maşallah bebeğine şeyma. 1 hafta geriden gelmesi, 1 hafta önde olması çok önemli değil bildiğim kadarıyla. bizim dr çok üzerinde durmuyor yani. miadında gelişimini tamamlayacaktır nasıl olsa.
benim dr da rahim şekline göre duruşu değişir dedi. 32-36. haftalar arası normale döner, dönmezse problem yok. sadece normal doğum olmaz dedi. ama aynı gün korkudan döndü kızım :) büyük bir korku atlattım da o gün, onun etkisiyle yani. şoklandı bitanem, çırpındı çırpındı acil çıkış kapısına yöneldi :)
kızlar benimki bana yıl dönümü hediyesi ne almış tahminedin.ufo vantiratör şu buharlılar var ya.
ben izmitteyimde galiba kocaelinde var birtek bu uygulama 6 ay süt kartınla her ay bedava 12 lt süt alıyosun hamileliğin son üç ayı doğumdan sonra üç ay alıyosun sizin orda yokmu bu uygulama?12 lt sütü nasıl bitircem bilmem bol bol süt içeyim tatlı yapayım vallla
kuzum benım... bende korkutayım su sıpayı azcık barıı.. bızımkı gec dollenme bebısı.. gercı nasıl hamıle kaldım orasınıda bılmıyorumda:)
hayatım adam almıs yıne bısey dusunmuste.. benımkı kutlamadı bıle.. bebegım serın serın otursun demıs:)
ayy ne kadar guzel bı uygulama bayıldımmm.. keske bızım burlardada olsa.. anneyı ne kadar guzel dusunuyolar....
rica ederim canım işine yaradığına çok sevindimELİF
geçen gün markopondaki kurutma makinesını yazmıştım vee ben o makineyi aldım. çokk teşekkür ederim tatlım :))
slm fıstıklar kontrolümüz vardı dr dan geldik şimdi bebişim doğum pozisyonunu almış baş aşağıymış suyu falanda iyiymiş doktorum 7. ayın bitmiş 8. aya girmişsin dedi ve kızım 1780 gr 42 cm olmuş teyzeleri
maşallah bebişlerinizeherkeze merhaba.. bugun doktor amcaya gıttık ucak ıcın rapor almaya... bebısım 1300 gr olmus boyumuzda 41 cm olmus.. basından berı 1 haftra gerılımız vardı 30. haftalıgız yenıcık daha..:).)
kız adam seni düşünmüş işte işe yarar bişey olsun karıcım sıcaklarda rahat etsin demiş hiç bişey almayadabilirdi cnmkızlar benimki bana yıl dönümü hediyesi ne almış tahminedin.ufo vantiratör şu buharlılar var ya.
kızlar ben geldim sağlık ocağına gittim elevitim bitmişdi yazdırdım sonrada süt kartımı aldım sizde süt alıyomusunuz?bide eve geldim çamaşırımda sümüksü uzayan koyu beyaz akıntı gelmiş normal mi acaba böyle akıntı
maşallah bebeğine şeyma. 1 hafta geriden gelmesi, 1 hafta önde olması çok önemli değil bildiğim kadarıyla. bizim dr çok üzerinde durmuyor yani. miadında gelişimini tamamlayacaktır nasıl olsa.
benim dr da rahim şekline göre duruşu değişir dedi. 32-36. haftalar arası normale döner, dönmezse problem yok. sadece normal doğum olmaz dedi. ama aynı gün korkudan döndü kızım :) büyük bir korku atlattım da o gün, onun etkisiyle yani. şoklandı bitanem, çırpındı çırpındı acil çıkış kapısına yöneldi :)
merhabalar. bende 31 haftadayım. benim bebeğimde dönmedi. bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?normal doğum olmayacağını biliyorum sadece. bir de ne zamana kadar dönebiliyor. hala şansımız var mı?
buarada bebek şekerini 1liraya kapı süsünüde 23 liraya sahibinden.com dan aldım aynı şeker sitenin birinde 4.5 lira tavsiye ederim bir bakın isterseniz
işte buda resmiEki Görüntüle 239252 premaxx bebek taşıyıcı ilk 5 ay bebeği yatarak taşıyabiliyorsunuz. 5. aydan sonra 18. aya yani bbek 15 kg olana kadar oturarak taşıyorsunuz kızlar...
kızlar herkeze iyi akşamlar.
yarın oktor kontrolümüz var.kızçemle buluşçam yarın.geçen sefer gittiğimde önümüzdeki ay doğum gününü konuşuruz demişti,bu yüzden iki kat daha da heycanlıyım.
