2011 Ekim Anneleri

massallah ya..kocaman bır bebikin var ne mutlu olmalısın kımbılır ..boyuda kılosuda cok ıyı bu hızla gıderse normal zor gıbı..

kızlar gecende doktorum ozellıkle ustune basa basa tembıh ettı..bundan sonra proteın agırlıklı beslen..sekerlı tahıllı urunlerı alma faydası yok dedı..bıldırcın yumurtası ye normal yumurtaya nazaran 6 kat daha fazla proteın var ıcınde dedı..sut peynır yogurt artık bunlara agırlık ver bol bol su tüket dedı..ama ekmek,abur cubur,makarna,kola,tatlı gıbı seyler alma sana kılodan baska bır faydası yok bunların dedı..

bu arada hayatımda yemedım bıldırcın yumurtası..zaten yumurtaylada hıc aram yok..bılenler,tadı nasıl arkadaslar ..haslanıyormu pişiriliyormu nasıl yenıyor..[/QUOTE]

hem de nasıl çok mutlu oldum kilosundan çok sağlıklı olması mutlu ediyo. evet normal zor gibi görünüyo dedi ama belli olmaz da dedi hayırlısı dedi iki hafta sonra tekrar gidicez allah izin verirse...

arkadaşlar bende 1tane uzun gecelik aldım kısa kollu 40 tl ama bana anne geceliği gibi gelio çokta öle değil ama... bi tane lohusa pijaması pembe aldım 35tlye çokta güzel bitanede özdilekten önden komple düğmeli krem rengi siyah puantiyeli kibar bi pijama takımı aldım 45 tl ye aklınızda bulunsun illa lohusa die bakmayın önden düğmelide kullanışlı olur heralde herkese fikir olsun die paylaşmak istedim güzel anneler...

bende dün loyadan pijama takımı aldım hemde indirime girmişti ama gecelikle sabhlıkları beğenemdim.onları başka yerden bakacağım.

kübracım senin bebişine de maaşaallah

hem de nasıl çok mutlu oldum kilosundan çok sağlıklı olması mutlu ediyo. evet normal zor gibi görünüyo dedi ama belli olmaz da dedi hayırlısı dedi iki hafta sonra tekrar gidicez allah izin verirse...[/QUOTE]

ciddi ciddi kocaman olmuş dilek :) Maşallah kızına da sana da. Allah bağışlasın

kısss sen de giydiğin zaman anne geceliği olacak zaten unuttun mu sen de annesiiin :)

çok uygun fiyatlı aldıkların. iyi günlerinde, sağlıcakla giy zayacım.

Madem bu kadar idarecisin, kayınvalidenin tutumluluk olsun diye getirdiği ikinci el eşyalara bir kamyon laf etmenin nedenini anlayamadım ben... Bencede seni, benim yada diğerlerinin neyi ne kadar aldığımın, ilgilendirmemesi lazım, anlaşıldığıma sevindim...

Özeline bak.

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar geçmişi okuyamadım bebişi büyüyenlere maaşallah

Bababnnemiz geldi dün alışverişe çıktık ne kadar zormuş yaaa o kadar dolaştık biraz cici aldık daha eksikler var haftasonu kocişle tamamlıcaz pazarada gitmiştik pazarın ortasında bir kramp girdi kızımın kafasının olduğu yere kızlar o kadar korktumki doğum sancısı diye hareket bile edemedim alelacele biyerlere oturttular beni korkudan bembeyaz olmuşum bi yarım saat flan sürdü onun için bende fazla dolaşamadım zaten size bişey danışayım bezini primadan 2-5 kg aldım heralde doğrudur bide yatak içine viskolex döşek aldık en iyisi dediler ama bilemedim ssiz naptınız alanlar.
bunlarda cicişlerimiz Allahım sağ salim sağlıkla giymelerini nasip etsin hepimizin bebişine....

