Rica ederim canım, bende göbüşümü başlamak istiyorum bizde doğum yapan herkes sarıyor ama benim sezeryan olursa dikişlerden nasıl korse giyicem bilmiyorum bide sezeryanda göbek kalma olayı daha fazla. Gerçi ben her türlü spor bakım güzellik faaliyetlerine gidicem ama göbek zor veriliyor. Normal doğum yapıcak olanlara kesinlikle tavsiye ederim hemen toparlıyor...
Rica ederim canım, bende göbüşümü başlamak istiyorum bizde doğum yapan herkes sarıyor ama benim sezeryan olursa dikişlerden nasıl korse giyicem bilmiyorum bide sezeryanda göbek kalma olayı daha fazla. Gerçi ben her türlü spor bakım güzellik faaliyetlerine gidicem ama göbek zor veriliyor. Normal doğum yapıcak olanlara kesinlikle tavsiye ederim hemen toparlıyor...
Düşündükçe saçma gelmeye başladı korse işiBana şuan hamile pantolonun en küçüğü bile büyük geliyo benim bedenime göre korse yoktur ki zaten ben bide bi beden küçüğünden bahsetmiştim dimi ben şimdi çok kötü oldum ama sen bu saatte niye bana böyle bişey yaptın ki ne salağım diyorum kendi kendime
takma cnm sen bişey senin vücut yapın kilo almaya müsait değil sen yaşlansan menapoza girsen bile en fazla 50 kiloda kalırsın
huuuu huuuuu biz geldikkkkkk ama canımız sıkkın bizimoff yaa çok gazımız var bizimm ne yapıcam bilmiyorum
eşim evde wc ye gidemiyorum yokmu bunun sessiz çıkarma çaresi
Susturucu taktırBende bizimki salondaysa banyoya odadaysa küçük tuvallete gidiyorum ne kadar uzak o kadar iyi
aynı benn yuzumdeki ifadeyi gördükçe agrınmı var diye soruyo ne diyeyim ki hayatım pırtlatacam ama senden utandıgım için pırtlatamıyorummu valla salona gittikçe adam şüphelenecek napıyo bu kız 2 dk yerinde oturmadı diye
Benimde aklıma gelmişti yazıcaktım kesince totonu keser üstünede tuvallet kapağı al diye ama topikte değildin eğer öyle bişey yaparsan kapağın monte etme yerleri için tabureye delik açıp oraya monte edinkızlar bızde geldıkkk...benım kız sol tarafımda halay cekıyor sanırım..bazen de parmaklarıyla dokunuyor teker teker danacık..
acayıp yoruldum kızlar 2 saate yakın yuruyus yaptık..ayaklarım saz calıyor sankı..sızde ne var ne yok..ha bıde oturak aradık esımle ortasını delebılecegımız ve deldıkten sonrada benım totomun sıgabılecegı ..esım yaratıcılıkta sınır tanımıyor yalnız..bana dıyor oturagı deleyım onun ustune de klozete konan yumusak oturmalık tan koyalım rahat rahat otur ustunde dıyor..ınanılmaz dusuncelı bır adam ya..toprak kokusuna sevıyorum dıye yolları sulanan yerlere gıdelım cek ıcıne dıyor..
amannn kızlar sız ne yapıyonuz ne var ne yok..
kaçmama gerek kalmadıı
kaçmama gerek kalmadıı
Benimde aklıma gelmişti yazıcaktım kesince totonu keser üstünede tuvallet kapağı al diye ama topikte değildin eğer öyle bişey yaparsan kapağın monte etme yerleri için tabureye delik açıp oraya monte edinYaratıcılık böyle olur kapağı al boş boş üstüne koy olur mu hiç
Taburenin deliğinden tuvalletin deliğine de bi tane boru koyarsın şekerimvalla tuvalet kapağı olmazda esım emınım onun sert kısımlarına bı cozum getırır..benı dusunduren tabure vc ye denk gelecekmı..rahat rahat tişimizi yapalım derken aşmayım arkama..
Özgür gazdan rahatsız oldu yaslanıyo bizimki de gülerken göbeğim zıplıyo diye rahatsız olup vuruyo güldürmen beniyok kız adama bişi yapmadımodanın kapısını kapattım ara kapıyı kapattım kendimi wc ye kapattım napim bu acıya dayanamadım özgürde içerde orama burama yaslanıp zorluyodu beni
kızlar bugün doktora gittik bebiş geçen ay doğum pozisyonundaydı şimdi terse dönmüşş doktora dedimki çok hareketli dönermii diyee dedi fazla dönmezsini önermiyoruz çünküü kordon dolanması oluyor bu zamandan sonraa
Taburenin deliğinden tuvalletin deliğine de bi tane boru koyarsın şekerim
Özgür gazdan rahatsız oldu yaslanıyo bizimki de gülerken göbeğim zıplıyo diye rahatsız olup vuruyo güldürmen beni
kızlar bugün doktora gittik bebiş geçen ay doğum pozisyonundaydı şimdi terse dönmüşş doktora dedimki çok hareketli dönermii diyee dedi fazla dönmezsini önermiyoruz çünküü kordon dolanması oluyor bu zamandan sonraa
canım kafana takma bunları sırt üstü yatmaktan kaçın sol tarafına yat güzel şeylerden bahsetmek varken niye üzüyosun kendini
okudugum topiklerde 35. haftada bile dönen varmış anlat bakim şimdi kaç kilo olmuş kuzucuk boyu neymişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?