birde şu kaynanalardan bahsetmişken bende bizimkinden bahsedeyim.bana bir gecelik almış (aslında 4 tane almış )bir tanesini lohusa mevlüdünde giyersin dedi.ama gecelik evlere şenlik ,adı gecelik kendi 40 yaşında şişman hatunların deniz kıyısında giydiği lacivert bi elbise. ben onu hamile olmasam günlük olarak bile giymem. birde cmr günü bebek alışverişine gitçez kayınvalidede gelcekmiş, herkezin yanında biz bir iki parça alcaz fazla almıcaz diyo beni sinir etti ünden beri. lohusa gecelik pijamada alcam bakalım ne yapçak...nasıl davranayım karar veremedim. ayrıca pazardan iki zıbın almış birde bi takım.kullanılmış ikinci el gibi.zıbınlar okadar ince ve adi ki transparan gibi iç gösteriyor.eşim söyledi iki el mi aldın dei bi kızdı ki sormayın.kazasız şu alışverişi tamamlamak istiyorum.allah yardımcım olsun.aslına benim kayınvalide çok iyiydi noldu böle anlamadım .hamile olan benim depresyona giren o.
alışveriş yapan arkadaşlar neler alı ,kaçtane aldı ve nekadar gitti..bilgi verirseniz sevinirim.
merhabalar. bende 31 haftadayım. benim bebeğimde dönmedi. bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?normal doğum olmayacağını biliyorum sadece. bir de ne zamana kadar dönebiliyor. hala şansımız var mı?
Ben doğum anında kendi resimleri istemem zaten ama bebeğin ilk anları çok önemli kordonu kesilirken ilk muayene ilk banyo pis olurmu hiç şu linke bakarmısın ne kadar özel anlar
Doğum 4
ben izmitteyimde galiba kocaelinde var birtek bu uygulama 6 ay süt kartınla her ay bedava 12 lt süt alıyosun hamileliğin son üç ayı doğumdan sonra üç ay alıyosun sizin orda yokmu bu uygulama?12 lt sütü nasıl bitircem bilmem bol bol süt içeyim tatlı yapayım vallla
bu sayfadaki lohusa gecelikleri cok güzelmis yaaa, icim gitti resmen.
https://www.lohusashop.com/shop/categori_shop.asp?grup_id=54&grup_adi=klasik modeller
ama cok pahalilar sankiiii
Esime göstersem bana aciyip alir mi acaba.
Yoksa carsida pazarda daha uyguna bulurmuyum...
Ama bunlar cok güzelleeeeeeeer
kısslar 2 sorum var.ama lutfen cevapp yazınn !!!
1- 32.hafta dolunca mı,girince mi çalışabilir raporu alınıo??
2- bnm kıscemm bu araçok hareketli,hiç uyumuo herald, dünyaya gelincede böle yaparsa yandık,, o deildi, hareketleri canımı çok acıtıo.remen o arada hopluorum ve bazen idrar kaçırıı gib bile oluom?normal mi?? bebeişinin hareketleri bu kdr canını acıtan var mı?? bide uyku yok sanki ona içerde.anlamıom ki
günaydın kızlar, mide bulantısı geri dönenlere bende katıldım çıkarıp duruyorum bu ne yaaa
ne çok alışmışım buraya 2 gündür fırsat yaratmak istedim ama olmadı, ümraniye deki belis bebeye gittik gerçekten çok hoş oda takımları netteki ile aynı,, bugünde memleketime gitmek için büyük bir adım tayin başvurumu yaptım:))))) şimdi okula gidiyorum gelince görüşmek üzere, 20 sayfam var daha okunacakk(
Doğum fotoğrafçısı düşünen varmı?Ben özel fotoğrafçı ayarlamak istemiyorum dünya para istiyorlar ama kız arkadaşım profesyonel makina ile çekicek resimleri.
İşin kötü yanı hastanede doğumhaneye kimseyi almıyorlar
Bende bir delilik yaptım hastanenin başhekimini face'den buldumizin için mesaj attım oda yanıtlamış izin verdi beni hastaneye çağırıyor sanırım imzalı bir evrak vericek
ıyı aksamlar kızlar.. adanalı annişler gecelık ve pıjama alıcam ama nerden... tavsıye edecegınız yerler var mı???
Geçmişin bir kısmını okudum, devamınıda misafirlikten dönünce okuyacağımBu sabah çok komik birşey oldu kızlar. Sırt üstü yatarken uyandım, sallanıyorum. Eyvah deprem oluyor galiba dedim. Bir baktım benim göbüş beni sallıyor. Ufaklık daha doğmadan anasını sabahları uyandırmaya başladı. Ay uyku sersemi nasıl güldüm kendime.
Benim kontrolum 33. haftamda, doktor o zaman veririz raporu dedi. Sorun olmuyor demek ki. Ayrıca bebiş bazed beni de hoplatıyor canım.
Merak ettim öğretmen misin canım. Okul falan demişsinde.
Hastanenin anlaşmalı bir fotoğrafçısı var 350 fiyat verdi. Ama bana fazla geldi. Aslında çok sempatik geliyor ama o kadar para veremeyeceğim sanırım. Aslında diğer yerlere göre çok daha uygun ama yinede bütçe meselesi işte.
