günaydın güzel annişler.cumamız mübarek olsun.
geçmişe dünden beri bakmadım umarım herkesler iyidir.
ben dün oğlumu gördüm.yaramaz oğlum ayağının birini yüzüne değdiriyo diğer ayağınıda gerdiriyordu.tombik bir suratı var oğlumun.kilomuza gelince 2255 gr olmuş.herşeyimiz normal çıktı.
ayrıca dün ilk defa nstye bağladılar oğlumun kalp atışları odayı inletiyorduondada bir sorun çıkmadı şükür 2 hafta sonra bakalım neler olcak.
sağol canım.evet az kaldı hayırrlısıyla.
canım normal doğumu beklicem oda eylül 20 sine kadar eğer bir problem olursa sezeryan olcak şuan belli değil.
kocabeyoğluna git...kıızılaydan maltepeye giderken hemen sağda kalıyor...orda her çeşidi vardır...keşke ankarada olsamda bende gitsem(
keşke bende orda olsam benide götürsen beraber gezerdik çok canım sıkılıyooo
süt yok da çorba versek olur muyada biri başkana tiwitter den mesaj atarsa olabilir ama
kızılay da kocabeyoğlu pasajında alt katında, çarşıbaşı mağazasının olduğu yerde. izmir caddesindeki pijamacılarda lohusa gecelikleri olduğunu biliyorum geçen bir arkadaşaım geceliklerini koray mağazasından aldı indirime girmiş ben de oraya bakıcam bir de samanpazarı diye bir yer var ulusta orada toptancımız var pijama satan oralara bakmayı düşünüyorum ayrıca samanpazarındaki özelcan bebe de de varmış gecelik oraya da bakıcam
canım 31+ lı hafta 32.hafta sayılıyor canım
Eliiffff... sen mi o kurutma makinesinden almıştın? Fatoş sen miydin canım? Nerden alınıyo bi de kampanya devam ediyor mu ona bakıcam. link varsa gönderir misiniz? Teşekkürler.
sağol canım amin.inş canımgüzel haberlerle gelirsin.maşallah bebeğine,allah nazarlardan korusun.bizimde bugün randevumuz var inşallah bizimde normaldir herşey. 32.haftayı bugün bitirdik benide nst ye alırlarmı acaba ,seni kaçıncı haftada almaya başladı.birde seni artık 15 günde bir mi çağırıyor kontrole.
teşekkür edriz kübra teyzemizaman allah nazarlardan korusun kırkbin kere maşallah hadi bakalım hep böyle iyi haberleriniz olsun inşallah..
inş canım .inş sorun çıkmaz canım
süt yok da çorba versek olur muyada biri başkana tiwitter den mesaj atarsa olabilir ama
kızılay da kocabeyoğlu pasajında alt katında, çarşıbaşı mağazasının olduğu yerde. izmir caddesindeki pijamacılarda lohusa gecelikleri olduğunu biliyorum geçen bir arkadaşaım geceliklerini koray mağazasından aldı indirime girmiş ben de oraya bakıcam bir de samanpazarı diye bir yer var ulusta orada toptancımız var pijama satan oralara bakmayı düşünüyorum ayrıca samanpazarındaki özelcan bebe de de varmış gecelik oraya da bakıcam
Ulus'ta daha çok çeşit bulur, daha ucuza alırsın sanki canım. Kızılay'da İzmir Caddesinde Kocabeyoğlu pasajı var, orayı sora sora bulursun, merkezi bir yer. orda bulabilirsin. Kızılay meydanda kime sorsan gösterirler. kocabeyoğlu iç çamaşırcılar pasajı bu arada, aklında olsun. don sütyen neyim lazımsa onları da alırsın.
Ulus'a gideceksen heykelin oralarda çıkrıkçılar yokuşu diye sorarsan gösterirler. burası da merkezi bir yer.
Hava serin bugün, tam alışveriş zamanı. haftasonu da böyle olur umarım.
aa evet, twitter hesabı vardı başkanın, doğru ya :) dur ben bi mesaj atiim :) bir kitap okudum hayatım değişti tripli insanlar vardır ya, bir mesaj attım insanlara faydam oldu der gibi ulvi bir başlangıç olur belki ankarada
özelcan bebeye gittim ben canım. ağustos sonunda yeni modeller gelecekmiş :) aklınızda olsun. ben bir tane sabahlıklı takım alıyım yeter diye düşünüyorum.
günaydın güzel annişler.cumamız mübarek olsun.
geçmişe dünden beri bakmadım umarım herkesler iyidir.
ben dün oğlumu gördüm.yaramaz oğlum ayağının birini yüzüne değdiriyo diğer ayağınıda gerdiriyordu.tombik bir suratı var oğlumun.kilomuza gelince 2255 gr olmuş.herşeyimiz normal çıktı.
ayrıca dün ilk defa nstye bağladılar oğlumun kalp atışları odayı inletiyorduondada bir sorun çıkmadı şükür 2 hafta sonra bakalım neler olcak.
leynacım madem samn pazarına gıdıceksın bebek kıyafetrıde bak toptan almıstım mesela cıtcıtlı badı 4 boyunu bırden alıyorsun ordan kutu kutu bebek corabı oluyo cok ucuz bırde besıkler fılan daha ucuz mesela bı arkadasım benden besıgımı ıstemıstı vermek ıstememıstım kucuk besıklerden sordum demette 120 fılan dedıler sonra saman pazarından 75 e aldım dogum hedıyesı ona :) besıgımı vermekten kurtuldum bu arada nemım temmuz 29 da asımın 2. dozu vardı olmadım sımdı aklıma geldı esım saolsun tek doz yeter dedı goturmedı ben kendım gıdıyım demıstım unuttum gıttı varmı benım gıbı gecıktıren
başkanın tiviti çok hareketliymiş ya hatta tivit arkadaşlarına toplu yemekler falan düzenliyor benim hesabım yok olsa iletişime geçerdim ben de :)
valla öyle bir şey yaparsan ben senin adını herkese duyururm merak etme kahramanımız deniz diye :))(sanki sütü çok severmişim gibi)
yokuşun biraz yukarısında özdemirler var belki duymuşsundur adını oraya bakıcam toptan mağaza ama dayım orda çalışıyor perakende alabiliyoruz biz bakalım bir şey beğenirsem orda sana da haber veririm tabi sen de beğenirsen :)
ayrıca teklifini de okudum da bir türlü cevap yazamadım buluşma ayarlıyorsunuz sanırım benim bu gün gelmem çok zor cuma namazı kılıncak ya eşim getiremez ama artık şu toplu buluşmayı bir gerçekleştirsek diyorum bak kipranın da gezesi var hem :)))
kızlar biz geldik.minnoşumla doktordaydık.bizim kıpraşık 1700 gr olmuş henüz dönmemiş4d fotolarını aldık kimseye benzetemedik ama :))...2 hafta sonra tekrar gideceğiz :)
teşekkür edrim denizciğimleyynaa, neejjlaaa maşallah bebiklerinize de size de. kocaman olmuş kuzular.
sağol canım hepimizi inşmaşallah tatlım ya allah nazarlardan saklasıntüm topik olarak gözümüz senin üstünde
kızlar biz geldik.minnoşumla doktordaydık.bizim kıpraşık 1700 gr olmuş henüz dönmemiş4d fotolarını aldık kimseye benzetemedik ama :))...2 hafta sonra tekrar gideceğiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?