2011 Ekim Anneleri

akşam rüyamda kızımı gördüm ben
doğum yaptığımı görmedim ama doğurmusum kızım yanımda yatıyo öyle güzel ki..... pis kocam doğuma gelmemiş telefon açıyo fotoğrafını çekip yollayın bana diyo bende doğuma gelmedi diye zaten tripliyim, göstermiycem bu çocuğu sana sürüm sürüm süründürücem seni diyorum

seninki de mi kıpraşık :) bir elif daha :) maşallah Allah bağışlasın
bize 1 ay sonra gelin dedi. sizler ne güzel sık sık gitmeye başladınız. biz de büyüyünce gitces.

benim drda şükür tatilden dönmüş haftaya bende gidicem kontrole 32. haftamda oluyorum artık acaba benide sık sık çağırırmı nst ye sokarmı ay böyle konusunca çok heyecanlı oluyo ya

seninki de mi kıpraşık :) bir elif daha :) maşallah Allah bağışlasın
bize 1 ay sonra gelin dedi. sizler ne güzel sık sık gitmeye başladınız. biz de büyüyünce gitces.

aslında doktor 1 ay dedi de ben daha sık ne zaman geliceğiz dedim. bundan sonra 3 hafta dedi ama bayrama denk gelince 2 hafta dedi :).aslında bayramdan sonraya denk gelicek diye mecburen 1 ay dedi.sonra 2 hafta olarak değiştirdi

maşallah bebeğine doğuma kadar şekillenir daha yüzü çook değişir çoğunuzun kontrolleri 2 haftaya düşmüş benimki hala ayda bir
oğlumdan kilodaş ve haftadaş arkadaşına çiçek
teşekkürler

selam kızlar hepinizin bebişlerine maşallah kocaman olmuşlar
ankaralı annişler leyna deniz kipra ve hatırlayamadığım arkadaşlarım yarın tobb etu hastanesinde bebek bakımı ve emzirme eğitimi(ücretsiz) var saat 10:00 ile 13:00 arasında müsait olanlar gelirse faydalı olur diye düşünüyorum arkadaşlarım gitmişti çok memnun kalmışlardı hatta 50 gün önce bi arkadaşım doğum yaptı bebeği ilk doğduğu gün öyle güzel öyle rahat tutuyo emziriyodu ki hepimiz şaşırmış, daha önce 3 çocuk doğurdun da bizim mi haberimiz yok diye dalga geçmiştik..annem de gelicek yarın benimle gelebilecek olanlarla orda görüşürüz inşallah..

evet evet hatta bir alışveriş merkezinde buluşalım hangisinde daha çok bebek mağazası varsa orda buluşalım gezeriz birlikte sonra yemeğimizi yeriz hem serin serin ayarlayalım yaa ne iyi olur vallahi

evet evet canım az önce denize de bahsettim samanpazarındaki özdemirlere bakıcam çıtçıtlı badiler orda var sana gimsaya gittiğimi söylemişmiydim ordaki badileri de çok beğendim

gimsadan ben badı cok aldım baska yerde ogluma gore bulamıyorum cıt cıtlı ayrıca kıs cıkısı cok ugdun kadıfe ayaklı pıjama ve tulumda aldım sımdı ugramadım bu arada ben orda bakıcam lohusa gecelıgı pıjaması cok orda senbaktınmı ? hatta boy gırl yazan pembe mavı cok guzel tullu pıjamalar vardı lohusa ıcın sen bakabılırsın bedenler kucuktu ben denemedım bıle :) sana olurlar ama ozaman gecelık bakmamıstım oyle goz atıyodum umudm orda sımdı umarım bulurum
bu arada unnadoya uye oldum battanıyeye bakmak ıcın ama bulamadım ayrıca nasıl bı sıte ora anlamadım sadece kampanya urunlerı var baska bısey yok yanı az anlamadım be n o sıteyı

kızalar bişey sorcam özel bölgelerinize sir yapabiliyormusunuz.ben iki gün önce yaptım aynanın karşısında çok zor oldu.birdahaki sefere kuaforde yaptırcam galiba.sizler nasıl yapıyorsunuz.
doğumdan birgün önce saçlarımı boyatmak istiyorum doğru olurmu sizce karar veremedim.

meraba güzel hamişler pek fazla yorum yapmayan ama sürekli takip eden biriyim bilgilerinizden oldukça faydalanıyorum tşk ederim hepinize. güzel haberimizi paylaşmak istedim sizinle. doktordan geldim şimdi kızım büyümüş haftasına göre 1 hafta ilerde fıstıkım 2400 olmuş boyu da 46 cm dedi herşey yolunda dönmüş fıstıkım..:) kk teyzoşlarımızı çok çok öpüyoruzz..

