2011 Ekim Anneleri

maşallah bebeğine şeyma. 1 hafta geriden gelmesi, 1 hafta önde olması çok önemli değil bildiğim kadarıyla. bizim dr çok üzerinde durmuyor yani. miadında gelişimini tamamlayacaktır nasıl olsa.

benim dr da rahim şekline göre duruşu değişir dedi. 32-36. haftalar arası normale döner, dönmezse problem yok. sadece normal doğum olmaz dedi. ama aynı gün korkudan döndü kızım :) büyük bir korku atlattım da o gün, onun etkisiyle yani. şoklandı bitanem, çırpındı çırpındı acil çıkış kapısına yöneldi :)

senınle aynıyız merak edıyorum once hangımız dogurcak..
bu arada gecende dogum ucretlerını alalım dedık hastaneden..normal dogum 60 lıra,sezeryan 250 lıra,epidural ıstenırsede 300 lıra dedı danısmadakı bayan ..bende normal epidural ıstıyorum..vc de cektıklerımden sonra normal yapamam dayanamam gıbı gelıyor..esımde once azbı dayan sık dişini baktın bebe cıkmadı o ara yaptır dıyo..ne kolay ya az sık dişini demek...

yalnız sonra aklıma takldı..arkadaslar anladıgım kadarıyla dogum seklı dogum anına kadar degısebılıyor..hıc sancısı olmayan bırıne epidural yapmıyolarmıs mesela..kafam allak bullak oldu..doktorum da demedı henuz bısey sanırım daha erken ..offff dogsun bıran once yaaa..

aynen benim kaynanam gibi hem sorar neye karar verdin die... hemide emrivakiiice devam eder geliosunuz değilmiii.... nefret ederim bu cümleden... hayır diyecek olursanda yandın.... NEDEEEEEN????? artık ne uydurursan uydur... özel bi işim var kardeşim allah allah yaaaa herşeyin hesabını vermek zorunda mıyımyaaaaaaaaaa.......

gecti canım ya off çok kötü oldum durduk yere başladı bir anda bitti ay ben dogum sancısı falan olsa netcem acaba

geçmiş olsun canım.
canom ne diycem, evde çok yalnız kalıyosun sen. eşin sanırım işi gereği çok çalışıyor, çoğunlukla evde teksin. böyle acil durumlar için birkaç tane taksi durağı telefonu, ambulans telefonu, pek haz etmiyosun ama o tuhaf komşunun telefonu filan, hemen hemen bütün odalara bir yerlere yazıp bırak da ulaşman kolay olsun. hastaneye giderken ya da gidince de yakınlarına hemen haber verirsiniz. o an panikle, can havliyle kocamızın telefonunu çevirmeyi bile unutabiliriz yani insanlık hali.

ya da hiçbiri olmadı, çığlığımızı duyanlar insanlık namına gelip yardım eder herhalde insanlık ölmemiştir daha dimi :) umarım yani.

ne güzelmiş sizin fiyatlar öyleee vallaa... bizim hastanemizde de normal 250 sezeryan 1000... epidural falan da artıdır sanırım

kızlar benimki bana yıl dönümü hediyesi ne almış tahminedin.ufo vantiratör şu buharlılar var ya.

eltin götürünce kızmıştın ya, onun için almıştır zeynebcim. sıkıntı yapıp üzüldüysen, gönlünü almaya çalışmış bak bu sıcakta ne güzel olur. ama daha kişisel bişe olsa fena olmazmış tabi.

sağol canım artık dogum yapayım istiyorum valla zaman yaklaştıkça korkuyorum da yanlızken bişey olursa diye
tuhaf komşumun teli var aldım doktorun numarasınıda ekledim telime 3 hastane ortasındayım inşallah bunlara gerek kalmaz

ben ne yapim canım burada kimsem yok eşim devamlı şehir dışına çıkıyor.ama yinede sakinim koycam valizi arabama şöför var zaten eşimlerin basar giderim onla bir saatten fazla sürüyor yol.napim sahipsizin sahibi allah.evimin karşısı hastane ama buraya güvenemem.hiç olmadı ararım başekimi ayarlar ambulans onla giderimmmm.ayyy macera haplaya hoplaya doğururum

gecti canım ya off çok kötü oldum durduk yere başladı bir anda bitti ay ben dogum sancısı falan olsa netcem acaba

30 lu haftalarda başlıyormuş canım normal bunlar alışmak lazım aslında ama acısı çok fena oluyor işte...

herkeze merhaba.. bugun doktor amcaya gıttık ucak ıcın rapor almaya... bebısım 1300 gr olmus boyumuzda 41 cm olmus.. basından berı 1 haftra gerılımız vardı 30. haftalıgız yenıcık daha..:).)

