bak şimdi ben çok merak ederim
neyse artık bununla idare edelim sevsinler senin hanım hanımcıklığını :))
kuzum sen şimdi tam olarak kaç ay kaç günlük oldun takip te ettirmiyosun kendini
'otur oturduğun yerde profla mı doğdun karıcımmm'
hahahahaha:)))))
Leyna banada yapın hadi çizelge, kim yapıyodu? :) Canommu yapıyodu he kopiş yapıyodu oda yok bir iki gündür :)
Ben yapayım hanzade sat neydi bir ne yazalım
Leyna banada yapın hadi çizelge, kim yapıyodu? :) Canommu yapıyodu he kopiş yapıyodu oda yok bir iki gündür :)
eminim o eltin annecim annecim diye peşinde dolanıyordur kayınvalidenin öyleleri kıymetli olur zaten aman boşverrr hiç onları düüşünüpte üzülme evine aldığın şeylerede karıştırtma olurmu öyle şey canım onlara ne senin bebeğine aldığın odadan madem sizin hakkınız yeniyor koy tavrını yüz göz olma ah ben orda olacaktım kiii söyleyecegim çok şey vardı seninkilere
usluem ya benide sağlık ocağından çağırıp duruyolar illa bu hafta gitmem lazımmış kan tahlili yapılcakmış. niye bu hafta onu anlamadım. neyse bende bu hafta gitmedim ama önümüzdeki hafta bi gidicem. sen bi git bakalım canım ne tahlili yapıyolar burayada yaz ama merak ediyorum....
cnm geldım ben yanlız hıc bır tahlıl falan yapmadılar sadece kılomu olctu tansıyonuma baktı bıde bebegın kalp atıslarını dınledıler o kadar 22 eylulde bır daha cagırdı
ben de yapamam sanıyodum.ama doğunca bi de açlıktan çığırınca bebiş gözün konu komşu görmüyo.şöyle acık yan oturup penyenle de örtünce gözükmüyo zaten.örtüye bile gerek olmuyo.erkek olunca da illa bi yol bulunuyo.evet canım aynen öyle :) inşallah.
yaa ben başkalarının yanında emziremiycem galiba. nasıl yapıcaz bu işi ppofff.
evin içinde emzirme örtüsüyle emzirmek de biraz tuhaf olur yaa. ben istemiyorum eşimin ailesi, akrabaları, ya da bizim akrabaların yanında açamıycam. siz biraz oturun ben bi emzirip gelim de denmez ki. ya da siz bi çıkın. offf...
gerçi ablam da öyle düşünüyordu sonra ulu orta açmaya başladı.
fatoş ben de sana sorcaktım.nerde doğurcan.neresi 1000 lira.ben de bursadan gelip doğumevinde doğurcam galiba.biriktirdiğim doğum paramı yedik.artık bana çemkirene bende çemkiririm.tecrübeliyim ne de olsa.ilki gibi sineye çekmem diyom ama Allah bilir.kızlar nolur boşuna gerilmeyelim
aslında nida az önce çok güzel açıklamıştı arkadaşlar. öncelikle biçoğumuz ilk defa anne olucak. daha ne almalıyız onu bile tam olarak bilemiyoruz. ikincisi hepimiz tabiki dünyaya getiriceğimiz bebeğimizin kaliteli kıyafet ve oyuncaklarla büyümesini istiyoruz ve aradaki fark cüzzi ise kaliteli olanı tercih ediyoruz. üçüncüsü bebek arabası gibi uzun süreli kullanılacak ürünlerde tabiki konfor ve kalite arıycaz çünkü bişeyi 100 e alıp 2 ay sonra atmaktansa 300 e alıp 3 sene kullanmak bence daha mantıklı. 