2011 Ekim Anneleri

Allah bu günlerin hürmetine rahmet ve merhamet etsin, yakınlarına bol bol sabır ve dayanma gücü versin..

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun. ne oldu neyin var? niye miden ağzında? üşütme mi, normal bulantı mı ağrı mı? fatoş bir ilaç söylüyordu az önce, onu bir doktoruna sorup kullan istersen iyi gelir belki.
sağol canım hiç anlamadım sabah uyandım kusacak gibi oldum kusmadım ama butun günümü yedi saat 6 ya kadar bulantım oldu allaha şükür geçti
çok kötü oldum eşim bile korktu yattıgım yerden kalkamadım aay bir daha yaşamak istemiyorum böyle bişeyyyyy
maşallah canımmm birde hareket etmiyodu diyosun kocaman olmuş kızzz sıgamamıştır o rahat pozisyonu almış uyumuşturr
maşallah kuzunaakoccaman olmuşşayy corn flakes sorman iyi olmuş bende çok seviyorum ama zararlı olur diye yemiyodum alıp başlayayım

hard_disc canım başınız sağolsun mekanı cennet topragı bol olsun

maşallah bebeklerinize anneler ben de seviyorum corn flakes.hemde sütte içmiş oluyoruz.güzel yani :)

Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun ıns...

şeyma ben okumadım tefriciyeyi. 200 tane almıştım ama sonraki mesajlara baktığımda ben alana kadar bitti demiştiniz. bana cevap yazarmısın lütfen.okumam gerekiyorsa okuyayım.:26:

canım senınkını almamısım ıstersen oku ıstersen okuma sen bılırsın tatlımmmm:)

Bebişlerimizin kilolarını güncelledim kızlar

teşşekkürler duygu.yalnız benim bebişin son bilgileri yanlış olmuş. 29. haftada 1670 gr. 40 cm di teyzesi. söylemicektim zahmet ettirmemek içinbidaha ama listemizde yanlış olmasın dedim :) şimdiden teşekkürler..

Ay sanseeee eşin gerçekten yapıyor mu? Benimkiyle abi kardeş oluruz öyle bir şey yapsa Çok utanırııımmm bennnn
valla ilk defa yaptı,ama pek becerebildiğini söyliyemiyciim ,duvara sıva yapar gibi sürdü ,zaten ben çektim ona bırakamam böyle ciddi bişeyi ,canımı acıtmamak için çok kibar davranır,ama istekli gördüm kendisiniuzun süre göremeyince bunada şükürmü dedi neysee....

BEn malesef bişey yiyemiyorum iştahım yok başından beri acıkmıyorum yani yavrum Allaha emanet :)
Canım geçen gittiğimizde normal doğum pozisyonundaydı şimdi ters dönmüş ve beni çok rahatsız ediyor oynamıyor diye dün gece uyuyamadım meğerse ters olduğunda hareketleri kısıtlanıyormuş

Rahatsız ediyo canım çok yanıyo ters durumdayken hatta bir arkadaşım sırf bu yüzden 36. haftada bebeğini doğurmak zorunda kaldı ondan korkuyorum yoksa dediğin gibi ve dr da söyledi böyle kilo almaya devam ederse normal doğuramazsın dedi.Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallahh

manyak canooooommmkoptum...

kızlaaarr..yarın benim herüflen havuzlu hana gitcez nihayeeeett...gerçi yanımda sizlerden biri olsa ne iyi olurdu ,az önce e bebekten paketimi aldım o arada bişilere bektım ,ya dedim kızlardan birkaçının no su olsada sorsam ,ne almış kaça almışş...hanzade sende o tarz ayrıntılı bi liste varmı ,ortalama fiyatlar falan???

Allah yardımcın olsun bu bebikler nasıl durursa dursun can yakıyo demekki ya neyse az kaldı. Yinede döner inşallah bu sürede..

Canım ben netten bakınmıştım, havuzlu hana gitmedim fiyatlarıda bilmiyorum sana gönderdiğim liste dışında malesef. Gidenler fikir verirdi erken sorsaydın keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…