günaydın kızlar.unnodoya bir bakın top baddaniyelerden gelmiş kargoda ücretsiz bana arkadaşım önerdi çok memnunmuş bende aldım
herkese gunaydın
bugune guzel basladık oglusumla yemek yapmadan bı ce dıyım dedım
ben bu sene yorganımı yıkamadan kaldırmısım onu farkettım bayabı yıkancak seyım cıktı bugunum makıne basında gecıcek guzel haalr dururken ben bu yagmurlu serın havada yıkıyorum yorgan yaslanıyormuyum ne :) 1.5 ay sonra 25 oluyorum bende hep 25 de evlenmeyı dusunmustum ama 25 yasına gırelı 1 ay olucak ve ben 2. bebegımı kucagıma alıcam esım saolsun kandırdı benı :)
leynacım masallah oglusuna kılo almıs
bızım daha var konturole 27 de gıtmıstık 31 bıdahakı ama ben 32 yı beklıycem sanırım yanı 3 haftamız daha var bu arada 32 . hafta donme yonunden onem ya bu 32+ lı gunlermı demek oluyo yoksa 31+ lımı ?
gununuz guzel gecsın
ben onun ispanya üretimi orjinalini aldım özdilekten indirimli idi...küçüğü 29, büyüğü 39
süt kartı ne ya anlamadım?????????? :26:
izne mi ayrılıyorsun ahhh ne kadar da güzel oysa ki ben de çok isterdim ayrılmayı ama çalışmak zorundayımGünaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar, bu gün son iş günüm, çok şükür pazartesi doğum iznime ayrılıyorumleynacım maşallah sana ve bebişine, kilolarınız çok güzel sağlık olsun inşallah
yok hayatım 4 kilo yu bir ayda aldım toplamda 10 kilo almışım yanlış anlatmışım pardon teşekkür ederim ama yine kıskansın ebru beni ondan güzelimcanım bübchen aldım ben,kozmetik değil dedikleri için ama bebiş büyüyünce dalin nivea kullanabilirim,,
leynacım maaaşallah bebişine sana da ayrıca nasıl başardın 4 kilo almayı sen resmen zayıflamışsın bence 1700 bebiş suyu eşi 4 ten fazladır bence maaşallah yeniden.. Kıskansın ebru şallı hihihi
evet arkadaşım benim oğlan biraz aceleci bakalım herşeyin hayırlısı vaktinde zamanında gelsin inşallah ne bir gün önce ne sonra hepimizin bebeği sağlıklı sıhhatli olsunGünaydın güzel anneler ve taklı minnoşlarrr :)
LEYNA maşallah tosuncuğuna annesi yakında 2 olucak kerata. demek uzun olucakmış yakışıklı. annesi seninki kanala erken girmiş kendi haline bıraksak 36 da gelicek demekki minnoşşş :))
züleyhaatarsa 1 haaa :)) beni nasılda özendiriyorsun. eylülüln birinden itibaren bende başlıycam atarsa diye yazmaya. allahım nekden şanslıısn yavvv......
merve1 ohhh yarından itibaren evlerdesiniz. walla sizin adınıza çok sevinsemde kendi adıma kahroluyorum niye eylüle kadar çalışmayı kabul ettim diye
usluem ya benide sağlık ocağından çağırıp duruyolar illa bu hafta gitmem lazımmış kan tahlili yapılcakmış. niye bu hafta onu anlamadım. neyse bende bu hafta gitmedim ama önümüzdeki hafta bi gidicem. sen bi git bakalım canım ne tahlili yapıyolar burayada yaz ama merak ediyorum....
son olarak boşu boşuna gerilmeyelim kızlar. konu boşuna dallanıp budaklanmasın. sanırım arada bir yanlış anlama oldu yoksa iki tarafında kimseyi kırmak yada yargılamak gibi bir niyeti olduğunu sanmıyorum. ancak fiyatlarla ilgili yapılan yargılamalar bazen benide rahatsız edebiliyor çünkü alternatifimiz olmadığı zaman mecburen pahalı olana yönelmek zorunda kalıyoruz. sanırım vom adlı arkadaşımız bu tarz durumları kastetmek istemedi, sadece gereksiz yere savurganlık kötü demek istedi ama yanlış anlaşıldı. hanzadede benim gibi uzun zamandır yapılan genellemelerden bunalıp bu tarz genellemelerin yanlış olduğunu anlatmak istemişti sadece. inanıyorumki bu konu bugün tatlıya bağlanır...
