaaaakızlar ben denedim nescafe içildiği gün bebek hareketi azalıyor
ayy kurtulduguna çok sevindim canım yaaaaaamerhaba kızlar yarım saattir geçmişi okuyorum sizi gevezeler sizi :)9
dün akşam iftar dönüşü daha eve bile gelmeden kayınpederim neye karar verdiniz hafta sonu geliyorsunuz değilmi ? diye sordu. bende ben gelemiycem kusura bakmayın, son aylara girdik evimde bile zor rahat ediyorum şimdi orda hiç rahat edemem, bebeğimide riske atmak istemiyorum buyüzden gelemiycem dedim. kayın pederim biraz bozuldu ama tamma dedi. kayınvalidemse hiç bişey demedi şaşırdım. ilk seferde nasıl anladılar diye. eşimin gitmesi konuşuldu kayınpederim yok fatoş gelmiyorsa hakkıda gelmesin dedi. içimden kurtuldum dedim. neyse eve geldik ben iki dakka içerde pastayı çıkartıp mumları falan hazırlayana kadar karar değiştirmişer. balkona bi çıktım. eşime iyi ozaman sabah 6:30 da çıkarız akşam 20:00 gibide sen ordan çıkarsın diyorlar. ayy sinir oldum yaaa hiç yüz vermedim gece ama ikiside anladılar. yaaa şimdi kocamı ne götürüyosunuz ona yazık değilmi uyuz şeyler. neyseki ben yırttım kızlar buarada kayınvalidem çok tokum ayağına doğum günü pastasından yemedi bende hiç ısrar etmedim bi baktım evine giderken ben pastamı bir tabağa alayım diye iki koca dilimi götürdü. işte ben gitmiyorum dedim diye tafra yaptı aklınca ama pastayı sonunda götürdü yine . eee ben ne anladım o tafradan :))
yeni uyandımmmmmmCanom şimdi horul horul yatıyoduruyumak istiyorum bendeee :84:.
oyyyy masallaahhhhhhhslm fıstıklar kontrolümüz vardı dr dan geldik şimdi bebişim doğum pozisyonunu almış baş aşağıymış suyu falanda iyiymiş doktorum 7. ayın bitmiş 8. aya girmişsin dedi ve kızım 1780 gr 42 cm olmuş teyzeleri
canım bendede aynı sorun vardı düzeldi.sen tedbirli davran devamlı dinle ve doktorunla paylaş ama yinede korkma sorun çıkmaz inş
istedıgı tafrayı yapsın kayınvalıden bellıkı kayınpederım esın gelmıyorsa sende gelme dedıgıne göre kayınvalıden gel dedı esınee tek evladı kocanmı canım acaba tek çocukmu eğer öyleyse boşver gıtsın yardım etsın ama sende yalnız kalma evde ıstersen ben kalamamm kesınmerhaba kızlar yarım saattir geçmişi okuyorum sizi gevezeler sizi :)9
dün akşam iftar dönüşü daha eve bile gelmeden kayınpederim neye karar verdiniz hafta sonu geliyorsunuz değilmi ? diye sordu. bende ben gelemiycem kusura bakmayın, son aylara girdik evimde bile zor rahat ediyorum şimdi orda hiç rahat edemem, bebeğimide riske atmak istemiyorum buyüzden gelemiycem dedim. kayın pederim biraz bozuldu ama tamma dedi. kayınvalidemse hiç bişey demedi şaşırdım. ilk seferde nasıl anladılar diye. eşimin gitmesi konuşuldu kayınpederim yok fatoş gelmiyorsa hakkıda gelmesin dedi. içimden kurtuldum dedim. neyse eve geldik ben iki dakka içerde pastayı çıkartıp mumları falan hazırlayana kadar karar değiştirmişer. balkona bi çıktım. eşime iyi ozaman sabah 6:30 da çıkarız akşam 20:00 gibide sen ordan çıkarsın diyorlar. ayy sinir oldum yaaa hiç yüz vermedim gece ama ikiside anladılar. yaaa şimdi kocamı ne götürüyosunuz ona yazık değilmi uyuz şeyler. neyseki ben yırttım kızlar buarada kayınvalidem çok tokum ayağına doğum günü pastasından yemedi bende hiç ısrar etmedim bi baktım evine giderken ben pastamı bir tabağa alayım diye iki koca dilimi götürdü. işte ben gitmiyorum dedim diye tafra yaptı aklınca ama pastayı sonunda götürdü yine . eee ben ne anladım o tafradan :))
benım ısyerınde wc alaturka tam oturamıyorum karnımdan çömelıyorum hafıf ama bacakalrım anında uyusuyooo allahtan kabız değilim hemen kalkmaya çalılşıyorum yoksa çok zorrcanım zor durum şu tuvalet işi, ben klozette bile zorlanıyorum ki yer tuvaletini düşünmek bile karnıma kramp sokuyocanım madem yer tuvaleti var evinde , tuvalete girerken belden aşağı soyun, hafif çömelerek yap, sonra ortalığı temizlersin kendinide, yani basit bi fikir ama nasıl olsa yaz günü suyu dökersin belde aşağı, hem rahatlarsın hem ferahlarsın , bilmiyorum nasıl bi fikir
artık dun kı duvar yumruklamamdan sonra daha once sakasını yapıpta eşime gülüştüğümüz durumu devreye sokmaya karar verdım kızlar..bugun klozet boylarında plastık tabure alıcam..ortasını kesıp onunla vcye gırıcem..Allahım saka gıbı ama baska bır altefnatıf bulamadım..canım senın dedıgın gıbı yaptıgımda dizlerımın ustunde duramıyorum hemen uyusuyor denedım yanı..
