2011 Ekim Anneleri

Günaydın arkadaşlar.
Hepimize hayırlı cumalar. İstanbul'un soğuğunu, yağmurunu buraya gönderdiniz. hepinize çoookkk teşekkür ediyorum :) Harika bir gece ve gündüz oldu :)

Vom arkadaşım. Bu kadar ekonomi yapmaktan bahsediyorken, bunu savunuyorken niye kayınvalidenin aldığı ikinci el eşyaları kullanmam diyorsun ki. madem senin için ekonomi yapmak bu kadar önemli, al ve teşekkür et olsun bitsin. Bizi de bu çelişkili açıklamalarınla burda yorma istersen.

Cevap yazma lütfen. Durup dururken topiğin huzurunu kaçırmanın anlamı yok. Varsa söylemek istediğin bir şey, özelden konuşuruz.

canım 31+ lı hafta 32.hafta sayılıyor canım

Eliiffff... sen mi o kurutma makinesinden almıştın? Fatoş sen miydin canım? Nerden alınıyo bi de kampanya devam ediyor mu ona bakıcam. link varsa gönderir misiniz? Teşekkürler.

izne mi ayrılıyorsun ahhh ne kadar da güzel oysa ki ben de çok isterdim ayrılmayı ama çalışmak zorundayım
teşekkür ederiz canım benim.
yok hayatım 4 kilo yu bir ayda aldım toplamda 10 kilo almışım yanlış anlatmışım pardon teşekkür ederim ama yine kıskansın ebru beni ondan güzelim
evet arkadaşım benim oğlan biraz aceleci bakalım herşeyin hayırlısı vaktinde zamanında gelsin inşallah ne bir gün önce ne sonra hepimizin bebeği sağlıklı sıhhatli olsun
yok kuzum ben yanlış anlattım 4 kiloyu 1 ayda aldım kilo konusunda biraz takıntılı bizim doktor ışın hanımı da gördüm dün çok tatlı bir doktorun var:)
beni de bir daha ki gidişimde nts ye bağlıyacaklar artık erken gitmemi ve tok olmamı söylediler bakarsın karşılaşırız...
leyna kocaman olmuş maşallah sen ismi ne düşünmüştün

sağol canım isim şimdilik siraç ama zaman ne gösterir bilemem

bazı belediyelerin örnek izmit bir uygulması 27 haftadan itibaren başlayabileceğin benim ancak bu hafta başlayabildsiğim br uygulama . aylık 12 lt lik kutu süt alıyorsun ve 6 ay sürüyor...

çok güzel bir uygulama. bizde varsa ben de alayım. kızımla biz sütü çok seviyoruzz daa. yakında eve inek almamız gerekecek yoksa.

ayda 12 lt. 6 ayda 72 lt süt. çok iyiymiş ya bravo. sağlıklı nesillerin yetişmesi açısından çok gerekli bir uygulama. çünkü herkes her şeye kolaylıkla ulaşamıyor ülkemizde maalesef.

leyna bilir belki. kübra bizim belediyenin böyle bir uygulaması var mı biliyo musun? bir belediye çalışanı olarak gerçi olsa söylerdin sen.

toklukla birlikte yolda giderken tatlı bişeyler yemen gerekio :) yada ordaki şekerlerden 6-7 tane yiyosun :)

yaa bide bişe sorcam ankaralı anneler.. hava bugün serin ya..kızılaya mı gitsem die bi düşünce var..lohusa geceliği satan özel bi yer var mı??nasıl giderim nerdedir kızılayda??bilen var mı?

günaydın güzel annişler.cumamız mübarek olsun.
geçmişe dünden beri bakmadım umarım herkesler iyidir.
ben dün oğlumu gördüm.yaramaz oğlum ayağının birini yüzüne değdiriyo diğer ayağınıda gerdiriyordu.tombik bir suratı var oğlumun.kilomuza gelince 2255 gr olmuş.herşeyimiz normal çıktı.
ayrıca dün ilk defa nstye bağladılar oğlumun kalp atışları odayı inletiyordu ondada bir sorun çıkmadı şükür 2 hafta sonra bakalım neler olcak.

maşallah ya sen baya ilerdesinnnn.az kalmış senin doğuma doktor ne zaman alırız dedi

yaa bide bişe sorcam ankaralı anneler.. hava bugün serin ya..kızılaya mı gitsem die bi düşünce var..lohusa geceliği satan özel bi yer var mı??nasıl giderim nerdedir kızılayda??bilen var mı?

kocabeyoğluna git...kıızılaydan maltepeye giderken hemen sağda kalıyor...orda her çeşidi vardır...keşke ankarada olsamda bende gitsem(

keşke bende orda olsam benide götürsen beraber gezerdik çok canım sıkılıyooo

süt yok da çorba versek olur muyada biri başkana tiwitter den mesaj atarsa olabilir ama

kızılay da kocabeyoğlu pasajında alt katında, çarşıbaşı mağazasının olduğu yerde. izmir caddesindeki pijamacılarda lohusa gecelikleri olduğunu biliyorum geçen bir arkadaşaım geceliklerini koray mağazasından aldı indirime girmiş ben de oraya bakıcam bir de samanpazarı diye bir yer var ulusta orada toptancımız var pijama satan oralara bakmayı düşünüyorum ayrıca samanpazarındaki özelcan bebe de de varmış gecelik oraya da bakıcam

Ulus'ta daha çok çeşit bulur, daha ucuza alırsın sanki canım. Kızılay'da İzmir Caddesinde Kocabeyoğlu pasajı var, orayı sora sora bulursun, merkezi bir yer. orda bulabilirsin. Kızılay meydanda kime sorsan gösterirler. kocabeyoğlu iç çamaşırcılar pasajı bu arada, aklında olsun. don sütyen neyim lazımsa onları da alırsın.

Ulus'a gideceksen heykelin oralarda çıkrıkçılar yokuşu diye sorarsan gösterirler. burası da merkezi bir yer.

Hava serin bugün, tam alışveriş zamanı. haftasonu da böyle olur umarım.

maşallah bebeğine,allah nazarlardan korusun. bizimde bugün randevumuz var inşallah bizimde normaldir herşey. 32.haftayı bugün bitirdik benide nst ye alırlarmı acaba ,seni kaçıncı haftada almaya başladı.birde seni artık 15 günde bir mi çağırıyor kontrole.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…