Fatoş dün ve önceki gün çektim onu, hemde kasıklarımda iğneleme şeklinde batma vardı.. sıktım dötümü gitmedim doktora bu gün o kadar yok hamdolsun, hele dün bide o kadar aşağıda duruyordu ki eve gidip ağladım acımdan saydım 47 defa wc ye gitmişim, eli yada bacağı idrar yoluma dayalıydı eminim. Çok canım yandı, zor durdum işte... Akşam nasıl dua ediyorum ama bu gün olmasın, dönsün çekilsin ordan diye... Çok şükür bugün dünkü kadar değil daha az yapıyor. Birde akşam serindi diye ilk defa üzerime yorgan aldım ince bişi, belden aşağımı örttüm şortla dğeil pijama ile yattım.. Sanırım geceleri üşütüyoruzda anlamadan , oda ağrı yapıyor bize. Bu gün düne göre elhamdülillah diyorum inan..
:44: :44: :44: ben 34. haftada alıcam raporu. o zamana kadar çalışabilmem için 32.hafta çalışabilir raporu mu almam gerekiyor?
:44: :44: :44: ben 34. haftada alıcam raporu. o zamana kadar çalışabilmem için 32.hafta çalışabilir raporu mu almam gerekiyor?
ben gördümmü senın bebek şekerını canımmmbuarada bebek şekerini 1liraya kapı süsünüde 23 liraya sahibinden.com dan aldım aynı şeker sitenin birinde 4.5 lira tavsiye ederim bir bakın isterseniz
daha hiç o olaylara gırmedkk bızzKızlar loya, lord ( aklıma gelmiyor bir tane daha vardı) Gibi iç çamaşırcılarda, 3 lü pakette bedenli bel altı çamaşırlar var ben aldım çook rahat kullanıyorum. Lohusa içinde ondan alıcam 3 lü pakette ben L aldım 9 tl.. Tavsiye ederim malıda çok güzel yıkadım ne sarkma ne sünme ne bişi olmadı...
Yine aynı yerlerde 50 tl den başlayıp 60 70 80 90 a kadar çıkan fiyatalkrda çok şeker gecelik sabahlık ve pijama takımları var. Bilginize.
bende sorucam bakalım ıst da varmı böle bır uygulamakızlar ben geldim sağlık ocağına gittim elevitim bitmişdi yazdırdım sonrada süt kartımı aldım sizde süt alıyomusunuz?bide eve geldim çamaşırımda sümüksü uzayan koyu beyaz akıntı gelmiş normal mi acaba böyle akıntı
çok komıksınız kızlarrr yaa salın gıtsın sız deee yanıı onlar sızın yanınızda salıyorsa sızde salınn yoksa wc ye gıdın ne ses çıkarsa çıksın orda ayıp yok yahuuuu huuuuu biz geldikkkkkk ama canımız sıkkın bizimoff yaa çok gazımız var bizimm ne yapıcam bilmiyorum
eşim evde wc ye gidemiyorum yokmu bunun sessiz çıkarma çaresi
aynen herkesın bakış açısı farklıııı kızlarrburada 3-5 bin ödeyip doğum yapacaklar da var devlet hastanesinde ücretsiz doğuracaklar da.. bebeğine bin liraya araba alanlarda var 400 e 500 e pahalı diyenlerde.. çok işlevli ateş ölçme cihazı alanlar.. koltuk altından ölçenden alıcam diyenler.. çeşit çeşit hamilelik alanlar hamileliğini bir iki kyafetle geçirenler de var..
ama kimse kimseye şimdiye kadar böyle yorum yapmadı herkesin bir maddi durmu var herkes bebeğine elinden gelenin en iyisini yapmak ister yapamayana da nispet yapmaz israf olsun diye de harcama yapmaz birbirimize hayırlı olsun dememiz yeter bence kimse kimseye ekonomiden bahsetmemeli hepimiz aklıselim insanlarız burda lütfen huzurumuzu bozmayalım...
Heyytt beee. sonunda sana da çizelge yapılıyor hanzade :)kıss sen iste hepimiz birer tane yapalım, beğendiğini al kullan. hiçbirini beğenmezsen her gün birini kullan.
sorma canım ya ince ince terlemeye başladım. hem bu ağrı hafif hafif oluyor hemde kasığıma ani bir sancı giriyor ama 2 kere ancak sonra ağrı devam. doktorum uyarmıştı ama yinede zor geliyor işte. birde çıkardım sandaletimi. çok fena şişmiş sandaletin bandı yarım parmak iz yapıp kızartmış ayağımı neredeyse. uff eve gidip bi duş alsam bide midem bulanıyo iyimi. neyse kendimi teselli edeyim bu akşam cumartesi günü doğan nevfelimizi görmeye gidicez. tombişimi sevicem bide arkadaşımın doğum hikayesini iyce bi öğreniim yarın yazarım burdan :)) ama oraya gitmeden önce güç toplamam lazım hanzade yaaa...
