bitanem crazy nin ürünü dokumasu top top adı değil
Fatoş çamaşırlar güzelde lohusa için yazmıyo hamile içinyazıyo bide sezeryanda giyilirmi ki ya? Bende alıp koyayım kenara..
senin satın 19.01 mi sansee? Bir günden bişicik olmaz öyleyse..
Bu arada benim forum çoook aşırı ağır çalışıyo, netten mi acaba?
günaydın kızlar :)
geçmişi okuyamadım ama dün gerilmişsiniz gibi bir hava sezdim:96:
iyi haber veriyim size oğlum birazcık daha büyümüş 1.700 gr olmuş sıpacık ilk defa yüzünü göstermedi bize sırtını döndü tam doğum pozisyonunu almış başı rahmimi baskılıyormuş rahmimdeki ara ara olan sancılar da ondan kaynaklıymış doğum pozisyonundan çıkması için magnezyum verdi rahatlatıcakmış kasları bebek kanaldan çıkıcakmış.. onun haricinde uzun bir bebeğimiz olacağını söyledi ayrıca 4 kilo almışım yine 8 den sonra yemek yasak ama dinleyenebu arada 32. hafta çalışabilir raporumu da aldım
bizden haberler bu kadar şimdi geçmişe dönelim
Selam Leyna'cım.
maşşallah büyütmüşsün bebişi..
bişi sorucam çizelgen doğru dimi. yani 30+6 iken 32.hafta çalışabilir raporunu alabildin mi?
aynı sorunu yaşayabilirimde. arefe gününe denk geliyor. sıkıntı yaşamamak için erken alayım diorumda..
teşekkürler.
Selam Leyna'cım.
maşşallah büyütmüşsün bebişi..
bişi sorucam çizelgen doğru dimi. yani 30+6 iken 32.hafta çalışabilir raporunu alabildin mi?
aynı sorunu yaşayabilirimde. arefe gününe denk geliyor. sıkıntı yaşamamak için erken alayım diorumda..
teşekkürler.
Aaa evet. :44: ben de görmedim. iyidir inşallah. dr kontrolü filan de demedi sanırım
benimki 18 canımcım ,kızz belki içine doğuyodur bu şeysilerin ,sen benden sonra olmana rağmen benden önce doğurursun ..hihiihhiihihönce sen sora ben ...
canlarım iyi akşamlar iyi haftasonları öpüyorum sizleri ve kuzucuklarınızı allaha emanet olun...
balım toparlayıcı korseyi tıkla orda en alttan soldan iki tanesinde doğum sonrası toparlayıcı korse diyor onlara bak. ben bide orda emay dikişsiz korse uzun paçalı yazıyo onuda beğendim sanki oda olur. bide kadınlar kulübünden araştırdım, normal olanalar hemen sezeryan olanlar 5. günden sonra korse giyebiliyomuş dr izin veriyormuş. çarşaf saranda var ama şimdi sıkı saramayız falan :) normal korsede sıkar yapışır,fitillerinin izi geçer diye düşünüyorum. sanki dikişsiz ince olanlar daha mantıklı
balım toparlayıcı korseyi tıkla orda en alttan soldan iki tanesinde doğum sonrası toparlayıcı korse diyor onlara bak. ben bide orda emay dikişsiz korse uzun paçalı yazıyo onuda beğendim sanki oda olur. bide kadınlar kulübünden araştırdım, normal olanalar hemen sezeryan olanlar 5. günden sonra korse giyebiliyomuş dr izin veriyormuş. çarşaf saranda var ama şimdi sıkı saramayız falan :) normal korsede sıkar yapışır,fitillerinin izi geçer diye düşünüyorum. sanki dikişsiz ince olanlar daha mantıklı
Penti - Control Yüksek Bel Slip Korse - PLCNYBSK10SK - Penti Alışveriş kızlar ben pentiden indirim zamanı bunu almıştım ,3,5 tl ye ,hani normalde kullanırım göbeem için diye ,hiçç kullanmamıştım ,şimdi bi baktım L beden ama manyak dar bişiii,doğum sonrası baya zorlar bu beni yaawww:26::26:
:44: :44: :44: ben 34. haftada alıcam raporu. o zamana kadar çalışabilmem için 32.hafta çalışabilir raporu mu almam gerekiyor?
ya bide benim yine şu adet sancısına benzeyen ağrıdan var ve son iki saattir hiç geçmedi hafif hafif ağrıyor.. ufff ya şu son haftalar epey zor geçicek ben 36. haftamdan sonra her dakka doktora giderim kesin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?