2011 Ekim Anneleri

en güzelini yapmışsın. çok doğru. ablam da aynısını yaptı. ben yapamıyorum, biraz daha pisboğaz bir hamileyim ben. ablam özellikle yoğurdu çok tüketti. yoğurtla aram yok benim. sütü çok içiyorum o yüzden. ama her gün 1 kase yoğurt yemeye başladım. yeşilliği de evde iyi yıkanmışsa yiyorum. dışarda yemiyorum. o yüzden çok yediğim söylenemez. bu arada bu saydıkların acaip süt yapıyor. süt, yoğurt, yeşillik bol tüketim, üstüne çok çok çok su içince şelale gibi mamoşlarımız olcak inşallah :) hepsi çok süt yapıyor bilginize.

aha sendemi leyla pijama konusunda hep pişti olduk demekki kızlar:))))
ayyy saol cnm bebek bezini üstünde yrni doğan yazıyo ama kiloda yazıyo dahada küçüğü yoktu tatlım inşallah 2 kolidanda az doğmaz bıdıklarkuzular rahat etsin diye kendimizi parçalıyoruz fatoşcum inşallah rahat ederler m,n,kler

selam kızlaaarrr dün kim bana maşallah demedi bakiiim ,akşm baya sancılandım benyde ,kızım okadar hareketliydiki resmen uyuyamadım yaaa...bi yandan da aman hareket etsin ,tek sağlıklı olsunda diyorum ama ,okadar titrettiki bi ara midem bulanıyo sandım ,böyle enteresan ve bi okadar acılıydı ,ya resmen ne yana yatcağımı şaşırdım ...püfff...
aslında yorum yapmayı düşünmüyodum ,ama napıyım sanki bi yanlış anlaşılma var gibi geldi,vom arkadaşımız burda yaşamadığı için bilmiyo olabilir ,vom cum böyle özel durum eşyaları Türkiyede hep pahalıdır ,yani atıyorum düğünün var ,normal zamanda 3 e 5 e alcağım bi çamaşır sırf gelinlik altı olduğu için 5-10 katı fiyatla satılır,yada normal bi t -shirt i çok uygun fiyata alabilrsin ama yüzüne bakmayacağın hamile kıyafetleri 10 larca liradır ,senin yaşadığın yerde insanlar bu durumlara çok daha basit baktıkları için alınan ürünlerin fiyatları çok farketmeyebilir ama türkiyede bir insanın ilk torunu accayip önemle karşılanır mesela ...hamilelik çok önemlidir ,insanlar ekstra ihtimam gösterir,bi insan evlenince bakarlar nezaman bebeği olcak diye ,e hal böyle oluncada piyasa coştukça coşuyo.biz burda en ekonomiğini ve en kalitelisini bulmak için sürekli fikir alışverişi yapıyoruz ve hiç birimiz aa benonukinden daha güzelini alayım diye düşünmüyoruz emin ol buna,paylaşımların sebebi daha önce yaşamadığımız olaylar ve piyasasını bilmediğimiz ürünler hakkında fikir sahibi olmak . bende emzirme yastığını kendim dikmek istiyorum bence çok basit bişey ona 30-40 tl veremem yanııııdenemelere başlıcam ,yapınca paylaşırım

maşşallah canım tosununa diicem artık,süpper ,benim kızında tekme ölçümlerini yapsalar keşke ,yadiğim tekmenin haddi hesabı yokk

maşşallah canım senin fıstığada ,baya düzenli beslenmişin ,doktorun çok güzel önerilerde bulunmuş ,ama makarna benim temek gıdaaamm bide benim canım sürekli şerbetli tatlılar istiyo napcam beeennn

bu arada bugün beni sağlıkocağından aradılar pazartesi gelin kontrole diye peki didiiim
yaa istanbul kızları burası ankadar topiğimi yaaaa...hadi sizde böyle fikirler verin ,m,sal ben daha önce bişey sormuştum sizce eminönüdeki fiyatlarla ,her yerde bulunan civillerdeki fiyatlar arasında çok fark varmıı???
bide unnadoda top battaniye diye bişi görmedim be onekii??

İnşalah hayırlı haberlerle gelirsin canım..

Maşallah canım oğluna artık kilolar arttı bebişler büyüdü yaa, acaba benim kide mi doğum pozisyonundada rahmime sancı yapıp duruyo, hatta vajinamın etciklerine kadar ağrıyor bazen... 4 kilo ile topiğin en az kilo alan hatunu oluyosun sanırım, birde mini etek vardı :)

inşallah canım bol bol süt olsun da miniklerimiz foşur foşur içsinler sütlerini .......

eslem cicileriniz çok güzel Allah iyigünlerde kullanmayı nasipetsin hepsi birbirinden şirin.

