2011 Ekim Anneleri

senin satın 19.01 mi sansee? Bir günden bişicik olmaz öyleyse..

Bu arada benim forum çoook aşırı ağır çalışıyo, netten mi acaba?

ayy kız allah seni çi,zelgen olmuş ama okadar minnakki denizin yazısını okuyunca farkettim. benim çizelgemde böyle minnak yaa sinir oluyorum bitürlü büyüklerinden,o göz dolduranlarından yapamadım mauvvvvv

hepsini güle güle kullansın iyi günlerde kuzucukların inşallah.

bu arada bugün beni sağlıkocağından aradılar pazartesi gelin kontrole diye peki didiiim
yaa istanbul kızları burası ankadar topiğimi yaaaa...hadi sizde böyle fikirler verin ,m,sal ben daha önce bişey sormuştum sizce eminönüdeki fiyatlarla ,her yerde bulunan civillerdeki fiyatlar arasında çok fark varmıı???
bide unnadoda top battaniye diye bişi görmedim be onekii??[/QUOTE]

canım eminönü ile civil aşağı yukarı aynı. Ben kızımın neredeyse bütün kıyafetlerini civilden aldım. Eminönü'nde bu halde zor geziliyor. Geçen hafta bebek şekeri bakmaya gitmiştikte 1 saat zor dolaştım sıcakta

Seninle sohbeti falan seviyolardır onlar fatoş, yoksa bu kadar ısrar hiç normal değil yani :) Beni hepi topu iki kere çağırdılar, gtitim geldim o kadar . gebelik süresince 3 kez gelmeye çalışın dediler o kadar. sen aşırı ilgiden muzdaripsin, ben ilgisizlikten :)

Ayy severim senin hipotezini. Yok yok çürütmedim, estağfirullah :) Ciddiyetsizliğimi mazur görünüz lütfen fatoş hanımcım tekrarı olmayacak hahah :) Ayy hipotezmiş
Hahaha göbeği yokmuuşş :) Daha üç gün önce çekilmiş fotoların var kızım elimizzdee. kanıtlarım var bak belgelerle konuşurum az sonra

ama ben görmedim unnadoda bugün o battaniyeden :26:

ben daha fazla kalamıcam kızalr çok fenayım herkesi öptük iyi hissedince gelirim

canım geçmiş olsun. ne oldu neyin var? niye miden ağzında? üşütme mi, normal bulantı mı ağrı mı? fatoş bir ilaç söylüyordu az önce, onu bir doktoruna sorup kullan istersen iyi gelir belki.

ayy kız allah seni çi,zelgen olmuş ama okadar minnakki denizin yazısını okuyunca farkettim. benim çizelgemde böyle minnak yaa sinir oluyorum bitürlü büyüklerinden,o göz dolduranlarından yapamadım mauvvvvv

canım ben çizelgeyi yeni kabullendim ya büyük küçük ayırt edemiyorum sanırım:))) Kopiş gelirse onada yaptırırız bir kaç tane seçeriz büyüklerden o zaman :)

ben daha fazla kalamıcam kızalr çok fenayım herkesi öptük iyi hissedince gelirim

Canom ben doktoru aradım valla belli olmaz dedi bulantı için sabahtan beri sadece az çorba az salata ile duruyorum hiç bir şey yiyemiyorum çıkarırım diye sadece su içiyorum ( limonlu).. İnşallah geçer..

Son düzenleme:
tabi canım tekrar çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir..olmazsa sen bana hrs yi haber verirsin orda görüşürüz bu tobb hastanesindeki de her cts bi seminer oluyo sanırım normal doğum eğitimi oluyomuş bi de ona randevulu gitmek gerekiyomuş..inşallah benim bebeğim döner yaa:97: boşu boşuna gitmem normal doğum eğitimine...

Fatoş çamaşırlar güzelde lohusa için yazmıyo hamile içinyazıyo bide sezeryanda giyilirmi ki ya? Bende alıp koyayım kenara..

ama ben görmedim unnadoda bugün o battaniyeden :26:
canım unnnadoda kampanyaların başında markasını şimdi hatırlıyamıycam ama 10 lu hastane çıkışlarının olduğu kampanyanın en altında var o battaniyeden
:)9

öyle canım herşeyin aşırısı kötü malesef...
tehdit ha............ ha ha ha fotomontajdır o resimler :82::82: ama neyse polemiğe girmiyeceğim. bu seferlik seni mazur görüyorum taklım :))

Teşekkür ederim canım, çok şükür geçti gibi.

Hrs'yi haber veririm. yoga eğitimi filan da var, spor merkezi var ama onun için geç kaldık galiba. yine de gittiğimde bilgi alırım, sana söylerim mutlaka. buluşur gideriz inşallah :)

Döner bebeğin döner annesiiii. 32-36 arasını bekle sen, daha erken. Sen hrs ye gelirsin, ben tobb'a gelirim, bi şekilde eğitimli anne adayı oluruz, doğuma giderken de hepsini unutur korkudan ne yapacağımızı bilemeyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…