Yalug sizi görünce kızımın dötü açık kalcak diyorum ya daha ele gelir hiç biş iyapmadım en önce kendi çantamı hazırlayacaktım güya ramazandan sonra yürüyebilirsem hazırlarım inşallah :)
bu resimdede 5. aydan sonra oturarak nasıl taşındığı görüğnüyor kızlar.Eki Görüntüle 239253
kızlar lohusa çamaşırları 20 nin üzerinde fiyat olarak iç çamaşırcılarda büyük beden kilotlar var 5 liraya aldım taşlı süslü çokta rahatlar tavsiye ederim.şimdi kan falan olcak lekesi çıkmaz üzülürüm boşa
kiz donsuz mu kalcan hastanelerde al 1-2 tane at cantanin icine.gecen cumartesi eminonune gittik.hic aklimda yoktu benimde don.gecelik alirken abla camasirda istiyon mu dediler.oyle aldim.yoksa bende unutuyodum :)))
valla hanzade dediklerinin aynilarini bugun soyleniyodum.dur bi kizimin ceyizini toplim dedim.inanmicaksin 1 hurc esyasi cikti.ufak ufak aliyoruz hicbisey almamisiz gibi geliyo ama yinede birikiyor.onun ceyizini toplarken hadi cantamizida hazirlayalim dedik annemle.iyide oldu.cikti aradan.
buarada bebek şekerini 1liraya kapı süsünüde 23 liraya sahibinden.com dan aldım aynı şeker sitenin birinde 4.5 lira tavsiye ederim bir bakın isterseniz
işte buda resmiEki Görüntüle 239252 premaxx bebek taşıyıcı ilk 5 ay bebeği yatarak taşıyabiliyorsunuz. 5. aydan sonra 18. aya yani bbek 15 kg olana kadar oturarak taşıyorsunuz kızlar...
saol denizcim.esim insallah doguma gelecek.zaten sezeryan olacagim icin gun tutturma konusunda problem yasayacagimi dusunmuyorum ama allahin isine de karisilmaz :)) benim kiz erken gelmeye kalkarsa bilemem.cantamin icine neler koydum kizimin hastane cikisini bi battaniye (cocuklar usurmus) sari mendil :) yuzunu kapicakmisiz onla sarilik olmasin diye.yedek bi tane daha tulum takimi (kusar iser sicar cocuk bu belli olmaz :) ).kendim icin 2 tane gecelik hastane terliklerim (ay cok komik hastane terligi ne demekse) 3 adet ic camasiri' ped (gerci hastaneler veriyormus ama ben aldim) he bide olmazsa olmazlardan kirmizi lahusa tacim annem bu kadar yeter.bisey lazim olursa getiririz dedi.zaten hastane cok yakin.
kızlar ben geldim sağlık ocağına gittim elevitim bitmişdi yazdırdım sonrada süt kartımı aldım sizde süt alıyomusunuz?bide eve geldim çamaşırımda sümüksü uzayan koyu beyaz akıntı gelmiş normal mi acaba böyle akıntı
Hoşgeldin. şeyma süt kartı ne şekerim? İlk defa duydum ben.. Akıntı normaldir sanırım son zamanlarda dahada çok olcakmış bu tür akıntılar bu gün okudum daha...
Ben havuzlu handa görmüştüm çokda hoşuma gitmişti ama tek renk kalmıştı iğrenç bir sarıydıo yüzden almamıştım fiyatı 70 tl.
Daha eksikler var Yaluğ bebek bezi,yenidoğan ıslak mendili ben henüz çantamızı hazırlamadı pek aklıma gelen bir şey yok ama sen kendin için birde yastık kılıfı alsan iyi olur
ay dogru diyosun meryem cocuk bezini unutmusum.nevresim takimlarim hazir canim.onlari cantaya koymadim cok yer tutuyor diye :) daha eksikler cikar.aklimiza geldikce okudukca fikrimiz olur.
mardının kızıltepe ılcesınde oturuyorum canım ben ..bende fıyatına sasırdım ..dusununce komık gelıyor muayene ucretı 12 lıra dogum 60..Nasıl yani? hangi şehirdesin merak ettim. gercekten cok uygunmus. Benim hastahanemde 1750 tl. doğum ücreti. epidural istersem, ki isteyeceğim 250 tl. fark ödeyeceğim
İREM İnanamıyorum özel hastanede normal doğum 60 lira sezeryan 250 lira öylemi. inanılmaz ucuz çokkk şanslısın.
canom Kıyamam canım ya komşuna çok gücenmişsin. madem menfaatçi olduğunu düşünüyorsun pak görüşmezsin olur biter sıkma canını sana arkadaşmı yok :)
Minietek canım neyseki eşim sabah gidip akşam dönücek sadece hafta sonu bir günde olsa akşama kadar ayrı durucaz malesef
KIZLARben bir tane gecelik,birtane gecelik ve sabahlık birde pijama aldım hastane için hepsine toplamda 102,00 lira ödedim. Hani büyük iç çamaşıır mağazaları oluyor ya oralara bakın spor lohusa gecelikleri oluyor ve nakit alımda 50 civarı oluyor pijamalar. tek gecelikler 25-30 arası oluyor. sabahlıklı geceliklerde indiirm askılarında 15-25 arası oluyor. hem spor ve şirinler ben çok beğenerek aldım. diğerleri dediğiniz gibi hem çok pahalı hemde çok kadınsı......
kızlar ben geldim sağlık ocağına gittim elevitim bitmişdi yazdırdım sonrada süt kartımı aldım sizde süt alıyomusunuz?bide eve geldim çamaşırımda sümüksü uzayan koyu beyaz akıntı gelmiş normal mi acaba böyle akıntı
mardının kızıltepe ılcesınde oturuyorum canım ben ..bende fıyatına sasırdım ..dusununce komık gelıyor muayene ucretı 12 lıra dogum 60..
canım evet elı mahkum 1000 lıra da dese verecektım baska hastane olmadıgı ıcın ve devlet hastanesıne de kendımı teslım edemeyecegım ıcın..o sebeple bende maddı anlamda gecırdıgımız zor 5 6 aydan sonra kızımın sansıyla geldıgıne ınanıyorum..
bu arada bende gecelık degılde pijama aldım..gecen sene kuzene 50lıraya sabahlıgıyla beraber 50 lıraya ulus cıkrıkcılar yokusundan almıstım..malı cok ıyıydı ankaradakılere tavsıye ederım..ordakı toptancılardan hem uygun hem kalıtelı urunlerı alabılırler..
ben pijamamı ordan aldım 15 lıraya bım pişman oldum 1 tane daha almadım dıye..evdede kaprı gecelıgım vardı kısa kollu gıymedıgım onuda alıcam ..yeter sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?