2011 Ekim Anneleri

beni bir görsen evde inan kınarsın hanzadeeee.eskiden kızıl saçlarım vardı kırmızıda balyaj attırmıştım.leopar gecelikler giyerdim evde.gündüzleride mini elbiseler şimdiiiiiiiiiiii.anne geceliği gibi bişey ne olduğunu bende anlamıyorum ablak bir surat sivilce dolu çok kötü durumdayım

canım bendede aynı sorun vardı düzeldi.sen tedbirli davran devamlı dinle ve doktorunla paylaş ama yinede korkma sorun çıkmaz inş

Akılsız başımın cezsını totom çekiyo, hak ettim ben hak ettiiim... :) Senin eşinsebep olmuş yine ben kendim ettim kendim buluyorum :)

Sansee ne güzle kız takışıyosunuz küsemiyosunuz, sevdim ben seninkayınvalideni sevdim, Allah bozmasın :))

Aman ne kınıcam zeynep sanki hangimiz farklıyız bol geniş üstümüze yapışmayan ne varsa onun içine giriyoruz o dediğin gecelikten bendede var çok komik :) Birde saçlarım çok uzun tam tepemde topuz yapıyorum eller yüz şiş bazen eşimi beni incelerken yakalıyorum.. Hemen ne var ne oldu diye soruyorum Daha ne olsun evrim geçirdim resmen

Son düzenleme:
kızlar ben denedim nescafe içildiği gün bebek hareketi azalıyor
hadi yaaaaa
ayy kurtulduguna çok sevindim canım yaaaaaa
Canom şimdi horul horul yatıyodur uyumak istiyorum bendeee :84:.
yeni uyandımmmmmm
oyyyy masallaahhhhhhhyirim onuuu bennnnnnn

herkeze merhaba.. bugun doktor amcaya gıttık ucak ıcın rapor almaya... bebısım 1300 gr olmus boyumuzda 41 cm olmus.. basından berı 1 haftra gerılımız vardı 30. haftalıgız yenıcık daha..:).)

istedıgı tafrayı yapsın kayınvalıden bellıkı kayınpederım esın gelmıyorsa sende gelme dedıgıne göre kayınvalıden gel dedı esınee tek evladı kocanmı canım acaba tek çocukmu eğer öyleyse boşver gıtsın yardım etsın ama sende yalnız kalma evde ıstersen ben kalamamm kesın
benım ısyerınde wc alaturka tam oturamıyorum karnımdan çömelıyorum hafıf ama bacakalrım anında uyusuyooo allahtan kabız değilim hemen kalkmaya çalılşıyorum yoksa çok zorr

inş işe yarar

benımde aynen arkadaşım profesyonel makına ıle cekecek :))

gel beni görr haline şükrettttt kocamın şorttu atleti elimde tesbihim eksik evin içinde amaçsızca dolaşıyorum

ay ben rüyamda oglumu gördüm onunla oyunlar oynuyorduk kıvırcık saçlı yakışıklı bişeydiii o yüzden uyanmadım amaa saate bak yuhhh dana
karpuz gibi yata yata buyuyorum

Beğendiğim linkleri bende saklıyorum kopya çekeceğiz

evet yaaa aynen benim kaynanam da getirmior aldıklarını... bana gösteriyor ama vermiyor topluca çeyiz gibi getirip herkese göstermek niyetinde sanırım... bende annemimkileri süslücem püslücem yerleştircem oğluşumun dolabına bide dicemki buu anneannesinin hazırladığı köşeeee... oda kalsın öyle dışarda dış kapının mandalıııııııı

Kizlar oyle demeyin nolur. Bakin kadin aliyor birseyler en azindan. Gorevini bilip yapiyor ne guzel. Ne onemi var simdi vermis ya da bir ay sonra. Benimki de keske oyle olsa.

