2011 Ekim Anneleri

kuzum benım... bende korkutayım su sıpayı azcık barıı.. bızımkı gec dollenme bebısı.. gercı nasıl hamıle kaldım orasınıda bılmıyorumda:)

kızlar benimki bana yıl dönümü hediyesi ne almış tahminedin.ufo vantiratör şu buharlılar var ya.

hayatım adam almıs yıne bısey dusunmuste.. benımkı kutlamadı bıle.. bebegım serın serın otursun demıs:)

ayy ne kadar guzel bı uygulama bayıldımmm.. keske bızım burlardada olsa.. anneyı ne kadar guzel dusunuyolar....

evet çok güzel bir uygulama gerçekten sütü doğumdan sonrada devam etmeleri çok güzel..inş sizin ordada olur bu uygulama..

ELİF
geçen gün markopondaki kurutma makinesını yazmıştım vee ben o makineyi aldım. çokk teşekkür ederim tatlım :))
rica ederim canım işine yaradığına çok sevindim

herkeze merhaba.. bugun doktor amcaya gıttık ucak ıcın rapor almaya... bebısım 1300 gr olmus boyumuzda 41 cm olmus.. basından berı 1 haftra gerılımız vardı 30. haftalıgız yenıcık daha..:).)
maşallah bebişlerinize
kızlar benimki bana yıl dönümü hediyesi ne almış tahminedin.ufo vantiratör şu buharlılar var ya.
kız adam seni düşünmüş işte işe yarar bişey olsun karıcım sıcaklarda rahat etsin demiş hiç bişey almayadabilirdi cnm

cnm renksiz ve kokusuzsa sorun yok diye biliyorum

merhabalar. bende 31 haftadayım. benim bebeğimde dönmedi. bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?normal doğum olmayacağını biliyorum sadece. bir de ne zamana kadar dönebiliyor. hala şansımız var mı?

merhabalar. bende 31 haftadayım. benim bebeğimde dönmedi. bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?normal doğum olmayacağını biliyorum sadece. bir de ne zamana kadar dönebiliyor. hala şansımız var mı?

merhaba arkadaşım bebek son haftasında bile dönebilir merak etme
benim 35. hafta gibi dönmüştü

buarada bebek şekerini 1liraya kapı süsünüde 23 liraya sahibinden.com dan aldım aynı şeker sitenin birinde 4.5 lira tavsiye ederim bir bakın isterseniz

Fiyatlar cok uygunmus cidden, bende bebek sekerlerini tanesini 1 tl ye almistim. Resminide buraya eklemistim hatta gecenlerde.

işte buda resmiEki Görüntüle 239252 premaxx bebek taşıyıcı ilk 5 ay bebeği yatarak taşıyabiliyorsunuz. 5. aydan sonra 18. aya yani bbek 15 kg olana kadar oturarak taşıyorsunuz kızlar...

Cok güzel görünüyo acaba fiyati ne kadarmis bi bakim.

Hep öyle yaparlar zaten, sanki 100 kiloymusuz gibi genis genis kiyafetler alirlar. Gicik oluyorum öyle yaptiklari zaman insan komplekse giriyo ozaman :)

Canim bu haftalarda hep pozisyonunu degistiriyor bebek. Önemli olan 36. haftadan sonra basinin asagida olmasi dogum icin. Dün öyle söyledi doktorum, kafana takma yani

Ben doğum anında kendi resimleri istemem zaten ama bebeğin ilk anları çok önemli kordonu kesilirken ilk muayene ilk banyo pis olurmu hiç şu linke bakarmısın ne kadar özel anlar
Doğum 4

Resimler cok hos ya cok begendimmmm. Benim profesyonel kameram var onu birinin eline vericem cekmesi icin.

Aaa ilk defa duydum bunu :) güzelmiş, buralarda varmı bilmiyorum ama yok sanırım, olsaydı duyardık güzel bi uygulamaymış ama :)

Geçmişin bir kısmını okudum, devamınıda misafirlikten dönünce okuyacağım Bu sabah çok komik birşey oldu kızlar. Sırt üstü yatarken uyandım, sallanıyorum. Eyvah deprem oluyor galiba dedim. Bir baktım benim göbüş beni sallıyor. Ufaklık daha doğmadan anasını sabahları uyandırmaya başladı. Ay uyku sersemi nasıl güldüm kendime.

Benim kontrolum 33. haftamda, doktor o zaman veririz raporu dedi. Sorun olmuyor demek ki. Ayrıca bebiş bazed beni de hoplatıyor canım.

