bu arada bebısı donmeyen kızlar.. doktora sordum donermı sızce dıye.. doktor hıc bellı olmaz bısey dıyemem.. her kadının kendıne gore bı rahım seklı vardır.. bu rahım seklınde bebek hangı seklı aldıysa sonrasındada hep oyle surer dedı.. bende ılk dogumumda hıc boylebısey yasamadıgımı soyledım bebegım hep normal durdugunu soyledım o zaman donebılır belkı dedı.. ıns doner ya.. kafası yukarıdayken bebegı tasıma cok daha zor.. nefes alamıyorum...tıkanıp kalıyorum...
bende gidicem bu gidişle içim rahat etmicek.uiyy yerim onu ya popoşu zor dündürüyo demekki :) ama benmkinde öyle aman aman bi kilosu da yok canım 29+1 de dr a gittik 1280 gr dı.bşyler yedim actım koca göbegimi de bekliyorum suan
ay kızlarrr sağ kasıgıma sancı girdi of çok kötü nefes alırken acıyo normal değilmi buuuu
14. haftada kist falan vardı 16. haftada yok olmuştu onun agrısı gibi kist çıkmış olamaz değilmii
Yalancı sancı olabilir canom, sakince uzan birazcık bakalım geçiyomu?
merhaba kızlar yarım saattir geçmişi okuyorum sizi gevezeler sizi :)9
dün akşam iftar dönüşü daha eve bile gelmeden kayınpederim neye karar verdiniz hafta sonu geliyorsunuz değilmi ? diye sordu. bende ben gelemiycem kusura bakmayın, son aylara girdik evimde bile zor rahat ediyorum şimdi orda hiç rahat edemem, bebeğimide riske atmak istemiyorum buyüzden gelemiycem dedim. kayın pederim biraz bozuldu ama tamma dedi. kayınvalidemse hiç bişey demedi şaşırdım. ilk seferde nasıl anladılar diye. eşimin gitmesi konuşuldu kayınpederim yok fatoş gelmiyorsa hakkıda gelmesin dedi. içimden kurtuldum dedim. neyse eve geldik ben iki dakka içerde pastayı çıkartıp mumları falan hazırlayana kadar karar değiştirmişer. balkona bi çıktım. eşime iyi ozaman sabah 6:30 da çıkarız akşam 20:00 gibide sen ordan çıkarsın diyorlar. ayy sinir oldum yaaa hiç yüz vermedim gece ama ikiside anladılar. yaaa şimdi kocamı ne götürüyosunuz ona yazık değilmi uyuz şeyler. neyseki ben yırttım kızlar buarada kayınvalidem çok tokum ayağına doğum günü pastasından yemedi bende hiç ısrar etmedim bi baktım evine giderken ben pastamı bir tabağa alayım diye iki koca dilimi götürdü. işte ben gitmiyorum dedim diye tafra yaptı aklınca ama pastayı sonunda götürdü yine . eee ben ne anladım o tafradan :))
gecti canım ya off çok kötü oldum durduk yere başladı bir anda bitti ay ben dogum sancısı falan olsa netcem acaba
gecti canım ya off çok kötü oldum durduk yere başladı bir anda bitti ay ben dogum sancısı falan olsa netcem acaba
senınle aynıyız merak edıyorum once hangımız dogurcak..
bu arada gecende dogum ucretlerını alalım dedık hastaneden..normal dogum 60 lıra,sezeryan 250 lıra,epidural ıstenırsede 300 lıra dedı danısmadakı bayan ..bende normal epidural ıstıyorum..vc de cektıklerımden sonra normal yapamam dayanamam gıbı gelıyor..esımde once azbı dayan sık dişini baktın bebe cıkmadı o ara yaptır dıyo..ne kolay ya az sık dişini demek...
yalnız sonra aklıma takldı..arkadaslar anladıgım kadarıyla dogum seklı dogum anına kadar degısebılıyor..hıc sancısı olmayan bırıne epidural yapmıyolarmıs mesela..kafam allak bullak oldu..doktorum da demedı henuz bısey sanırım daha erken ..offff dogsun bıran once yaaa..
kızlar benimki bana yıl dönümü hediyesi ne almış tahminedin.ufo vantiratör şu buharlılar var ya.
