tecrübe değil canım hep öyle diyolar ya yoğurt ye süt iç yeşillik ye felan normalde yemek yemeği sevmeyen bi insanım ben o yüzden sattli yemek listesi yaptım kendime haftada ne ymem gerektiğini yazdım ona göre davranmaya çalıştım sadece o kadar..
geç kaldın balım :) ben aldım ama sadece o gün 12 saat için geçerliydi indirim. zaten stokta 15 tane varmış. makinam bugün gelicek akşam bişeyleri yıkayıp kurutur yarın yazarım ona göre modelini nette aratırsın belki yakın fiyatlarda bulursun yine :)
nejla maşaallah canım size.. ayy şu ntsyi çok merak ediyorum ama doğum yapan arkadaşlarım nts den nefret ediyolar son haftada okadar sık gidiyomuşuzki gına geliyomuş :) bende 34. haftamda giricem nts ye :))
maşallah canım.. senin minnoşta tombilik heralde :) bebekler 36. haftaya kadar dönebiliyomuş bence seninkide döner annesi :)
kırkbinkere maşallah dilek.. tombiş kızın var demek ayyy yesinler onun buğuk buğuk ellerini :)) buarada bizim için dua ediyormuşsunuz çok teşekkür ederiz canım..
eslemmm o pijamanın siyah pantolonlusunu bende aldım loyadan :)) bide iki tane biberonu görünce ağladım... hormonlarım beni çok ağlak yaptı.... yaa çok güzeller güle güle giydir canım çakılla bambamımıza kıyafetlerini.... bebek bezinde numarayla almıyosun galiba ilk aldığını yeni doğan diye alıyosun. yani yeni doğan yazması lazım üstünde canım bi kontrol et istersen.. bide yatağa tüm satıcılar viscolex daha iyi diyorlar bende bir tarafı sünger bir tarafı viscolex olanından aldım. inşallah bebişlerimiz rahat ederler..
bende emzirme yastığını kendim dikmek istiyorum bence çok basit bişey ona 30-40 tl veremem yanııııvalla bende istiyorum ama dikiş becerememe kayınvalideme göstereyim o diker ya sağolsun....sağol valla çok hoşuma gitti...
ben kullanacağımdan emin olmadığım şeyleri hep diktirdim:)) komşuma emzirma yastığıi kayınvalideme emzirme önlüğü....
günaydın güzel annişler.cumamız mübarek olsun.
geçmişe dünden beri bakmadım umarım herkesler iyidir.
ben dün oğlumu gördüm.yaramaz oğlum ayağının birini yüzüne değdiriyo diğer ayağınıda gerdiriyordu.tombik bir suratı var oğlumun.kilomuza gelince 2255 gr olmuş.herşeyimiz normal çıktı.
ayrıca dün ilk defa nstye bağladılar oğlumun kalp atışları odayı inletiyorduondada bir sorun çıkmadı şükür 2 hafta sonra bakalım neler olcak.
meraba güzel hamişler pek fazla yorum yapmayan ama sürekli takip eden biriyim bilgilerinizden oldukça faydalanıyorum tşk ederim hepinize. güzel haberimizi paylaşmak istedim sizinle. doktordan geldim şimdi kızım büyümüş haftasına göre 1 hafta ilerde fıstıkım 2400 olmuş boyu da 46 cm dedi herşey yolunda dönmüş fıstıkım..:) kk teyzoşlarımızı çok çok öpüyoruzz..