DENİZ yaaa polemiğe girmek istiyorum senle.. hiç laf atmıyorsun özlüyorum ama yaaaaaaa.... bak üzüldüm hasta oldum işte mutlumusun kalpsiz kadın :))
herkeze merhaba.. benım bu velet kızlar gogusumun altına kafasını bı dayıyo ne oturabılıyorum nede nefes alabılıyorum cok canımı acıtıyo... ben cok zorlanıyorum hamılelıkten.. cok yoruuluyorum ya.. yarın sabah ucagımız var ıns hayırlısıyla varırım evıme 1.5 aydır dısarıdayız cok ozledım evımı coooook..
hanzadee canım cok tesekkur ederım Allah razı olsun:)
çok teşekkür ederim mini etek bunu kullanayım biiraz, fatoşla değiştircez büyük yapçaz o zaman isteriz valla :)
ben gördümmü senın bebek şekerını canımmm
daha hiç o olaylara gırmedkk bızz
bende sorucam bakalım ıst da varmı böle bır uygulama
çok komıksınız kızlarrr yaa salın gıtsın sız deee yanıı onlar sızın yanınızda salıyorsa sızde salınn yoksa wc ye gıdın ne ses çıkarsa çıksın orda ayıp yok ya
aynen herkesın bakış açısı farklıııı kızlarr
tühh bee bende yapardım seve seve hep hanzedenın yok bır kaç kısının daha yok göremıyoruz kacıncı haftadalar
Eda nın muhabbetini özledim, izne ayrılsa gelse de şurları bir katsa birbirine
Pazartesi son iş günüm bugün baya bir kolayladım işleri, Salı günü de raporumu, bilgisayarımı teslim edip, raporlarımı sonlandırıp birimdekilerle vedalaşıp özgürlüğe adımımı atıyorum inşallahUmarım 1 hafta sonra evde çok canım sıkılıyoooorrr diye yakınmam size
Yarın da evde temizlik var, sabahtan kan vermeye gidicem şeker için ve doktora da gidicem ayrıca cesaretimi toplayıp kuaföre de gidebilirsem fena olmaz uyhh sayarken yoruldum :44: :44:
eylul annelerınde 2. bebıste gelmıs kızlar.. bu arada agustos annelerının dogum hıkayelerını okuyodum.. kadının brını mahvetmısler.. Allah merhametlı doktorla ebeyle karsılastırsın ya
ama senin zilli hiç hakkı olmadığı halde benim kinden büyükmü olcaaakk..bende sezeryan isterim hemde 3 hafta önceee..Hatırlamıyorum ama desede sabah filan gelirdi.. iyidir yoğunluk vardır belki diye düşünüyorum :)
Sansee benim nasip olursa sezeryan olcak, normal doğurursan sana iki hafta fark atarımİyi haftasonlaır canım sende allaha emanet ol oğluşunla :)
valla çekiştirince gireriz gibi gelsi ama sezeryanda falan wc biraz zorlar ,olmadı alt tarafını keser normal korseye çeviririmBende baktımda biz bunlara nasıl giricez yahu korse hiç kullanmadım ama çok dar ve sert görünüyor
Bedeni nasıl ayarlayacağız sanse L ye giremeyüz diyosan napçaz ki? En büyük bedenimi alıcaz o zaman?
maşşallah bebişine canım ,bakalım benimki pzt si napcak,biraz atraksiyon yapıyım ben gitmedenkızlar bızde kocişle anasaglıga gıttık...1 hafta kadar once aramıslardı kontorl ıcın..tansıyonumuz normalmıs,kullandıgım bır ılac olmadıgını duyunca elevıt verdı yıne ve kullanmak mecburıyetınde oldugumu hemde dogumdan sonra 6 ay daha hem bebıkıme hem bana devam edecgımızı soyledı..kılomuz hamdolsun 67 ıdı..esım hıc canını sıkma ılk ayından berıdır dıkkat edıyorum doktorun tartısı 2 kılo fazla tartıyor(onun dısında nerde tartılsan 2 kılo eksıkcıkıyorsun o yanlıs bosa canını sıkıyosun sende dedı..benımde keyıfler yerıne geldı..kızımın kalp atısına baktı sonra sagda tık yok arıyorda arıyor sesı hemsıre hanım..dedım yanlıs sularda gezıyorsun o solda kamp kurdu hep orda ..sonra sola gectı aman allahım o ne sestı oyle..kadın bıle guldu..120 ıle 160 arasıolması gerekıyormus atım hızının ,bızım kının 156 idi..cok ıyı dedı doktorumuzda..maasallah kızımaaa ...bunlar dısında baskaaaaa:97:...ha bu arada kocıs dun vc ıcın aldıgı tabureyı delmeye calısıyor.. totomun sıgabılecegı kadar cızdı ustunu..bakalım basarabılecekmı..?
