2011 Ekim Anneleri

İyi geceler hepinize bugün çapaya tiroid testlerim için gitmiştim dönüşte yağmura yakalandım ve donuma kadar ıslandım 5 dk da sonra evimize geldik güzel bir kahvaltı yapıp 12 de bir yatıp 4 te uyandık havayı serin bulduk tabe çok ta güzeldiiii yarın yakışıklımla buluşacağım çok özledim heyecan var ve aksine o hiç oynamıyor bugün uyuyamadım endişe ettim accık dua edin bize olurmu yarın randevumuz 16:30 da inşallah güzel haberlerle geliriz.

Son düzenleme:

Hayırlı haberlerle dönersin inşallah
47 günün kalmış :94:

güzel haberlerle gel bacım kız siz 4 e kadar uyurken yakışıklın demedi hiç bunlar niye kıpraşmıyo diye serin havayı bulunca çocuk içerde uyuyakalmıştır ondan kıpraşmıyodur

[ay karpuz gibi 3 e kadar yattım uyudum hala uykum var ben uzanayım uyumasam bile tvye bakınayım hade öptüm hepiznizi oglumda çiçek yolluyo teyzeleriii

Neden bu kadar alindigini anlamadim. Ben 6 yildir yurt disinda yasayan biri olarak yasadigim yerde ve Turkiye'de insanlarin tuketim aliskanliginin farkini soyluyorum. Kimsenin sahsina konusmuyorum. Yani sadece bir genelleme bu soyledigim. Yoksa isteyen 5 liraya alsin isteyen 1000 liraya beni hic ama hic ilgilendirmiyor.
İnsanlarimizin maalesef her konuda cok savurganca yarini dusunmeden para harcadigini dusunuyorum. Yazik degil mi ulke ekonomisine. Bunu dile getirmemin neresi yanlis?!
Aile cevremden ve Bircok Turk arkadasimdan "dogum yapacaksin aman en guzeli olsun 3'e 5'e bakma el aleme rezil olma" laftarini duyuyorum ve eminim siz de duyuyorsunuz ama anlami var mi bunlarin sizce? Gerek gecelik gerek cocuk arabasi gerek baska bebekle ilgili konularda bunlar hep soylenmiyor mu? İnsanlar birbirinden altta kalmamak icin alis veris yapip giyinmiyor mu cogu zaman? Gerek kendilerine harcadiklari gerek cocuklarina harcadiklari maalesef bazen cok asiriya kaciyor ve ben onlar adina uzuluyorum. Yasadigim yerde insanlarin Turkiye'dekinin 3-5 kati kazandiklari halde ayni cep telefonunu 5 sene kullanip ayni gomlegi 1 sezon modasi gecene kadar degil dugmeleri yipranana kadar giyidiklerini gorup takdir ediyorum acikcasi. Evet biliyorum size cok sacma geliyor bu yazdiklarim, cunku ben de sasiyordum ilk baslarda.
Neyse lafi uzatmayacagim. Anlayan ne dedigimi anlamistir. Sen yanlis anlamak istiyorsan da o senin bilecegin is. İnan pijamani 1000 e mi aliyorsun 100 e mi 5 e mi beni zerre alakadar etmiyor. Herkesin kesesine bereket diyorum, ama bu ramazan gunde nolursunuz israfa kacmayin diye rica ediyorum hepsi bu.

herkeze merhaba.. bugun doktor amcaya gıttık ucak ıcın rapor almaya... bebısım 1300 gr olmus boyumuzda 41 cm olmus.. basından berı 1 haftra gerılımız vardı 30. haftalıgız yenıcık daha..:).)

maşallah bebişlerinize

Bu mesaji da yeni goruyorum. Falakaya yatiracakmis! Bir tehdit edildigimiz eksikti, ustume iyilik saglik! Arkadasim burasi forum, senin evinde duzenledigin altin gunu degil, isteyen gorusunu yazar, begenmek zorunda degilsin!!! Kimsenin de senin paranin hesabini tuttugu yok, komik olma.

Anne adayları,
sakin olunuz ve fevri çıkışlar yapmayınız lütfen...

bebek şekeri
merhabalar 2010 Eylül annesim muhteşem ötesi olan bu güzel duyguyu yaşamak için gün sayıyorsunuz eminim...ben bebek şekerleri lohusa takımları ve doğumda miniğinizin gelişi için dağıtacağınız minik hatıralar hazırlıyorum facebooktan bana ulaşıp ürünlerimi görebilirsiniz

https://www.facebook.com/#!/groups/152946818104927/
umarım birlikte güzel şeylere imza atarız bu arada ücretsiz doğum fotoğraflarıda çekimi yapılıyor kız kardeşim tecrübe olması için doğum fotolarını ücretsiz çekiyor şuanda

Herkese Günaydın Hayırlı Cumalar Şafak atarsa 1

Bebeğimle evde güzel güzel dinleneceğimiz günlere çok az kaldı darısı diğer çalışalarımızın başına.

