senin satın 19.01 mi sansee? Bir günden bişicik olmaz öyleyse..
Bu arada benim forum çoook aşırı ağır çalışıyo, netten mi acaba?
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar geçmişi okuyamadım bebişi büyüyenlere maaşallah
Bababnnemiz geldi dün alışverişe çıktık ne kadar zormuş yaaa o kadar dolaştık biraz cici aldık daha eksikler var haftasonu kocişle tamamlıcaz pazarada gitmiştik pazarın ortasında bir kramp girdi kızımın kafasının olduğu yere kızlar o kadar korktumki doğum sancısı diye hareket bile edemedim alelacele biyerlere oturttular beni korkudan bembeyaz olmuşum bi yarım saat flan sürdü onun için bende fazla dolaşamadım zaten size bişey danışayım bezini primadan 2-5 kg aldım heralde doğrudur bide yatak içine viskolex döşek aldık en iyisi dediler ama bilemedim ssiz naptınız alanlar.
bunlarda cicişlerimiz Allahım sağ salim sağlıkla giymelerini nasip etsin hepimizin bebişine....
Eki Görüntüle 239691 Eki Görüntüle 239687 Eki Görüntüle 239688 Eki Görüntüle 239689 Eki Görüntüle 239690 Eki Görüntüle 239692
yok canım bana 1,5 ayda bir tüm kan ve idrar tahlillerimi yaptırıyorlar. hatta bikaç doğum yapmış arkadaşım biz hamilelik boyunca 2 kere falan kan verdik tarama testleri dışında sen nerdeyse her ay veriyorsun ne iş diye dalga geçiyorlar. yani puan ve para almaları güzelde bende kan bırakmadılar ala ala. bide herşeyim normal çıkıyo bide ekstra bişey çıksa yandığımın resmidir. Ya neden bu ısrar gelicem dedim işte demi..
ayy keşke benim ebemde öyle olsaydı. bizim mahallenin sağlık ocağında 6-7 tane ebemiz var. hepside ordinalis prof maşallah. bi gidiyorum cevizin faydalarından tutunda ayaklarımın şişme nedenlerine kadar kendi yorumlarınıda ekleyerek anlatıyorlar.. Bide hepsinde bir ÇKS hastalığı en son gebe ısrarla ÇKS yi reddetti yazıyorum deftere ona göre dedi. Allah allah dedim ya ister reddetti yaz ister başka bişi unut ÇKS yok. ama yine ÇKS ya sizin ÇKS niz yüzünden bir hafta ağladım nedi,ye hala çks diyosunuz. neyse artık son bir kez gidicem haftaya bakim ne tahlilim varmış..
bikere ben orda bir hipotez atmışım ortaya hemen ne diye çürütüyorsun bakim :) bilinmeyen bi konuyu aydınlatmaya çalışıyorum lütfen deniz hanım öyle bahane falan yazıp bu ciddi konuyu sulandırmayalım. hem benim göbeğim yokki bahane arıyayım senin var galiba :)))))))
nida Taylım top battaniye dedikleri hani bebiş battaniyeleri var üstünde yuvarlak top gibi bişeyler var çok yumuşak ve kullanışlı bir battaniye. civil ve birçok bebek mağazasında var birçoğumuzda o battaniyeden aldık canım. güzel bir ürün olduğu için unnadoda indirime girmiş diye yazmışlar. yani top battaniye o :))
ben daha fazla kalamıcam kızalr çok fenayım herkesi öptük iyi hissedince gelirim
ayy kız allah seni çi,zelgen olmuş ama okadar minnakki denizin yazısını okuyunca farkettim. benim çizelgemde böyle minnak yaa sinir oluyorum bitürlü büyüklerinden,o göz dolduranlarından yapamadım mauvvvvv
ben daha fazla kalamıcam kızalr çok fenayım herkesi öptük iyi hissedince gelirim
tabi canım tekrar çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir..olmazsa sen bana hrs yi haber verirsin orda görüşürüz bu tobb hastanesindeki de her cts bi seminer oluyo sanırım normal doğum eğitimi oluyomuş bi de ona randevulu gitmek gerekiyomuş..inşallah benim bebeğim döner yaa:97: boşu boşuna gitmem normal doğum eğitimine...hemoroid problemim için ben de oradaki genel cerraha gittim geçen hafta. bu seminerin duyurusunu gördüm, çok istedim gelmeyi. ama benim için pek mümkün gözükmüyor emelcim. kayınvalidem hala iyileşmedi. onunla biraz daha ilgileneyim, iyice toparlansın ondan sonra çıkıcam. bu eğitim tekrarlanmazsa, bu ay sonu izne ayrılıyorum hrs'nin eğitimlerine katılıcam. bildiğim kadarıyla her cuma oluyor. orda görüşürüz inşallah. teşekkür ederim.
ama ben görmedim unnadoda bugün o battaniyeden :26:
bak şimdi ben çok merak ederim
neyse artık bununla idare edelim sevsinler senin hanım hanımcıklığını :))
kuzum sen şimdi tam olarak kaç ay kaç günlük oldun takip te ettirmiyosun kendini
'otur oturduğun yerde profla mı doğdun karıcımmm'
hahahahaha:)))))
Leyna banada yapın hadi çizelge, kim yapıyodu? :) Canommu yapıyodu he kopiş yapıyodu oda yok bir iki gündür :)
hanzade çizelgen hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını.
hanzade çizelgen hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını.
Canım çok sağol hepimize inşallah :)
kızlar şu doğum sonrası karnı sarma muhabbeti varya bende korseye baktım ama dikişsiz ince korseler daha rahat olur gibi geldi bi site buldum orda lohusa korsesi ve hamiş için gerekli şeyler var. linkini ekliyorum. Hamile amar | hamile i amarlar online alveri
bitanem crazy nin ürünü dokumasu top top adı değil
canım unnnadoda kampanyaların başında markasını şimdi hatırlıyamıycam ama 10 lu hastane çıkışlarının olduğu kampanyanın en altında var o battaniyedenama ben görmedim unnadoda bugün o battaniyeden :26:
Seninle sohbeti falan seviyolardır onlar fatoş, yoksa bu kadar ısrar hiç normal değil yani :) Beni hepi topu iki kere çağırdılar, gtitim geldim o kadar . gebelik süresince 3 kez gelmeye çalışın dediler o kadar. sen aşırı ilgiden muzdaripsin, ben ilgisizlikten :)
Ayy severim senin hipotezini. Yok yok çürütmedim, estağfirullah :) Ciddiyetsizliğimi mazur görünüz lütfen fatoş hanımcım tekrarı olmayacak hahah :) Ayy hipotezmiş
Hahaha göbeği yokmuuşş :) Daha üç gün önce çekilmiş fotoların var kızım elimizzdee. kanıtlarım var bak belgelerle konuşurum az sonra
tabi canım tekrar çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir..olmazsa sen bana hrs yi haber verirsin orda görüşürüz bu tobb hastanesindeki de her cts bi seminer oluyo sanırım normal doğum eğitimi oluyomuş bi de ona randevulu gitmek gerekiyomuş..inşallah benim bebeğim döner yaa:97: boşu boşuna gitmem normal doğum eğitimine...
Kızlar Rumuzu gören oldumu ben denk gelmedim yorumuna atlamadıysam tabi ama göremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?