ben istanbuldayım anneme geldim küçük bi atil yaptım, bugün çıktık bakmak için ama beyenemedim, hem fiyatları pahalı dediğin gibi 70 lerde hemde güzel değildi. hastanede pijama olarak mı istiyolar yoksa gecelik mi onu da tam bilmiyorum, pijama olarak hanilelikte giymek için almıştım 2-3- kere giydim, sıcaklar bastırınca onu bile giyemedim, fiyatları görünce teke düşürdüm, netten alayım dedim ama henüz bişi bulamadım.
ben istanbuldayım anneme geldim küçük bi atil yaptım, bugün çıktık bakmak için ama beyenemedim, hem fiyatları pahalı dediğin gibi 70 lerde hemde güzel değildi. hastanede pijama olarak mı istiyolar yoksa gecelik mi onu da tam bilmiyorum, pijama olarak hanilelikte giymek için almıştım 2-3- kere giydim, sıcaklar bastırınca onu bile giyemedim, fiyatları görünce teke düşürdüm, netten alayım dedim ama henüz bişi bulamadım.
Unnado'dan ben de bir tunik siparişi verdim bayramda giyerim artık cici ciciDaha önce oradan sipariş veren var mı? Sorun yaşamam inşallah.
Bu arada bebek görmeye gittik öğlen arası. 2,5 aylık nasıl minik anlatamam bebeği tutmaya korktum şurada çok gün kaldı halbuki bizim de elimize verecekler bir taneOfff korktum ya bebeğime bakamazsam diyee
kıyamam ya keşke komşu olsaydık.ben tam keyif insanıyımdır yedirip içirmeyede bayılırım.sabah gelirdin kahvaltı yapardık kahvemizi içerdik çok isterdim komşum olsun gelsin bana muhabbet edelim ama aile apartmanında olmuyo tabi
ne güzelmiş sizin fiyatlar öyleee vallaa... bizim hastanemizde de normal 250 sezeryan 1000... epidural falan da artıdır sanırım
unnodo.com da indirimde şuan.ben hem gecelik aldım hem pijama ama çok pahallılay 65 pijamayı zor indirdiler
dünde bana diyo ki sen sahura kadar oturuyosun bizde uyandırdedim unutmazsam çaldırırım amannn
herkes kendini düşünüyo keske sizlerle yakın olsak burda bile hastaneye gidince agrılarımız olunca hemen merak ediliyo soruluyo 2 adımlık yerden zor geliyo neyse yaaa
dünde bana diyo ki sen sahura kadar oturuyosun bizde uyandırdedim unutmazsam çaldırırım amannn
herkes kendini düşünüyo keske sizlerle yakın olsak burda bile hastaneye gidince agrılarımız olunca hemen merak ediliyo soruluyo 2 adımlık yerden zor geliyo neyse yaaa
ben bu gune kadar yaptıgım iyilikler için hiç karşılık beklemedim bekleyerekte yapmadım hep içimden geldiği gibi davrandım
dogum yapan komşuma hep yardımcı olmaya çalıştım hergün arayıp sorardım nasılsın sancın varmı falan filan
içime oturdu resmen azcık kırıldımda zati bu aralar duygusalım komşum gecen gun camdan bana bize gelsene dedi
gelirkende kola alırmısın dedi bende saf saf aldım gittim 2 gün önce geleyim dediğim zaman evde yokum dedi ama evdeydi
neyse gittim agzından kaçırıverdi kocası dışarı çıkmasını istemiyormuş o günde geç gelecekmiş beni kullandı çok üzüldüm
2 litrelik kola içinhiç arayıp sormuyor beni zor gebelik yaşadıgımı biliyor cogunlukta yanlız oldugumu biliyor
ama bir kere geleyim sana yanlızsın demedi farkettimde hep işi düştümü arıyor cama çagırıyor çok zoruma gitti vefasızlıgı hiç sevmiyorum
yazayım didim canımı sıkan bir konuydu rahatladım
hangi marka? senin aldıkların
Selam müjdecim hoşgeldin.
Ben iyiyim tatlım nasıl olayım, aynı. gün sayıyorum :) şafak 15-20 filan :) izne ayrılıyorum bu ay sonunda kısmetse 5 eylülden sonra abbassss yollcuuu. evimin kadını, Sare'min anası olucam.
