ayy süpersin güldürdün beniKim o yaa komşuda var bende niye yok diyenler ben burada öyle bir şey konuşulduğunu görmedim hiç
Ayrıca burada iktisat teorilerine sokmayın bizi, Türkiye'nin iç talebe bağlı olarak büyüyen bir toplum olduğundan falan bahsetmiyim dökmiyim buraya iktisat bilgimiAlın verin ekonomiye can verin diye boşuna reklamlar çıkmadı he tabi gönül ister ki gelişmiş ülkeler gibi biz de üretime dayalı büyüyelim ama bizim ülkemizin şartları da bu. Her ne kadar eleştirsek de harcama konusunda komşuda var bende niye yok demenin belki olumlu sonuçları da vardır
Biraz daha bu konu uzarsa cari açık vericem 2 doz bayıltıcam hepinizi hee
Zaman ilerledikçe haftalar geçmiyor sanki bebeğime kucağıma alıp koklamak istiyorum ben artıkkk
nida Taylım top battaniye dedikleri hani bebiş battaniyeleri var üstünde yuvarlak top gibi bişeyler var çok yumuşak ve kullanışlı bir battaniye. civil ve birçok bebek mağazasında var birçoğumuzda o battaniyeden aldık canım. güzel bir ürün olduğu için unnadoda indirime girmiş diye yazmışlar. yani top battaniye o :))
ohhh ben de coştum vallahi bol bol süt yoğurt yeşillik bol su içicez sonra aç çeşmeleri açabildiğin kadar çok sevdim ben bu işi
ben yine sinirlendim birincisi şu resimleri ekleyemiyorum.ikincisi de kayınvalidemler dışarda iftar yemeği vercekler benim ailem geldiğinde hoşgeldin bile demediler.şimdi eltimin ailesinide davet etmişler ve onlar inanmadıkları için oruç tutmuyolar.bende kızdım gitmiyorum iftara bide bu saat olmuş ben yemeğimi yapmışım daha yeni haberim oluyor haksızmıyım
ben yine sinirlendim birincisi şu resimleri ekleyemiyorum.ikincisi de kayınvalidemler dışarda iftar yemeği vercekler benim ailem geldiğinde hoşgeldin bile demediler.şimdi eltimin ailesinide davet etmişler ve onlar inanmadıkları için oruç tutmuyolar.bende kızdım gitmiyorum iftara bide bu saat olmuş ben yemeğimi yapmışım daha yeni haberim oluyor haksızmıyım
günaydın kızlar :)
geçmişi okuyamadım ama dün gerilmişsiniz gibi bir hava sezdim:96:
iyi haber veriyim size oğlum birazcık daha büyümüş 1.700 gr olmuş sıpacık ilk defa yüzünü göstermedi bize sırtını döndü tam doğum pozisyonunu almış başı rahmimi baskılıyormuş rahmimdeki ara ara olan sancılar da ondan kaynaklıymış doğum pozisyonundan çıkması için magnezyum verdi rahatlatıcakmış kasları bebek kanaldan çıkıcakmış.. onun haricinde uzun bir bebeğimiz olacağını söyledi ayrıca 4 kilo almışım yine 8 den sonra yemek yasak ama dinleyenebu arada 32. hafta çalışabilir raporumu da aldım
bizden haberler bu kadar şimdi geçmişe dönelim
günaydın güzel annişler.cumamız mübarek olsun.
geçmişe dünden beri bakmadım umarım herkesler iyidir.
ben dün oğlumu gördüm.yaramaz oğlum ayağının birini yüzüne değdiriyo diğer ayağınıda gerdiriyordu.tombik bir suratı var oğlumun.kilomuza gelince 2255 gr olmuş.herşeyimiz normal çıktı.
ayrıca dün ilk defa nstye bağladılar oğlumun kalp atışları odayı inletiyorduondada bir sorun çıkmadı şükür 2 hafta sonra bakalım neler olcak.
kızlar biz geldik.minnoşumla doktordaydık.bizim kıpraşık 1700 gr olmuş henüz dönmemiş4d fotolarını aldık kimseye benzetemedik ama :))...2 hafta sonra tekrar gideceğiz :)
meraba güzel hamişler pek fazla yorum yapmayan ama sürekli takip eden biriyim bilgilerinizden oldukça faydalanıyorum tşk ederim hepinize. güzel haberimizi paylaşmak istedim sizinle. doktordan geldim şimdi kızım büyümüş haftasına göre 1 hafta ilerde fıstıkım 2400 olmuş boyu da 46 cm dedi herşey yolunda dönmüş fıstıkım..:) kk teyzoşlarımızı çok çok öpüyoruzz..
