şimdi biz doğumdan sonra losa olcaz ya ben kırmızı ojelerimi götürsem bana süren olur mu acep.ayaklarım çok çirkinleştiiiii.bide saç kıvrıştırıcımı götürcem süslencem oturcam sefam olsunnnnn.doğuramazsın senin çocuğun olmaz diyenler çatlasınnnnn
:44: :44: :44: ben 34. haftada alıcam raporu. o zamana kadar çalışabilmem için 32.hafta çalışabilir raporu mu almam gerekiyor?
http://lbdm.lilypie.com/PDV2p3.png
Mirandaaaabu çiçekler benden, bu öpücükte kızımdan teyzesi çook teşekkür ederiz ikimizde çok beğendik ellerine sağlık :)
Canım hemen çıkmak zorunda kaldım dr kontrolümüz olduğu için bende çok ama çok öperim güle güle kullanın tickeri :))
evet canım doktorum tekrar gelip gitme diye şimdiden verdi muhasebeye 25 inde vericem raporu sen de rica et önceden versinler yormasınlar seni:)
maşallah cnm fıstıkınameraba güzel hamişler pek fazla yorum yapmayan ama sürekli takip eden biriyim bilgilerinizden oldukça faydalanıyorum tşk ederim hepinize. güzel haberimizi paylaşmak istedim sizinle. doktordan geldim şimdi kızım büyümüş haftasına göre 1 hafta ilerde fıstıkım 2400 olmuş boyu da 46 cm dedi herşey yolunda dönmüş fıstıkım..:) kk teyzoşlarımızı çok çok öpüyoruzz..
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar geçmişi okuyamadım bebişi büyüyenlere maaşallah
Bababnnemiz geldi dün alışverişe çıktık ne kadar zormuş yaaa o kadar dolaştık biraz cici aldık daha eksikler var haftasonu kocişle tamamlıcaz pazarada gitmiştik pazarın ortasında bir kramp girdi kızımın kafasının olduğu yere kızlar o kadar korktumki doğum sancısı diye hareket bile edemedim alelacele biyerlere oturttular beni korkudan bembeyaz olmuşum bi yarım saat flan sürdü onun için bende fazla dolaşamadım zaten size bişey danışayım bezini primadan 2-5 kg aldım heralde doğrudur bide yatak içine viskolex döşek aldık en iyisi dediler ama bilemedim ssiz naptınız alanlar.
bunlarda cicişlerimiz Allahım sağ salim sağlıkla giymelerini nasip etsin hepimizin bebişine....
Eki Görüntüle 239691 Eki Görüntüle 239687 Eki Görüntüle 239688 Eki Görüntüle 239689 Eki Görüntüle 239690 Eki Görüntüle 239692
öğrendim arkadaşlar. 32.haftada çalışabilir raporu almak şartmış. yoksa çalıştığımız süre raporun sonuna eklenmiyormuşcarnation teşekkür ederim valla elimi kolumu sallayarak gidip gelecektim.
Doktorumuzdan geldikk tahminim doğru çıktı oğlum ters dönmüşNST miz gayet iyi çıktı kilosu 2400 gr boyu 46 cm olmuş tosuncuğum benim bende 1 kilo almışım toplamda 3500 gr almış oldumm ohh sefam olsun bu beni çok mutlu ediyor.24 ünde tekrar kontrole çağırdı dr umuz artık sık görüşecekmişiz.İnşallah oğlum yeniden normal doğum pozisyonu alır.
oğluşunada sanada maşallah cnm
saol canım benim darısı başınıza
Doktorumuzdan geldikk tahminim doğru çıktı oğlum ters dönmüşNST miz gayet iyi çıktı kilosu 2400 gr boyu 46 cm olmuş tosuncuğum benim bende 1 kilo almışım toplamda 3500 gr almış oldumm ohh sefam olsun bu beni çok mutlu ediyor.24 ünde tekrar kontrole çağırdı dr umuz artık sık görüşecekmişiz.İnşallah oğlum yeniden normal doğum pozisyonu alır.
şimdi biz doğumdan sonra losa olcaz ya ben kırmızı ojelerimi götürsem bana süren olur mu acep.ayaklarım çok çirkinleştiiiii.bide saç kıvrıştırıcımı götürcem süslencem oturcam sefam olsunnnnn.doğuramazsın senin çocuğun olmaz diyenler çatlasınnnnn
Zeynep doğumdan bi gün önce git kuaföre ojelerini filan sürdür canım saçını başını yaptır çatlasınlar tabi :) hastanede kimse uğraşamaz o kadar o durumda çevrendekileride düşünürsek yani :)
Maşallah suphanallah miranda çok güzel bakmışsın hem tosununa hem kendine :) Hiç üzülme o senin eline değil bakarsın döner gelir, bakarsın dönmez sezeryan olur tamamen bebeğe kalmış ama sen sanırım bebiş böyle devam ederse zaten normal yapamassın gibi :)
Selam canlaaaar.
Biz geldiiik. bugün şirkette işler çok yoğundu, yerimize oturur oturmaz dosyalara gömüldük. öğlen izin alacağım için hiç sallanmadım.
Neyse işleri bitirdik doktorumuza gittiiik.Bizden haberler şöyleee..
Bıdığım 1550 gr - 39,5 cm olmuş
Normal doğum pozisyonunu almış bileeAma benim göbüşüm çok üsttee, nefes alamıyom dedim. Onun bebek duruşuyla alakası yok, sonraki haftalarda daha zorlanacaksın dediii
Bu ay 2 kilo almışım afferin dediiii. bende corn flakes yemeye başlayınca kontrol altına aldığımı ama bunun bi zararının olup olmadığını sordum. Hiç bişey olmaz devam et dedi.
Epidural normal istediğimi, epiduralin sakıncası olup olmadığını sordum. Doktorum Şiddetle tavsiye ederim, iyi karar dedi.
İşte bu kadaaaarrr..
Bugün sevdiğimiz bir arkadaşımızın ablasını kaybettiğini öğrendik; içinde bulunduğumuz şu mubarek günlerde dualarınızda merhumeye de yer verirseniz memnun olurum... Allah tüm dualarınızı kabul etsin...
Oh ne güzel kutuluyosun sıkılmassın canım yakında herkes eve geçicek iş güç yok pc başında olup lak lak yaparız muhtemelen, evet eda hiç görünmüyor artık.. Ya şu kuaföre nasıl dayancaz ben bazen bebeğin hareketlerini o kıl çıkan bölgede dahi hissediyorum, acaba etkilermi ki bide çok acıyacak eminim ki.. Sanada ne güzel moral verdim dimiDoktora sormuştum ben hiç bişi olmaz demişti ama benim pimpirikliliğim :)
yok kzıalr yaaa hiiç korkmayın ,yani tabi normaldede alışkınsanız ,hefta başında eşiminde yardımıylaaayani sadece üst ve birazda orta kızımları alabildik ,tam benim istediğim kadar olmadı tabi ,ama idare eder ,bi sonraki muyenem bayram sonu ,bayramdan önce ilkkez bir kuaför deneyimi yaşamayı düşünüyrum bakiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?