2011 Ekim Anneleri

annemde öyle söylüyo cnm beni doğurduktan sonra takmış göbeği kalmamış kardeşimden sonra takmamış malesef göbeği var hemde senelerdir dediğin doğru göbeği eritmek çok zor benimde bi tane yün korsem var gerçi ben onu belim ağrıdığı zamanlarda takıyordum ama doğumdan sonra onu takmayı düşünüyorum eski bedenime uygun göğüs altından kalçaya kadar

sen bana hakkını helal et diye yazmıştın sabah ben onları alıntı yaptım sonra net bana hainlik yaptı yazamadım Hakkım varsa hepinize helal olsun canım sizlerde hakkınızı helal edin sonuçta bilgide olsa bişeyler paylaşıyoruz

takma cnm sen bişey senin vücut yapın kilo almaya müsait değil sen yaşlansan menapoza girsen bile en fazla 50 kiloda kalırsın

huuuu huuuuu biz geldikkkkkk ama canımız sıkkın bizim off yaa çok gazımız var bizimm ne yapıcam bilmiyorum
eşim evde wc ye gidemiyorum yokmu bunun sessiz çıkarma çaresi

huuuu huuuuu biz geldikkkkkk ama canımız sıkkın bizim off yaa çok gazımız var bizimm ne yapıcam bilmiyorum
eşim evde wc ye gidemiyorum yokmu bunun sessiz çıkarma çaresi

Susturucu taktır Bende bizimki salondaysa banyoya odadaysa küçük tuvallete gidiyorum ne kadar uzak o kadar iyi

Susturucu taktır Bende bizimki salondaysa banyoya odadaysa küçük tuvallete gidiyorum ne kadar uzak o kadar iyi

aynı benn yuzumdeki ifadeyi gördükçe agrınmı var diye soruyo ne diyeyim ki hayatım pırtlatacam ama senden utandıgım için pırtlatamıyorummu valla salona gittikçe adam şüphelenecek napıyo bu kız 2 dk yerinde oturmadı diye

Tuttuğun zamanda oraya gidiyim buraya gidiyim derken zaten bişey kalmıyo

kızlar bızde geldıkkk...benım kız sol tarafımda halay cekıyor sanırım..bazen de parmaklarıyla dokunuyor teker teker danacık..

acayıp yoruldum kızlar 2 saate yakın yuruyus yaptık..ayaklarım saz calıyor sankı..sızde ne var ne yok..ha bıde oturak aradık esımle ortasını delebılecegımız ve deldıkten sonrada benım totomun sıgabılecegı ..esım yaratıcılıkta sınır tanımıyor yalnız..bana dıyor oturagı deleyım onun ustune de klozete konan yumusak oturmalık tan koyalım rahat rahat otur ustunde dıyor..ınanılmaz dusuncelı bır adam ya..toprak kokusuna sevıyorum dıye yolları sulanan yerlere gıdelım cek ıcıne dıyor..

amannn kızlar sız ne yapıyonuz ne var ne yok..

Benimde aklıma gelmişti yazıcaktım kesince totonu keser üstünede tuvallet kapağı al diye ama topikte değildin eğer öyle bişey yaparsan kapağın monte etme yerleri için tabureye delik açıp oraya monte edin Yaratıcılık böyle olur kapağı al boş boş üstüne koy olur mu hiç
kaçmama gerek kalmadıı

Ne yaptın kız gaza gelip adama bişey yapmadın inşallah

valla tuvalet kapağı olmazda esım emınım onun sert kısımlarına bı cozum getırır..benı dusunduren tabure vc ye denk gelecekmı..rahat rahat tişimizi yapalım derken aşmayım arkama..

yok kız adama bişi yapmadım odanın kapısını kapattım ara kapıyı kapattım kendimi wc ye kapattım napim bu acıya dayanamadım özgürde içerde orama burama yaslanıp zorluyodu beni

kızlar bugün doktora gittik bebiş geçen ay doğum pozisyonundaydı şimdi terse dönmüşş doktora dedimki çok hareketli dönermii diyee dedi fazla dönmezsini önermiyoruz çünküü kordon dolanması oluyor bu zamandan sonraa

valla tuvalet kapağı olmazda esım emınım onun sert kısımlarına bı cozum getırır..benı dusunduren tabure vc ye denk gelecekmı..rahat rahat tişimizi yapalım derken aşmayım arkama..
Taburenin deliğinden tuvalletin deliğine de bi tane boru koyarsın şekerim
yok kız adama bişi yapmadım odanın kapısını kapattım ara kapıyı kapattım kendimi wc ye kapattım napim bu acıya dayanamadım özgürde içerde orama burama yaslanıp zorluyodu beni
Özgür gazdan rahatsız oldu yaslanıyo bizimki de gülerken göbeğim zıplıyo diye rahatsız olup vuruyo güldürmen beni

canım kafana takma bunları sırt üstü yatmaktan kaçın sol tarafına yat güzel şeylerden bahsetmek varken niye üzüyosun kendini
okudugum topiklerde 35. haftada bile dönen varmış anlat bakim şimdi kaç kilo olmuş kuzucuk boyu neymişşşş

Taburenin deliğinden tuvalletin deliğine de bi tane boru koyarsın şekerim

Özgür gazdan rahatsız oldu yaslanıyo bizimki de gülerken göbeğim zıplıyo diye rahatsız olup vuruyo güldürmen beni

gıdı gıdı gıdııııııı gül annesi gülllll
valla özgür beyimiz herbişiye vuruyo bana neyin hıncını alıyo bilmiyorum tuvaletteyken bile tekmelerine maruz kalıyorum
ayakta yatakta oturakta heryerde tekmeliyo yolda yürürken bile tekme yiyorum ben sizdede oluyomu buu

Canım sıkma canını her şey olucağına varırmış Hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbim Normal ya da sezeryan bi şekilde doğurup alıcaz bebişleri kucağımıza Gönül ister ki normal olsun ama olmuyosa da olmaz Belki doğuma kadar problemsiz bi şekilde döner Son aylarında üzme bebişini

haklısınn en güzelide kafasının gelişimi orantılanmış haftasıyla uyumlu olmuş normalde 3 hafta ilerdeydii 1670 kg olmuş minnoşş ama kan uyuşmazlığı içinde bişi demediii ama kordon dolancakmı diyee kafama taktımmm geçen biri bişi anlatmıştıdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…