hanzadee canım cok tesekkur ederım Allah razı olsun:)
Bugün sevdiğimiz bir arkadaşımızın ablasını kaybettiğini öğrendik; içinde bulunduğumuz şu mubarek günlerde dualarınızda merhumeye de yer verirseniz memnun olurum... Allah tüm dualarınızı kabul etsin...
Selam canlaaaar.
Biz geldiiik. bugün şirkette işler çok yoğundu, yerimize oturur oturmaz dosyalara gömüldük. öğlen izin alacağım için hiç sallanmadım.
Neyse işleri bitirdik doktorumuza gittiiik.Bizden haberler şöyleee..
Bıdığım 1550 gr - 39,5 cm olmuş
Normal doğum pozisyonunu almış bileeAma benim göbüşüm çok üsttee, nefes alamıyom dedim. Onun bebek duruşuyla alakası yok, sonraki haftalarda daha zorlanacaksın dediii
Bu ay 2 kilo almışım afferin dediiii. bende corn flakes yemeye başlayınca kontrol altına aldığımı ama bunun bi zararının olup olmadığını sordum. Hiç bişey olmaz devam et dedi.
Epidural normal istediğimi, epiduralin sakıncası olup olmadığını sordum. Doktorum Şiddetle tavsiye ederim, iyi karar dedi.
İşte bu kadaaaarrr..[/QUOT
Hımm bizde diyoruz bizim kız nerelerde uğramadı doktora gideceğinide atladık sanırım yada unuttuk. Maşallah oğluşuna Allah nazarlardan saklasın :) Uyanık seni corn flex le form tutuyosun demek hee bende sorcam doktoruma, sen şimdi toplamda kaç kilo almış oldun rumuz ben seni geçtimmi acepO nefes darlığının bebek duruşu ile ilgisi yokuş demek, bende sorcam bunu...
kızlar aklınızda olsun doguma kesinlikle ojeli almıyorlarmıs takılarıda cıkartırıyorlarmıs yüzüklerde dahilll
Kolye yüzük küpe ne varsa çıkarıyorlar biliyorumda ojedemi yasakmış? Neden acaba ki aklıma bişiler geldi ama neyse...
benim bebegimde ters duruyor hala dönmedi doktorum ve cevremdekiler döner diyorlar ama bilemiyorum bebegi ters duran varmı benim gibi???
Var canım bir çok arkadaşımızcda var henüz erken 35 te bile dönen var endiişelenme :)
Allah bu günlerin hürmetine rahmet ve merhamet etsin, yakınlarına bol bol sabır ve dayanma gücü versin..
Selam canlaaaar.
Biz geldiiik. bugün şirkette işler çok yoğundu, yerimize oturur oturmaz dosyalara gömüldük. öğlen izin alacağım için hiç sallanmadım.
Normal doğum pozisyonunu almış bileeAma benim göbüşüm çok üsttee, nefes alamıyom dedim. Onun bebek duruşuyla alakası yok, sonraki haftalarda daha zorlanacaksın dediii
Bu ay 2 kilo almışım afferin dediiii. bende corn flakes yemeye başlayınca kontrol altına aldığımı ama bunun bi zararının olup olmadığını sordum. Hiç bişey olmaz devam et dedi.
Epidural normal istediğimi, epiduralin sakıncası olup olmadığını sordum. Doktorum Şiddetle tavsiye ederim, iyi karar dedi.
İşte bu kadaaaarrr..[/QUOT
Hımm bizde diyoruz bizim kız nerelerde uğramadı doktora gideceğinide atladık sanırım yada unuttuk. Maşallah oğluşuna Allah nazarlardan saklasın :) Uyanık seni corn flex le form tutuyosun demek hee bende sorcam doktoruma, sen şimdi toplamda kaç kilo almış oldun rumuz ben seni geçtimmi acepO nefes darlığının bebek duruşu ile ilgisi yokuş demek, bende sorcam bunu...
Kolye yüzük küpe ne varsa çıkarıyorlar biliyorumda ojedemi yasakmış? Neden acaba ki aklıma bişiler geldi ama neyse...