Bu arada tabi ki burası forum ve herkes düşüncelerini dile getirebilir ama o düşünceler başkasını yargılar veya yerer tarzda olmadıkça.

Herkes bütçesine göre istediğini almakta serbest tek bir doğru yok değil mi? Bazısı ucuz alacak kadar zengin değilim diye düşünüyor belki olamaz mı? Ben Hanzade'ye sonuna kadar katılıyorum, böyle şeyler defalarca oldu ve o da artık patladı bir yerde. Lütfen bundan sonra maddiyatla ilgili konularda herkes görüşünü kendine saklasın gerilmeyelim, fevri çıkışlarla forumumuzun tadını kaçırmayalım.

günaydın kızlar :)
geçmişi okuyamadım ama dün gerilmişsiniz gibi bir hava sezdim:96:
iyi haber veriyim size oğlum birazcık daha büyümüş 1.700 gr olmuş sıpacık ilk defa yüzünü göstermedi bize sırtını döndü tam doğum pozisyonunu almış başı rahmimi baskılıyormuş rahmimdeki ara ara olan sancılar da ondan kaynaklıymış doğum pozisyonundan çıkması için magnezyum verdi rahatlatıcakmış kasları bebek kanaldan çıkıcakmış.. onun haricinde uzun bir bebeğimiz olacağını söyledi ayrıca 4 kilo almışım yine 8 den sonra yemek yasak ama dinleyenebu arada 32. hafta çalışabilir raporumu da aldım
bizden haberler bu kadar şimdi geçmişe dönelim

Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar, bu gün son iş günüm, çok şükür pazartesi doğum iznime ayrılıyorum leynacım maşallah sana ve bebişine, kilolarınız çok güzel sağlık olsun inşallah

Günaydın güzel anneler ve taklı minnoşlarrr :)

LEYNA maşallah tosuncuğuna annesi yakında 2 olucak kerata. demek uzun olucakmış yakışıklı. annesi seninki kanala erken girmiş kendi haline bıraksak 36 da gelicek demekki minnoşşş :))
züleyhaatarsa 1 haaa :)) beni nasılda özendiriyorsun. eylülüln birinden itibaren bende başlıycam atarsa diye yazmaya. allahım nekden şanslıısn yavvv......
merve1 ohhh yarından itibaren evlerdesiniz. walla sizin adınıza çok sevinsemde kendi adıma kahroluyorum niye eylüle kadar çalışmayı kabul ettim diye
usluem ya benide sağlık ocağından çağırıp duruyolar illa bu hafta gitmem lazımmış kan tahlili yapılcakmış. niye bu hafta onu anlamadım. neyse bende bu hafta gitmedim ama önümüzdeki hafta bi gidicem. sen bi git bakalım canım ne tahlili yapıyolar burayada yaz ama merak ediyorum....

son olarak boşu boşuna gerilmeyelim kızlar. konu boşuna dallanıp budaklanmasın. sanırım arada bir yanlış anlama oldu yoksa iki tarafında kimseyi kırmak yada yargılamak gibi bir niyeti olduğunu sanmıyorum. ancak fiyatlarla ilgili yapılan yargılamalar bazen benide rahatsız edebiliyor çünkü alternatifimiz olmadığı zaman mecburen pahalı olana yönelmek zorunda kalıyoruz. sanırım vom adlı arkadaşımız bu tarz durumları kastetmek istemedi, sadece gereksiz yere savurganlık kötü demek istedi ama yanlış anlaşıldı. hanzadede benim gibi uzun zamandır yapılan genellemelerden bunalıp bu tarz genellemelerin yanlış olduğunu anlatmak istemişti sadece. inanıyorumki bu konu bugün tatlıya bağlanır...

İyi sayılırız birimizin gaz sancısı var birimizinde gülerken oluşan sancıları var
Sen nasılsın

:84::84::84: O kadar şey yazdım bana çiçek yok mu

duygucuumm uyumuşuzzz olsun bak sabahın ilk çiçeğide sana geliyorrrrr efe beydennn

tamam cnm ben gıdıp geldıkten sonra yazarım tahlıl ısterlerse saglık ocagından cıkınca kayınvalıdeme ugrıcam gecte gelsem yazarım cnm

Günaydın arkadaşlar,
bende 32. haftadayım pazartesiden itibaren 3 hafta çalışabilir raporu alacağım bayramdan sonra da inşallah izne çıkıp bebişimle rahat rahat uyuyup dinleneceğiz.
bu günlerde bebek ihtiyaçları telaşesi sardı her akşam iş çıkışı balıkesiedeki bütün babek eşyası satan yerleri dolaşıp alış-veriş yapıyoruz. eve iftara zor yetişiyoruz.
size bir sorum olacak
BEBEK BANYO ÜRÜNLERİNDE TERCİHİNİZ NEDİR???? önerebileceğiniz var mı her gittiğimyerde herkes ayrı bişi söylüyor daha karar verip alamadım..
şimdiden teşekkürler.
Allah hepimize kolay doğum yapmayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…