2011 Ekim Anneleri

bugun hastane cantami hazirladik annemle. icim hala bi tuhaf.sanki hic dogurmicak gibiydim.simdi gunleri sayar olduk.

Ne güzeell Hayırlı olsun Yalug. Eee ne koydun içine, öyle bohçayı hazırlayıp gitmek yok anlat bize.
Eşin gelecek mi doğum zamanı? o zamanlarda burda olabilir umarım.

Şu genellemeleri biraz yumuşatarak yapsak ne güzel olur dimi, türk toplumu olarak en büyük kabahatlerimizden birisi sanırım empati yoksunluğumuz.... Az düşünüp çok konuşmamız... Haklı olduğun nokta fiyatların bu özel zamanlar için uçuk olduğu, ama herkez "ak akçe kara gün içindir diye düşündüğü" yok değil.. ve "o almış bende alayım diye almıyor". Çok ayıp... hamilek hevesi vardır herşey çok güzel olsun istiyordur vs. Kaldıki herkes kesesinin hesabını bilir zaten. Nedir bu başkasının kesesinin hesabını tutmak anlamadım ben...

Daha öncede hastane konusunda böyle bir muhabbet geçti... Lütfen arkadaşlar dikaktli cümleler kuralım... Kaldı ki bende kombin yapmayı en uygununu almayı düşünüyorum. Burda 80-90 100 e alan arkadaşalrımızda var. Herkes kendi parasının hesabını tutsun! Çok saçma geliyor bana başkasının parasının hesabını yapmak... Ayrıca Türkiye de aileler ekonomistlerle yönetilmiyor, bir asgari ücretle bir ay geçinenler var... Çok şükür genelimiz paranın nasıl kave ne zahemtle kazanıldığını biliyoruz şu hamile halimizle çalışıyoruz... Akşam akşam böyle bir yorum yapmak istemezdim genellemelerden hiç hoşlanmıyorum... Azarlar gibi yazılan yorumlardada...

Hayy ağzına sağlık Hanzade :) Söylediklerine % 2500 katılıyorum ama güzelim sen de iyi başlamış, sonlara doğru herkesi falakaya çekecek gibi yazmışsın canım yaa :) Çok kızdırmışlar seni çookk

Ne güzeell Hayırlı olsun Yalug. Eee ne koydun içine, öyle bohçayı hazırlayıp gitmek yok anlat bize.
Eşin gelecek mi doğum zamanı? o zamanlarda burda olabilir umarım.

saol denizcim.esim insallah doguma gelecek.zaten sezeryan olacagim icin gun tutturma konusunda problem yasayacagimi dusunmuyorum ama allahin isine de karisilmaz :)) benim kiz erken gelmeye kalkarsa bilemem.cantamin icine neler koydum kizimin hastane cikisini bi battaniye (cocuklar usurmus) sari mendil :) yuzunu kapicakmisiz onla sarilik olmasin diye.yedek bi tane daha tulum takimi (kusar iser sicar cocuk bu belli olmaz :) ).kendim icin 2 tane gecelik hastane terliklerim (ay cok komik hastane terligi ne demekse) 3 adet ic camasiri' ped (gerci hastaneler veriyormus ama ben aldim) he bide olmazsa olmazlardan kirmizi lahusa tacim annem bu kadar yeter.bisey lazim olursa getiririz dedi.zaten hastane cok yakin.

benimde bebişleriminde hastane çantalarımız hazır. Oda süslerimizde hazır. hepsi bir yerde duruyor. 15 eylülde doğum ama acil bişey olur diye birarada tutuyorum. babası kaptığı gibi çantalarımızı hastaneye yetişecez inşallah:)

selam kızlar. dün akşamdan beri annemdeyim. yarın akşama kadarda burda kalıcaz. babamız bu aralar geç çıkıyor işten, aklı bizde kalıyormuş o yüzden ailece buraya taşındık : ) banim de canıma minnet, özlemişim baba evinde ayakalrımı uzatıp bişey yapmamayı : ) babamız da gece buraya geliyor. ohhhh süpermiş valla bişey yapmadan uzanmak : )

geçmişe şöyle bi baktım maşallah bebeişler 2 kiloyu geçmiş darısı oğlumun başına inşallah

Eki Görüntüle 238509 Eki Görüntüle 238510

düzenlenmemeiş odamız...sağolsun dayımızla annanemiz

canım bayıldım cicilere, bu arada koltuk benim beğendiğim koltuk ama kociş şimdiden göz koydu, emzirme döneminden sonra ps oynama koltuğu olcak galiba bizimki

bugun hastane cantami hazirladik annemle. icim hala bi tuhaf.sanki hic dogurmicak gibiydim.simdi gunleri sayar olduk.

