2011 Ekim Anneleri

Leyna banada yapın hadi çizelge, kim yapıyodu? :) Canommu yapıyodu he kopiş yapıyodu oda yok bir iki gündür :)

Heyytt beee. sonunda sana da çizelge yapılıyor hanzade :) kıss sen iste hepimiz birer tane yapalım, beğendiğini al kullan. hiçbirini beğenmezsen her gün birini kullan.

tam tersi canım tüm misafirini ben ağırlarım herşey benim üstümedir o devamlı kavga eder onlarla etrafa rezil olmamak için pişpişlerler onu

ya benim ebem niye beni çağırıp duruyoki tahlil yapıcakmış. bıktım bu sağlık ocağından vallaa... ya geçende çarşıda yürüyorum biri fatoş fatoş dedi koluma dokundu baktım görmüşlüğüm var ama çokta çıkaramadım dedi pazartesiden sonra mutlaka sağlık ocağına gel, tahlillerin var yapılıcak. dedim ne tahlili benim doktorum var zaten yokk gelmen lazım niye sık sık gelmiyorsun. ( sanırsın oturmaya gidicem) dedim geldim de başıma gelmeyen kalmadı :) ayy evet canım olmuş bazı tatsızlıklar ama ben izinliydim yeni döndüm senin asıl eben benim dedi ( şaka gibi asıl ebem oymuş) neyse tamam ayarlamaya çalışırım deyip geçiştirdim. iki gün önce kayınvalideme cumaya kadar muhakkak gelsin tahlil yapmamız lazım demişler. hay allahım yaa sanki öbür hafta gitsem tahlil yapıcak kan çıkmıycak benden. neyse bide aradılar, anlamıyorum bu ne ısrar benden başka birinide sağlık ocağının çağırıp tahlil istediğide yok heralde bu aralar. halbuki aile hekimi en son 8,5 aylık olunca gelicen son bi kontrol olucan demişti. geçen sefer ÇKS ye şiddetle hayır demiştim. ozaman yapamadılar ya tahlil ayağına ÇKS yapmak içinmi çağırıyorlar ne? ufff merakta ediyorum ne tahlili acaba :))

ben de yapamam sanıyodum.ama doğunca bi de açlıktan çığırınca bebiş gözün konu komşu görmüyo.şöyle acık yan oturup penyenle de örtünce gözükmüyo zaten.örtüye bile gerek olmuyo.erkek olunca da illa bi yol bulunuyo.
fatoş ben de sana sorcaktım.nerde doğurcan.neresi 1000 lira.ben de bursadan gelip doğumevinde doğurcam galiba.biriktirdiğim doğum paramı yedik.artık bana çemkirene bende çemkiririm.tecrübeliyim ne de olsa.ilki gibi sineye çekmem diyom ama Allah bilir.
canım benimde evelsi gün misafirim vardı çok yordum kendimi temizlik,yemek inan gece belim ayrıldı resmen belfıtığı gibi acaip acı çektim yerime dahi eşimin yardımıyla gittim .

ayy ben taşınırken yorulupta dinleniyim deyip uzanınca resmen kitlenip kalıyodum felçli gibi.şimdi yemek dışında bişey yapmıyom kitlenmiyom artık şükür

ben çizelge yapamıyorum artık bir ara çok yaptım yeteneğimi kaybettim miranda yapıcak oh bee seni de takip edelim artık

eğer gebelerle ilgilenmezlerse ceza puanı alıyorlar, paraları kesiliyor

tam tersi canım tüm misafirini ben ağırlarım herşey benim üstümedir o devamlı kavga eder onlarla etrafa rezil olmamak için pişpişlerler onu

evet haklısın bir yalakalık yaparsan bir de eltin gibi çemkirirsen yaranırsın sözüm meclisten dışarı kimse yanlış anlamasın...benim hiç bir sorunum yok eşimin tarafıyla ama etrafımdakilerden biliyorum

kızların kaderi bu galiba :) baksana daha doğmadan daha tombik oluyoruz sonra bir ömür boyu diyet ve dikkat. bazen düşünüyorumda hani biz kızlar çokk ama çokk tatlı oluyoruz ya galiba Allah, oyüzden dünyada bulunan tatlı şeyleri pekte tatlı olmayan erkekler yesinde azcık tatlansınlar diye yarattı. ee tabi biz zaten çok tatlı olunca daha çok tatlı yeyip erkekleri şeker komasına sokmayalım diyede tatlının bize kilo aldırmasını sağladı. neyse düşük bi cümle oldu ama anladın sen onu :))
ayy ama kıyamam bambamıma yaa oda tatlı....arkadaşıma gelince normalden korkmasa doktoru onu normalle doğurtacaktı ama tırsıp sezeryan oldu :))

benide bu sabah aradılar canım ,rutin kontrolleri yapcaklarmış ,pztsi gitcem bende ,gitmişken kan ve idrar tahlili isticem ben ,hele bakalım okadar ferrum işe yarıyomu ,bide idrarda yanma var inşallah ilthapçıkma:97:

eğer gebelerle ilgilenmezlerse ceza puanı alıyorlar, paraları kesiliyor

Sanırım benim ebem yok :44:
Bir tane hemşire var sağlık ocağında, herkese bakıyor orda.
Bana çok acemi geliyor, korkuyorum iğne yaptırmaya. Çok tedirgin oluyor, çok korkuyor. tetanoz aşısını yarım saatte yaptık iki seferde. Evrakları hazırlaması, iğneyi hazırlaması filan... kolumu açıp kemiğimden aşağı ölçtü biçti, gözünde değerlendirdi, kendi kendine uzuuun uzun bir şeyler hesapladı. Ya işini çok ciddiye alıyor, ya da bu işten pek anlamıyor gibi geldi bana O kısmını anlayamadım işte. Bi de bir şey sorunca acaip panik oluyor, cevaplayamayacak diye strese giriyor filan. Ben de stres olmasın, zor durumda kalmasın diye ordaki aile hekimime soruyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…