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar geçmişi okuyamadım bebişi büyüyenlere maaşallah
Bababnnemiz geldi dün alışverişe çıktık ne kadar zormuş yaaa o kadar dolaştık biraz cici aldık daha eksikler var haftasonu kocişle tamamlıcaz pazarada gitmiştik pazarın ortasında bir kramp girdi kızımın kafasının olduğu yere kızlar o kadar korktumki doğum sancısı diye hareket bile edemedim alelacele biyerlere oturttular beni korkudan bembeyaz olmuşum bi yarım saat flan sürdü onun için bende fazla dolaşamadım zaten size bişey danışayım bezini primadan 2-5 kg aldım heralde doğrudur bide yatak içine viskolex döşek aldık en iyisi dediler ama bilemedim ssiz naptınız alanlar.
bunlarda cicişlerimiz Allahım sağ salim sağlıkla giymelerini nasip etsin hepimizin bebişine....
Eki Görüntüle 239691 Eki Görüntüle 239687 Eki Görüntüle 239688 Eki Görüntüle 239689 Eki Görüntüle 239690 Eki Görüntüle 239692
benim fotoğraf makinamın fotoğraflarını da kabul etmiyor yüksek geliyor ben de bir kere fotoğrafları bilgisayara atıp bilgisayardan telefonla çekip yüklemiştim fotoğrafları çok akıllıyım da
seni kışkırtmak için söylemiyorum ama böyle bir durum da ben de gitmezdim sanırım boşver hiç gidipte şereflendirme onları otur kendi yaptıklarını ye mis gibi tabi bu durum eşinle aranda sorun yaratmayacaksa...
resimleri başka bir cihazla çekip eklemeyi denesen yada eklediğin siteyi değiştirsen şöyle bir link vereyim sana buyur;
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/423553-upload-siteleri-uzerinden-resim-yukleme.html
Sen niye bu kadar taktın hanzade? Sizde de mi vardı kordonla ilgili bir durum?
Kızlar miğde bulantım için doktorumu aradım çünkü sabah geç geldiğim için bir şey yememiştim. Şimdi yemek söyledim, bir iki lokma aldım yiyemedim. Taksideki araba kokusu beni mahfetti.. Acıkmadan ye az ye dedi ya sürermi dedim belli olmaz dedi. Birde artık 10 günde bir çağırıyor beni, her gittiğimdede nst ye alıyor. Önümüzdeki hafta gidicem... Hem aradaki kontol paramda yanmıyor.
İşin ilginci prof' da gidiyorum neredeyse ayda 4 defa doktora gitmiş olucam :) prof' a 1 defa gidiyorum ayda... Doğum yapıcağım yeni doktorumada 3 defa. Artık böyle oluyormuş son 2 ayda.. Şimdi iki doktordada bebeğimin boyu ve kilosu nasıl çıkıyo kontrol edicem, bakalım aynımı yada arada ne kadar oynuyor.
buarada herkese hayırlı cumlara olsun biraz geç oldu ama.:)
dün kayınvalidemleri iftara davet ettim kendi annemleri de. en son etsemmiki diyordum.dayanamadım ettim. iyi de oldu.herkes yardım etti tabi en çok canım annemle yaptık.ama gece belim tuttu. size de sorayım belim tutuluyo kızlar ve ayağıma vuruyo üstüne basamıyorum korkuyorum fıtık mıki diye.doktora daaha söyelemedim.en çok ta yorulduğum günlerde oluyor.