ay ben heyecanlandım valla çanta hazırladık falan diye okuyunca : ) 2 -3 hafta sonra ben de hazırlıycam. allah vaktinde doğurmak nasip etsin inşallah hepimize

PORT BEBE BAKAN KIZLARR geçenlerde alışveriş merkezinde görmüştüm bir anne yeni doğan bebeğini taşıyordu eşimde bende çok beğendik. malesef port bebe almıştım yoksa hemen onu alırdım kesin ama yinede netten bir aratayım adı neymiş diye düşünmüştüm. Adı premaxx bebek taşıyısı.. farklı renkleri ve modelleri var sanırım fiyatı90-100 tl civarı ama bebekler 10 kg olana kadar kullanılabiliyor. hatta bir modeli 18 aylık olana kadar kullanılabiliyor. omuz çantası gibi düşünün annenin göğsünün üzerinde çapraz duruyor çanta. eğer hala port bebe almayanlarınız varsa netten yada mağazalardan bi bakabilirsiniz çok farklı ve kullanışlı. bunu alırsanız hem port bebeye hemde kanguruya ihtiyacınız kalmıyacaktır. zaten ikisinin fiyatıda 90 ı buluyor. ben gördüm ve beğendim. görünüşü çok ciciydi tavsiye ederim :)

Sanırım bir daha para muhabbeti açılırsa falaka hazırlıcam, göz dağı veriyorum :)) ama denizcim çok ayıp değilmi ya, herkes bilir zaten hesabını kitabını nedir bu yani? Ben çok ayıplıyorum illaki hepimiz en makul, en uygun, indirimli nerede varsa danışıp konuşuyoruz ama böyle damdan düşer gibi değil canım...

ohh herşeyin hazır ne güzelllll
anaaaaaaaaaaa ben terliği unuttum donumda yoklogusa çamaşırı alıcam daha peyyyy oralarda donsuz kalacaktım görüyomusun

Son düzenleme:

ayyy hanzadeee ben kıyafetlere doğurcaz dedim diyede mi kırıldın .ben çok üzülürüm öyleyse ben aramızdaki samimiyete dair söyledim.onaysa kusuruma bakma:26:

Baktım şimdi gerçekten çok şeker çok tatlı kangurudan daha iyi bebek asılı kalmaz öyle kukla gibi :) Hastaneden çıkarken konulamaz belki ama araba olmayacağı için alışverii merkezlerinde vs. kullanımı çok rahat olur sanırım. Ben bunu iyice bir araştırıcam. Çok sağol düşünceli arkadaşım benim :)

anaaaaaaaaaaa ben terliği unuttum donumda yoklogusa çamaşırı alıcam daha peyyyy oralarda donsuz kalacaktım görüyomusun
kızlar lohusa çamaşırları 20 nin üzerinde fiyat olarak iç çamaşırcılarda büyük beden kilotlar var 5 liraya aldım taşlı süslü çokta rahatlar tavsiye ederim.şimdi kan falan olcak lekesi çıkmaz üzülürüm boşa

ayyy hanzadeee ben kıyafetlere doğurcaz dedim diyede mi kırıldın .ben çok üzülürüm öyleyse ben aramızdaki samimiyete dair söyledim.onaysa kusuruma bakma:26:

Zeynep yok tatlım ya sana kırılmadım, doğru 2 ay kaldı 1 ay giyecem fazla masraf.. Onunla ilgili değil yazdığım sen üzülme, keşke herkes öyle yazsa :)

kiz donsuz mu kalcan hastanelerde al 1-2 tane at cantanin icine.gecen cumartesi eminonune gittik.hic aklimda yoktu benimde don.gecelik alirken abla camasirda istiyon mu dediler.oyle aldim.yoksa bende unutuyodum :)))

işte buda resmi premaxx bebek taşıyıcı ilk 5 ay bebeği yatarak taşıyabiliyorsunuz. 5. aydan sonra 18. aya yani bbek 15 kg olana kadar oturarak taşıyorsunuz kızlar...

kiz donsuz mu kalcan hastanelerde al 1-2 tane at cantanin icine.gecen cumartesi eminonune gittik.hic aklimda yoktu benimde don.gecelik alirken abla camasirda istiyon mu dediler.oyle aldim.yoksa bende unutuyodum :)))

Yalug sizi görünce kızımın dötü açık kalcak diyorum ya daha ele gelir hiç biş iyapmadım en önce kendi çantamı hazırlayacaktım güya ramazandan sonra yürüyebilirsem hazırlarım inşallah :)

buarada bebek şekerini 1liraya kapı süsünüde 23 liraya sahibinden.com dan aldım aynı şeker sitenin birinde 4.5 lira tavsiye ederim bir bakın isterseniz

hanzade doğumdan hemen sonra kullanılabiliyormuş benim alışveriş merkezinde gördüğüm bebiş daha 15-20 günlük ancaktı çokta rahat görünüyordu minik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…