Var canım bir çok arkadaşımızcda var henüz erken 35 te bile dönen var endiişelenme :)
Aynısı benim de aklıma geldi Hanzadeeee bir tuhaf oldummm
sağol canım hiç anlamadım sabah uyandım kusacak gibi oldum kusmadım ama butun günümü yedi saat 6 ya kadar bulantım oldu allaha şükür geçticanım geçmiş olsun. ne oldu neyin var? niye miden ağzında? üşütme mi, normal bulantı mı ağrı mı? fatoş bir ilaç söylüyordu az önce, onu bir doktoruna sorup kullan istersen iyi gelir belki.
maşallah canımmmDoktorumuzdan geldikk tahminim doğru çıktı oğlum ters dönmüşNST miz gayet iyi çıktı kilosu 2400 gr boyu 46 cm olmuş tosuncuğum benim bende 1 kilo almışım toplamda 3500 gr almış oldumm ohh sefam olsun bu beni çok mutlu ediyor.24 ünde tekrar kontrole çağırdı dr umuz artık sık görüşecekmişiz.İnşallah oğlum yeniden normal doğum pozisyonu alır.
maşallah kuzunaaSelam canlaaaar.
İşte bu kadaaaarrr..
Allah bu günlerin hürmetine rahmet ve merhamet etsin, yakınlarına bol bol sabır ve dayanma gücü versin..
Aynısı benim de aklıma geldi Hanzadeeee bir tuhaf oldummm
yaa neden banada söyleyin bende merak ettimmmmmmm
Doktorumuzdan geldikk tahminim doğru çıktı oğlum ters dönmüşNST miz gayet iyi çıktı kilosu 2400 gr boyu 46 cm olmuş tosuncuğum benim bende 1 kilo almışım toplamda 3500 gr almış oldumm ohh sefam olsun bu beni çok mutlu ediyor.24 ünde tekrar kontrole çağırdı dr umuz artık sık görüşecekmişiz.İnşallah oğlum yeniden normal doğum pozisyonu alır.
Selam canlaaaar.
İşte bu kadaaaarrr..
Pozitif düşünelim canım, tuhaf olma hadi bakim
Bugün sevdiğimiz bir arkadaşımızın ablasını kaybettiğini öğrendik; içinde bulunduğumuz şu mubarek günlerde dualarınızda merhumeye de yer verirseniz memnun olurum... Allah tüm dualarınızı kabul etsin...
şeyma ben okumadım tefriciyeyi. 200 tane almıştım ama sonraki mesajlara baktığımda ben alana kadar bitti demiştiniz. bana cevap yazarmısın lütfen.okumam gerekiyorsa okuyayım.:26:
Bebişlerimizin kilolarını güncelledim kızlar
:) ilaç etkileşimi vardır belki diye dedik canom, boşver çok mühim diiil :)
:) ilaç etkileşimi vardır belki diye dedik canom, boşver çok mühim diiil :)
valla ilk defa yaptı,ama pek becerebildiğini söyliyemiyciim ,duvara sıva yapar gibi sürdü ,zaten ben çektim ona bırakamam böyle ciddi bişeyi ,canımı acıtmamak için çok kibar davranır,ama istekli gördüm kendisiniAy sanseeee eşin gerçekten yapıyor mu? Benimkiyle abi kardeş oluruz öyle bir şey yapsaÇok utanırııımmm bennnn
valla ilk defa yaptı,ama pek becerebildiğini söyliyemiyciim ,duvara sıva yapar gibi sürdü ,zaten ben çektim ona bırakamam böyle ciddi bişeyi ,canımı acıtmamak için çok kibar davranır,ama istekli gördüm kendisiniuzun süre göremeyince bunada şükürmü dedi neysee....
BEn malesef bişey yiyemiyorum iştahım yok başından beri acıkmıyorum yani yavrum Allaha emanet :)miranda bebegının gelısımı cok guzel maasaallah..Allah esırgesın..
kendın kılo almadan bebegıne aldırmayı nasıl basarıyorsun..ozellıkle yedıgın bısey varmı? gecende bır yerde hamıle bır bayanın asırı derecede sut peynır yogurt yumurta yemesı uzerıne asırı proteın yuklemıs sanırım..cocugu 31. haftada 2 .900 grmdı..doktor yeme artık falan demıs yoksa normal yapamıcaksın..
sen ne yıyosun?