Maşallah şeymacım denizin dediği gibi ileri geri çok farketmiyor doğuma yakın yakalıyormuş normal haftasını :)

kızlar benimki bana yıl dönümü hediyesi ne almış tahminedin.ufo vantiratör şu buharlılar var ya.

hediye almayacağını düşünüyordun bak almış işte, hemde bu sıcaklarda seni en çok rahatlatıcak şey olduğunu düşünmüştür belkide :) Diğer beğendiğinide doğumunda almayı planlıyordur bence :)

merhabalar heskese,

zaman ne çabuk geçti artık doğum heyecanı sardı hepimizi inş mutlu sonlarımız olur herbirimzin,

hastane için gecelikler alındı mı bana önerceğiniz site var mı kızlar...

ben bu gune kadar yaptıgım iyilikler için hiç karşılık beklemedim bekleyerekte yapmadım hep içimden geldiği gibi davrandım
dogum yapan komşuma hep yardımcı olmaya çalıştım hergün arayıp sorardım nasılsın sancın varmı falan filan
içime oturdu resmen azcık kırıldımda zati bu aralar duygusalım komşum gecen gun camdan bana bize gelsene dedi
gelirkende kola alırmısın dedi bende saf saf aldım gittim 2 gün önce geleyim dediğim zaman evde yokum dedi ama evdeydi
neyse gittim agzından kaçırıverdi kocası dışarı çıkmasını istemiyormuş o günde geç gelecekmiş beni kullandı çok üzüldüm
2 litrelik kola için hiç arayıp sormuyor beni zor gebelik yaşadıgımı biliyor cogunlukta yanlız oldugumu biliyor
ama bir kere geleyim sana yanlızsın demedi farkettimde hep işi düştümü arıyor cama çagırıyor çok zoruma gitti vefasızlıgı hiç sevmiyorum
yazayım didim canımı sıkan bir konuydu rahatladım

inş görcez bakalım doğumdan sonra.teker teker eksilcez dimi bakalım ilk hafta kimler gitcek

merhabalar heskese,

zaman ne çabuk geçti artık doğum heyecanı sardı hepimizi inş mutlu sonlarımız olur herbirimzin,

hastane için gecelikler alındı mı bana önerceğiniz site var mı kızlar...

merhaba sensen.
amiin. evet keseleri, kalp atışlarını konuşurken şimdi doğum heyecanımızı konuşuyoruz. şükürler olsun.

gecelik almadım ben. ablam doğumdan sonra evde yalandan bir yarım saat giymiş geceliğini, alma ben vereyim sana dedi. bi bakim olursa onu alıcam. bir tane daha yedek alırım. henüz hazır değil yani. en ortalama bişe alacak olsam 100 tl. ikiyle çarpınca cin çarpmış gibi olur insan. kızıma alıyorum ama kendime gelince ekonomi yapıyorum vallahi :)
bi de tuhaf bir akım varmış ankarada, ağustos sonunda yeni modeller çıkıyomuş :) bir keresinde gittiğim bir mağazadaki satış yapan bayan söylemişti.

kıyamam ya keşke komşu olsaydık.ben tam keyif insanıyımdır yedirip içirmeyede bayılırım.sabah gelirdin kahvaltı yapardık kahvemizi içerdik çok isterdim komşum olsun gelsin bana muhabbet edelim ama aile apartmanında olmuyo tabi

ben istanbuldayım anneme geldim küçük bi atil yaptım, bugün çıktık bakmak için ama beyenemedim, hem fiyatları pahalı dediğin gibi 70 lerde hemde güzel değildi. hastanede pijama olarak mı istiyolar yoksa gecelik mi onu da tam bilmiyorum, pijama olarak hanilelikte giymek için almıştım 2-3- kere giydim, sıcaklar bastırınca onu bile giyemedim, fiyatları görünce teke düşürdüm, netten alayım dedim ama henüz bişi bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…