Lady İç Giyim mağazalarına bakabilirsin, ya da çakmak caddesinde havlucular var efor mağazasına yakın, bu arada çakmaktaki efor mağazasına da bakabilirsin... Lady de model çeşitliliği daha çok sanırım, gazipaşa da 2 şubeleri var, kenan evren ve real de de 1 er tane var... objeye hiç bakmadım ama orada çok çeşit olmuyor...
Loya yı bende tavsiye ederim kızlar malları çok kaliteli farklı markanın ürünlerinide satıyolar nbb felan ama alırsanız kesinlikle çamaşırın etiketinde loya yazanı alın Ben seneler önce sütyen almıştım hala kullanıyorum arada makineye bile atıp yıkıyorum bişey olmuyo 5 liraya alıp 2 ay sonra atmaktansa 20 lira verip ay değil senelerce takıyorumKızlar loya, lord ( aklıma gelmiyor bir tane daha vardı) Gibi iç çamaşırcılarda, 3 lü pakette bedenli bel altı çamaşırlar var ben aldım çook rahat kullanıyorum. Lohusa içinde ondan alıcam 3 lü pakette ben L aldım 9 tl.. Tavsiye ederim malıda çok güzel yıkadım ne sarkma ne sünme ne bişi olmadı...
Yine aynı yerlerde 50 tl den başlayıp 60 70 80 90 a kadar çıkan fiyatalkrda çok şeker gecelik sabahlık ve pijama takımları var. Bilginize.
Selam kızlar Geçen gece rüyamda dayımın kızına doğum yaptırıyorum karnına bastırıyorum ıkın felan diyorum sonra bebeğin kafası geliyo tamam geliyo bitti diyip alıyorum bebeği kucağıma bende böyle doğurucam az kaldı diyorum bide Çok güzel bişeydi Öğlende aradım özlemi gece doğurttum doğurdu dimi dedim bu sabah doğurdu dediler Erdim galiba
kızlar doğumdan sonra karnınızı bağlamayı ya da korse felan takmayı düşünüyo musunuz??? Göbek kalmaması için bi beden ufak korse almayı düşünüyorum ama o zaman ki bedenim ne olur bilemediğim için korsenin bedenini nasıl tutturucam onuda bilemiyorum olmazsa sıkıca bağlıycam Teyzemin tavsiyesi
Kasık ağrılarımızında bi adı varmış ay ağrısı diyolarmış eskiler son aylarda başlıyomuş
Loya yı bende tavsiye ederim kızlar malları çok kaliteli farklı markanın ürünlerinide satıyolar nbb felan ama alırsanız kesinlikle çamaşırın etiketinde loya yazanı alın Ben seneler önce sütyen almıştım hala kullanıyorum arada makineye bile atıp yıkıyorum bişey olmuyo 5 liraya alıp 2 ay sonra atmaktansa 20 lira verip ay değil senelerce takıyorum
Hanzedecim aklıma getirdiğin için çok sağol benim hiç aklıma gelmemişti orası Kesinlikle çamaşır alışverişimi ordan yapıcam
Nida eğer sende almayı düşünürsen pendik meydanda loya nın mağazası var
kız sen daha ne korsesi takacaksın ki 0 beden çıkacaksın hastaneden doğumdan 3 gün sora göbek falan kalmaz sende
Selam kızlar Geçen gece rüyamda dayımın kızına doğum yaptırıyorum karnına bastırıyorum ıkın felan diyorum sonra bebeğin kafası geliyo tamam geliyo bitti diyip alıyorum bebeği kucağıma bende böyle doğurucam az kaldı diyorum bide Çok güzel bişeydi Öğlende aradım özlemi gece doğurttum doğurdu dimi dedim bu sabah doğurdu dediler Erdim galiba
kızlar doğumdan sonra karnınızı bağlamayı ya da korse felan takmayı düşünüyo musunuz??? Göbek kalmaması için bi beden ufak korse almayı düşünüyorum ama o zaman ki bedenim ne olur bilemediğim için korsenin bedenini nasıl tutturucam onuda bilemiyorum olmazsa sıkıca bağlıycam Teyzemin tavsiyesi
Kasık ağrılarımızında bi adı varmış ay ağrısı diyolarmış eskiler son aylarda başlıyomuş
Loya yı bende tavsiye ederim kızlar malları çok kaliteli farklı markanın ürünlerinide satıyolar nbb felan ama alırsanız kesinlikle çamaşırın etiketinde loya yazanı alın Ben seneler önce sütyen almıştım hala kullanıyorum arada makineye bile atıp yıkıyorum bişey olmuyo 5 liraya alıp 2 ay sonra atmaktansa 20 lira verip ay değil senelerce takıyorum
Hanzedecim aklıma getirdiğin için çok sağol benim hiç aklıma gelmemişti orası Kesinlikle çamaşır alışverişimi ordan yapıcam
Nida eğer sende almayı düşünürsen pendik meydanda loya nın mağazası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?