4. olarak farklı ülkelerde ve hatta farklı şehirlerde yaşıyoruz her bölgenin kendine göre bir fiyatı var ve o bölgedeki fiyatlar belli bir oranda olunca mecbur kalıp alıyoruz. en basit örnek ıspartalıyım ama sakaryada oturuyorum. ıspartada normal doğum 200 ken sakaryada 1000 lira ve mecburen bu ücreti ödiycem çünkü doğumevinde doğurmak istemiyorum. sanırım tercihim sadece beni ilgilendirir. Birde Türkiyede cidden mecbur olunan ürünler ekstra pahalı piyasa böyle neyapalım hepsini evdemi dikelim. pazardan bebğim için bişey almak istemiyorum çünkü neyle boyandı geldi zararlı ne madde içeriyor bilemiyorum bu yüzden güvendiğim yerden alşışveriş yapıyorum. yani genellemek herzaman doğru değildir arkadaşlar. kıyaslamak ise zaten tamamen yanlış. burda daha önce onda var bendede olsun tarzı bişey konuşulmadı aksine ne ekonomik ve kaliteli konuşulur herzaman. dolayısıyla bu tartışmaya zerre kadar gerek yok. boşuna birbirimizi germeyelim. Ama tabi deniz ve hanzade ikinci el eşya konusunda son yorumlarınız biraz sert oldu kızlar. ama aylardır her ikinizlede buradan görüştüğüm kadarıyla son derece iyi niyetli ve hoşgörülü kızlar olduğunu biliyorum. Vom adlı arkadaşımızın son yorumu biraz sert olunca haliyle sizlerde gerilip sert bir eleştiri yaptınız. Bence bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok. bundan sonra karşı tarafı kırabilecek genellemelerden kaçınalım ve mümkünse aramızdaki kırgınlığı düzelticek bi adım atalım kızlar.....
canım benimde evelsi gün misafirim vardı çok yordum kendimi temizlik,yemek inan gece belim ayrıldı resmen belfıtığı gibi acaip acı çektim yerime dahi eşimin yardımıyla gittim .
çizelgeye karar verdim yapıcak adam bulamıyorum
Yoksa siz beni cezalandırıyımısınızzzz?
Heyytt beee. sonunda sana da çizelge yapılıyor hanzade :)kıss sen iste hepimiz birer tane yapalım, beğendiğini al kullan. hiçbirini beğenmezsen her gün birini kullan.
yapayım dedim yaaaaaaaa(((((((((( sat ve ne yazmamız gerektiğini söylemen yeterli
Oyyy sağol canım benim :)
İş ki ben verdimde kimse yapmıyo anacım
ya benim ebem niye beni çağırıp duruyoki tahlil yapıcakmış. bıktım bu sağlık ocağından vallaa... ya geçende çarşıda yürüyorum biri fatoş fatoş dedi koluma dokundu baktım görmüşlüğüm var ama çokta çıkaramadım dedi pazartesiden sonra mutlaka sağlık ocağına gel, tahlillerin var yapılıcak. dedim ne tahlili benim doktorum var zaten yokk gelmen lazım niye sık sık gelmiyorsun. ( sanırsın oturmaya gidicem) dedim geldim de başıma gelmeyen kalmadı :) ayy evet canım olmuş bazı tatsızlıklar ama ben izinliydim yeni döndüm senin asıl eben benim dedi ( şaka gibi asıl ebem oymuş) neyse tamam ayarlamaya çalışırım deyip geçiştirdim. iki gün önce kayınvalideme cumaya kadar muhakkak gelsin tahlil yapmamız lazım demişler. hay allahım yaa sanki öbür hafta gitsem tahlil yapıcak kan çıkmıycak benden. neyse bide aradılar, anlamıyorum bu ne ısrar benden başka birinide sağlık ocağının çağırıp tahlil istediğide yok heralde bu aralar. halbuki aile hekimi en son 8,5 aylık olunca gelicen son bi kontrol olucan demişti. geçen sefer ÇKS ye şiddetle hayır demiştim. ozaman yapamadılar ya tahlil ayağına ÇKS yapmak içinmi çağırıyorlar ne? ufff merakta ediyorum ne tahlili acaba :))
ben çizelge yapamıyorum artık bir ara çok yaptım yeteneğimi kaybettim miranda yapıcak oh bee seni de takip edelim artık
Yok yok Miranda yapıcakmış. ver hadi bilgilerini, görelim her gün Mina'yı yahu.
