2011 Ekim Anneleri

tatlım valla gecen senekı agustos annelerınde yatak ortusu susulu puslu pıke takımları fıstolu yastık kılıfları makyaj malezemerını goturenler cok oldu.. ama sunuda soyleyeyım ınsan fotolarına bakmaya doyamıyo hersey cok guzel gorunuyo benımde aklımda valla...

maşallah cnm fıstıkına acaba benim cadım ne kadar oldu satımız aynıydı seninle ama baksana senin kız büyümeye pek bi hevesli çıktı 41 kere maşallah canım

çok güzeller cnm allah sağlıkla sıhatle iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

ne demek canım benim:).. bende sizden çok şey öğrendim:)

bişey daha öğrenmiş oldum:) Leyna mesela tam 32 olmadan alabilmiş. aklında bulunsun seninde

Doktorumuzdan geldikk tahminim doğru çıktı oğlum ters dönmüş NST miz gayet iyi çıktı kilosu 2400 gr boyu 46 cm olmuş tosuncuğum benim bende 1 kilo almışım toplamda 3500 gr almış oldumm ohh sefam olsun bu beni çok mutlu ediyor.24 ünde tekrar kontrole çağırdı dr umuz artık sık görüşecekmişiz.İnşallah oğlum yeniden normal doğum pozisyonu alır.

merhaba kizlar daha yeni girebildim bugun,gecmisi okudum biraz geri dedim sonra devam ederim kizlar banada yardim edermisiniz ticker icin.bende istiyorummm:26:dun ugrastim bayaga ama yapamadim.

oğluşunada sanada maşallah cnm

saol canım benim darısı başınıza

miranda bebegının gelısımı cok guzel maasaallah..Allah esırgesın..

kendın kılo almadan bebegıne aldırmayı nasıl basarıyorsun..ozellıkle yedıgın bısey varmı? gecende bır yerde hamıle bır bayanın asırı derecede sut peynır yogurt yumurta yemesı uzerıne asırı proteın yuklemıs sanırım..cocugu 31. haftada 2 .900 grmdı..doktor yeme artık falan demıs yoksa normal yapamıcaksın..

sen ne yıyosun?

vuuuu ben seni şimdiden 3 e katladım bile tatlım ,katlana katlana büyüyorumvalla , bebeişede maşallaj ,ters dönmüş ne oluyoki ,normal doğum pozisyonu alıp gerimi dönmüş ,sezeryan istiyo demekkii,üzülme canım herşey olacağına varırı ,sağlıklı olsun yeterki paşamız:)

Zeynep doğumdan bi gün önce git kuaföre ojelerini filan sürdür canım saçını başını yaptır çatlasınlar tabi :) hastanede kimse uğraşamaz o kadar o durumda çevrendekileride düşünürsek yani :)

Maşallah suphanallah miranda çok güzel bakmışsın hem tosununa hem kendine :) Hiç üzülme o senin eline değil bakarsın döner gelir, bakarsın dönmez sezeryan olur tamamen bebeğe kalmış ama sen sanırım bebiş böyle devam ederse zaten normal yapamassın gibi :)

Son düzenleme:
Bugün sevdiğimiz bir arkadaşımızın ablasını kaybettiğini öğrendik; içinde bulunduğumuz şu mubarek günlerde dualarınızda merhumeye de yer verirseniz memnun olurum... Allah tüm dualarınızı kabul etsin...

Selam canlaaaar.
Biz geldiiik. bugün şirkette işler çok yoğundu, yerimize oturur oturmaz dosyalara gömüldük. öğlen izin alacağım için hiç sallanmadım.
Neyse işleri bitirdik doktorumuza gittiiik.Bizden haberler şöyleee..
Bıdığım 1550 gr - 39,5 cm olmuş
Normal doğum pozisyonunu almış bilee Ama benim göbüşüm çok üsttee, nefes alamıyom dedim. Onun bebek duruşuyla alakası yok, sonraki haftalarda daha zorlanacaksın dediii
Bu ay 2 kilo almışım afferin dediiii. bende corn flakes yemeye başlayınca kontrol altına aldığımı ama bunun bi zararının olup olmadığını sordum. Hiç bişey olmaz devam et dedi.
Epidural normal istediğimi, epiduralin sakıncası olup olmadığını sordum. Doktorum Şiddetle tavsiye ederim, iyi karar dedi.
İşte bu kadaaaarrr..

kızlar aklınızda olsun doguma kesinlikle ojeli almıyorlarmıs takılarıda cıkartırıyorlarmıs yüzüklerde dahilll

benim bebegimde ters duruyor hala dönmedi doktorum ve cevremdekiler döner diyorlar ama bilemiyorum bebegi ters duran varmı benim gibi???

daha ne olsun dimi ama
maşallah cnm bebişine oh ne güzel herkes böyle güzel haberlerle gelsin ya yeğenlerimin sağlık durumları iyi oldukça benimde keyfim yerine geliyo

Evet Hanzade yaa nasıl moral verdin öyle zaten korkudan gidemiyorum ne zamandır bu haftada yalan mı olacak ne

Ay sanseeee eşin gerçekten yapıyor mu? Benimkiyle abi kardeş oluruz öyle bir şey yapsa Çok utanırııımmm bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…