2011 Ekim Anneleri

midesi yanan kızlar

LANSOR 30 ml verdi doktorum pazar sabahından itibaren aç karnına sabahları bir tane içiyorum ve bugüne dek bir kere dahi mide yanması,ağrısı,kaynama hissetmedimki hamileliğimin başından buyana mide yanmam yüzünden mahvolmuştum. Sonuçta bu bir kar zarar hesaplaması ben son 15 gündür hiç bir şey yiyemez hale gelmiştim sadece su ve süt arada bir karpuzla beslendiğimi söylersem yanlış olmaz buna rağmen, çalışırken, otururken,yatarken hep acı çekiyordum hatta eşim bile kaç kez acile gidelim dedi çektiğim acıyı gördüğü için. doktorum çok relax bi şekilde ben onu şimdi hallederim deyip bu ilacı yazdı ve kahvaltıdan yarım saat önce aç karna almamı söyledi. hatta geçmesse gün içinde rennie içebileceğimi söyledi ama başka hiç bir şeye gerek kalmadı inanılmaz rahatım hatta okadar rahatımki bu hafta 800 gr alıvermişim :)) herşeyi yiyebilmek hoşuma gitti ama biraz kendimi frenlesem iyi olucak.. midesiyle ilgili sorun yaşayan ve gavsicon yada rennnienin geçirmediği yanması olan varsa bu ilacı doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz kızlar. şiddetle tavsiye ederim :)

ılk zamanlar ben bı emzıreyım gelıyorum oluyo sonra o kadar normal gelıyo kı heryerde cok rahat emzırıyosun valla:) hele o kucuk yaramaz bı mızırdanmaya baslasın hıcbısey gozungormuyo:)

canım benimde evelsi gün misafirim vardı çok yordum kendimi temizlik,yemek inan gece belim ayrıldı resmen belfıtığı gibi acaip acı çektim yerime dahi eşimin yardımıyla gittim .

bu kadar yormayın kendinizi hanımlar. artık 18'lik 20'lik çıtırlar değiliz :) bu kadar iş yaparsan, misafir ağırlarsan belin ayrılır tabi. dikkat etmelisin kendine, ayakta kaldıkça ayakların, bacakların şişliği artıyor bir de kasık ağrısı daha çok oluyor. aman diyim.
en aciliyeti olan 3 aile var yemeğe almam gereken ama gözümde o kadar büyüyor ki. sanırım alamiycam ben yapamiycam uyy çok ayıp bu yaptığım

anaaaammm ben sen,n yerinde olsam pat pat pat söylerim ,hiiiç içimde tutup aman karşı taraf anlasın ,yok kocam söylesin hiiiç işim olmaz ,rahatsız oluyosam söylerim ,kötü olcaksamda olurum ,içimde tutup ,iş yaparken sürekli kendimle kavga edeceğimeeehatta geçend kaynanama bile dedim ,tabi bizde fabrika falan yokbenimkine hala bişey almadın zaten ,eğeer eltim hamile olduğunda seni daha hevesli görürsem görüşcez dedimçokmu fenayım neee

yaa benşmde öğleden sonraları uykudan kalkınca accayip yanma oluyo taaki akşam yemeğine kadar ..keşke sorydın ne diycekti acabaa??kendi doktorum geçende aradığımda bana biraz soğuk konuştu moralim bozuldu ,şimdi aramaya çekiniyorum

ahhh hanzade profa mı gidiyorsun
aman allahım neden hanzade profa gidiyor da ben gidemiyorum:111:

Son düzenleme:

en fazla ne derdi benim derdime derman olacak ilaç yazardı o da muhtemelen rennie duo yada lansor ya da GAviscon..vücuduma ilaç doldurmak ta istemiyorum
fatoş lansor hakkında bir şeyler yazmış bir de soğuk süt içmeyi dene inşallah geçer

bu arada bende dün ebe ye kontrole gittim doğum pozisyonundaymış artık bebeğim.....ama çok telaşlı bir kadın ya....doğum olmasın felan dedi ben sakinleştirdim yok dedim açılmam yok:)))