FATOŞCUMVE NİDACIM ÇOK TEŞEKKÜR EDRM.

ohhh ben de coştum vallahi bol bol süt yoğurt yeşillik bol su içicez sonra aç çeşmeleri açabildiğin kadar çok sevdim ben bu işi

ohhh ben de coştum vallahi bol bol süt yoğurt yeşillik bol su içicez sonra aç çeşmeleri açabildiğin kadar çok sevdim ben bu işi

ha ha evet fena pişti olduk ama ben sizlerle pişti olmaktan hiç rahatsız değilim tatlım :) buarada 2 kilodan az doğan bebekler için prematüre doğan bezleri var canım ben bir markette görmüştüm sanırım. yani allah göstermesin öyle bişey olursada o bezdende bulunur. sen şimdilik normal olanını almışsın. bez için herkez prima diyor bende prima alıcam. benim arkadaşım geçen yıl bu zamanlar bir kız birde erkek ikiz bebk doğurdu. sanırım doğum yaptığında 38. haftasındaydı ikiz olduğu için sezeryanla doğurdu :) geçen hafta bizdelerdi. kız hala erkeğe göre daha tombiş. karakterleri tamamen zıt. ama inanılmaz şirinler. bence çakılla bambamda öyle olucaklar zamanı geldiğinde doğucaklar annesi sende onları kucağında rahat ettireceksin :))

Kim o yaa komşuda var bende niye yok diyenler ben burada öyle bir şey konuşulduğunu görmedim hiç

Ayrıca burada iktisat teorilerine sokmayın bizi, Türkiye'nin iç talebe bağlı olarak büyüyen bir toplum olduğundan falan bahsetmiyim dökmiyim buraya iktisat bilgimi Alın verin ekonomiye can verin diye boşuna reklamlar çıkmadı he tabi gönül ister ki gelişmiş ülkeler gibi biz de üretime dayalı büyüyelim ama bizim ülkemizin şartları da bu. Her ne kadar eleştirsek de harcama konusunda komşuda var bende niye yok demenin belki olumlu sonuçları da vardır

Biraz daha bu konu uzarsa cari açık vericem 2 doz bayıltıcam hepinizi hee

nida Taylım top battaniye dedikleri hani bebiş battaniyeleri var üstünde yuvarlak top gibi bişeyler var çok yumuşak ve kullanışlı bir battaniye. civil ve birçok bebek mağazasında var birçoğumuzda o battaniyeden aldık canım. güzel bir ürün olduğu için unnadoda indirime girmiş diye yazmışlar. yani top battaniye o :))

Ben de onlardan iki tane aldım bebekler doğunca en çok ihtiyaç duyacağımız şey battaniye imiş Havuzlu Han'dan Mora marka olanları 35 TL gibi bir fiyata almıştım yanlış hatırlamıyorsam.

burada 3-5 bin ödeyip doğum yapacaklar da var devlet hastanesinde ücretsiz doğuracaklar da.. bebeğine bin liraya araba alanlarda var 400 e 500 e pahalı diyenlerde.. çok işlevli ateş ölçme cihazı alanlar.. koltuk altından ölçenden alıcam diyenler.. çeşit çeşit hamilelik alanlar hamileliğini bir iki kyafetle geçirenler de var..
ama kimse kimseye şimdiye kadar böyle yorum yapmadı herkesin bir maddi durmu var herkes bebeğine elinden gelenin en iyisini yapmak ister yapamayana da nispet yapmaz israf olsun diye de harcama yapmaz birbirimize hayırlı olsun dememiz yeter bence kimse kimseye ekonomiden bahsetmemeli hepimiz aklıselim insanlarız burda lütfen huzurumuzu bozmayalım...

Kızlar miğde bulantım için doktorumu aradım çünkü sabah geç geldiğim için bir şey yememiştim. Şimdi yemek söyledim, bir iki lokma aldım yiyemedim. Taksideki araba kokusu beni mahfetti.. Acıkmadan ye az ye dedi ya sürermi dedim belli olmaz dedi. Birde artık 10 günde bir çağırıyor beni, her gittiğimdede nst ye alıyor. Önümüzdeki hafta gidicem... Hem aradaki kontol paramda yanmıyor.

İşin ilginci prof' da gidiyorum neredeyse ayda 4 defa doktora gitmiş olucam :) prof' a 1 defa gidiyorum ayda... Doğum yapıcağım yeni doktorumada 3 defa. Artık böyle oluyormuş son 2 ayda.. Şimdi iki doktordada bebeğimin boyu ve kilosu nasıl çıkıyo kontrol edicem, bakalım aynımı yada arada ne kadar oynuyor.

ben yine sinirlendim birincisi şu resimleri ekleyemiyorum.ikincisi de kayınvalidemler dışarda iftar yemeği vercekler benim ailem geldiğinde hoşgeldin bile demediler.şimdi eltimin ailesinide davet etmişler ve onlar inanmadıkları için oruç tutmuyolar.bende kızdım gitmiyorum iftara bide bu saat olmuş ben yemeğimi yapmışım daha yeni haberim oluyor haksızmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…