İyi geceler hepinize bugün çapaya tiroid testlerim için gitmiştim dönüşte yağmura yakalandım ve donuma kadar ıslandım 5 dk da sonra evimize geldik güzel bir kahvaltı yapıp 12 de bir yatıp 4 te uyandık havayı serin bulduk tabe çok ta güzeldiiii yarın yakışıklımla buluşacağım çok özledim heyecan var ve aksine o hiç oynamıyor bugünuyuyamadım endişe ettim accık dua edin bize olurmu yarın randevumuz 16:30 da inşallah güzel haberlerle geliriz.
günaydın kızlar :)
geçmişi okuyamadım ama dün gerilmişsiniz gibi bir hava sezdim:96:
iyi haber veriyim size oğlum birazcık daha büyümüş 1.700 gr olmuş sıpacık ilk defa yüzünü göstermedi bize sırtını döndü tam doğum pozisyonunu almış başı rahmimi baskılıyormuş rahmimdeki ara ara olan sancılar da ondan kaynaklıymış doğum pozisyonundan çıkması için magnezyum verdi rahatlatıcakmış kasları bebek kanaldan çıkıcakmış.. onun haricinde uzun bir bebeğimiz olacağını söyledi ayrıca 4 kilo almışım yine 8 den sonra yemek yasak ama dinleyenebu arada 32. hafta çalışabilir raporumu da aldım
bizden haberler bu kadar şimdi geçmişe dönelim
Günaydın arkadaşlar.
Hepimize hayırlı cumalar. İstanbul'un soğuğunu, yağmurunu buraya gönderdiniz. hepinize çoookkk teşekkür ediyorum :) Harika bir gece ve gündüz oldu :)
Vom arkadaşım. Bu kadar ekonomi yapmaktan bahsediyorken, bunu savunuyorken niye kayınvalidenin aldığı ikinci el eşyaları kullanmam diyorsun ki. madem senin için ekonomi yapmak bu kadar önemli, al ve teşekkür et olsun bitsin. Bizi de bu çelişkili açıklamalarınla burda yorma istersen.
Denizcim ben senin yorumunu görmemiştim cevap yazarken, ilk gördüğüm uyarıydı. Sonra, nedenini anladığımda yazdım. Ama aklın yolu birmiş demekki.. :) Bende gerekeni özelden yazdım. Gerek yok huzursuzluğa :)
kızalar bişey sorcam özel bölgelerinize sir yapabiliyormusunuz.ben iki gün önce yaptım aynanın karşısında çok zor oldu.birdahaki sefere kuaforde yaptırcam galiba.sizler nasıl yapıyorsunuz.
doğumdan birgün önce saçlarımı boyatmak istiyorum doğru olurmu sizce karar veremedim.
Geçen hafta sonu bu yüzden oturup ağladım ben, çok zor oldu inanılmaz bacaklarım acıdı... Kuaföre gidicem sir ağda için ama bir defa yaptırmak istiyorum çünkü normalden daha çok acıyacak bebeğim hissetsin istemiyorum.. Bir süre dah aidare edicem.. Sonra kuaföre gidicem... Çünkü sezeryanda keisk olan bölgede erkenden kıl çıkmaya başalrsa canımız çok yanar. Ne kadar geç olursa o kadar iyi...
meraba güzel hamişler pek fazla yorum yapmayan ama sürekli takip eden biriyim bilgilerinizden oldukça faydalanıyorum tşk ederim hepinize. güzel haberimizi paylaşmak istedim sizinle. doktordan geldim şimdi kızım büyümüş haftasına göre 1 hafta ilerde fıstıkım 2400 olmuş boyu da 46 cm dedi herşey yolunda dönmüş fıstıkım..:) kk teyzoşlarımızı çok çok öpüyoruzz..
Hey maşallah annesi fıstıkına topiğin en büyüğü sanırım şimdilik :) Bu gidişle ben doğurduğumda duyacam o kiloyu
yslzytn bayadır yok haberiniz var mı kendisinden
Çok yoğun çalışıyomuş hatun, akşamlarıda bri selam veremiyor o kadar yoğun yani:))
bende dün loyadan pijama takımı aldım hemde indirime girmişti ama gecelikle sabhlıkları beğenemdim.onları başka yerden bakacağım.