tam tersi canım tüm misafirini ben ağırlarım herşey benim üstümedir o devamlı kavga eder onlarla etrafa rezil olmamak için pişpişlerler onu
ya benim ebem niye beni çağırıp duruyoki tahlil yapıcakmış. bıktım bu sağlık ocağından vallaa... ya geçende çarşıda yürüyorum biri fatoş fatoş dedi koluma dokundu baktım görmüşlüğüm var ama çokta çıkaramadım dedi pazartesiden sonra mutlaka sağlık ocağına gel, tahlillerin var yapılıcak. dedim ne tahlili benim doktorum var zaten yokk gelmen lazım niye sık sık gelmiyorsun. ( sanırsın oturmaya gidicem) dedim geldim de başıma gelmeyen kalmadı :) ayy evet canım olmuş bazı tatsızlıklar ama ben izinliydim yeni döndüm senin asıl eben benim dedi ( şaka gibi asıl ebem oymuş) neyse tamam ayarlamaya çalışırım deyip geçiştirdim. iki gün önce kayınvalideme cumaya kadar muhakkak gelsin tahlil yapmamız lazım demişler. hay allahım yaa sanki öbür hafta gitsem tahlil yapıcak kan çıkmıycak benden. neyse bide aradılar, anlamıyorum bu ne ısrar benden başka birinide sağlık ocağının çağırıp tahlil istediğide yok heralde bu aralar. halbuki aile hekimi en son 8,5 aylık olunca gelicen son bi kontrol olucan demişti. geçen sefer ÇKS ye şiddetle hayır demiştim. ozaman yapamadılar ya tahlil ayağına ÇKS yapmak içinmi çağırıyorlar ne? ufff merakta ediyorum ne tahlili acaba :))[/QUOT
bır daha gıttıgımde bende 35 haftalık oluyorum ama tahlıl falan yapıcaz demedı bana gelırsın son bı kontrol yaparız dedı ondan sonrada artık dogumdan sonra gelırsın dedı baska saglık ocaklarında tahlıl yapıyorlarmı hamıleye bılmıyorum cnm ama benıde bır gun onceden arıyolar hatırlatmak ıcınmıs
inşallah fatoş teyzesi onlara hergün gözdağı veriyorum sakın erken gelmeye kalkmayın diye:))))38.haftaya kadar ikizleri tutabilen arkadaşını burdan tebrik etmek istiyorumbenimde kızım tombişşşşşşşşş
evet haklısın bir yalakalık yaparsan bir de eltin gibi çemkirirsen yaranırsın sözüm meclisten dışarı kimse yanlış anlamasın...benim hiç bir sorunum yok eşimin tarafıyla ama etrafımdakilerden biliyorum
ya benim ebem niye beni çağırıp duruyoki tahlil yapıcakmış. bıktım bu sağlık ocağından vallaa... ya geçende çarşıda yürüyorum biri fatoş fatoş dedi koluma dokundu baktım görmüşlüğüm var ama çokta çıkaramadım dedi pazartesiden sonra mutlaka sağlık ocağına gel, tahlillerin var yapılıcak. dedim ne tahlili benim doktorum var zaten yokk gelmen lazım niye sık sık gelmiyorsun. ( sanırsın oturmaya gidicem) dedim geldim de başıma gelmeyen kalmadı :) ayy evet canım olmuş bazı tatsızlıklar ama ben izinliydim yeni döndüm senin asıl eben benim dedi ( şaka gibi asıl ebem oymuş) neyse tamam ayarlamaya çalışırım deyip geçiştirdim. iki gün önce kayınvalideme cumaya kadar muhakkak gelsin tahlil yapmamız lazım demişler. hay allahım yaa sanki öbür hafta gitsem tahlil yapıcak kan çıkmıycak benden. neyse bide aradılar, anlamıyorum bu ne ısrar benden başka birinide sağlık ocağının çağırıp tahlil istediğide yok heralde bu aralar. halbuki aile hekimi en son 8,5 aylık olunca gelicen son bi kontrol olucan demişti. geçen sefer ÇKS ye şiddetle hayır demiştim. ozaman yapamadılar ya tahlil ayağına ÇKS yapmak içinmi çağırıyorlar ne? ufff merakta ediyorum ne tahlili acaba :))
eğer gebelerle ilgilenmezlerse ceza puanı alıyorlar, paraları kesiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?