2011 Ekim Anneleri

canım bübchen aldım ben,kozmetik değil dedikleri için ama bebiş büyüyünce dalin nivea kullanabilirim,,

leynacım maaaşallah bebişine sana da ayrıca nasıl başardın 4 kilo almayı sen resmen zayıflamışsın bence 1700 bebiş suyu eşi 4 ten fazladır bence maaşallah yeniden.. Kıskansın ebru şallı hihihi

kızlar günaydın..kaçırdığım geçmişe bakiim dedim ama ben bakana kadar bu sefer son sayfalar çoğalmışş off altından çıkamadım yanii :)

işte buda resmiEki Görüntüle 239252 premaxx bebek taşıyıcı ilk 5 ay bebeği yatarak taşıyabiliyorsunuz. 5. aydan sonra 18. aya yani bbek 15 kg olana kadar oturarak taşıyorsunuz kızlar...

bu arada canım bu sling tarzı bişe..hatta pouch slinge benziyo..ben sling kullanmayı düşünüyorum bebeğin omurga gelişimi için daha sağlıklı..hatta bu slingi diktim bile :) yapımını gönderiyim bi göz atın isterseniz..
Cepli Kanguru (Pouch Sling) Yapimi on Vimeo

ben ilk 3 ay kullanmak için e bebekten organica diye bir şampuan aldım...diğer ürünlerini daha almadım

Amin canıımm ben sebamedin şampuan, vücut yağı, sabunu, ve pişik kremini aldım, kullanan arkadaşlarım çok memnun, özellik pişik kremi çok iyiymiş, tavsiye ederim

herkese günaydın.....
bu havalar bana yaramadı galiba akşamdan beri boğazım ağrıyo
günaydın canım evet hava hem güzel hem tehlikeli, aslında bizlerin daha çok dikkat etmesi gerek, bende sanırım ayaklarımı üşütmüşüm karnım çok şişmiş, gaz doluyum.. sanada geçmiş olsun canım.

valla bende istiyorum ama dikiş becerememe kayınvalideme göstereyim o diker ya sağolsun....sağol valla çok hoşuma gitti...

ben kullanacağımdan emin olmadığım şeyleri hep diktirdim:)) komşuma emzirma yastığıi kayınvalideme emzirme önlüğü....

Son düzenleme:
herkese gunaydın
bugune guzel basladık oglusumla yemek yapmadan bı ce dıyım dedım
ben bu sene yorganımı yıkamadan kaldırmısım onu farkettım bayabı yıkancak seyım cıktı bugunum makıne basında gecıcek guzel haalr dururken ben bu yagmurlu serın havada yıkıyorum yorgan yaslanıyormuyum ne :) 1.5 ay sonra 25 oluyorum bende hep 25 de evlenmeyı dusunmustum ama 25 yasına gırelı 1 ay olucak ve ben 2. bebegımı kucagıma alıcam esım saolsun kandırdı benı :)
leynacım masallah oglusuna kılo almıs
bızım daha var konturole 27 de gıtmıstık 31 bıdahakı ama ben 32 yı beklıycem sanırım yanı 3 haftamız daha var bu arada 32 . hafta donme yonunden onem ya bu 32+ lı gunlermı demek oluyo yoksa 31+ lımı ?
gununuz guzel gecsın

valla bende istiyorum ama dikiş becerememe kayınvalideme göstereyim o diker ya sağolsun....

yada şöyle bişey yapabilirsin ben bide 5m kumaş almıştım onu wrap sling olarak 4 ay falan kullanmayı düşünüyorum o daha kolay...ondan sonra çocuğunun kucak isteyip istemediğine göre kayınvalidene diktirebilrsin..5 m kumaş ne dikiş istiyo ne bişee :) ben pouch slingi babamızın ölçülerine göre diktim o onunla daha rahat taşır diye

günaydın kızlar.unnodoya bir bakın top baddaniyelerden gelmiş kargoda ücretsiz bana arkadaşım önerdi çok memnunmuş bende aldım

işte buda resmiEki Görüntüle 239252 premaxx bebek taşıyıcı ilk 5 ay bebeği yatarak taşıyabiliyorsunuz. 5. aydan sonra 18. aya yani bbek 15 kg olana kadar oturarak taşıyorsunuz kızlar...

evet bende biliyorum bunu . gazetelerde okumuştum. türk ve yabancı sanatçılardanda kullananlar vardı,isimleri gelmiyor aklıma şimdi. ama bazı doktorlar bunun için yorum yapmıştı gazetede bebk için çok sağlıklı değil diye. bir araştırın alamdan önce arkadaşlar. duruş bozukluğu falan demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.

leynam ey maşşalah size yaaa sen 4 kilocukla 1700 lük bi tosun taşıyosun heee
ne yiip ne içion?? ben artık sınırı tamamlamışım ama 5 haftadır aynı kiloda olduğumu görünce ışın hnm sesini çıkarmadı umarım almamaya devam edersin dedi sadece bidee biz artık 2 haftada bir gitmeye başladık nst lere :) belki rastlaşırız artık

herkeze güzel bi gün diliyorum.bugün 16.00 da kızçemle buluşçam inşallah güzel haberlerle dönerim

ayrıca doktorum doğum tarihi hakkında bilgi vericek büyük bi olasılıkla doğum tarihini belirliyecek hayırlısıyla.benim riskli bir gebelik olduğu için erken alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…