seninki de mi kıpraşık :) bir elif daha :) maşallah Allah bağışlasın
bize 1 ay sonra gelin dedi. sizler ne güzel sık sık gitmeye başladınız. biz de büyüyünce gitces.
seninki de mi kıpraşık :) bir elif daha :) maşallah Allah bağışlasın
bize 1 ay sonra gelin dedi. sizler ne güzel sık sık gitmeye başladınız. biz de büyüyünce gitces.
maşallah bebeğine doğuma kadar şekillenir daha yüzü çook değişir çoğunuzun kontrolleri 2 haftaya düşmüş benimki hala ayda bir
oğlumdan kilodaş ve haftadaş arkadaşına çiçek
evet evet acaip hareketli bir hesabı var. birara gece geç saatlere kadar okuyordum :)
bir kere gittim ben o pasajların olduğu yere. bir de gecelik almaya gidicem kısmetse. uygun, güzel bişeyler bulursan bana da söylersen ben de bakim canım.
teklifte bulundum ama jujuuu (müjde) dünden beri bebeğinin hareketlerinde bir tuhaflık hissetmiş, bugün doktora gitti. o yüzden öğlen çıkamadık. sizden de geliriz yönünde bi talep olmayınca, buluşmayacağız diye duyurmadım. pazartesi görüşücez kısmetse. hazır kipra da bu kadar gezmeye hasretken bir gezdirelim onu ama öğlen 1 saat yetmez o zaman bir haftasonunu planlayalım.
evet evet canım az önce denize de bahsettim samanpazarındaki özdemirlere bakıcam çıtçıtlı badiler orda var sana gimsaya gittiğimi söylemişmiydim ordaki badileri de çok beğendim
kızalar bişey sorcam özel bölgelerinize sir yapabiliyormusunuz.ben iki gün önce yaptım aynanın karşısında çok zor oldu.birdahaki sefere kuaforde yaptırcam galiba.sizler nasıl yapıyorsunuz.
doğumdan birgün önce saçlarımı boyatmak istiyorum doğru olurmu sizce karar veremedim.
selam kızlar hepinizin bebişlerine maşallah kocaman olmuşlar
ankaralı annişler leyna deniz kipra ve hatırlayamadığım arkadaşlarım yarın tobb etu hastanesinde bebek bakımı ve emzirme eğitimi(ücretsiz) var saat 10:00 ile 13:00 arasında müsait olanlar gelirse faydalı olur diye düşünüyorum arkadaşlarım gitmişti çok memnun kalmışlardı hatta 50 gün önce bi arkadaşım doğum yaptı bebeği ilk doğduğu gün öyle güzel öyle rahat tutuyo emziriyodu ki hepimiz şaşırmış, daha önce 3 çocuk doğurdun da bizim mi haberimiz yok diye dalga geçmiştik..annem de gelicek yarın benimle gelebilecek olanlarla orda görüşürüz inşallah..
meraba güzel hamişler pek fazla yorum yapmayan ama sürekli takip eden biriyim bilgilerinizden oldukça faydalanıyorum tşk ederim hepinize. güzel haberimizi paylaşmak istedim sizinle. doktordan geldim şimdi kızım büyümüş haftasına göre 1 hafta ilerde fıstıkım 2400 olmuş boyu da 46 cm dedi herşey yolunda dönmüş fıstıkım..:) kk teyzoşlarımızı çok çok öpüyoruzz..
evet evet hatta bir alışveriş merkezinde buluşalım hangisinde daha çok bebek mağazası varsa orda buluşalım gezeriz birlikte sonra yemeğimizi yeriz hem serin serin ayarlayalım yaa ne iyi olur vallahi
dün aksam bızde esımle yuruyus yaparken havadakı toz oldugu gıbı bogazıma yapıstı sankı,,bugunde bogazım cayır cayır yanıyor..banada yaramadı ealtın bu havalar faranjıtım azdı sanırım...herkese günaydın.....
bu havalar bana yaramadı galiba akşamdan beri boğazım ağrıyo
meraba güzel hamişler pek fazla yorum yapmayan ama sürekli takip eden biriyim bilgilerinizden oldukça faydalanıyorum tşk ederim hepinize. güzel haberimizi paylaşmak istedim sizinle. doktordan geldim şimdi kızım büyümüş haftasına göre 1 hafta ilerde fıstıkım 2400 olmuş boyu da 46 cm dedi herşey yolunda dönmüş fıstıkım..:) kk teyzoşlarımızı çok çok öpüyoruzz..
kızalar bişey sorcam özel bölgelerinize sir yapabiliyormusunuz.ben iki gün önce yaptım aynanın karşısında çok zor oldu.birdahaki sefere kuaforde yaptırcam galiba.sizler nasıl yapıyorsunuz.
doğumdan birgün önce saçlarımı boyatmak istiyorum doğru olurmu sizce karar veremedim.
hayirli cumalar nasilsiniz
benim nedir cektigim boyle kolay kolay hasta olmam ama masallah hamile kaldigimdan beri surekli hastalanip duruyorum evden disari cikmadigim halde grip nerden geldi anlamadim gitti:44::44:
yslzytn bayadır yok haberiniz var mı kendisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?