Günaydınçok güzel yağmur yağıyor pencereye açtım çayımı yudumluyorum ohhhh çok huzurlu bir gün [/
canım yaaa çay istedi canım hakikaten hava tam çaylık al kitabını da eline ohhh....
günaydın arkadaşlar,
bende 32. Haftadayım pazartesiden itibaren 3 hafta çalışabilir raporu alacağım bayramdan sonra da inşallah izne çıkıp bebişimle rahat rahat uyuyup dinleneceğiz.
Bu günlerde bebek ihtiyaçları telaşesi sardı her akşam iş çıkışı balıkesiedeki bütün babek eşyası satan yerleri dolaşıp alış-veriş yapıyoruz. Eve iftara zor yetişiyoruz.
Size bir sorum olacak
bebek banyo ürünlerinde tercihiniz nedir???? önerebileceğiniz var mı her gittiğimyerde herkes ayrı bişi söylüyor daha karar verip alamadım..
şimdiden teşekkürler.
Allah hepimize kolay doğum yapmayı nasip etsin..
günaydın kızlar :)
geçmişi okuyamadım ama dün gerilmişsiniz gibi bir hava sezdim:96:
Iyi haber veriyim size oğlum birazcık daha büyümüş 1.700 gr olmuş sıpacık ilk defa yüzünü göstermedi bize sırtını döndü tam doğum pozisyonunu almış başı rahmimi baskılıyormuş rahmimdeki ara ara olan sancılar da ondan kaynaklıymış doğum pozisyonundan çıkması için magnezyum verdi rahatlatıcakmış kasları bebek kanaldan çıkıcakmış.. Onun haricinde uzun bir bebeğimiz olacağını söyledi ayrıca 4 kilo almışım yine 8 den sonra yemek yasak ama dinleyenebu arada 32. Hafta çalışabilir raporumu da aldım
Bizden haberler bu kadar şimdi geçmişe dönelim
Günaydınlar....
canım yaaa çay istedi canım hakikaten hava tam çaylık al kitabını da eline ohhh....
işte buda resmiEki Görüntüle 239252 premaxx bebek taşıyıcı ilk 5 ay bebeği yatarak taşıyabiliyorsunuz. 5. aydan sonra 18. aya yani bbek 15 kg olana kadar oturarak taşıyorsunuz kızlar...
Günaydın arkadaşlar,
bende 32. haftadayım pazartesiden itibaren 3 hafta çalışabilir raporu alacağım bayramdan sonra da inşallah izne çıkıp bebişimle rahat rahat uyuyup dinleneceğiz.
bu günlerde bebek ihtiyaçları telaşesi sardı her akşam iş çıkışı balıkesiedeki bütün babek eşyası satan yerleri dolaşıp alış-veriş yapıyoruz. eve iftara zor yetişiyoruz.
size bir sorum olacak
BEBEK BANYO ÜRÜNLERİNDE TERCİHİNİZ NEDİR???? önerebileceğiniz var mı her gittiğimyerde herkes ayrı bişi söylüyor daha karar verip alamadım..
şimdiden teşekkürler.
hemen kalk erinme açık bir çay demle pencereyide aç deriiiiin nefes al bebeişde bayram etsin içeride
Günaydın arkadaşlar,
bende 32. haftadayım pazartesiden itibaren 3 hafta çalışabilir raporu alacağım bayramdan sonra da inşallah izne çıkıp bebişimle rahat rahat uyuyup dinleneceğiz.
bu günlerde bebek ihtiyaçları telaşesi sardı her akşam iş çıkışı balıkesiedeki bütün babek eşyası satan yerleri dolaşıp alış-veriş yapıyoruz. eve iftara zor yetişiyoruz.
size bir sorum olacak
BEBEK BANYO ÜRÜNLERİNDE TERCİHİNİZ NEDİR???? önerebileceğiniz var mı her gittiğimyerde herkes ayrı bişi söylüyor daha karar verip alamadım..
şimdiden teşekkürler.
günaydın canım evet hava hem güzel hem tehlikeli, aslında bizlerin daha çok dikkat etmesi gerek, bende sanırım ayaklarımı üşütmüşüm karnım çok şişmiş, gaz doluyum..herkese günaydın.....
bu havalar bana yaramadı galiba akşamdan beri boğazım ağrıyo
kızlar günaydın..kaçırdığım geçmişe bakiim dedim ama ben bakana kadar bu sefer son sayfalar çoğalmışş off altından çıkamadım yanii :)
bu arada canım bu sling tarzı bişe..hatta pouch slinge benziyo..ben sling kullanmayı düşünüyorum bebeğin omurga gelişimi için daha sağlıklı..hatta bu slingi diktim bile :) yapımını gönderiyim bi göz atın isterseniz..
Cepli Kanguru (Pouch Sling) Yapimi on Vimeo
valla bende istiyorum ama dikiş becerememe kayınvalideme göstereyim o diker ya sağolsun....
işte buda resmiEki Görüntüle 239252 premaxx bebek taşıyıcı ilk 5 ay bebeği yatarak taşıyabiliyorsunuz. 5. aydan sonra 18. aya yani bbek 15 kg olana kadar oturarak taşıyorsunuz kızlar...
leynam ey maşşalah size yaaa sen 4 kilocukla 1700 lük bi tosun taşıyosun heeegünaydın kızlar :)
geçmişi okuyamadım ama dün gerilmişsiniz gibi bir hava sezdim:96:
iyi haber veriyim size oğlum birazcık daha büyümüş 1.700 gr olmuş sıpacık ilk defa yüzünü göstermedi bize sırtını döndü tam doğum pozisyonunu almış başı rahmimi baskılıyormuş rahmimdeki ara ara olan sancılar da ondan kaynaklıymış doğum pozisyonundan çıkması için magnezyum verdi rahatlatıcakmış kasları bebek kanaldan çıkıcakmış.. onun haricinde uzun bir bebeğimiz olacağını söyledi ayrıca 4 kilo almışım yine 8 den sonra yemek yasak ama dinleyenebu arada 32. hafta çalışabilir raporumu da aldım
bizden haberler bu kadar şimdi geçmişe dönelim
kızlar ben geldim sağlık ocağına gittim elevitim bitmişdi yazdırdım sonrada süt kartımı aldım sizde süt alıyomusunuz?bide eve geldim çamaşırımda sümüksü uzayan koyu beyaz akıntı gelmiş normal mi acaba böyle akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?