İyi geceler hepinize bugün çapaya tiroid testlerim için gitmiştim dönüşte yağmura yakalandım ve donuma kadar ıslandım 5 dk da sonra evimize geldik güzel bir kahvaltı yapıp 12 de bir yatıp 4 te uyandık havayı serin bulduk tabe çok ta güzeldiiii yarın yakışıklımla buluşacağım çok özledim heyecan var ve aksine o hiç oynamıyor bugünuyuyamadım endişe ettim accık dua edin bize olurmu yarın randevumuz 16:30 da inşallah güzel haberlerle geliriz.
İyi geceler hepinize bugün çapaya tiroid testlerim için gitmiştim dönüşte yağmura yakalandım ve donuma kadar ıslandım 5 dk da sonra evimize geldik güzel bir kahvaltı yapıp 12 de bir yatıp 4 te uyandık havayı serin bulduk tabe çok ta güzeldiiii yarın yakışıklımla buluşacağım çok özledim heyecan var ve aksine o hiç oynamıyor bugünuyuyamadım endişe ettim accık dua edin bize olurmu yarın randevumuz 16:30 da inşallah güzel haberlerle geliriz.
güzel haberlerle gel bacımkız siz 4 e kadar uyurken yakışıklın demedi hiç bunlar niye kıpraşmıyo diye serin havayı bulunca çocuk içerde uyuyakalmıştır ondan kıpraşmıyodur
Şu genellemeleri biraz yumuşatarak yapsak ne güzel olur dimi, türk toplumu olarak en büyük kabahatlerimizden birisi sanırım empati yoksunluğumuz.... Az düşünüp çok konuşmamız... Haklı olduğun nokta fiyatların bu özel zamanlar için uçuk olduğu, ama herkez "ak akçe kara gün içindir diye düşündüğü" yok değil.. ve "o almış bende alayım diye almıyor". Çok ayıp... hamilek hevesi vardır herşey çok güzel olsun istiyordur vs. Kaldıki herkes kesesinin hesabını bilir zaten. Nedir bu başkasının kesesinin hesabını tutmak anlamadım ben...
Daha öncede hastane konusunda böyle bir muhabbet geçti... Lütfen arkadaşlar dikaktli cümleler kuralım... Kaldı ki bende kombin yapmayı en uygununu almayı düşünüyorum. Burda 80-90 100 e alan arkadaşalrımızda var. Herkes kendi parasının hesabını tutsun! Çok saçma geliyor bana başkasının parasının hesabını yapmak... Ayrıca Türkiye de aileler ekonomistlerle yönetilmiyor, bir asgari ücretle bir ay geçinenler var... Çok şükür genelimiz paranın nasıl kave ne zahemtle kazanıldığını biliyoruz şu hamile halimizle çalışıyoruz... Akşam akşam böyle bir yorum yapmak istemezdim genellemelerden hiç hoşlanmıyorum... Azarlar gibi yazılan yorumlardada...
slm fıstıklar kontrolümüz vardı dr dan geldik şimdi bebişim doğum pozisyonunu almış baş aşağıymış suyu falanda iyiymiş doktorum 7. ayın bitmiş 8. aya girmişsin dedi ve kızım 1780 gr 42 cm olmuş teyzeleri
herkeze merhaba.. bugun doktor amcaya gıttık ucak ıcın rapor almaya... bebısım 1300 gr olmus boyumuzda 41 cm olmus.. basından berı 1 haftra gerılımız vardı 30. haftalıgız yenıcık daha..:).)
Sanırım bir daha para muhabbeti açılırsa falaka hazırlıcam, göz dağı veriyorum :)) ama denizcim çok ayıp değilmi ya, herkes bilir zaten hesabını kitabını nedir bu yani? Ben çok ayıplıyorum illaki hepimiz en makul, en uygun, indirimli nerede varsa danışıp konuşuyoruz ama böyle damdan düşer gibi değil canım...
İyi sayılırız birimizin gaz sancısı var birimizinde gülerken oluşan sancıları var
Sen nasılsın
:84::84::84: O kadar şey yazdım bana çiçek yok mu
Günaydın güzel anneler ve taklı minnoşlarrr :)
LEYNA maşallah tosuncuğuna annesi yakında 2 olucak kerata. demek uzun olucakmış yakışıklı. annesi seninki kanala erken girmiş kendi haline bıraksak 36 da gelicek demekki minnoşşş :))
züleyhaatarsa 1 haaa :)) beni nasılda özendiriyorsun. eylülüln birinden itibaren bende başlıycam atarsa diye yazmaya. allahım nekden şanslıısn yavvv......
merve1 ohhh yarından itibaren evlerdesiniz. walla sizin adınıza çok sevinsemde kendi adıma kahroluyorum niye eylüle kadar çalışmayı kabul ettim diye
usluem ya benide sağlık ocağından çağırıp duruyolar illa bu hafta gitmem lazımmış kan tahlili yapılcakmış. niye bu hafta onu anlamadım. neyse bende bu hafta gitmedim ama önümüzdeki hafta bi gidicem. sen bi git bakalım canım ne tahlili yapıyolar burayada yaz ama merak ediyorum....
son olarak boşu boşuna gerilmeyelim kızlar. konu boşuna dallanıp budaklanmasın. sanırım arada bir yanlış anlama oldu yoksa iki tarafında kimseyi kırmak yada yargılamak gibi bir niyeti olduğunu sanmıyorum. ancak fiyatlarla ilgili yapılan yargılamalar bazen benide rahatsız edebiliyor çünkü alternatifimiz olmadığı zaman mecburen pahalı olana yönelmek zorunda kalıyoruz. sanırım vom adlı arkadaşımız bu tarz durumları kastetmek istemedi, sadece gereksiz yere savurganlık kötü demek istedi ama yanlış anlaşıldı. hanzadede benim gibi uzun zamandır yapılan genellemelerden bunalıp bu tarz genellemelerin yanlış olduğunu anlatmak istemişti sadece. inanıyorumki bu konu bugün tatlıya bağlanır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?