Doğum fotoğrafçısı düşünen varmı?Ben özel fotoğrafçı ayarlamak istemiyorum dünya para istiyorlar ama kız arkadaşım profesyonel makina ile çekicek resimleri.
İşin kötü yanı hastanede doğumhaneye kimseyi almıyorlar
Bende bir delilik yaptım hastanenin başhekimini face'den buldumizin için mesaj attım oda yanıtlamış izin verdi beni hastaneye çağırıyor sanırım imzalı bir evrak vericek
beni bir görsen evde inan kınarsın hanzadeeee.eskiden kızıl saçlarım vardı kırmızıda balyaj attırmıştım.leopar gecelikler giyerdim evde.gündüzleride mini elbiseler şimdiiiiiiiiiiii.anne geceliği gibi bişey ne olduğunu bende anlamıyorum ablak bir surat sivilce dolu çok kötü durumdayım
cok saol canım ya ..niyeyse cok canım sıkılıyo dün baya bir azdı bugün neredeyse hiç yok ..bir dr umu da arıyım en iyisi..
Tuvalet sorununuz büyükmüş kızlar yaa. Ben beceriksizim o konuda, sadece alışveriş merkezlerinde o klozetsiz olan wc ye girebiliyorum. klozet varsa oturmadan, ayakta çömelerek çiş yapabiliyorum sadece.
geçen gün evdekine girmek zorunda kaldım, eşim benden önce klozeti kapmış, tepe taklak düşüyordum arkaya.klozeti her gün çamaşır suyuyla yıkarsanız temizliğinden endişe etmenize gerek yok bence. diğerinden daha temiz geliyor bana. alışkanlıkla ilgili tabi sizler için bu yaştan sonra klozete alışmak zaman alacak, huzursuz edecektir.
Doğum fotoğrafçısı ben de istiyorum ama uzmanına çektirmeyeceğiz. Arkadaşımızın profesyonel foto makinası var, eşim onu alacak, Meryem'in az önce gönderdiği linki eşime gönderdim, bunlara bunlara bunlara dikkat et, şu kareleri yakalaman lazım ona göre çekersin dedimbir de video ayarlaması falan yapacak, bakalım artık elinden gelirse :)
Meryem link çok güzelmiş, çok duygulandım. Harika kareler. Biz de bunları yakalayabiliriz umarım. önce evde prova yaparız, doğumhanede kaçırdığı bir şey olursa da doktorumuz çok tatlı ona söyleriz tekrar tekrar deneme çekimi yaparızşımarıklığın bu kadarı yalnız aa çok kızdım kendime
benimkide annenin aldıklarını görünce aldı....aman hiç kapris yapmadım bende alıyım dedi olur dedim:))) annem bir tanede hastane çıkışı almıştı 10 lulardan e bebekte gezerken bir tane beğendim ama çok güzeldi cidden oda alıyım dedi ben onada tamam dedim....annem ne alırsa aynısını alıyor....aldıklarını getirmiyor annem gelince getirecek...çocuk gibi kayınvelidem aman napalım bizde öylemi olucaz ki:))
cok saol canım ya ..niyeyse cok canım sıkılıyo dün baya bir azdı bugün neredeyse hiç yok ..bir dr umu da arıyım en iyisi..
evet yaaa aynen benim kaynanam da getirmior aldıklarını... bana gösteriyor ama vermiyortopluca çeyiz gibi getirip herkese göstermek niyetinde sanırım... bende annemimkileri süslücem püslücem yerleştircem oğluşumun dolabına bide dicemki buu anneannesinin hazırladığı köşeeee... oda kalsın öyle dışarda dış kapının mandalıııııııı
ben iki gün önce korkudan doktora gittim hareket yok kafayı yedim.sonra bir baktık benimki kilodan az hareket etmeye başlamış bide döndü popoyu
güzel anneler selamm bayadır giremiyordum inş herkes iyidir..unnado siparislerim geldi simdii kızlar cleanglobe diye markanın battaniye ve omuz bezini almıstım cok begendimm sık sık unnadoda indirime giriyor.battaniye 18 tl ,omuz bezi de 8 tl falndı ayrıca %100 organik ve türk malı.baska ürünleri de vardıa ama markayı bilmedigim için alıp bi denemek istedim.cok cok güzell aklınızda bulunsun.
ayrıca dün e-bebege ugradım prima paketim için sonuc hüsran .ellerinde kalmamıs .nasıl oluyor bu dedim kişi sayısına göre gelmiyo mu kafanıza göre mi dagıtıyosunuz dedim.bıdı bıdı bşyler söyledi cuma günü arayın magazayı gelicek büyük ihtimalle dedi.neyseki evime cok yakın sesimi cıkarmadım
denizzzzzzz nassıın canımmm ?? yarın öglen sana yemek ısmarlıyım :)yoksa görüsemicez bi daha bu ara kabile halinde yasıyoruz da iftarlar sahurlar gündüz gece birbirine girdi.misafirlerimiz vardı cok bu aksam yolcular yarın görüselim cnm.
birde benim kız bu aralar cok az oynuyo kızlarrniye böyle oldu ismi daha belli degil ona mı bozuldu acaba :)
ay kızlarrr sağ kasıgıma sancı girdi of çok kötü nefes alırken acıyo normal değilmi buuuu
14. haftada kist falan vardı 16. haftada yok olmuştu onun agrısı gibi kist çıkmış olamaz değilmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?