2011 Ekim Anneleri

aman allah nazarlardan korusun kırkbin kere maşallah hadi bakalım hep böyle iyi haberleriniz olsun inşallah..

kocabeyoğluna git...kıızılaydan maltepeye giderken hemen sağda kalıyor...orda her çeşidi vardır...keşke ankarada olsamda bende gitsem(

hmm pekii daha gelişmiş bi soru sorsam acep bilir misin? ben kızılaya metroyla gidicem hangi çıkıştan çıkıcam..ankara bana fransa gibi şuan :) hiç biyeri bilmiyorumdaaa...
keşke bende orda olsam benide götürsen beraber gezerdik çok canım sıkılıyooo

ankarayı bilmeyen biri olarak bide yanımda bi hamiş olarak birileriyle gitmeyi emin ol bende çok isterim

aa evet, twitter hesabı vardı başkanın, doğru ya :) dur ben bi mesaj atiim :) bir kitap okudum hayatım değişti tripli insanlar vardır ya, bir mesaj attım insanlara faydam oldu der gibi ulvi bir başlangıç olur belki ankarada

özelcan bebeye gittim ben canım. ağustos sonunda yeni modeller gelecekmiş :) aklınızda olsun. ben bir tane sabahlıklı takım alıyım yeter diye düşünüyorum.

canım 31+ lı hafta 32.hafta sayılıyor canım

anladım canım yanı31+ da normal dogum seklı almıs olmalı ozaman yanı oglumla bulusmama 2 hafta kaldı ozaman
ıslerı halletmeye calısıyorum ıs ustune ıs cıkıyo halıları eylul ortası yıkamaya verıp herseyımı ekım bası olmadan halledıcem rahat rahat bebegımı beklıycem ıns.

sağol canım amin.inş canımgüzel haberlerle gelirsin.
ben geçen gittiğimde 32 haftalıktım almadılar canım ilk defa dün aldılar.artık kontrollerimiz 15 güne düştü.

aman allah nazarlardan korusun kırkbin kere maşallah hadi bakalım hep böyle iyi haberleriniz olsun inşallah..
teşekkür edriz kübra teyzemiz

inş sorun çıkmaz canım
inş canım .

leynacım madem samn pazarına gıdıceksın bebek kıyafetrıde bak toptan almıstım mesela cıtcıtlı badı 4 boyunu bırden alıyorsun ordan kutu kutu bebek corabı oluyo cok ucuz bırde besıkler fılan daha ucuz mesela bı arkadasım benden besıgımı ıstemıstı vermek ıstememıstım kucuk besıklerden sordum demette 120 fılan dedıler sonra saman pazarından 75 e aldım dogum hedıyesı ona :) besıgımı vermekten kurtuldum bu arada nemım temmuz 29 da asımın 2. dozu vardı olmadım sımdı aklıma geldı esım saolsun tek doz yeter dedı goturmedı ben kendım gıdıyım demıstım unuttum gıttı varmı benım gıbı gecıktıren

özelcanı biliyorum biz bütün herşeyi ordan aldık arabası park hyatağı vs orayı öğrendim :) ama nedense aklıma lohusa geceliği bakmak gelmedi aklıma..

evet deniz ya bugün hava serinken bişeler yapiim diorum :) hani buranın en bilindik yeri kızılay dedim ulus bana daha yakın galiba sanırsam..:44raya arabayla gitsem h.sonuda kocacımla kızılay yapsam belki daha ii gibi gibi :) bende seninle aynı dilekler içindeyiim umarım h.sonuda serin olur yaa..

başkanın tiviti çok hareketliymiş ya hatta tivit arkadaşlarına toplu yemekler falan düzenliyor benim hesabım yok olsa iletişime geçerdim ben de :)
valla öyle bir şey yaparsan ben senin adını herkese duyururm merak etme kahramanımız deniz diye :))(sanki sütü çok severmişim gibi)

yokuşun biraz yukarısında özdemirler var belki duymuşsundur adını oraya bakıcam toptan mağaza ama dayım orda çalışıyor perakende alabiliyoruz biz bakalım bir şey beğenirsem orda sana da haber veririm tabi sen de beğenirsen :)

ayrıca teklifini de okudum da bir türlü cevap yazamadım buluşma ayarlıyorsunuz sanırım benim bu gün gelmem çok zor cuma namazı kılıncak ya eşim getiremez ama artık şu toplu buluşmayı bir gerçekleştirsek diyorum bak kipranın da gezesi var hem :)))

maşallah tatlım ya allah nazarlardan saklasın tüm topik olarak gözümüz senin üstünde

kızlar biz geldik.minnoşumla doktordaydık.bizim kıpraşık 1700 gr olmuş henüz dönmemiş 4d fotolarını aldık kimseye benzetemedik ama :))...2 hafta sonra tekrar gideceğiz :)

kızlar gece sırt ağrısıyla uyandım nasıl ağrıdı varya ağlıcaktım o taraf dön bu tarafa dön geçmedi baya sürdü neyse sonra geçti ama benim uykum geçmiş oldu zor uyudum..çok uykum var ama mukabeleye gidicem mecbur çünkü ben okuyorum..

evet evet canım az önce denize de bahsettim samanpazarındaki özdemirlere bakıcam çıtçıtlı badiler orda var sana gimsaya gittiğimi söylemişmiydim ordaki badileri de çok beğendim

evet evet acaip hareketli bir hesabı var. birara gece geç saatlere kadar okuyordum :)

bir kere gittim ben o pasajların olduğu yere. bir de gecelik almaya gidicem kısmetse. uygun, güzel bişeyler bulursan bana da söylersen ben de bakim canım.

teklifte bulundum ama jujuuu (müjde) dünden beri bebeğinin hareketlerinde bir tuhaflık hissetmiş, bugün doktora gitti. o yüzden öğlen çıkamadık. sizden de geliriz yönünde bi talep olmayınca, buluşmayacağız diye duyurmadım. pazartesi görüşücez kısmetse. hazır kipra da bu kadar gezmeye hasretken bir gezdirelim onu ama öğlen 1 saat yetmez o zaman bir haftasonunu planlayalım.

kızlar biz geldik.minnoşumla doktordaydık.bizim kıpraşık 1700 gr olmuş henüz dönmemiş 4d fotolarını aldık kimseye benzetemedik ama :))...2 hafta sonra tekrar gideceğiz :)

maşallah bebeğine doğuma kadar şekillenir daha yüzü çook değişir çoğunuzun kontrolleri 2 haftaya düşmüş benimki hala ayda bir
oğlumdan kilodaş ve haftadaş arkadaşına çiçek

seninki de mi kıpraşık :) bir elif daha :) maşallah Allah bağışlasın
bize 1 ay sonra gelin dedi. sizler ne güzel sık sık gitmeye başladınız. biz de büyüyünce gitces.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…