Son düzenleme:
hem de nasıl çok mutlu oldum kilosundan çok sağlıklı olması mutlu ediyo. evet normal zor gibi görünüyo dedi ama belli olmaz da dedi hayırlısı dedi iki hafta sonra tekrar gidicez allah izin verirse...

ciddi ciddi kocaman olmuş dilek :) Maşallah kızına da sana da. Allah bağışlasın [/QUOTE]

evet cnm kocaman olmuş doktor bile dedi çok güzel kilo almış diye.. ben hiç almadım durdu benim kilo alımım durdu bebek kilo alıyo artık ama çok dikkat ediyorum yediklerime hamur işi hiç yemiyorum normalde otçul değilim ama salata türü yoğurt süt hep saatli ben de o sattleri hiç kaçırmadan düzenli yiyorum yürüyüşlerim hep saatli yani diyeceğim tam bir plan dahilinde herşey o yüzden mi yoksa genetikmi onu da bilmiyorum herşeyin hayırlısını diliyorum allahtan bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda kiloları az olsun çok olsun önemli değil doğduklarında o mis kokularını içimize çektikmi herşey biticek bütün dünyamız onlar olucak sürekli rüyamda görüyorum kızımı ben bazen kokusunu bile hissediyomuşum gibi geliyo allahım hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ...her zaman dualarımızdasınız hiç bir zaman unutmuyoruz sizleri eşim bile sizler için dua ediyo okuyorum bebişlerinizin kilolarını felan ona da hep dua ediyo sizler için.. kocaman öpücük kızımdan sizee ben den de büyük sevgi sizlere ...

Amin canım. teşekkür ederiz. eşin de sağ olsun. Bunca zaman bizi okumayıp tecrübelerini anlatsaydın bak biz de tontiş yapardık şimdiye kadar bebelerimizi aa teessüf ederim :)

Güzel dilekleriniz&öpücükler için teşekkürler. Benden de size, tüm topikimize gelsin.

canım senin pijamanın aynısının geceliğini ve sabahlığını aldım ben.annem başka bir pijama alınca geceliğini aldım.kumaşı çok hoş değil mi????

Öğlen oldu ama ancak fırsat buldum, hava dün akşam öyle serin öyle güzeldiki,camları açıp ince bir yorgan aldım üzerime sabahta kalkamadım saat tam 11,30 da geldim :)) Gelir gelemz bekleyenişlere giriştim. DÜnde bri şey yapmamıştım.. Patronum gelmemiş alahtan açıklama yapma gereği kalmadı... İnşallah bu gecede serin serin olurda mis gibi uyurum :)

canım senin pijamanın aynısının geceliğini ve sabahlığını aldım ben.annem başka bir pijama alınca geceliğini aldım.kumaşı çok hoş değil mi????

evt cnm bide önden çıtçıtlı oluşu hoşuma gitti gecelik konusunda kararızım ben genelde gecelik kullanmam yukarı toplanp kafama geçer diye:))) düşündüm

Eessleemm bunların hepppsi birbirinden güzel. özellikle çakılın pembe montuna, beyaz askılı çıtçıtlı badisine bayılldııım. ben kızıma o kadar süslü olanları almadım daha. acil ihtiyaç olanları aldım ama bunlar çook şeker. bambamın eşyaları da harika. Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.
Sancılar, kramplar normal artık. buna alışsak iyi olur. senin yükün daha fazla, iç organlarına daha fazla bası yapıyorlar tabi. işin daha zor, Allah kolaylık versin.
Bebek bezi almadım. prima yeni doğan alıcam. yatağı da visco aldım.

Son düzenleme:

Okuyorum, okuyorum..Bu kadar sert tepkinizin nedenini anlamıyorum. Vom çok doğru söylemiş ve kesinlikle genel olarak konuşmuş. Ne var ki söylediklerinde?.Gidin hangi ekonomisti okursanız okuyun 1980'lerden sonra tam bir tüketim toplumuna dönüştüğümüzü; üretmeyip,çalışmayıp, sadece tükettiğimizi ve bunun da ülke ekonomisine zarar verdiğini söliycektir size..Tüketim sadece bireyi ilgilendirmez mlsf...

Arkadaşımız yurtdışında yaşadığı için karşılaştırma yaparak bir tespitte bulunmuş. Ve bu çok doğru bir tespit...Gelişmiş ülkelerdeki insanlar bizim sabah ezanı vaktimizde işe gitmek üzere yollara düşerler..Deli gibi çalışırlar. Ama harcama konusunda bizim gibi değiller..Bizim hanımların " Komşuda var bende niye yok" yarışçılığını nasıl inkar edebilirsiniz Allah aşkına? Doğru değil mi bu? Siz birey olarak kendinizi bilirsiniz, onların içinde değilsinizdir, ama mlsf genel durum bu..Sizin, benim öyle olmamamız geneli değiştirmiyor mlsf...

Şu "madem o kadar iktisatlısın, k.validenin ikinci el eşyalarını kullansaydın" anlamındaki cümleleriniz de bana çok ağır geldi doğrusu. İşi kavgaya döküyosunuz yok yere. Hem bir insanın israfa karşı olması, ikinci el kullanmasını gerektirmez ki..