bugün bakkala gitmeden evvel wc ye gitmiştim ,anam kapıdan çıktım gene geldi ,yuh dedim kızım yaaa ,mesanemi yastık olarak kullanmaktan vaz geç zilli dedim ,bi güzel kızdımFatoş dün ve önceki gün çektim onu, hemde kasıklarımda iğneleme şeklinde batma vardı.. sıktım dötümü gitmedim doktora bu gün o kadar yok hamdolsun, hele dün bide o kadar aşağıda duruyordu ki eve gidip ağladım acımdan saydım 47 defa wc ye gitmişim, eli yada bacağı idrar yoluma dayalıydı eminim. Çok canım yandı, zor durdum işte... Akşam nasıl dua ediyorum ama bu gün olmasın, dönsün çekilsin ordan diye... Çok şükür bugün dünkü kadar değil daha az yapıyor. Birde akşam serindi diye ilk defa üzerime yorgan aldım ince bişi, belden aşağımı örttüm şortla dğeil pijama ile yattım.. Sanırım geceleri üşütüyoruzda anlamadan , oda ağrı yapıyor bize. Bu gün düne göre elhamdülillah diyorum inan..
aa kız yazma bunları buraya ,merak falan ederiz bakarız ,yani zaten kalmış 2 ay ..kötü bi anı duymaya hiç tahammülüm yok ,Allah yardımcımız olur inşş..eylul annelerınde 2. bebıste gelmıs kızlar.. bu arada agustos annelerının dogum hıkayelerını okuyodum.. kadının brını mahvetmısler.. Allah merhametlı doktorla ebeyle karsılastırsın ya
ama senin zilli hiç hakkı olmadığı halde benim kinden büyükmü olcaaakk..bende sezeryan isterim hemde 3 hafta önceee..
valla çekiştirince gireriz gibi gelsi ama sezeryanda falan wc biraz zorlar ,olmadı alt tarafını keser normal korseye çeviririm
bugün bakkala gitmeden evvel wc ye gitmiştim ,anam kapıdan çıktım gene geldi ,yuh dedim kızım yaaa ,mesanemi yastık olarak kullanmaktan vaz geç zilli dedim ,bi güzel kızdımbaktım çekildi yawrucak ,iyi eğitimciyim vesselam
El kadar çocuğa ne kızıyosun bakim sen hımm :)) Ben üşenmeden saydım inan 47 oldu sabahtan yatana kadar girip çıktığım... Sansee erken doğurursam seninki büyük olur kız anne karnında ne kadar kalsa iyi diyolar, 2 haftada 500 gr bile alıyomuş son zamanlar.. Gerçiiii kızlar erken geliyo belki ben sezeryan olmadan senin normal sancın gelirBakarmısın illa normal doğurtturucam seni
O şeyleirn içine zor gireriz diye düşünüyorum tek iyi yanı kış olcak çok terlemeyiz filan :)
Amin... Çok haklısın.. Hele ilk doğum haneye girenler zaten ürkek oluyor... Bizimde ay sonu itibariyle gün saymamız başlar.. 1 eylül dedik mi bekleriz sanırım, hafatsı önde olanlardan haberler..Ya şu telefonları alalım birbirimizden bi kiye haber verilsin doğum yaptı yapmadı diye en azından benim ki rumuzda var misal :) herkes güvendiği birine versin...
Oh ne güzel kutuluyosun sıkılmassın canım yakında herkes eve geçicek iş güç yok pc başında olup lak lak yaparız muhtemelen, evet eda hiç görünmüyor artık.. Ya şu kuaföre nasıl dayancaz ben bazen bebeğin hareketlerini o kıl çıkan bölgede dahi hissediyorum, acaba etkilermi ki bide çok acıyacak eminim ki.. Sanada ne güzel moral verdim dimiDoktora sormuştum ben hiç bişi olmaz demişti ama benim pimpirikliliğim :)
Amin... Çok haklısın.. Hele ilk doğum haneye girenler zaten ürkek oluyor... Bizimde ay sonu itibariyle gün saymamız başlar.. 1 eylül dedik mi bekleriz sanırım, hafatsı önde olanlardan haberler..Ya şu telefonları alalım birbirimizden bi kiye haber verilsin doğum yaptı yapmadı diye en azından benim ki rumuzda var misal :) herkes güvendiği birine versin...
aa kız yazma bunları buraya ,merak falan ederiz bakarız ,yani zaten kalmış 2 ay ..kötü bi anı duymaya hiç tahammülüm yok ,Allah yardımcımız olur inşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?