2011 Ekim Anneleri

Unnado'dan ben de bir tunik siparişi verdim bayramda giyerim artık cici cici Daha önce oradan sipariş veren var mı? Sorun yaşamam inşallah.

Bu arada bebek görmeye gittik öğlen arası. 2,5 aylık nasıl minik anlatamam bebeği tutmaya korktum şurada çok gün kaldı halbuki bizim de elimize verecekler bir tane Offf korktum ya bebeğime bakamazsam diyee

unnodo.com da indirimde şuan.ben hem gecelik aldım hem pijama ama çok pahallılay 65 pijamayı zor indirdiler

aa evet gidiyim mi diyordun, hatırladım. gittin demek. iyi tatiller.

70'lerden başlıyor evet, normal bişe alayım dersen 100 tl, çok fazla. ben de fiyatları görünce teke düşürdüm.

benim hastanem hastane çantası ihtiyaç listesi hazırlamış, geçen gittiğimde aldım. 2 tane kısa kollu gecelik yazmışlar. belki onlar için de, bizim için de daha rahattır.

yok hayatım profosyoneller ben hep ordan alıyorum

dünde bana diyo ki sen sahura kadar oturuyosun bizde uyandır dedim unutmazsam çaldırırım amannn
herkes kendini düşünüyo keske sizlerle yakın olsak burda bile hastaneye gidince agrılarımız olunca hemen merak ediliyo soruluyo 2 adımlık yerden zor geliyo neyse yaaa

ne güzelmiş sizin fiyatlar öyleee vallaa... bizim hastanemizde de normal 250 sezeryan 1000... epidural falan da artıdır sanırım

valla bende bu kadar uygun olacagını dusunmemıstım..kız bırde bır gecelik yatak ucretının de ıcınde oldugunu extradan hıc bır ucret odemeyecegımızi soyleyınce esımle bakakaldık bırbırımıze...ben 1000 lırayı gozden cıkarmıstım ozel hastane oldugundan ..

ahh kuzum benımde yok hatınaz komsularım..gercı benım hıc komsum yok oda ayrı mesele..bende cok uzuluyorum bır basıma vakıt öldürüyorum 4 duvar arasında..keske kafa dengı bır allahın kulu olsa etrafta..cok zor

canom buradaki bizim çevre hep protokol bir kaymakamın hanımıyla anlaşıyodum onunda taini çıktı.keşke yakınımda kafa dengi birileri olsa

Cok uzuldum boyle haketmeyen insanlara iyilik ve yakinlik gosterip sonra uzulmene. Hic degmez uzme kendini diyecegim, cok basmakalip olacak. Biliyorum ki insan ister istemez uzuluyor. İyilikleri karsilik gorelim diye yapmiyoruz, ama kullanildigimizi gorunce de ister istemez uzuluyoruz, insaniz iste.
Boyle insanlar hep olacak cevremizde: yaptin iyiligi "oh kar ettim" diye gorenler, nazik davransan seni
kendinden asagi gorup tepene cikmaya calisanlar, egitimi senden cok cok dusuk olup yine de insan yerine koyarsan kendilerini bir b.k oldum sanip bir de sana akil vermeye kalkanlar vs vs. Boylelerin anladigi dil habire tepelerine binip itelenip kakilmak, ancak o zaman sana saygi duyuyorlar. Bunu defalarca cok cesitli insanlarla yasadim. Ben kendime ihanet edip insanlari itip kakamam, agir gelir baba. Onun icin en iyisi uzak durmak. Hani derler ya "nazikce selam ver gec ama merhabasina durma"

ayy cok güzel isim kesinleşti demekki sarecik geliyoo :)
evet uyan gelsin kızlarr herkese acıgız.o zaman yarın haberlersz gdrz cnm ayrıntılı konusuruz.yemek yerken de e bebegi ararız sorarız paketler geldi mi ona göre gider 2 dk alırız dedigin dgru bir mama kapları varmıs tupper ın bizim evde de tupper dan gecilmiyo olmasa da olur yani :)

özel sigortam yok sekerim o yüzden de dr uma zateb 20 günde bir 250 bayılıoz :S onu arıcam cagırır belki bakar umarım.