Güle güle kullan canım, bende tekrar bakıcam kışlık modeller gelicek demişlerdi... Ben sadece alt kırmızı pitikare gömlek kumaşından bir pijama aldım çok hoş, üstüne düğmeli bir penye bulmam lazım spor :) Bir iki tane daha bulursam çok iyi olcak... Hamilelik olarak değil normal ama aldığım günlük :)
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar geçmişi okuyamadım bebişi büyüyenlere maaşallah
Bababnnemiz geldi dün alışverişe çıktık ne kadar zormuş yaaa o kadar dolaştık biraz cici aldık daha eksikler var haftasonu kocişle tamamlıcaz pazarada gitmiştik pazarın ortasında bir kramp girdi kızımın kafasının olduğu yere kızlar o kadar korktumki doğum sancısı diye hareket bile edemedim alelacele biyerlere oturttular beni korkudan bembeyaz olmuşum bi yarım saat flan sürdü onun için bende fazla dolaşamadım zaten size bişey danışayım bezini primadan 2-5 kg aldım heralde doğrudur bide yatak içine viskolex döşek aldık en iyisi dediler ama bilemedim ssiz naptınız alanlar.
bunlarda cicişlerimiz Allahım sağ salim sağlıkla giymelerini nasip etsin hepimizin bebişine....
Eki Görüntüle 239691 Eki Görüntüle 239687 Eki Görüntüle 239688 Eki Görüntüle 239689 Eki Görüntüle 239690 Eki Görüntüle 239692
Eslem çok güzeller maşallah o yeşil ve mavi hastane çıkışları çok güzel, hemen ay sonu gelsinde alıcaklarımı alayım bende artıkya :)
en güzelini yapmışsın. çok doğru. ablam da aynısını yaptı. ben yapamıyorum, biraz daha pisboğaz bir hamileyim ben. ablam özellikle yoğurdu çok tüketti. yoğurtla aram yok benim. sütü çok içiyorum o yüzden. ama her gün 1 kase yoğurt yemeye başladım. yeşilliği de evde iyi yıkanmışsa yiyorum. dışarda yemiyorum. o yüzden çok yediğim söylenemez. bu arada bu saydıkların acaip süt yapıyor. süt, yoğurt, yeşillik bol tüketim, üstüne çok çok çok su içince şelale gibi mamoşlarımız olcak inşallah :) hepsi çok süt yapıyor bilginize.
eslem cicileriniz çok güzel Allah iyigünlerde kullanmayı nasipetsin hepsi birbirinden şirin.herkese hayırlı cumalar arkadaşlar geçmişi okuyamadım bebişi büyüyenlere maaşallah
Bababnnemiz geldi dün alışverişe çıktık ne kadar zormuş yaaa o kadar dolaştık biraz cici aldık daha eksikler var haftasonu kocişle tamamlıcaz pazarada gitmiştik pazarın ortasında bir kramp girdi kızımın kafasının olduğu yere kızlar o kadar korktumki doğum sancısı diye hareket bile edemedim alelacele biyerlere oturttular beni korkudan bembeyaz olmuşum bi yarım saat flan sürdü onun için bende fazla dolaşamadım zaten size bişey danışayım bezini primadan 2-5 kg aldım heralde doğrudur bide yatak içine viskolex döşek aldık en iyisi dediler ama bilemedim ssiz naptınız alanlar.
bunlarda cicişlerimiz Allahım sağ salim sağlıkla giymelerini nasip etsin hepimizin bebişine....
