Ayy heyecan yaptım :)) Mina gelicek inşallah bu defa, bu defa kaldırmıcam inşallah :)
Ayy çok özür dilerim canım, bi faturaya bakıyorum bi topiğe :)
Tamam 19.01.2011 sat :)
Bal Kızım :)
Gelecek annesi, gelecek. korkma kaldırmıycaksın inşallah
Gelecek annesi, gelecek. korkma kaldırmıycaksın inşallah
kızların kaderi bu galiba :) baksana daha doğmadan daha tombik oluyoruz sonra bir ömür boyu diyet ve dikkat. bazen düşünüyorumda hani biz kızlar çokk ama çokk tatlı oluyoruz ya galiba Allah, oyüzden dünyada bulunan tatlı şeyleri pekte tatlı olmayan erkekler yesinde azcık tatlansınlar diye yarattı. ee tabi biz zaten çok tatlı olunca daha çok tatlı yeyip erkekleri şeker komasına sokmayalım diyede tatlının bize kilo aldırmasını sağladı. neyse düşük bi cümle oldu ama anladın sen onu :))
ayy ama kıyamam bambamıma yaa oda tatlı....arkadaşıma gelince normalden korkmasa doktoru onu normalle doğurtacaktı ama tırsıp sezeryan oldu :))
inşallah fatoş teyzesi onlara hergün gözdağı veriyorum sakın erken gelmeye kalkmayın diye:))))38.haftaya kadar ikizleri tutabilen arkadaşını burdan tebrik etmek istiyorumbenimde kızım tombişşşşşşşşş
Bizde ona deveyi diken insanı ...... yaranır derler :)
laf şimdi gediğine oturdu hay ağzına sağlık
çizelgen de hayırlı olsun 'bal kızım' çok güzel olmuş güle güle kullan canım
http://lbdm.lilypie.com/PDV2p3.png
Mirandaaaabu çiçekler benden, bu öpücükte kızımdan teyzesi çook teşekkür ederiz ikimizde çok beğendik ellerine sağlık :)
Mirandaaaabu çiçekler benden, bu öpücükte kızımdan teyzesi çook teşekkür ederiz ikimizde çok beğendik ellerine sağlık :)
Olmuşmuuuu? Profilde çizelge yazan yere yapıştırdım ama kontrol panelinde bulamadım, birde diyorum absürt bişi mi yaptım acaba :))
Olmuşmuuuu? Profilde çizelge yazan yere yapıştırdım ama kontrol panelinde bulamadım, birde diyorum absürt bişi mi yaptım acaba :))
olmuş olmuştaa ..ben bişi anlamadım ,sana 68 bana 69 günmü var,ama ben 29 +3 sende 29+ 2 sin anaam biri bana anlatsın kafam karıştı??
yok canım bana 1,5 ayda bir tüm kan ve idrar tahlillerimi yaptırıyorlar. hatta bikaç doğum yapmış arkadaşım biz hamilelik boyunca 2 kere falan kan verdik tarama testleri dışında sen nerdeyse her ay veriyorsun ne iş diye dalga geçiyorlar. yani puan ve para almaları güzelde bende kan bırakmadılar ala ala. bide herşeyim normal çıkıyo bide ekstra bişey çıksa yandığımın resmidir. Ya neden bu ısrar gelicem dedim işte demi..bır daha gıttıgımde bende 35 haftalık oluyorum ama tahlıl falan yapıcaz demedı bana gelırsın son bı kontrol yaparız dedı ondan sonrada artık dogumdan sonra gelırsın dedı baska saglık ocaklarında tahlıl yapıyorlarmı hamıleye bılmıyorum cnm ama benıde bır gun onceden arıyolar hatırlatmak ıcınmıs
ayy keşke benim ebemde öyle olsaydı. bizim mahallenin sağlık ocağında 6-7 tane ebemiz var. hepside ordinalis prof maşallah. bi gidiyorum cevizin faydalarından tutunda ayaklarımın şişme nedenlerine kadar kendi yorumlarınıda ekleyerek anlatıyorlar.. Bide hepsinde bir ÇKS hastalığı en son gebe ısrarla ÇKS yi reddetti yazıyorum deftere ona göre dedi. Allah allah dedim ya ister reddetti yaz ister başka bişi unut ÇKS yok. ama yine ÇKS ya sizin ÇKS niz yüzünden bir hafta ağladım nedi,ye hala çks diyosunuz. neyse artık son bir kez gidicem haftaya bakim ne tahlilim varmış..Sanırım benim ebem yok :44:
Bir tane hemşire var sağlık ocağında, herkese bakıyor orda.
Bana çok acemi geliyor, korkuyorum iğne yaptırmaya. Çok tedirgin oluyor, çok korkuyor. tetanoz aşısını yarım saatte yaptık iki seferde. Evrakları hazırlaması, iğneyi hazırlaması filan... kolumu açıp kemiğimden aşağı ölçtü biçti, gözünde değerlendirdi, kendi kendine uzuuun uzun bir şeyler hesapladı. Ya işini çok ciddiye alıyor, ya da bu işten pek anlamıyor gibi geldi bana O kısmını anlayamadım işte. Bi de bir şey sorunca acaip panik oluyor, cevaplayamayacak diye strese giriyor filan. Ben de stres olmasın, zor durumda kalmasın diye ordaki aile hekimime soruyorum artık.
Fatoooşşbu nasıl bir kılıf uydur-maaa'dır anacım basbayaa bahanen iştee
kıskandımmm pembe pembe
hanzade hayırlı olsun tickerin canım
Olmuş. çok da güzel olmuş Miranda eline sağlık.ama onca zaman bekledi, bekledik. şöyle göz dolduran daha kocaman bir çizelge olsa daha güzel olurmuş. daha geniş filan yani :) tabi sen bilirsin tabi hanzade, senin beğenin önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?