2011 Ekim Anneleri

Kızlar loya, lord ( aklıma gelmiyor bir tane daha vardı) Gibi iç çamaşırcılarda, 3 lü pakette bedenli bel altı çamaşırlar var ben aldım çook rahat kullanıyorum. Lohusa içinde ondan alıcam 3 lü pakette ben L aldım 9 tl.. Tavsiye ederim malıda çok güzel yıkadım ne sarkma ne sünme ne bişi olmadı...

Yine aynı yerlerde 50 tl den başlayıp 60 70 80 90 a kadar çıkan fiyatalkrda çok şeker gecelik sabahlık ve pijama takımları var. Bilginize.

valla hanzade dediklerinin aynilarini bugun soyleniyodum.dur bi kizimin ceyizini toplim dedim.inanmicaksin 1 hurc esyasi cikti.ufak ufak aliyoruz hicbisey almamisiz gibi geliyo ama yinede birikiyor.onun ceyizini toplarken hadi cantamizida hazirlayalim dedik annemle.iyide oldu.cikti aradan.

kiz donsuz mu kalcan hastanelerde al 1-2 tane at cantanin icine.gecen cumartesi eminonune gittik.hic aklimda yoktu benimde don.gecelik alirken abla camasirda istiyon mu dediler.oyle aldim.yoksa bende unutuyodum :)))

ya çamaşır aldıydım ama logusa zamanı için unuttum aldıklarımıda giyemiyorum çok rahatsız ediyolar bakalım çamaşırcıda bulursam alayım

kızlar ben geldim sağlık ocağına gittim elevitim bitmişdi yazdırdım sonrada süt kartımı aldım sizde süt alıyomusunuz?bide eve geldim çamaşırımda sümüksü uzayan koyu beyaz akıntı gelmiş normal mi acaba böyle akıntı

İyi yapmışsın canım ne güzel işte bitmiş işlerin her daim hazırsın bende bayramdan sonra çıkıcam işte inşallah :)

buarada bebek şekerini 1liraya kapı süsünüde 23 liraya sahibinden.com dan aldım aynı şeker sitenin birinde 4.5 lira tavsiye ederim bir bakın isterseniz

istanbuldaki arkadaslara da tavsiyem eger gidebiliyorlarsa eminonundeki havuzlu hana seker bakmaya gitsinler.100 tane seker, sepeti, kapi susu, tulu, hosgeldin yazisi hepsine birden kampanya yapmislar 150 tl.bana cok uygun geldi.

ay kociş gelmiş zile basmış basmış açan yok arıyo beni kapıyı açsana diye insan merak eder kadına bişimi oldu açmıyo diye
haydin ben çıktım iyi akşamlar kızlarrrr

işte buda resmiEki Görüntüle 239252 premaxx bebek taşıyıcı ilk 5 ay bebeği yatarak taşıyabiliyorsunuz. 5. aydan sonra 18. aya yani bbek 15 kg olana kadar oturarak taşıyorsunuz kızlar...

Ben havuzlu handa görmüştüm çokda hoşuma gitmişti ama tek renk kalmıştı iğrenç bir sarıydıo yüzden almamıştım fiyatı 70 tl.

Daha eksikler var Yaluğ bebek bezi,yenidoğan ıslak mendili ben henüz çantamızı hazırlamadı pek aklıma gelen bir şey yok ama sen kendin için birde yastık kılıfı alsan iyi olur

Hoşgeldin. şeyma süt kartı ne şekerim? İlk defa duydum ben.. Akıntı normaldir sanırım son zamanlarda dahada çok olcakmış bu tür akıntılar bu gün okudum daha...

Hoşgeldin. şeyma süt kartı ne şekerim? İlk defa duydum ben.. Akıntı normaldir sanırım son zamanlarda dahada çok olcakmış bu tür akıntılar bu gün okudum daha...

ben izmitteyimde galiba kocaelinde var birtek bu uygulama 6 ay süt kartınla her ay bedava 12 lt süt alıyosun hamileliğin son üç ayı doğumdan sonra üç ay alıyosun sizin orda yokmu bu uygulama?12 lt sütü nasıl bitircem bilmem bol bol süt içeyim tatlı yapayım vallla

ay dogru diyosun meryem cocuk bezini unutmusum.nevresim takimlarim hazir canim.onlari cantaya koymadim cok yer tutuyor diye :) daha eksikler cikar.aklimiza geldikce okudukca fikrimiz olur.

ay dogru diyosun meryem cocuk bezini unutmusum.nevresim takimlarim hazir canim.onlari cantaya koymadim cok yer tutuyor diye :) daha eksikler cikar.aklimiza geldikce okudukca fikrimiz olur.

Yaaa bak işte iyiki yazmışım yoksa bebeği hastane çarşaflarına bezlemek zorunda kalıcaktınız

Nasıl yani? hangi şehirdesin merak ettim. gercekten cok uygunmus. Benim hastahanemde 1750 tl. doğum ücreti. epidural istersem, ki isteyeceğim 250 tl. fark ödeyeceğim
mardının kızıltepe ılcesınde oturuyorum canım ben ..bende fıyatına sasırdım ..dusununce komık gelıyor muayene ucretı 12 lıra dogum 60..

canım evet elı mahkum 1000 lıra da dese verecektım baska hastane olmadıgı ıcın ve devlet hastanesıne de kendımı teslım edemeyecegım ıcın..o sebeple bende maddı anlamda gecırdıgımız zor 5 6 aydan sonra kızımın sansıyla geldıgıne ınanıyorum..

bu arada bende gecelık degılde pijama aldım..gecen sene kuzene 50lıraya sabahlıgıyla beraber 50 lıraya ulus cıkrıkcılar yokusundan almıstım..malı cok ıyıydı ankaradakılere tavsıye ederım..ordakı toptancılardan hem uygun hem kalıtelı urunlerı alabılırler..

ben pijamamı ordan aldım 15 lıraya bım pişman oldum 1 tane daha almadım dıye..evdede kaprı gecelıgım vardı kısa kollu gıymedıgım onuda alıcam ..yeter sanırım..

Doğuma Mardinemi gelsem:)))))

kızlar herkeze iyi akşamlar.
yarın oktor kontrolümüz var.kızçemle buluşçam yarın.geçen sefer gittiğimde önümüzdeki ay doğum gününü konuşuruz demişti,bu yüzden iki kat daha da heycanlıyım.

birde şu kaynanalardan bahsetmişken bende bizimkinden bahsedeyim.bana bir gecelik almış (aslında 4 tane almış )bir tanesini lohusa mevlüdünde giyersin dedi.ama gecelik evlere şenlik ,adı gecelik kendi 40 yaşında şişman hatunların deniz kıyısında giydiği lacivert bi elbise. ben onu hamile olmasam günlük olarak bile giymem. birde cmr günü bebek alışverişine gitçez kayınvalidede gelcekmiş, herkezin yanında biz bir iki parça alcaz fazla almıcaz diyo beni sinir etti ünden beri. lohusa gecelik pijamada alcam bakalım ne yapçak...nasıl davranayım karar veremedim. ayrıca pazardan iki zıbın almış birde bi takım.kullanılmış ikinci el gibi.zıbınlar okadar ince ve adi ki transparan gibi iç gösteriyor.eşim söyledi iki el mi aldın dei bi kızdı ki sormayın.kazasız şu alışverişi tamamlamak istiyorum.allah yardımcım olsun.aslına benim kayınvalide çok iyiydi noldu böle anlamadım .hamile olan benim depresyona giren o.

alışveriş yapan arkadaşlar neler alı ,kaçtane aldı ve nekadar gitti..bilgi verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…