Eki Görüntüle 239691 Eki Görüntüle 239687 Eki Görüntüle 239688 Eki Görüntüle 239689 Eki Görüntüle 239690 Eki Görüntüle 239692
geç kaldın balım :) ben aldım ama sadece o gün 12 saat için geçerliydi indirim. zaten stokta 15 tane varmış. makinam bugün gelicek akşam bişeyleri yıkayıp kurutur yarın yazarım ona göre modelini nette aratırsın belki yakın fiyatlarda bulursun yine :)
nejla maşaallah canım size.. ayy şu ntsyi çok merak ediyorum ama doğum yapan arkadaşlarım nts den nefret ediyolar son haftada okadar sık gidiyomuşuzki gına geliyomuş :) bende 34. haftamda giricem nts ye :))
maşallah canım.. senin minnoşta tombilik heralde :) bebekler 36. haftaya kadar dönebiliyomuş bence seninkide döner annesi :)
kırkbinkere maşallah dilek.. tombiş kızın var demek ayyy yesinler onun buğuk buğuk ellerini :)) buarada bizim için dua ediyormuşsunuz çok teşekkür ederiz canım..
eslemmm o pijamanın siyah pantolonlusunu bende aldım loyadan :)) bide iki tane biberonu görünce ağladım... hormonlarım beni çok ağlak yaptı.... yaa çok güzeller güle güle giydir canım çakılla bambamımıza kıyafetlerini.... bebek bezinde numarayla almıyosun galiba ilk aldığını yeni doğan diye alıyosun. yani yeni doğan yazması lazım üstünde canım bi kontrol et istersen.. bide yatağa tüm satıcılar viscolex daha iyi diyorlar bende bir tarafı sünger bir tarafı viscolex olanından aldım. inşallah bebişlerimiz rahat ederler..
selam kızlaaarrrdün kim bana maşallah demedi bakiiim ,akşm baya sancılandım benyde ,kızım okadar hareketliydiki resmen uyuyamadım yaaa...bi yandan da aman hareket etsin ,tek sağlıklı olsunda diyorum ama ,okadar titrettiki bi ara midem bulanıyo sandım ,böyle enteresan ve bi okadar acılıydı ,ya resmen ne yana yatcağımı şaşırdım ...püfff...
aslında yorum yapmayı düşünmüyodum ,ama napıyım sanki bi yanlış anlaşılma var gibi geldi,vom arkadaşımız burda yaşamadığı için bilmiyo olabilir ,vom cum böyle özel durum eşyaları Türkiyede hep pahalıdır ,yani atıyorum düğünün var ,normal zamanda 3 e 5 e alcağım bi çamaşır sırf gelinlik altı olduğu için 5-10 katı fiyatla satılır,yada normal bi t -shirt i çok uygun fiyata alabilrsin ama yüzüne bakmayacağın hamile kıyafetleri 10 larca liradır ,senin yaşadığın yerde insanlar bu durumlara çok daha basit baktıkları için alınan ürünlerin fiyatları çok farketmeyebilir ama türkiyede bir insanın ilk torunu accayip önemle karşılanır mesela ...hamilelik çok önemlidir ,insanlar ekstra ihtimam gösterir,bi insan evlenince bakarlar nezaman bebeği olcak diye ,e hal böyle oluncada piyasa coştukça coşuyo.biz burda en ekonomiğini ve en kalitelisini bulmak için sürekli fikir alışverişi yapıyoruz ve hiç birimiz aa benonukinden daha güzelini alayım diye düşünmüyoruz emin ol buna,paylaşımların sebebi daha önce yaşamadığımız olaylar ve piyasasını bilmediğimiz ürünler hakkında fikir sahibi olmak .
bende emzirme yastığını kendim dikmek istiyorum bence çok basit bişey ona 30-40 tl veremem yanııııdenemelere başlıcam ,yapınca paylaşırım
maşşallah canım tosununa diicem artık,süpper ,benim kızında tekme ölçümlerini yapsalar keşke ,yadiğim tekmenin haddi hesabı yokk
maşşallah canım senin fıstığada ,baya düzenli beslenmişin ,doktorun çok güzel önerilerde bulunmuş ,ama makarna benim temek gıdaaamm bide benim canım sürekli şerbetli tatlılar istiyo napcam beeennn
bu arada bugün beni sağlıkocağından aradılar pazartesi gelin kontrole diye peki didiiim
yaa istanbul kızları burası ankadar topiğimi yaaaa...hadi sizde böyle fikirler verin ,m,sal ben daha önce bişey sormuştum sizce eminönüdeki fiyatlarla ,her yerde bulunan civillerdeki fiyatlar arasında çok fark varmıı???
