gıdı gıdı gıdııııııı gül annesi gülllll
valla özgür beyimiz herbişiye vuruyo bana neyin hıncını alıyo bilmiyorumtuvaletteyken bile tekmelerine maruz kalıyorum
ayakta yatakta oturakta heryerde tekmeliyo yolda yürürken bile tekme yiyorum ben sizdede oluyomu buu
haklısınn en güzelide kafasının gelişimi orantılanmış haftasıyla uyumlu olmuş normalde 3 hafta ilerdeydii 1670 kg olmuş minnoşş ama kan uyuşmazlığı içinde bişi demediii ama kordon dolancakmı diyee kafama taktımmm geçen biri bişi anlatmıştıdaaa
evet ya gebelik org da okudum azalıyomuş ama ne azalması kızz içimde nasıl hareketli maşallahhhValla benim kızın ne zaman nerde vurucağı hiç belli olmuyo karnımı zıplatıyo Doktora bile sormuştum hareketleri ne zaman azalıcak bi kaç gündür hissetmiyorum diyerek size hangi haftalarda gelicem dedim bu haftalarda azalırsa azalır demişti ama hiç öyle bişey olmadı git gide artıyo ve şiddetleniyo
bide doktor beni önümüzdeki ay çağırdı o haftadan sonra sık sık görcem seni dedii sizce geçmiii
maşallahh minnoşunabak bunları kafana takıp minnoşunuda üzüyorsun heleki bu saatte şimdi bunları düşünüp uyuyamazsında
hepimiz sağ salim kucaklarımıza alıcaz bebeklerimizi hatta resimlerini paylaşıcaz bugunlere üzüntülerimize gülüp geçicez çogumuz zor şeyler
yasadık atlattık artık mutlu olmamız gerek bebişlerimiz bizimle sağlıklılar hasta değiller o salak doktorların dediklerine takılma banada dogumda kanaman
olabilir dediler kaç gün kendime gelemedim ya ölürsem kucagıma alamadan dedim ama her tekmesinde ona kavuşacagım gunu sabırsızlıkla bekliyorum güzel şeyler düşünüyorum sende aklından çıkart bunları üzülmeebebeğinin resmini paylaştıgında bunu sana ben hatırlatıcam boşa üzdün kendini diyee
Maşallah bebişine Doktorun söylediği can sıkıcı lafları duymahaklısınn en güzelide kafasının gelişimi orantılanmış haftasıyla uyumlu olmuş normalde 3 hafta ilerdeydii 1670 kg olmuş minnoşş ama kan uyuşmazlığı içinde bişi demediii ama kordon dolancakmı diyee kafama taktımmm geçen biri bişi anlatmıştıdaaa
bide doktor beni önümüzdeki ay çağırdı o haftadan sonra sık sık görcem seni dedii sizce geçmiii
çok saol canoomm valla banaa moral olduuuu bende annemlere geldim moralim bozuk diye eşim getirdiiii çok saollllll gerçekten çok iyisinnn ben bu gazla uyurum şimdiöptük senii iyi gecelerrrrrrrr teyzesi sana çiçek yolluyoo bizim efe ...
İyi sayılırız birimizin gaz sancısı var birimizinde gülerken oluşan sancıları varselam gececiler nasilsiniz ne oruyonuz bakem
:84::84::84: O kadar şey yazdım bana çiçek yok muçok saol canoomm valla banaa moral olduuuu bende annemlere geldim moralim bozuk diye eşim getirdiiii çok saollllll gerçekten çok iyisinnn ben bu gazla uyurum şimdiöptük senii iyi gecelerrrrrrrr teyzesi sana çiçek yolluyoo bizim efe ...
kıskanç işteİyi sayılırız birimizin gaz sancısı var birimizinde gülerken oluşan sancıları var
Sen nasılsın
:84::84::84: O kadar şey yazdım bana çiçek yok mu
selam gececiler nasilsiniz ne oruyonuz bakem
iyii geceler herkesee.........
herkesler ıyıdır umarım .ben 2 haftadır ısı bıraktıgım ıcın gıremıyorum topıge.evdeyım artık bol bol dınlenıyorum. uzanıyorum sureklı.
Kıskanç değil hamileyimkıskanç işteben yollim sana
Herkes çok iyi allaha şükür Keyfine bak yan gel yatiyii geceler herkesee.........
herkesler ıyıdır umarım .ben 2 haftadır ısı bıraktıgım ıcın gıremıyorum topıge.evdeyım artık bol bol dınlenıyorum. uzanıyorum sureklı.
30.haftamız bitti 31.haftaya girdik arkadaşlar ,şimdiye kadar 8 kilo aldım umarım daha fazla almadan bitiririz hayırlısıyla.cinsiyetimiz erkek ve fark ediyor gerçekten çok hareketli.benim kızım 4 yaşında şu anda,bu kadar hareket ettiğini hatırlamıyorum.belki de cahillik oluyor ilkinde farketmiyorsun. ara ara aşğı doğru müthiş bir sızlama oluyor,sancı gibi.normaldir sanırım.mecburen sezeryan olacak,ilki öyleydi.aslında norml olurmu diye araştırdık ama pek rastlamadık.bu konuda bilgisi olan normal yapan varsa yazarsa sevinirim arkadaşlar....
Kıskanç değil hamileyimTeşekkür ederim
Dünde eşimle bişey yedik bitti daha yokmu dedi bende bu günü düşünerek yok bitti dedim Bugünde kalanını yerken hissetti mi nedir aradı itiraf ettim bende çok hainsin dedi onada hain değilim hamileyim dedim bundan sonra işime gelmeyen şeylere hep bu cevabı vericem çok sevdimm
Herkes çok iyi allaha şükür Keyfine bak yan gel yat
anaaa kadına bak saklamış yemiş yaaa alemsin heeee bak ben bişi duydum hiç bişeyi saklayıp gizlice yeme bebegin bi yerinde leke çıkıyomuş tabi çalmayacakmışızda izmirde annemlerin üstünde bi teyze var onun annesi hamileyken et pişiriyolarmış kadında herkesten gizli alıp koynuna saklamış
bebk dogmuş gögsünün üstünde zeytin kadar et beniaman haa kuzeninde kıçında kiraz izi var
arkadaşlar bir de UYUYAMIYORUM ya benle aynı durumda olanlar var mı?sıcaktan olduğunu sanmıyorum o kadar sıcak bir memlekette değilim.sırt üstü tehlikeli diyorlar yan dönersem olmuyor hayırlısı bakalım.
arkadaşlar bir de UYUYAMIYORUM ya benle aynı durumda olanlar var mı?sıcaktan olduğunu sanmıyorum o kadar sıcak bir memlekette değilim.sırt üstü tehlikeli diyorlar yan dönersem olmuyor hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?