ben iki gün önce korkudan doktora gittim hareket yok kafayı yedim.sonra bir baktık benimki kilodan az hareket etmeye başlamış bide döndü popoyu

bende gidicem bu gidişle içim rahat etmicek.uiyy yerim onu ya popoşu zor dündürüyo demekki :) ama benmkinde öyle aman aman bi kilosu da yok canım 29+1 de dr a gittik 1280 gr dı.bşyler yedim actım koca göbegimi de bekliyorum suan

bu arada bebısı donmeyen kızlar.. doktora sordum donermı sızce dıye.. doktor hıc bellı olmaz bısey dıyemem.. her kadının kendıne gore bı rahım seklı vardır.. bu rahım seklınde bebek hangı seklı aldıysa sonrasındada hep oyle surer dedı.. bende ılk dogumumda hıc boylebısey yasamadıgımı soyledım bebegım hep normal durdugunu soyledım o zaman donebılır belkı dedı.. ıns doner ya.. kafası yukarıdayken bebegı tasıma cok daha zor.. nefes alamıyorum...tıkanıp kalıyorum...

Selam müjdecim hoşgeldin.

Ben iyiyim tatlım nasıl olayım, aynı. gün sayıyorum :) şafak 15-20 filan :) izne ayrılıyorum bu ay sonunda kısmetse 5 eylülden sonra abbassss yollcuuu. evimin kadını, Sare'min anası olucam.

Hayırlı olsun battaniyeniz ve omuz beziniz. Ben de bakim unnadoya. üyeliğim var ama ayda yılda bir giriyorum ben unutuyorum orayı :) özelcan bebe nin internet sitesine bakıyorum daha çok. orası da bize yakın biliyosun dimi, AKP'nin karşısında. çok güzel şeyler var, bayılıyorum orayı gezmeye. prima paketini bana da ayın 10'undan sonra alabileceğimi söylemişlerdi, bugünlerde uğrayım diyordum. Cuma arayın dedilerse yarın öğlen bakarız, gelmişse alalım :) gerçi işe yarar pek bişe yokmuş içinde, bi tek mama kaplarını beğendi kızlar. Alamasan da canını sıkma yani.

Kızının karnında kapladığı alan büyüdü, rahat rahat taklalar attığı alan daraldı artık ondandır canım, endişe etme ama için rahat değilse doktoruna bir git istersen. hastanen de yakın nasıl olsa. bak sana birini tavsiye edeyim, bizim binayı biliyosun, orda opr.dr. gökçen hanım var. 6. katta muayenehanesi var. çok sıkıntın olursa ona gel, ben beğendim. özel sağlık sigortan varsa onunla gel, sgk anlaşması yok, çok pahalı.(220 tl verdim ama sigortadan alıcam inşallah bekliyorum hala)

Bakk şimmdiiii :) Yemek dedin, can evimden vurdun. nasıl hayır diyim şimmdi şekerrciiim. tabiki gelirim Öğlen 12 ile 1 arası yemek molamız. 10 dk kala çıkarım, aynı yerde buluşuruz yine istersen. Hatta Kübra eşinin seni bırakma ihtimali olursa kaç gel sen de kuzum, livada otururuz olmazsa önce yemek yer, üstüne dünkü şeyden yeriz :) (Yalnız şu halime bakın, daha iki gün önce şekerimmm yüksek çıkktııı diye ağlıyodum nerdeyse :) )

Diğer Ankara'lı hamişlerimize de açık davetimiz olsun. Buyrun gelin hanımlar, şurda teker teker doğum yapıcaz haalaa görüşemedik olmuyo yaniii.

Sıcak bir taraftan, hamilelik bir taraftan.. off onca misafirle iyi ilgilenmişsin canım yaa Allah kolaylık versin. Çok yorma kendini. yarın saat 11 buçuk civarı haberleşiriz yine. görüşürüz öptüm

ay kızlarrr sağ kasıgıma sancı girdi of çok kötü nefes alırken acıyo normal değilmi buuuu
14. haftada kist falan vardı 16. haftada yok olmuştu onun agrısı gibi kist çıkmış olamaz değilmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…