Hayırlı olsun battaniyeniz ve omuz beziniz. Ben de bakim unnadoya. üyeliğim var ama ayda yılda bir giriyorum ben unutuyorum orayı :) özelcan bebe nin internet sitesine bakıyorum daha çok. orası da bize yakın biliyosun dimi, AKP'nin karşısında. çok güzel şeyler var, bayılıyorum orayı gezmeye. prima paketini bana da ayın 10'undan sonra alabileceğimi söylemişlerdi, bugünlerde uğrayım diyordum. Cuma arayın dedilerse yarın öğlen bakarız, gelmişse alalım :) gerçi işe yarar pek bişe yokmuş içinde, bi tek mama kaplarını beğendi kızlar. Alamasan da canını sıkma yani.
Kızının karnında kapladığı alan büyüdü, rahat rahat taklalar attığı alan daraldı artık ondandır canım, endişe etme ama için rahat değilse doktoruna bir git istersen. hastanen de yakın nasıl olsa. bak sana birini tavsiye edeyim, bizim binayı biliyosun, orda opr.dr. gökçen hanım var. 6. katta muayenehanesi var. çok sıkıntın olursa ona gel, ben beğendim. özel sağlık sigortan varsa onunla gel, sgk anlaşması yok, çok pahalı.(220 tl verdim ama sigortadan alıcam inşallah bekliyorum hala)
Bakk şimmdiiii :) Yemek dedin, can evimden vurdun. nasıl hayır diyim şimmdi şekerrciiim. tabiki gelirimÖğlen 12 ile 1 arası yemek molamız. 10 dk kala çıkarım, aynı yerde buluşuruz yine istersen. Hatta Kübra eşinin seni bırakma ihtimali olursa kaç gel sen de kuzum, livada otururuz olmazsa önce yemek yer, üstüne dünkü şeyden yeriz :) (Yalnız şu halime bakın, daha iki gün önce şekerimmm yüksek çıkktııı diye ağlıyodum nerdeyse :) )
Diğer Ankara'lı hamişlerimize de açık davetimiz olsun. Buyrun gelin hanımlar, şurda teker teker doğum yapıcaz haalaa görüşemedik olmuyo yaniii.
Sıcak bir taraftan, hamilelik bir taraftan.. off onca misafirle iyi ilgilenmişsin canım yaa Allah kolaylık versin. Çok yorma kendini. yarın saat 11 buçuk civarı haberleşiriz yine. görüşürüz öptüm
valla bende bu kadar uygun olacagını dusunmemıstım..kız bırde bır gecelik yatak ucretının de ıcınde oldugunu extradan hıc bır ucret odemeyecegımızi soyleyınce esımle bakakaldık bırbırımıze...ben 1000 lırayı gozden cıkarmıstım ozel hastane oldugundan ..
Oy oy oy ne fiyatlar bunlar boyle, ucmuslar resmen. Kizlar aiz siz olun kanmayin bu para tuzaklarina. Ben indirimden 3 uzun penye gecelik aldim hastanede giyerim diye: biri 3,5 biri 6,5 biri de 10 euro'ya. Hatta neden 10 euro verdim diye sonra bir de hayiflandim. Sunun surasinda hastanede 3-5 gun giyecegim bir de simdi evde giyiyorum. Ben Turkiye'de inanilmaz bir tuketim kulturu olustuguna maalesef tanik oluyorum ve hayretler icinde kaliyorum. İnsanlar resmen "o almis ben de asagi kalmayayim rezil olmayayim" diye satin alip duruyorlar. Sanki pazardan tertemiz 5-10 liraya alsa gururu onuru kirilacak el aleme rezil olacak. Kimsenin "yarin ne olur Belli olmaz, ak akce kara gun icindir" diye dusundugu yok. Benim gordugum cogunluk boyle.
bugun hastane cantami hazirladik annemle. icim hala bi tuhaf.sanki hic dogurmicak gibiydim.simdi gunleri sayar olduk.
katılıyorum sana,
birde hamile nasılsa alıcak bunları diye fiyatlar heryerde aynı. mağazalarda sanırsın çok önemli bişey alıyosun, herşey 100 tl, çanta , gecelik, ana kucağı, hastane çıkışı, nedir bu böle anlamadım, mecburlar alcaklar diye sömürüyolar resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?