2011 Ekim Anneleri

sorma canım ya ince ince terlemeye başladım. hem bu ağrı hafif hafif oluyor hemde kasığıma ani bir sancı giriyor ama 2 kere ancak sonra ağrı devam. doktorum uyarmıştı ama yinede zor geliyor işte. birde çıkardım sandaletimi. çok fena şişmiş sandaletin bandı yarım parmak iz yapıp kızartmış ayağımı neredeyse. uff eve gidip bi duş alsam bide midem bulanıyo iyimi. neyse kendimi teselli edeyim bu akşam cumartesi günü doğan nevfelimizi görmeye gidicez. tombişimi sevicem bide arkadaşımın doğum hikayesini iyce bi öğreniim yarın yazarım burdan :)) ama oraya gitmeden önce güç toplamam lazım hanzade yaaa...
DENİZ yaaa polemiğe girmek istiyorum senle.. hiç laf atmıyorsun özlüyorum ama yaaaaaaa.... bak üzüldüm hasta oldum işte mutlumusun kalpsiz kadın :))

herkeze merhaba.. benım bu velet kızlar gogusumun altına kafasını bı dayıyo ne oturabılıyorum nede nefes alabılıyorum cok canımı acıtıyo... ben cok zorlanıyorum hamılelıkten.. cok yoruuluyorum ya.. yarın sabah ucagımız var ıns hayırlısıyla varırım evıme 1.5 aydır dısarıdayız cok ozledım evımı coooook..

buarada bebek şekerini 1liraya kapı süsünüde 23 liraya sahibinden.com dan aldım aynı şeker sitenin birinde 4.5 lira tavsiye ederim bir bakın isterseniz
ben gördümmü senın bebek şekerını canımmm
daha hiç o olaylara gırmedkk bızz
bende sorucam bakalım ıst da varmı böle bır uygulama

huuuu huuuuu biz geldikkkkkk ama canımız sıkkın bizim off yaa çok gazımız var bizimm ne yapıcam bilmiyorum
eşim evde wc ye gidemiyorum yokmu bunun sessiz çıkarma çaresi
çok komıksınız kızlarrr yaa salın gıtsın sız deee yanıı onlar sızın yanınızda salıyorsa sızde salınn yoksa wc ye gıdın ne ses çıkarsa çıksın orda ayıp yok ya
aynen herkesın bakış açısı farklıııı kızlarr
Heyytt beee. sonunda sana da çizelge yapılıyor hanzade :) kıss sen iste hepimiz birer tane yapalım, beğendiğini al kullan. hiçbirini beğenmezsen her gün birini kullan.

tühh bee bende yapardım seve seve hep hanzedenın yok bır kaç kısının daha yok göremıyoruz kacıncı haftadalar

eylul annelerınde 2. bebıste gelmıs kızlar.. bu arada agustos annelerının dogum hıkayelerını okuyodum.. kadının brını mahvetmısler.. Allah merhametlı doktorla ebeyle karsılastırsın ya

Normal canımnormal düna ynen öyleydim acıdan sıkıntıdan sucuk gibi olursun :) miğde bulantımda var, ipli bantlı ayakkabı giyme fatoş mümkünse.. Öğren bizede anlat heyecanla bekliyorum :) Aklıma geldi Nejla doktora gidicekti nasıl acaba?

Allah hayırlısıyla gitmeyi nasip etsin şeyma, yukard aolmasıda ayrı bir sıkıntı demek, benimkide aşağıda yer edindi kukumun anasını ağlattı :) Geçicek canım az kaldı iyi olsunlarda bunlar geçicek nasıl olsa :)

hanzadee canım cok tesekkur ederım Allah razı olsun:)

Cümlemizden canım :)

Eda nın muhabbetini özledim, izne ayrılsa gelse de şurları bir katsa birbirine

Pazartesi son iş günüm bugün baya bir kolayladım işleri, Salı günü de raporumu, bilgisayarımı teslim edip, raporlarımı sonlandırıp birimdekilerle vedalaşıp özgürlüğe adımımı atıyorum inşallah Umarım 1 hafta sonra evde çok canım sıkılıyoooorrr diye yakınmam size

