2011 Ekim Anneleri

Fatoş çamaşırlar güzelde lohusa için yazmıyo hamile içinyazıyo bide sezeryanda giyilirmi ki ya? Bende alıp koyayım kenara..

balım toparlayıcı korseyi tıkla orda en alttan soldan iki tanesinde doğum sonrası toparlayıcı korse diyor onlara bak. ben bide orda emay dikişsiz korse uzun paçalı yazıyo onuda beğendim sanki oda olur. bide kadınlar kulübünden araştırdım, normal olanalar hemen sezeryan olanlar 5. günden sonra korse giyebiliyomuş dr izin veriyormuş. çarşaf saranda var ama şimdi sıkı saramayız falan :) normal korsede sıkar yapışır,fitillerinin izi geçer diye düşünüyorum. sanki dikişsiz ince olanlar daha mantıklı

senin satın 19.01 mi sansee? Bir günden bişicik olmaz öyleyse..

Bu arada benim forum çoook aşırı ağır çalışıyo, netten mi acaba?

benimki 18 canımcım ,kızz belki içine doğuyodur bu şeysilerin ,sen benden sonra olmana rağmen benden önce doğurursun ..hihiihhiihihönce sen sora ben ...

canlarım iyi akşamlar iyi haftasonları öpüyorum sizleri ve kuzucuklarınızı allaha emanet olun...

Selam Leyna'cım.

maşşallah büyütmüşsün bebişi..

bişi sorucam çizelgen doğru dimi. yani 30+6 iken 32.hafta çalışabilir raporunu alabildin mi?

aynı sorunu yaşayabilirimde. arefe gününe denk geliyor. sıkıntı yaşamamak için erken alayım diorumda..

teşekkürler.

:44: :44: :44: ben 34. haftada alıcam raporu. o zamana kadar çalışabilmem için 32.hafta çalışabilir raporu mu almam gerekiyor?

evet canım doktorum tekrar gelip gitme diye şimdiden verdi muhasebeye 25 inde vericem raporu sen de rica et önceden versinler yormasınlar seni:)

Aaa evet. :44: ben de görmedim. iyidir inşallah. dr kontrolü filan de demedi sanırım

Hatırlamıyorum ama desede sabah filan gelirdi.. iyidir yoğunluk vardır belki diye düşünüyorum :)

benimki 18 canımcım ,kızz belki içine doğuyodur bu şeysilerin ,sen benden sonra olmana rağmen benden önce doğurursun ..hihiihhiihihönce sen sora ben ...

Sansee benim nasip olursa sezeryan olcak, normal doğurursan sana iki hafta fark atarım

canlarım iyi akşamlar iyi haftasonları öpüyorum sizleri ve kuzucuklarınızı allaha emanet olun...

İyi haftasonlaır canım sende allaha emanet ol oğluşunla :)

Son düzenleme:

Efendiiim :) hemen bakıyorum, 5 günde sarkarsa nolcak hemen sarmak en güzeli :)

kızlar bide medikallerde lohusa korsesi diye birşey satılıyormuş bide ona bakıp öyle alırız olmazsa. bakan varsa burdada paylaşsın lütfen :)

ya bide benim yine şu adet sancısına benzeyen ağrıdan var ve son iki saattir hiç geçmedi hafif hafif ağrıyor.. ufff ya şu son haftalar epey zor geçicek ben 36. haftamdan sonra her dakka doktora giderim kesin :))

Bende baktımda biz bunlara nasıl giricez yahu korse hiç kullanmadım ama çok dar ve sert görünüyor

Bedeni nasıl ayarlayacağız sanse L ye giremeyüz diyosan napçaz ki? En büyük bedenimi alıcaz o zaman?

:44: :44: :44: ben 34. haftada alıcam raporu. o zamana kadar çalışabilmem için 32.hafta çalışabilir raporu mu almam gerekiyor?

