2011 Ekim Anneleri

bide doktor beni önümüzdeki ay çağırdı o haftadan sonra sık sık görcem seni dedii sizce geçmiii

Valla benim kızın ne zaman nerde vurucağı hiç belli olmuyo karnımı zıplatıyo Doktora bile sormuştum hareketleri ne zaman azalıcak bi kaç gündür hissetmiyorum diyerek size hangi haftalarda gelicem dedim bu haftalarda azalırsa azalır demişti ama hiç öyle bişey olmadı git gide artıyo ve şiddetleniyo

maşallahh minnoşuna bak bunları kafana takıp minnoşunuda üzüyorsun heleki bu saatte şimdi bunları düşünüp uyuyamazsında
hepimiz sağ salim kucaklarımıza alıcaz bebeklerimizi hatta resimlerini paylaşıcaz bugunlere üzüntülerimize gülüp geçicez çogumuz zor şeyler
yasadık atlattık artık mutlu olmamız gerek bebişlerimiz bizimle sağlıklılar hasta değiller o salak doktorların dediklerine takılma banada dogumda kanaman
olabilir dediler kaç gün kendime gelemedim ya ölürsem kucagıma alamadan dedim ama her tekmesinde ona kavuşacagım gunu sabırsızlıkla bekliyorum güzel şeyler düşünüyorum sende aklından çıkart bunları üzülmeebebeğinin resmini paylaştıgında bunu sana ben hatırlatıcam boşa üzdün kendini diyee

evet ya gebelik org da okudum azalıyomuş ama ne azalması kızz içimde nasıl hareketli maşallahhhaman azalmasın ben kafayı yerim
bide doktor beni önümüzdeki ay çağırdı o haftadan sonra sık sık görcem seni dedii sizce geçmiii

canım benide 3 hafta sonra çagırdı doktor sonra 2 haftada bir çagıracaklar normal yani merak etme

çok saol canoomm valla banaa moral olduuuu bende annemlere geldim moralim bozuk diye eşim getirdiiii çok saollllll gerçekten çok iyisinnn ben bu gazla uyurum şimdi öptük senii iyi gecelerrrrrrrr teyzesi sana çiçek yolluyoo bizim efe...

Maşallah bebişine Doktorun söylediği can sıkıcı lafları duyma

bende 21 temmuzda gittim 21 ağustosta geliceksin ondan sonra 15 günde bir demişti herhalde ondan sonra 2 kere 15 gün arayla gider 3üncü gitmeme doğum zamanım olur doğururum herhalde

ni demek bacımmm biz burada kardeş gibi olduk artık birimizin sıkıntısı hepimizin sıkıntısı gibi oldu sen şimdi git yat güzelce bi dinlenn bizde efe beyi ve annesini öpüyoruzz buda oglumdan

selam gececiler nasilsiniz ne oruyonuz bakem
İyi sayılırız birimizin gaz sancısı var birimizinde gülerken oluşan sancıları var
Sen nasılsın
:84::84::84: O kadar şey yazdım bana çiçek yok mu

iyii geceler herkesee.........
herkesler ıyıdır umarım .ben 2 haftadır ısı bıraktıgım ıcın gıremıyorum topıge.evdeyım artık bol bol dınlenıyorum. uzanıyorum sureklı.

kıskanç işteben yollim sana
Kıskanç değil hamileyim Teşekkür ederim
Dünde eşimle bişey yedik bitti daha yokmu dedi bende bu günü düşünerek yok bitti dedim Bugünde kalanını yerken hissetti mi nedir aradı itiraf ettim bende çok hainsin dedi onada hain değilim hamileyim dedim bundan sonra işime gelmeyen şeylere hep bu cevabı vericem çok sevdimm
iyii geceler herkesee.........
herkesler ıyıdır umarım .ben 2 haftadır ısı bıraktıgım ıcın gıremıyorum topıge.evdeyım artık bol bol dınlenıyorum. uzanıyorum sureklı.
Herkes çok iyi allaha şükür Keyfine bak yan gel yat

30.haftamız bitti 31.haftaya girdik arkadaşlar ,şimdiye kadar 8 kilo aldım umarım daha fazla almadan bitiririz hayırlısıyla.cinsiyetimiz erkek ve fark ediyor gerçekten çok hareketli.benim kızım 4 yaşında şu anda,bu kadar hareket ettiğini hatırlamıyorum.belki de cahillik oluyor ilkinde farketmiyorsun. ara ara aşğı doğru müthiş bir sızlama oluyor,sancı gibi.normaldir sanırım.mecburen sezeryan olacak,ilki öyleydi.aslında norml olurmu diye araştırdık ama pek rastlamadık.bu konuda bilgisi olan normal yapan varsa yazarsa sevinirim arkadaşlar....

Topikte ikinci bebeğini bekleyenler var ama bildiğim kadarıyla onlarda ilk doğumlarını normal yapmış

anaaa kadına bak saklamış yemiş yaaa alemsin heeee bak ben bişi duydum hiç bişeyi saklayıp gizlice yeme bebegin bi yerinde leke çıkıyomuş tabi çalmayacakmışızda izmirde annemlerin üstünde bi teyze var onun annesi hamileyken et pişiriyolarmış kadında herkesten gizli alıp koynuna saklamış
bebk dogmuş gögsünün üstünde zeytin kadar et beni aman haa kuzeninde kıçında kiraz izi var

arkadaşlar bir de UYUYAMIYORUM ya benle aynı durumda olanlar var mı?sıcaktan olduğunu sanmıyorum o kadar sıcak bir memlekette değilim.sırt üstü tehlikeli diyorlar yan dönersem olmuyor hayırlısı bakalım.

Abovvvvvvv Bunu unutmuştum ama çalmadım ya canım marketten parasını verdim aldım sadece kocadan sakladım
İyi yaptım ona markete gidelim diye çağırdım gelmedi bende sinirlendim kendim gittim ne istiyosam aldım poşetleride yüklendim geldim eve bide ona mı yediricektim o kadar verdiğime dua etsin hıyarto

Son düzenleme:
arkadaşlar bir de UYUYAMIYORUM ya benle aynı durumda olanlar var mı?sıcaktan olduğunu sanmıyorum o kadar sıcak bir memlekette değilim.sırt üstü tehlikeli diyorlar yan dönersem olmuyor hayırlısı bakalım.

göbişin altına yastıkla destek yap yada bacağının arasına o zaman rahat oluyo yan yatmak Ben artık sol tarafıma bi yatıyorum sabah aynı kalkıyorum 2-3 gündür hiç sırt üstü yatmıyorum alıştım artık

artık uykuya dalmak hepimiz için zor bebekler buyudukçe uykusuzluk başlıyor bacaklarının arasına yastık koymayı dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…