evet canım aynen öyle :) inşallah.
yaa ben başkalarının yanında emziremiycem galiba. nasıl yapıcaz bu işi ppofff.
evin içinde emzirme örtüsüyle emzirmek de biraz tuhaf olur yaa. ben istemiyorum eşimin ailesi, akrabaları, ya da bizim akrabaların yanında açamıycam. siz biraz oturun ben bi emzirip gelim de denmez ki. ya da siz bi çıkın. offf...
gerçi ablam da öyle düşünüyordu sonra ulu orta açmaya başladı.
canım benimde evelsi gün misafirim vardı çok yordum kendimi temizlik,yemek inan gece belim ayrıldı resmen belfıtığı gibi acaip acı çektim yerime dahi eşimin yardımıyla gittim .
ben yine sinirlendim birincisi şu resimleri ekleyemiyorum.ikincisi de kayınvalidemler dışarda iftar yemeği vercekler benim ailem geldiğinde hoşgeldin bile demediler.şimdi eltimin ailesinide davet etmişler ve onlar inanmadıkları için oruç tutmuyolar.bende kızdım gitmiyorum iftara bide bu saat olmuş ben yemeğimi yapmışım daha yeni haberim oluyor haksızmıyım
anaaaammm ben sen,n yerinde olsam pat pat pat söylerim ,hiiiç içimde tutup aman karşı taraf anlasın ,yok kocam söylesin hiiiç işim olmaz ,rahatsız oluyosam söylerim ,kötü olcaksamda olurum ,içimde tutup ,iş yaparken sürekli kendimle kavga edeceğimeeeleyna ya ben kötü kız oldum iyce.ya bak bana bebek odasını aldırmadılar gitmişler sabah eltimin ilk okul 2.sınıftaki oğluna bilgisayarlı tlf alınmış.eşime dedim banada bir kıredi kartı verilsin fabrikada benimde oğlumun hakkı var ben istemem diyor.kayınpederimin hastane karşısında iki tane eczane yeri var yan yana birnde kendi eczenesi diğeride boş biz gelelim diyorum 4 mil kira veriyoruz ayda bak oğlunu düşün biraz diyorum ben söyleyemem diyor kaynımın oğlunun özel okul masrafları bile karşılanıyor haksızlık değil mi.o fabrikanın yarısıda bizim bari karşılığında eczaneyi versinler.bide bugün kadın geldi bana iş görüşmesine kayınvalidem diyoki annen gelsin o baksın sana.eltimde hem temizlikçi var hem bakıcı onu ödüyosunuz bari benimkinede karışmayın
canım hafif şeyler ye bari her gün de dışardan söyleme mesela evde yapmaya çalış bir şeyler yanında götür dışardakiler çok sağlıklı değil belki o yağlar falan da bulandırıyor mideni hiç bir şey yapamazsan domates peynir karpuz ye
hem ayrıca ben o 4 kiloyu son 1 ayda aldım kuzum toplamda 10 kilo almışım :78:
dün doktor bana mide yanmaların başladı mı dedi onunla ilgili bir şeyler söyleyecekti ben göğsümü kabartıp hayır diyince sustu aksilik olacak ya benim bu gün midem ağzımdan çıkacak nerdeyse offf
sen öyle havalanır mısın kübra al sana mide ağrsı der gibi
Aaa toplamda 10 kilomuu yanlış görmüşüm demek :))) Kız salata ve çorba söyledim sadece, oda çok emin temiz bi yer.. Benimde çok pis miğdem yanıyor hatta bu gün fatoşa lansoru sorcaktım adı yanlış değil sanırım doktorada sorucaktıma ama unuttuuum, neyse akşam da profu ararım :)))
anaaaammm ben sen,n yerinde olsam pat pat pat söylerim ,hiiiç içimde tutup aman karşı taraf anlasın ,yok kocam söylesin hiiiç işim olmaz ,rahatsız oluyosam söylerim ,kötü olcaksamda olurum ,içimde tutup ,iş yaparken sürekli kendimle kavga edeceğimeeehatta geçend kaynanama bile dedim ,tabi bizde fabrika falan yok benimkine hala bişey almadın zaten ,eğeer eltim hamile olduğunda seni daha hevesli görürsem görüşcez dedim çokmu fenayım neee