sağlık ocağına gidip ilaçlarımı yazdırmam lazım ama çok üşeniyorum
buarada herkese hayırlı cumlara olsun biraz geç oldu ama.:)
dün kayınvalidemleri iftara davet ettim kendi annemleri de. en son etsemmiki diyordum.dayanamadım ettim. iyi de oldu.herkes yardım etti tabi en çok canım annemle yaptık.ama gece belim tuttu. size de sorayım belim tutuluyo kızlar ve ayağıma vuruyo üstüne basamıyorum korkuyorum fıtık mıki diye.doktora daaha söyelemedim.en çok ta yorulduğum günlerde oluyor.
sağlık ocağına gidip ilaçlarımı yazdırmam lazım ama çok üşeniyorum
leyna ya ben kötü kız oldum iyce.ya bak bana bebek odasını aldırmadılar gitmişler sabah eltimin ilk okul 2.sınıftaki oğluna bilgisayarlı tlf alınmış.eşime dedim banada bir kıredi kartı verilsin fabrikada benimde oğlumun hakkı var ben istemem diyor.kayınpederimin hastane karşısında iki tane eczane yeri var yan yana birnde kendi eczenesi diğeride boş biz gelelim diyorum 4 mil kira veriyoruz ayda bak oğlunu düşün biraz diyorum ben söyleyemem diyor kaynımın oğlunun özel okul masrafları bile karşılanıyor haksızlık değil mi.o fabrikanın yarısıda bizim bari karşılığında eczaneyi versinler.bide bugün kadın geldi bana iş görüşmesine kayınvalidem diyoki annen gelsin o baksın sana.eltimde hem temizlikçi var hem bakıcı onu ödüyosunuz bari benimkinede karışmayın
kızlar nolur boşuna gerilmeyelim
canım hafif şeyler ye bari her gün de dışardan söyleme mesela evde yapmaya çalış bir şeyler yanında götür dışardakiler çok sağlıklı değil belki o yağlar falan da bulandırıyor mideni hiç bir şey yapamazsan domates peynir karpuz ye
hem ayrıca ben o 4 kiloyu son 1 ayda aldım kuzum toplamda 10 kilo almışım :78:
dün doktor bana mide yanmaların başladı mı dedi onunla ilgili bir şeyler söyleyecekti ben göğsümü kabartıp hayır diyince sustu aksilik olacak ya benim bu gün midem ağzımdan çıkacak nerdeyse offf
sen öyle havalanır mısın kübra al sana mide ağrsı der gibi
Aaa toplamda 10 kilomuu yanlış görmüşüm demek :))) Kız salata ve çorba söyledim sadece, oda çok emin temiz bi yer.. Benimde çok pis miğdem yanıyor hatta bu gün fatoşa lansoru sorcaktım adı yanlış değil sanırım doktorada sorucaktıma ama unuttuuum, neyse akşam da profu ararım :)))
canım benimde evelsi gün misafirim vardı çok yordum kendimi temizlik,yemek inan gece belim ayrıldı resmen belfıtığı gibi acaip acı çektim yerime dahi eşimin yardımıyla gittim .
aynene canım valla eşim götürdü yatağa kadar.ağlıcaktım nerdeyse.o kadar kötü oldu.acile gidelim dedi eşim ama istemedim korkarım öle yanlış bişeyleer yaparlar falan diye.Allah korusun bgn daha iyiyim bakalım inş. bidaha olmaz.
leyna ya ben kötü kız oldum iyce.ya bak bana bebek odasını aldırmadılar gitmişler sabah eltimin ilk okul 2.sınıftaki oğluna bilgisayarlı tlf alınmış.eşime dedim banada bir kıredi kartı verilsin fabrikada benimde oğlumun hakkı var ben istemem diyor.kayınpederimin hastane karşısında iki tane eczane yeri var yan yana birnde kendi eczenesi diğeride boş biz gelelim diyorum 4 mil kira veriyoruz ayda bak oğlunu düşün biraz diyorum ben söyleyemem diyor kaynımın oğlunun özel okul masrafları bile karşılanıyor haksızlık değil mi.o fabrikanın yarısıda bizim bari karşılığında eczaneyi versinler.bide bugün kadın geldi bana iş görüşmesine kayınvalidem diyoki annen gelsin o baksın sana.eltimde hem temizlikçi var hem bakıcı onu ödüyosunuz bari benimkinede karışmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?