özelcanı bilmez miyim canımmm :) bebek arabamızı ana kucagımızı hep ordan aldık.ama bu organik marka cok hosuma gtti orda da baska yerde de görmedim unnadoda cıkarsa yazarım burdan.misafir olayını hiç sorma artık yarın yemekte ayrıntılı konusuruz canım.
hatta liva dan siparis verip bizde de yiyebiliriz :) nasıl istersen ..

bu arada bebek arabası ve ana kucagı tavsiyesi isteyen arakdaslar biz quinny zap extra ve maxi cosi cabrio fix anakucagı aldık.bu arabayı alınca ayrıca sonradan baston puset alamaya gerek kalmıcak.bugaboo bee yi cok istedim ben ama arabamın bagajına sıgmadı bir de mcclaren ler cok hosuma gitmişti onlara da ana kucagı oturan bir model var xlr sanırım o da cok agır .bizimki dogru bir tercih oldu biizm için umarım bebekle de rahat kullanırız.bu sene tatildeyken tüm turistlerde bu arabadan -quinny zap extradan -görmüştük onlar rahatlarına dükündürler bu kadar herkes aldıgına göre iyidir deyip aldık bakalım hayırlısı :)

Oy oy oy ne fiyatlar bunlar boyle, ucmuslar resmen. Kizlar aiz siz olun kanmayin bu para tuzaklarina. Ben indirimden 3 uzun penye gecelik aldim hastanede giyerim diye: biri 3,5 biri 6,5 biri de 10 euro'ya. Hatta neden 10 euro verdim diye sonra bir de hayiflandim. Sunun surasinda hastanede 3-5 gun giyecegim bir de simdi evde giyiyorum. Ben Turkiye'de inanilmaz bir tuketim kulturu olustuguna maalesef tanik oluyorum ve hayretler icinde kaliyorum. İnsanlar resmen "o almis ben de asagi kalmayayim rezil olmayayim" diye satin alip duruyorlar. Sanki pazardan tertemiz 5-10 liraya alsa gururu onuru kirilacak el aleme rezil olacak. Kimsenin "yarin ne olur Belli olmaz, ak akce kara gun icindir" diye dusundugu yok. Benim gordugum cogunluk boyle.

Nasıl yani? hangi şehirdesin merak ettim. gercekten cok uygunmus. Benim hastahanemde 1750 tl. doğum ücreti. epidural istersem, ki isteyeceğim 250 tl. fark ödeyeceğim

İREM İnanamıyorum özel hastanede normal doğum 60 lira sezeryan 250 lira öylemi. inanılmaz ucuz çokkk şanslısın.
canom Kıyamam canım ya komşuna çok gücenmişsin. madem menfaatçi olduğunu düşünüyorsun pak görüşmezsin olur biter sıkma canını sana arkadaşmı yok :)
Minietek canım neyseki eşim sabah gidip akşam dönücek sadece hafta sonu bir günde olsa akşama kadar ayrı durucaz malesef
KIZLARben bir tane gecelik,birtane gecelik ve sabahlık birde pijama aldım hastane için hepsine toplamda 102,00 lira ödedim. Hani büyük iç çamaşıır mağazaları oluyor ya oralara bakın spor lohusa gecelikleri oluyor ve nakit alımda 50 civarı oluyor pijamalar. tek gecelikler 25-30 arası oluyor. sabahlıklı geceliklerde indiirm askılarında 15-25 arası oluyor. hem spor ve şirinler ben çok beğenerek aldım. diğerleri dediğiniz gibi hem çok pahalı hemde çok kadınsı......

katılıyorum sana,

birde hamile nasılsa alıcak bunları diye fiyatlar heryerde aynı. mağazalarda sanırsın çok önemli bişey alıyosun, herşey 100 tl, çanta , gecelik, ana kucağı, hastane çıkışı, nedir bu böle anlamadım, mecburlar alcaklar diye sömürüyolar resmen..

bugun hastane cantami hazirladik annemle. icim hala bi tuhaf.sanki hic dogurmicak gibiydim.simdi gunleri sayar olduk.

ayyy kıyamam sanaaaa dogurunca daha dün karnımdaydın şimdi kucagımda diye konuşacaksın benim çantamda hazır beşiğin dibinde açılmayı giyilmeyi bekliyor içindekilerrr

özellikle bebek kıyafetleri çok pahallı ben ucuza pijama çok aradım ama bedenime göre yoktu mecbur kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…