Hayırlı cumalar kızlar...

Aycam bende Eylül ortasında boyatacağım saçlarımı. Şuan çok kötüler. Yavrucuğum doğum fotolarına bakarken anasını öyle bembeyaz görsün istemiyorum. Artık birşey olacağını sanmıyorum. Aslında dr.um bana izin vermişti ama ben yinede boyatmadım.

hemoroid problemim için ben de oradaki genel cerraha gittim geçen hafta. bu seminerin duyurusunu gördüm, çok istedim gelmeyi. ama benim için pek mümkün gözükmüyor emelcim. kayınvalidem hala iyileşmedi. onunla biraz daha ilgileneyim, iyice toparlansın ondan sonra çıkıcam. bu eğitim tekrarlanmazsa, bu ay sonu izne ayrılıyorum hrs'nin eğitimlerine katılıcam. bildiğim kadarıyla her cuma oluyor. orda görüşürüz inşallah. teşekkür ederim.

41 kere maşallah bebişine, ne güzel büyümüş kocaman olmuş. Bizde haftaya Cuma gideceğiz, bakalım benim bıcırık ne kadar oldu.

evet evet hatta bir alışveriş merkezinde buluşalım hangisinde daha çok bebek mağazası varsa orda buluşalım gezeriz birlikte sonra yemeğimizi yeriz hem serin serin ayarlayalım yaa ne iyi olur vallahi

tamam, ben gelirim. memnuniyetle. ankamall en çok bebe mağazasının oludğu avm galiba. gerçi avm lerde benim ruhum daralıyor, nefes alamıyorum içerde. ara ara dışarı çıkarım artık :) ama gezmekten en çok keyif alacağımız yer de bebek mağazaları olur tabiki :) bu hafta benim için uygun değil, önümüzdeki hafta ya da ramazandan/bayramdan sonra daha uygun olur.

hatta kübra (kipra) ben 5 eylülde izne ayrılıyorum, ondan sonra haftaiçi de müsait olurum.

Kızlar biliyorsunuz lohusa pijama-gecelik takımları baya pahalı. Aklınızda bulunsun Loya'da hem şık, hemde uygun pijama-gecelik takımları var. Ayrıca LCWnin online satış mağazasında da indirim var. Canınız alışveriş yapmak istiyorsa bakarsınız

herkese günaydın.....
bu havalar bana yaramadı galiba akşamdan beri boğazım ağrıyo
dün aksam bızde esımle yuruyus yaparken havadakı toz oldugu gıbı bogazıma yapıstı sankı,,bugunde bogazım cayır cayır yanıyor..banada yaramadı ealtın bu havalar faranjıtım azdı sanırım...

massallah ya..kocaman bır bebikin var ne mutlu olmalısın kımbılır ..boyuda kılosuda cok ıyı bu hızla gıderse normal zor gıbı..

kızlar gecende doktorum ozellıkle ustune basa basa tembıh ettı..bundan sonra proteın agırlıklı beslen..sekerlı tahıllı urunlerı alma faydası yok dedı..bıldırcın yumurtası ye normal yumurtaya nazaran 6 kat daha fazla proteın var ıcınde dedı..sut peynır yogurt artık bunlara agırlık ver bol bol su tüket dedı..ama ekmek,abur cubur,makarna,kola,tatlı gıbı seyler alma sana kılodan baska bır faydası yok bunların dedı..

bu arada hayatımda yemedım bıldırcın yumurtası..zaten yumurtaylada hıc aram yok..bılenler,tadı nasıl arkadaslar ..haslanıyormu pişiriliyormu nasıl yenıyor..

hayirli cumalar nasilsiniz
benim nedir cektigim boyle kolay kolay hasta olmam ama masallah hamile kaldigimdan beri surekli hastalanip duruyorum evden disari cikmadigim halde grip nerden geldi anlamadim gitti:44::44:

ben zaten kendim yapamıyordum hiç :78: kuaföre gidiyorum.

boyaya belli bir aydan sonra izin veriyorlar sanırım, boyatmadım ve cesaret de edemem. durup durup son gün riske atamam aycam yaa çok beyazın yoksa, güzel bir fön çektirirsin derli toplu durur sanki.

hayirli cumalar nasilsiniz
benim nedir cektigim boyle kolay kolay hasta olmam ama masallah hamile kaldigimdan beri surekli hastalanip duruyorum evden disari cikmadigim halde grip nerden geldi anlamadim gitti:44::44:

allah bugununuzu hayretsın arkadaslar..guzel haberler duyun,guzel anlar gecırın inşaallah..canım tek degılsın..bu havalar bır cogumuzu carptı sanırm ..benımde bogazım acıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…