Yarın da evde temizlik var, sabahtan kan vermeye gidicem şeker için ve doktora da gidicem ayrıca cesaretimi toplayıp kuaföre de gidebilirsem fena olmaz uyhh sayarken yoruldum :44: :44:

yok bitanem gelsin gösterim inş

Oh ne güzel kutuluyosun sıkılmassın canım yakında herkes eve geçicek iş güç yok pc başında olup lak lak yaparız muhtemelen, evet eda hiç görünmüyor artık.. Ya şu kuaföre nasıl dayancaz ben bazen bebeğin hareketlerini o kıl çıkan bölgede dahi hissediyorum, acaba etkilermi ki bide çok acıyacak eminim ki.. Sanada ne güzel moral verdim dimi Doktora sormuştum ben hiç bişi olmaz demişti ama benim pimpirikliliğim :)

eylul annelerınde 2. bebıste gelmıs kızlar.. bu arada agustos annelerının dogum hıkayelerını okuyodum.. kadının brını mahvetmısler.. Allah merhametlı doktorla ebeyle karsılastırsın ya

Amin... Çok haklısın.. Hele ilk doğum haneye girenler zaten ürkek oluyor... Bizimde ay sonu itibariyle gün saymamız başlar.. 1 eylül dedik mi bekleriz sanırım, hafatsı önde olanlardan haberler..Ya şu telefonları alalım birbirimizden bi kiye haber verilsin doğum yaptı yapmadı diye en azından benim ki rumuzda var misal :) herkes güvendiği birine versin...

Son düzenleme:
ama senin zilli hiç hakkı olmadığı halde benim kinden büyükmü olcaaakk..bende sezeryan isterim hemde 3 hafta önceee..

valla çekiştirince gireriz gibi gelsi ama sezeryanda falan wc biraz zorlar ,olmadı alt tarafını keser normal korseye çeviririm

maşşallah bebişine canım ,bakalım benimki pzt si napcak,biraz atraksiyon yapıyım ben gitmeden
bugün bakkala gitmeden evvel wc ye gitmiştim ,anam kapıdan çıktım gene geldi ,yuh dedim kızım yaaa ,mesanemi yastık olarak kullanmaktan vaz geç zilli dedim ,bi güzel kızdımbaktım çekildi yawrucak ,iyi eğitimciyim vesselam

aa kız yazma bunları buraya ,merak falan ederiz bakarız ,yani zaten kalmış 2 ay ..kötü bi anı duymaya hiç tahammülüm yok ,Allah yardımcımız olur inşş..

Beyim geldi çağrı yapıyo ben çıkıyorum hepiniz Allaha emanet olun iyi haftasonları :) Bebikler sizde durun olduğunuz yerde emi, erkenden filan çat kapı yapmayın annelere sakın :))

şimdi biz doğumdan sonra losa olcaz ya ben kırmızı ojelerimi götürsem bana süren olur mu acep.ayaklarım çok çirkinleştiiiii.bide saç kıvrıştırıcımı götürcem süslencem oturcam sefam olsunnnnn.doğuramazsın senin çocuğun olmaz diyenler çatlasınnnnn

vallahi ben veririm numaramı çünkü burada sapıklık yapçak biri olduğunu sanmıyorum.iyi fikir hanzade ancak tlf la ulaşırız birbirimize

yok kzıalr yaaa hiiç korkmayın ,yani tabi normaldede alışkınsanız ,hefta başında eşiminde yardımıylaaayani sadece üst ve birazda orta kızımları alabildik ,tam benim istediğim kadar olmadı tabi ,ama idare eder ,bi sonraki muyenem bayram sonu ,bayramdan önce ilkkez bir kuaför deneyimi yaşamayı düşünüyrum bakiimm

[
aa kız yazma bunları buraya ,merak falan ederiz bakarız ,yani zaten kalmış 2 ay ..kötü bi anı duymaya hiç tahammülüm yok ,Allah yardımcımız olur inşş..

kızlar yanlıs anlasılmasın bunları yazmamın sebebı en basından herseyı doktorla cok net konusmak gerekıyo.. dogumda en onemlı sey doktora guven bence.. herkezın basına gelebılır bu tur olaylar.. ben kulaklarımızı tıkayalım demıyelım tedbırımızı elden bırakmayalım derım ben..
adanaya gıdeyım doktor kontrolumde dogum olayını konusucam vede dogum servısını odalarını gormek ıstedıgımı soylıyecem.. normal dogum ıstedıgım ıcın ne sekılde dogum yapıldıgını sorucam herseyı ınce ınce ogrenıcem.. tedbir bende taktır Allahtan artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…