yok kuzum ben yanlış anlattım 4 kiloyu 1 ayda aldım kilo konusunda biraz takıntılı bizim doktor ışın hanımı da gördüm dün çok tatlı bir doktorun var:)leynam ey maşşalah size yaaa sen 4 kilocukla 1700 lük bi tosun taşıyosun heee
ne yiip ne içion?? ben artık sınırı tamamlamışım ama 5 haftadır aynı kiloda olduğumu görünce ışın hnm sesini çıkarmadı umarım almamaya devam edersin dedi sadece bidee biz artık 2 haftada bir gitmeye başladık nst lere :) belki rastlaşırız artık
leyna kocaman olmuş maşallah sen ismi ne düşünmüştün
bitanem ben ilçedeyim biliyosun nette gördüğümü alıyorum ancak.ama seninki daha kalitelidir gülü güle kullan
daha kalitelidir diye dmedim yanlış anlama...senin dediklerini göremedim aynı ise fiyatı fikrin olsun diye dedim yavlum
bazı belediyelerin örnek izmit bir uygulması 27 haftadan itibaren başlayabileceğin benim ancak bu hafta başlayabildsiğim br uygulama . aylık 12 lt lik kutu süt alıyorsun ve 6 ay sürüyor...
yok kuzum ben yanlış anlattım 4 kiloyu 1 ayda aldım kilo konusunda biraz takıntılı bizim doktor ışın hanımı da gördüm dün çok tatlı bir doktorun var:)
beni de bir daha ki gidişimde nts ye bağlıyacaklar artık erken gitmemi ve tok olmamı söylediler bakarsın karşılaşırız...
günaydın güzel annişler.cumamız mübarek olsun.
geçmişe dünden beri bakmadım umarım herkesler iyidir.
ben dün oğlumu gördüm.yaramaz oğlum ayağının birini yüzüne değdiriyo diğer ayağınıda gerdiriyordu.tombik bir suratı var oğlumun.kilomuza gelince 2255 gr olmuş.herşeyimiz normal çıktı.
ayrıca dün ilk defa nstye bağladılar oğlumun kalp atışları odayı inletiyorduondada bir sorun çıkmadı şükür 2 hafta sonra bakalım neler olcak.
yaa bide bişe sorcam ankaralı anneler.. hava bugün serin ya..kızılaya mı gitsem die bi düşünce var..lohusa geceliği satan özel bi yer var mı??nasıl giderim nerdedir kızılayda??bilen var mı?
yaa bide bişe sorcam ankaralı anneler.. hava bugün serin ya..kızılaya mı gitsem die bi düşünce var..lohusa geceliği satan özel bi yer var mı??nasıl giderim nerdedir kızılayda??bilen var mı?
süt yok da çorba versek olur muçok güzel bir uygulama. bizde varsa ben de alayım. kızımla biz sütü çok seviyoruzz daa.yakında eve inek almamız gerekecek yoksa.
ayda 12 lt. 6 ayda 72 lt süt. çok iyiymiş ya bravo. sağlıklı nesillerin yetişmesi açısından çok gerekli bir uygulama. çünkü herkes her şeye kolaylıkla ulaşamıyor ülkemizde maalesef.
leyna bilir belki. kübra bizim belediyenin böyle bir uygulaması var mı biliyo musun? bir belediye çalışanı olarakgerçi olsa söylerdin sen.
günaydın güzel annişler.cumamız mübarek olsun.
geçmişe dünden beri bakmadım umarım herkesler iyidir.
ben dün oğlumu gördüm.yaramaz oğlum ayağının birini yüzüne değdiriyo diğer ayağınıda gerdiriyordu.tombik bir suratı var oğlumun.kilomuza gelince 2255 gr olmuş.herşeyimiz normal çıktı.
ayrıca dün ilk defa nstye bağladılar oğlumun kalp atışları odayı inletiyorduondada bir sorun çıkmadı şükür 2 hafta sonra bakalım neler olcak.
sağol canım.evet az kaldı hayırrlısıyla.maşallah ya sen baya ilerdesinnnn.az kalmış senin doğuma doktor ne zaman alırız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?