Canım geçen gittiğimizde normal doğum pozisyonundaydı şimdi ters dönmüş ve beni çok rahatsız ediyor oynamıyor diye dün gece uyuyamadım meğerse ters olduğunda hareketleri kısıtlanıyormuşvuuuu ben seni şimdiden 3 e katladım bile tatlım ,katlana katlana büyüyorumvalla ,bebeişede maşallaj ,ters dönmüş ne oluyoki ,normal doğum pozisyonu alıp gerimi dönmüş ,sezeryan istiyo demekkii, üzülme canım herşey olacağına varırı ,sağlıklı olsun yeterki paşamız:)
Zeynep doğumdan bi gün önce git kuaföre ojelerini filan sürdür canım saçını başını yaptır çatlasınlar tabi :) hastanede kimse uğraşamaz o kadar o durumda çevrendekileride düşünürsek yani :)
Maşallah suphanallah miranda çok güzel bakmışsın hem tosununa hem kendine :) Hiç üzülme o senin eline değil bakarsın döner gelir, bakarsın dönmez sezeryan olur tamamen bebeğe kalmış ama sen sanırım bebiş böyle devam ederse zaten normal yapamassın gibi :)
valla ilk defa yaptı,ama pek becerebildiğini söyliyemiyciim ,duvara sıva yapar gibi sürdü ,zaten ben çektim ona bırakamam böyle ciddi bişeyi ,canımı acıtmamak için çok kibar davranır,ama istekli gördüm kendisiniuzun süre göremeyince bunada şükürmü dedi neysee....
Ben geçen hafta göremedim kukumu çok zor oldu haliyle bacaklarım çok ağrıdı..Sıkıntıdan ağladım, eşim ne oldu dedi. Göremiyorum dedim, tabi gözlerim kızarmış ağlamaktan. Doktora gidelim dedi. Niye dedim bende, doktormu yapıcak diye düşünüyorum delimidir bu adam nedir diyorum. Dalgamı geçiyo yoksa anlamaya çalışıyorum. Öyle ona bakıyorum, hanzade eminmisin göremediğine çok anlamlı bakıyosun diyormeğer gözüm görmüyor diye anlamış.....
Allah cezanı vermesin seni değil kukumu göremiyorum ben dedim, şaşkın tavuk gibi kaldı kocacıım :)). Ben yapıcak değilim heralde dedi anlamsız anlamsız, sana emanet edicek değilim canım hazinemi dedim
Ben geçen hafta göremedim kukumu çok zor oldu haliyle bacaklarım çok ağrıdı..Sıkıntıdan ağladım, eşim ne oldu dedi. Göremiyorum dedim, tabi gözlerim kızarmış ağlamaktan. Doktora gidelim dedi. Niye dedim bende, doktormu yapıcak diye düşünüyorum delimidir bu adam nedir diyorum. Dalgamı geçiyo yoksa anlamaya çalışıyorum. Öyle ona bakıyorum, hanzade eminmisin göremediğine çok anlamlı bakıyosun diyormeğer gözüm görmüyor diye anlamış.....
Allah cezanı vermesin seni değil kukumu göremiyorum ben dedim, şaşkın tavuk gibi kaldı kocacıım :)). Ben yapıcak değilim heralde dedi anlamsız anlamsız, sana emanet edicek değilim canım hazinemi dedim
Senin yine iyiymiş geçen hafta benim de moralim bozuldu. Eşim nolduu diye ısrar edince ağlayarak anlattım, moral verdi yazık o da bana aşkım geçici bunlar şurada ne kaldı eski haline döneceksin diyeBunun için ağladığıma ben de inanamadım ama oldu bir kere
BEn malesef bişey yiyemiyorum iştahım yok başından beri acıkmıyorum yani yavrum Allaha emanet :)
Canım geçen gittiğimizde normal doğum pozisyonundaydı şimdi ters dönmüş ve beni çok rahatsız ediyor oynamıyor diye dün gece uyuyamadım meğerse ters olduğunda hareketleri kısıtlanıyormuş
Rahatsız ediyo canım çok yanıyo ters durumdayken hatta bir arkadaşım sırf bu yüzden 36. haftada bebeğini doğurmak zorunda kaldı ondan korkuyorum yoksa dediğin gibi ve dr da söyledi böyle kilo almaya devam ederse normal doğuramazsın dedi.Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallahh
manyak canooooommmkoptum...
kızlaaarr..yarın benim herüflen havuzlu hana gitcez nihayeeeett...gerçi yanımda sizlerden biri olsa ne iyi olurdu ,az önce e bebekten paketimi aldım o arada bişilere bektım ,ya dedim kızlardan birkaçının no su olsada sorsam ,ne almış kaça almışş...hanzade sende o tarz ayrıntılı bi liste varmı ,ortalama fiyatlar falan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?