öğrendim arkadaşlar. 32.haftada çalışabilir raporu almak şartmış. yoksa çalıştığımız süre raporun sonuna eklenmiyormuş carnation teşekkür ederim valla elimi kolumu sallayarak gidip gelecektim.

kızlar bızde kocişle anasaglıga gıttık...1 hafta kadar once aramıslardı kontorl ıcın..tansıyonumuz normalmıs,kullandıgım bır ılac olmadıgını duyunca elevıt verdı yıne ve kullanmak mecburıyetınde oldugumu hemde dogumdan sonra 6 ay daha hem bebıkıme hem bana devam edecgımızı soyledı..kılomuz hamdolsun 67 ıdı..esım hıc canını sıkma ılk ayından berıdır dıkkat edıyorum doktorun tartısı 2 kılo fazla tartıyor(onun dısında nerde tartılsan 2 kılo eksıkcıkıyorsun o yanlıs bosa canını sıkıyosun sende dedı..benımde keyıfler yerıne geldı..kızımın kalp atısına baktı sonra sagda tık yok arıyorda arıyor sesı hemsıre hanım..dedım yanlıs sularda gezıyorsun o solda kamp kurdu hep orda..sonra sola gectı aman allahım o ne sestı oyle..kadın bıle guldu..120 ıle 160 arasıolması gerekıyormus atım hızının ,bızım kının 156 idi..cok ıyı dedı doktorumuzda..maasallah kızımaaa...bunlar dısında baskaaaaa:97:...ha bu arada kocıs dun vc ıcın aldıgı tabureyı delmeye calısıyor..totomun sıgabılecegı kadar cızdı ustunu..bakalım basarabılecekmı..?

ya bide benim yine şu adet sancısına benzeyen ağrıdan var ve son iki saattir hiç geçmedi hafif hafif ağrıyor.. ufff ya şu son haftalar epey zor geçicek ben 36. haftamdan sonra her dakka doktora giderim kesin :))

Fatoş dün ve önceki gün çektim onu, hemde kasıklarımda iğneleme şeklinde batma vardı.. sıktım dötümü gitmedim doktora bu gün o kadar yok hamdolsun, hele dün bide o kadar aşağıda duruyordu ki eve gidip ağladım acımdan saydım 47 defa wc ye gitmişim, eli yada bacağı idrar yoluma dayalıydı eminim. Çok canım yandı, zor durdum işte... Akşam nasıl dua ediyorum ama bu gün olmasın, dönsün çekilsin ordan diye... Çok şükür bugün dünkü kadar değil daha az yapıyor. Birde akşam serindi diye ilk defa üzerime yorgan aldım ince bişi, belden aşağımı örttüm şortla dğeil pijama ile yattım.. Sanırım geceleri üşütüyoruzda anlamadan , oda ağrı yapıyor bize. Bu gün düne göre elhamdülillah diyorum inan..

kızlar ben bekarken camasırcıda calısmıstım hastaneye yakın..beyler gelır esım yenı dogum yaptı korse ıstıyor derlerdı.kılosunu sorar ona gore beden ayarı yapar satardık korselerı..o zaman cok gulerdım kadın seyının acısıyla hala gobegınımı dusunuyor nasıl gıyecek dıye...sonra bır arkadasım dogum yaptı ve hemen sardı gobegını carsaf gıbı bıseyle..oncelerı sancıdıgını soyledı bende cıkar takma dedımsede dınlemedı taktı..ama sımdı kadını bır gorun dogum yaptıgına ınanamazsınız..bekarken bıle oyle degıldı gobegı..bırazda dıkkat ettı yedıklerıne bekar halınden bıle daha assagıya dustu kılosu..

benım kronık mıde hastalıgım var,normalde bıle gıydıgım hersey belımın altında durur lastıklerı sıktıgı yada ben rahatsız oldugum ıcın..o sebeple korse gıyemem..bakalım bulucam bende bı yolunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…