geçmiş olsun canım.
canom ne diycem, evde çok yalnız kalıyosun sen. eşin sanırım işi gereği çok çalışıyor, çoğunlukla evde teksin. böyle acil durumlar için birkaç tane taksi durağı telefonu, ambulans telefonu, pek haz etmiyosun ama o tuhaf komşunun telefonu filan, hemen hemen bütün odalara bir yerlere yazıp bırak da ulaşman kolay olsun. hastaneye giderken ya da gidince de yakınlarına hemen haber verirsiniz. o an panikle, can havliyle kocamızın telefonunu çevirmeyi bile unutabiliriz yani insanlık hali.
ya da hiçbiri olmadı, çığlığımızı duyanlar insanlık namına gelip yardım eder herhalde insanlık ölmemiştir daha dimi :) umarım yani.
sağol canım artık dogum yapayım istiyorum valla zaman yaklaştıkça korkuyorum da yanlızken bişey olursa diye
tuhaf komşumun teli var aldımdoktorun numarasınıda ekledim telime 3 hastane ortasındayım inşallah bunlara gerek kalmaz
herkeze merhaba.. bugun doktor amcaya gıttık ucak ıcın rapor almaya... bebısım 1300 gr olmus boyumuzda 41 cm olmus.. basından berı 1 haftra gerılımız vardı 30. haftalıgız yenıcık daha..:).)
kızlar benimki bana yıl dönümü hediyesi ne almış tahminedin.ufo vantiratör şu buharlılar var ya.
30 lu haftalarda başlıyormuş canım normal bunlar alışmak lazım aslında ama acısı çok fena oluyor işte...
Maşallah şeymacım denizin dediği gibi ileri geri çok farketmiyor doğuma yakın yakalıyormuş normal haftasını :)
hediye almayacağını düşünüyordun bak almış işte, hemde bu sıcaklarda seni en çok rahatlatıcak şey olduğunu düşünmüştür belkide :) Diğer beğendiğinide doğumunda almayı planlıyordur bence :)
merhabalar heskese,
zaman ne çabuk geçti artık doğum heyecanı sardı hepimizi inş mutlu sonlarımız olur herbirimzin,
hastane için gecelikler alındı mı bana önerceğiniz site var mı kızlar...
ben bu gune kadar yaptıgım iyilikler için hiç karşılık beklemedim bekleyerekte yapmadım hep içimden geldiği gibi davrandım
dogum yapan komşuma hep yardımcı olmaya çalıştım hergün arayıp sorardım nasılsın sancın varmı falan filan
içime oturdu resmen azcık kırıldımda zati bu aralar duygusalım komşum gecen gun camdan bana bize gelsene dedi
gelirkende kola alırmısın dedi bende saf saf aldım gittim 2 gün önce geleyim dediğim zaman evde yokum dedi ama evdeydi
neyse gittim agzından kaçırıverdi kocası dışarı çıkmasını istemiyormuş o günde geç gelecekmiş beni kullandı çok üzüldüm
2 litrelik kola içinhiç arayıp sormuyor beni zor gebelik yaşadıgımı biliyor cogunlukta yanlız oldugumu biliyor
ama bir kere geleyim sana yanlızsın demedi farkettimde hep işi düştümü arıyor cama çagırıyor çok zoruma gitti vefasızlıgı hiç sevmiyorum
yazayım didim canımı sıkan bir konuydu rahatladım
merhaba sensen.
amiin. evet keseleri, kalp atışlarını konuşurken şimdi doğum heyecanımızı konuşuyoruz. şükürler olsun.
gecelik almadım ben. ablam doğumdan sonra evde yalandan bir yarım saat giymiş geceliğini, alma ben vereyim sana dedi. bi bakim olursa onu alıcam. bir tane daha yedek alırım. henüz hazır değil yani. en ortalama bişe alacak olsam 100 tl. ikiyle çarpınca cin çarpmış gibi olur insan. kızıma alıyorum ama kendime gelince ekonomi yapıyorum vallahi :)
bi de tuhaf bir akım varmış ankarada, ağustos sonunda yeni modeller çıkıyomuş :) bir keresinde gittiğim bir mağazadaki satış yapan bayan söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?