bide unnadoda top battaniye diye bişi görmedim be onekii??
en güzelini yapmışsın. çok doğru. ablam da aynısını yaptı. ben yapamıyorum, biraz daha pisboğaz bir hamileyim ben. ablam özellikle yoğurdu çok tüketti. yoğurtla aram yok benim. sütü çok içiyorum o yüzden. ama her gün 1 kase yoğurt yemeye başladım. yeşilliği de evde iyi yıkanmışsa yiyorum. dışarda yemiyorum. o yüzden çok yediğim söylenemez. bu arada bu saydıkların acaip süt yapıyor. süt, yoğurt, yeşillik bol tüketim, üstüne çok çok çok su içince şelale gibi mamoşlarımız olcak inşallah :) hepsi çok süt yapıyor bilginize.
aha sendemi leyla pijama konusunda hep pişti olduk demekki kızlar:))))
ayyy saol cnm bebek bezini üstünde yrni doğan yazıyo ama kiloda yazıyo dahada küçüğü yoktu tatlım inşallah 2 kolidanda az doğmaz bıdıklarkuzular rahat etsin diye kendimizi parçalıyoruz fatoşcum inşallah rahat ederler m,n,kler
selam kızlaaarrrdün kim bana maşallah demedi bakiiim ,akşm baya sancılandım benyde ,kızım okadar hareketliydiki resmen uyuyamadım yaaa...
Allah nazarlardan saklasın sanseee dünde demiştim ama nolur nooolmaz:)
Okuyorum, okuyorum..Bu kadar sert tepkinizin nedenini anlamıyorum. Vom çok doğru söylemiş ve kesinlikle genel olarak konuşmuş. Ne var ki söylediklerinde?.Gidin hangi ekonomisti okursanız okuyun 1980'lerden sonra tam bir tüketim toplumuna dönüştüğümüzü; üretmeyip,çalışmayıp, sadece tükettiğimizi ve bunun da ülke ekonomisine zarar verdiğini söliycektir size..Tüketim sadece bireyi ilgilendirmez mlsf...
Arkadaşımız yurtdışında yaşadığı için karşılaştırma yaparak bir tespitte bulunmuş. Ve bu çok doğru bir tespit...Gelişmiş ülkelerdeki insanlar bizim sabah ezanı vaktimizde işe gitmek üzere yollara düşerler..Deli gibi çalışırlar. Ama harcama konusunda bizim gibi değiller..Bizim hanımların " Komşuda var bende niye yok" yarışçılığını nasıl inkar edebilirsiniz Allah aşkına? Doğru değil mi bu? Siz birey olarak kendinizi bilirsiniz, onların içinde değilsinizdir, ama mlsf genel durum bu..Sizin, benim öyle olmamamız geneli değiştirmiyor mlsf...
Şu "madem o kadar iktisatlısın, k.validenin ikinci el eşyalarını kullansaydın" anlamındaki cümleleriniz de bana çok ağır geldi doğrusu. İşi kavgaya döküyosunuz yok yere. Hem bir insanın israfa karşı olması, ikinci el kullanmasını gerektirmez ki..
nida Taylım top battaniye dedikleri hani bebiş battaniyeleri var üstünde yuvarlak top gibi bişeyler var çok yumuşak ve kullanışlı bir battaniye. civil ve birçok bebek mağazasında var birçoğumuzda o battaniyeden aldık canım. güzel bir ürün olduğu için unnadoda indirime girmiş diye yazmışlar. yani top battaniye o :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?