Merak ettim öğretmen misin canım. Okul falan demişsinde.

Hastanenin anlaşmalı bir fotoğrafçısı var 350 fiyat verdi. Ama bana fazla geldi. Aslında çok sempatik geliyor ama o kadar para veremeyeceğim sanırım. Aslında diğer yerlere göre çok daha uygun ama yinede bütçe meselesi işte.

ıyı aksamlar kızlar.. adanalı annişler gecelık ve pıjama alıcam ama nerden... tavsıye edecegınız yerler var mı???

ıyı aksamlar kızlar.. adanalı annişler gecelık ve pıjama alıcam ama nerden... tavsıye edecegınız yerler var mı???

Lady İç Giyim mağazalarına bakabilirsin, ya da çakmak caddesinde havlucular var efor mağazasına yakın, bu arada çakmaktaki efor mağazasına da bakabilirsin... Lady de model çeşitliliği daha çok sanırım, gazipaşa da 2 şubeleri var, kenan evren ve real de de 1 er tane var... objeye hiç bakmadım ama orada çok çeşit olmuyor...

doktor bana rapor için 32 hafta 6 günlük olan zamanı verdi. yani o zamandan geçerli olacak

lady den alırdım ben adanadayken indirimleri başlamıştır

Selam kızlar Geçen gece rüyamda dayımın kızına doğum yaptırıyorum karnına bastırıyorum ıkın felan diyorum sonra bebeğin kafası geliyo tamam geliyo bitti diyip alıyorum bebeği kucağıma bende böyle doğurucam az kaldı diyorum bide Çok güzel bişeydi Öğlende aradım özlemi gece doğurttum doğurdu dimi dedim bu sabah doğurdu dediler Erdim galiba

kızlar doğumdan sonra karnınızı bağlamayı ya da korse felan takmayı düşünüyo musunuz??? Göbek kalmaması için bi beden ufak korse almayı düşünüyorum ama o zaman ki bedenim ne olur bilemediğim için korsenin bedenini nasıl tutturucam onuda bilemiyorum olmazsa sıkıca bağlıycam Teyzemin tavsiyesi

Kasık ağrılarımızında bi adı varmış ay ağrısı diyolarmış eskiler son aylarda başlıyomuş

Loya yı bende tavsiye ederim kızlar malları çok kaliteli farklı markanın ürünlerinide satıyolar nbb felan ama alırsanız kesinlikle çamaşırın etiketinde loya yazanı alın Ben seneler önce sütyen almıştım hala kullanıyorum arada makineye bile atıp yıkıyorum bişey olmuyo 5 liraya alıp 2 ay sonra atmaktansa 20 lira verip ay değil senelerce takıyorum
Hanzedecim aklıma getirdiğin için çok sağol benim hiç aklıma gelmemişti orası Kesinlikle çamaşır alışverişimi ordan yapıcam
Nida eğer sende almayı düşünürsen pendik meydanda loya nın mağazası var

kız sen daha ne korsesi takacaksın ki 0 beden çıkacaksın hastaneden doğumdan 3 gün sora göbek falan kalmaz sende

kız sen daha ne korsesi takacaksın ki 0 beden çıkacaksın hastaneden doğumdan 3 gün sora göbek falan kalmaz sende

ayy göbeğimi hoplata hoplata güldüm vallahi doğru diyosun bu aklıma gelmişti valla ama ilerleyen yaşlarda kilo alırsam göbeğim pörtlemesin
Kocam çok fena bozuluyo bu duruma Ben çocuğu doğursam kimse benim doğurduğuma inanmaz diyorum suratı değişiyo

Rica ederim canım, bende göbüşümü bağlamak istiyorum bizde doğum yapan herkes sarıyor ama benim sezeryan olursa dikişlerden nasıl korse giyicem bilmiyorum bide sezeryanda göbek kalma olayı daha fazla. Gerçi ben her türlü spor bakım güzellik faaliyetlerine gidicem ama göbek zor veriliyor. Normal doğum yapıcak olanlara kesinlikle tavsiye ederim hemen toparlıyor...

Son düzenleme:
Düşündükçe saçma gelmeye başladı korse işi Bana şuan hamile pantolonun en küçüğü bile büyük geliyo benim bedenime göre korse yoktur ki zaten ben bide bi beden küçüğünden bahsetmiştim dimi ben şimdi çok kötü oldum ama sen bu saatte niye bana böyle bişey yaptın ki ne salağım diyorum kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…