yaa benşmde öğleden sonraları uykudan kalkınca accayip yanma oluyo taaki akşam yemeğine kadar ..keşke sorydın ne diycekti acabaa??kendi doktorum geçende aradığımda bana biraz soğuk konuştu moralim bozuldu ,şimdi aramaya çekiniyorum
ılk zamanlar ben bı emzıreyım gelıyorum oluyo sonra o kadar normal gelıyo kı heryerde cok rahat emzırıyosun valla:) hele o kucuk yaramaz bı mızırdanmaya baslasın hıcbısey gozungormuyo:)
ayy süpersin güldürdün beni
aman dur bu işlere girişmeyelim
senmiydin beni rüyasında gören geçenlerde biri öyle dedi sanki sonra tekrar dönüp okuyamadım
bende bende çok özlüyorum bebeğimi öyle seviyorum ki eminim doğumdan sonra da alıp içime sokuveresim geliyor diye sevcem
ahhh hanzade profa mı gidiyorsun
aman allahım heden hanzade profa gidiyor da ben gidemiyorum:111:
ahhh hanzade profa mı gidiyorsun
aman allahım heden hanzade profa gidiyor da ben gidemiyorum:111:
bak şimdi ben çok merak ederimLeyna sana bişi yazdım ve sildim çok gülerdik ama bu espri fazla ses getirirdi anacımNeyse ben senide götürürüm kuzum diyip hanım hanımcık, çeviriyorum kazı
'otur oturduğun yerde profla mı doğdun karıcımmm'Forumda bayanlarrrr;
yazışıyorlar gülüşüyorlar profa muayeneye gidiyorlar
Kocacım beni niye profa götürmüyorsun? Bizim hastanede niye prof yoooohhhhhhh
cano neden gelmedi acabaa
bu arada bende dün ebe ye kontrole gittim doğum pozisyonundaymış artık bebeğim.....ama çok telaşlı bir kadın ya....doğum olmasın felan dedi ben sakinleştirdim yok dedim açılmam yok:)))
Forumda bayanlarrrr;
yazışıyorlar gülüşüyorlar profa muayeneye gidiyorlar
Kocacım beni niye profa götürmüyorsun? Bizim hastanede niye prof yoooohhhhhhh
Evet canım ben görmüştüm sen, Elif bir de Deniz bir bakan hanımla sohbet ediyorduk ama gerisini hatırlamıyorum, o yakınlarda siz resminizi koymuştunuz Elifi de zaten gördüğüm için herhalde
bak şimdi ben çok merak ederim
neyse artık bununla idare edelim sevsinler senin hanım hanımcıklığını :))
kuzum sen şimdi tam olarak kaç ay kaç günlük oldun takip te ettirmiyosun kendini
'otur oturduğun yerde profla mı doğdun karıcımmm'
hahahahaha:)))))
Leyna banada yapın hadi çizelge, kim yapıyodu? :) Canommu yapıyodu he kopiş yapıyodu oda yok bir iki gündür :)
eslem cicileriniz çok güzel Allah iyigünlerde kullanmayı nasipetsin hepsi birbirinden şirin.
FATOŞCUMVE NİDACIM ÇOK TEŞEKKÜR EDRM.
ha ha evet fena pişti olduk ama ben sizlerle pişti olmaktan hiç rahatsız değilim tatlım :) buarada 2 kilodan az doğan bebekler için prematüre doğan bezleri var canım ben bir markette görmüştüm sanırım. yani allah göstermesin öyle bişey olursada o bezdende bulunur. sen şimdilik normal olanını almışsın. bez için herkez prima diyor bende prima alıcam. benim arkadaşım geçen yıl bu zamanlar bir kız birde erkek ikiz bebk doğurdu. sanırım doğum yaptığında 38. haftasındaydı ikiz olduğu için sezeryanla doğurdu :) geçen hafta bizdelerdi. kız hala erkeğe göre daha tombiş. karakterleri tamamen zıt. ama inanılmaz şirinler. bence çakılla bambamda öyle olucaklar zamanı geldiğinde doğucaklar annesi sende onları kucağında rahat ettireceksin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?