Elif kesinlikle haklısın bende nasip olurda sezeryan olursam acısı 2. gün filan dinerse hemen sarmak istiyorum. 3. gün geçerse 3. gün sararım ama en iyisi normal doğumdan hemen sonra sarmak.

Helali hoş olsun canım ne demek..

Susturucu taktır Bende bizimki salondaysa banyoya odadaysa küçük tuvallete gidiyorum ne kadar uzak o kadar iyi

Zeynep bende kafama çok taktım kordonolayını sonra iş olacağına varır dedim boşuna üzme kendini sende hayırlısıyla ir şey olmaz inşallah..

arkadaşlar bir de UYUYAMIYORUM ya benle aynı durumda olanlar var mı?sıcaktan olduğunu sanmıyorum o kadar sıcak bir memlekette değilim.sırt üstü tehlikeli diyorlar yan dönersem olmuyor hayırlısı bakalım.

Evet canım yatmak günden güne zorlaşıyor artık, bide o ani sancılar bendede oluyor, normal..

tecrübe değil canım hep öyle diyolar ya yoğurt ye süt iç yeşillik ye felan normalde yemek yemeği sevmeyen bi insanım ben o yüzden sattli yemek listesi yaptım kendime haftada ne ymem gerektiğini yazdım ona göre davranmaya çalıştım sadece o kadar..

eslemmmm maşallah hepsi birbirinden güzel sağlıcakla giysin meleklerin.

saol deniz teyzesi ama alışverişi bu kadar geçe bıraktığıma pişman oldum zorlandım yürüyemedim çok fazla iyi bez ve yatak doğru tercih demekki tecrübesiz olunca çok tereddütde kaldım alıveriş yaparken öpüyoruz seni cnm

tartışılan konu çok önemli bi konu değil arkadaşlar ama doğal olarak şu sıralar hepimiz gerginiz hamilelikten dolayı hiçbiriniz eminim kötü niyetli değilsiniz ama bence kapatın bu konuyu çünkü topiğimizde bu tür tartışmalar genelde olmadı olduysa bile hemen çözümlendi ileri gittikçe boşyere uyarı alıcaz boşverin güzel şeyler paylaşalım bırakın kim ne alıyosa alsın kim kaça alıyosa alsın kısa zaman sonra gelicek bebişlerimizi düşünelim biz....

Eliiffff... sen mi o kurutma makinesinden almıştın? Fatoş sen miydin canım? Nerden alınıyo bi de kampanya devam ediyor mu ona bakıcam. link varsa gönderir misiniz? Teşekkürler.
geç kaldın balım :) ben aldım ama sadece o gün 12 saat için geçerliydi indirim. zaten stokta 15 tane varmış. makinam bugün gelicek akşam bişeyleri yıkayıp kurutur yarın yazarım ona göre modelini nette aratırsın belki yakın fiyatlarda bulursun yine :)
nejla maşaallah canım size.. ayy şu ntsyi çok merak ediyorum ama doğum yapan arkadaşlarım nts den nefret ediyolar son haftada okadar sık gidiyomuşuzki gına geliyomuş :) bende 34. haftamda giricem nts ye :))
kızlar biz geldik.minnoşumla doktordaydık.bizim kıpraşık 1700 gr olmuş henüz dönmemiş 4d fotolarını aldık kimseye benzetemedik ama :))...2 hafta sonra tekrar gideceğiz :)
maşallah canım.. senin minnoşta tombilik heralde :) bebekler 36. haftaya kadar dönebiliyomuş bence seninkide döner annesi :)
kırkbinkere maşallah dilek.. tombiş kızın var demek ayyy yesinler onun buğuk buğuk ellerini :)) buarada bizim için dua ediyormuşsunuz çok teşekkür ederiz canım..
eslemmm o pijamanın siyah pantolonlusunu bende aldım loyadan :)) bide iki tane biberonu görünce ağladım... hormonlarım beni çok ağlak yaptı.... yaa çok güzeller güle güle giydir canım çakılla bambamımıza kıyafetlerini.... bebek bezinde numarayla almıyosun galiba ilk aldığını yeni doğan diye alıyosun. yani yeni doğan yazması lazım üstünde canım bi kontrol et istersen.. bide yatağa tüm satıcılar viscolex daha iyi diyorlar bende bir tarafı sünger bir tarafı viscolex olanından aldım. inşallah bebişlerimiz rahat ederler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…