ılk zamanlar ben bı emzıreyım gelıyorum oluyo sonra o kadar normal gelıyo kı heryerde cok rahat emzırıyosun valla:) hele o kucuk yaramaz bı mızırdanmaya baslasın hıcbısey gozungormuyo:)

evet ablam da öyleydi işte :) sonra sere serpe açıyodu ben utanıyodum valla
biz de öyle olucaz muhtemelen. alışkanlık yapmaz inşallah

Evet canım ben görmüştüm sen, Elif bir de Deniz bir bakan hanımla sohbet ediyorduk ama gerisini hatırlamıyorum, o yakınlarda siz resminizi koymuştunuz Elifi de zaten gördüğüm için herhalde

Leyna sana bişi yazdım ve sildim çok gülerdik ama bu espri fazla ses getirirdi anacım Neyse ben senide götürürüm kuzum diyip hanım hanımcık, çeviriyorum kazı
bak şimdi ben çok merak ederim
neyse artık bununla idare edelim sevsinler senin hanım hanımcıklığını :))
kuzum sen şimdi tam olarak kaç ay kaç günlük oldun takip te ettirmiyosun kendini
Forumda bayanlarrrr;

yazışıyorlar gülüşüyorlar profa muayeneye gidiyorlar

Kocacım beni niye profa götürmüyorsun? Bizim hastanede niye prof yoooohhhhhhh
'otur oturduğun yerde profla mı doğdun karıcımmm'

cano neden gelmedi acabaa

bir yere gitmediyse devrik devrik yatıyordur bu ara pek bir ehli keyif kendileri

bu arada bende dün ebe ye kontrole gittim doğum pozisyonundaymış artık bebeğim.....ama çok telaşlı bir kadın ya....doğum olmasın felan dedi ben sakinleştirdim yok dedim açılmam yok:)))

ilahi yaaaa

Forumda bayanlarrrr;

yazışıyorlar gülüşüyorlar profa muayeneye gidiyorlar

Kocacım beni niye profa götürmüyorsun? Bizim hastanede niye prof yoooohhhhhhh

usluem ya benide sağlık ocağından çağırıp duruyolar illa bu hafta gitmem lazımmış kan tahlili yapılcakmış. niye bu hafta onu anlamadım. neyse bende bu hafta gitmedim ama önümüzdeki hafta bi gidicem. sen bi git bakalım canım ne tahlili yapıyolar burayada yaz ama merak ediyorum....

cnm geldım ben yanlız hıc bır tahlıl falan yapmadılar sadece kılomu olctu tansıyonuma baktı bıde bebegın kalp atıslarını dınledıler o kadar 22 eylulde bır daha cagırdı

Evet canım ben görmüştüm sen, Elif bir de Deniz bir bakan hanımla sohbet ediyorduk ama gerisini hatırlamıyorum, o yakınlarda siz resminizi koymuştunuz Elifi de zaten gördüğüm için herhalde

Ay ne güzel rüyaymış Zehraa :) Keşke otursak, konuşsak bir bakan hanımla. benim şu kpss işini bi tatlıya bağlasak, bi atamamı yapsak hep beraber :) Fatma Şahin yeni favorim zaten, hayranıyım kendisinin. Duyun sesimi sayın bakanım :)

Bence de fotolardan etkilenmiş olabilirsin Bu aralar yine foto koyasım var benim. Bugün öğlen müjdeyle buluşsaydık çekip ekleyecektim ama kısmet olmadı.

eslem cicileriniz çok güzel Allah iyigünlerde kullanmayı nasipetsin hepsi birbirinden şirin.

FATOŞCUMVE NİDACIM ÇOK TEŞEKKÜR EDRM.

amin nejlacım çok saol bidenem

inşallah fatoş teyzesi onlara hergün gözdağı veriyorum sakın erken gelmeye kalkmayın diye:))))38.haftaya kadar ikizleri tutabilen arkadaşını burdan tebrik etmek istiyorumbenimde kızım tombişşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…