Senin yine iyiymiş geçen hafta benim de moralim bozuldu. Eşim nolduu diye ısrar edince ağlayarak anlattım, moral verdi yazık o da bana aşkım geçici bunlar şurada ne kaldı eski haline döneceksin diyeBunun için ağladığıma ben de inanamadım ama oldu bir kere
Züleyhacım inan şimdiye kadar ağladığım ipten saptan hormonal şeylerin yanında bu çok anlamlıydı cidden çok zor oluyor karnın bi yandan bacakların bi yandan çook acıyor...
Ben geçen hafta göremedim kukumu çok zor oldu haliyle bacaklarım çok ağrıdı..Sıkıntıdan ağladım, eşim ne oldu dedi. Göremiyorum dedim, tabi gözlerim kızarmış ağlamaktan. Doktora gidelim dedi. Niye dedim bende, doktormu yapıcak diye düşünüyorum delimidir bu adam nedir diyorum. Dalgamı geçiyo yoksa anlamaya çalışıyorum. Öyle ona bakıyorum, hanzade eminmisin göremediğine çok anlamlı bakıyosun diyormeğer gözüm görmüyor diye anlamış.....
Allah cezanı vermesin seni değil kukumu göremiyorum ben dedim, şaşkın tavuk gibi kaldı kocacıım :)). Ben yapıcak değilim heralde dedi anlamsız anlamsız, sana emanet edicek değilim canım hazinemi dedim
yarın havuzlu hana gitcemi az önce söylemiştim ,şimdi fikir istiyorum ,oraya gtmişken şunu mutlaka al ,ben aldım ,şukadara,gibi önerilerinizi bekliyorum ,yarın en geç 1 e kadar bakabilirim yazdıklarınıza,şimdiden teşekkürlrr...
Zeynep doğumdan bi gün önce git kuaföre ojelerini filan sürdür canım saçını başını yaptır çatlasınlar tabi :) hastanede kimse uğraşamaz o kadar o durumda çevrendekileride düşünürsek yani :)
allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun....
Allah bu günlerin hürmetine rahmet ve merhamet etsin, yakınlarına bol bol sabır ve dayanma gücü versin.
hard_disc canım başınız sağolsun mekanı cennet topragı bol olsun
başınız sağolsun. Allah taksiratını affetsin.
Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun ıns...
[/COLOR]
Sağolun arkadaşlar, Allah razı olsun iyi temennileriniz ve dualarınız için... Genç kadın 35 - 40 yaşlarında, 40 yoktur bile, geride 2 evladı kaldı, ne diyeceğimi bilemedim telefonda söylediğinde arkadaşım... Yarın taziye ziyaretine gideceğiz eşimle, çok zor ya evlat acısı, kardeş acısı...
yarın havuzlu hana gitcemi az önce söylemiştim ,şimdi fikir istiyorum ,oraya gtmişken şunu mutlaka al ,ben aldım ,şukadara,gibi önerilerinizi bekliyorum ,yarın en geç 1 e kadar bakabilirim yazdıklarınıza,şimdiden teşekkürlrr...
ay möhüm olayı anlatmadım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kaynanayı aradım eşim sevinsin diye konuştuk bana ne dedi biliyonuzmuuuuuuuuuuuuuu
battaniyesini ben alıcam didi bende gerek yok aldım ben ayrıca birde hediye gelecek didim
dimezmi o zaman yorganını ben alayım babaannesinden torununa altında yaparız ama bu ara altın pahalı bakalım doguma
daha var yaparız bişilerhiç demedim gerek yok falan siz bilirsiniz didim
sonra bana didiki bir hoca tv de anlatmış tv ye çok bakmayın internete fazla takılmayın falan filan
bende dedim sen merak etmem ben bebegime bu zamana kadar çok iyi baktım bundan sonrada iyi bakarım
baktım sesi titedi aglamaklı oldu amca oglunun ikizleri olmuştu bir kaç ay önce dedi ki kaç kere gittim bir kere
göstermediler artık gülseninkini severiz senin bebegin dogunca onu severiz kıymetlimiz bizim o didi ay bi üzüldüm
yazık bebekleri göstermemişler içerlemiş kadın
DEMİŞTİM YA KESKE UTANDIRSA DİYE AHANDA UTANDIM
ay möhüm olayı anlatmadım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kaynanayı aradım eşim sevinsin diye konuştuk bana ne dedi biliyonuzmuuuuuuuuuuuuuu
battaniyesini ben alıcam didi bende gerek yok aldım ben ayrıca birde hediye gelecek didim
dimezmi o zaman yorganını ben alayım babaannesinden torununa altında yaparız ama bu ara altın pahalı bakalım doguma
daha var yaparız bişilerhiç demedim gerek yok falan siz bilirsiniz didim
sonra bana didiki bir hoca tv de anlatmış tv ye çok bakmayın internete fazla takılmayın falan filan
bende dedim sen merak etmem ben bebegime bu zamana kadar çok iyi baktım bundan sonrada iyi bakarım
baktım sesi titedi aglamaklı oldu amca oglunun ikizleri olmuştu bir kaç ay önce dedi ki kaç kere gittim bir kere
göstermediler artık gülseninkini severiz senin bebegin dogunca onu severiz kıymetlimiz bizim o didi ay bi üzüldüm
yazık bebekleri göstermemişler içerlemiş kadın
DEMİŞTİM YA KESKE UTANDIRSA DİYE AHANDA UTANDIM
ya biz çok acele ediyoruz bişeyler beklemekte yada kaynanalar geç kalıyo bunları söylemeye. benimki de dün altın yapcaz size dedi bi de ip almış rengini gösterdi nasıl dedi falan güzel dedim yeni gelin gibi kafamı öne eğdim ben de gerek yok falan demedim tabikii :) örgü örmeye başlamız kızıma.kendi çapınca yapcak heralde bişiyler.:26: hadi bakalım dedim Allah sağlık versin yapılır hepsi zaten.
birde kızlar ben henüz hiç birşey almadım galiba yeni hamileyken 2 çift çorap almıştım o kadar:)
bayramdan sonra gidicez ve toplu alıcaz birkerede hepsini ve araştırdım hepsine sordum gerek kalite gerek fiyat miniço iyi geldi bize k.çekmecedeyim ve yakınımızdaki mağazadan alıcam bana ve ona gerekli herşeyi..
ve beşik olarakta park yatağa karar verdik geçici olarak.
nisan mayıs gibi odamızı alıcaz düzücez kısmetse :)
Ben geçen hafta göremedim kukumu çok zor oldu haliyle bacaklarım çok ağrıdı..Sıkıntıdan ağladım, eşim ne oldu dedi. Göremiyorum dedim, tabi gözlerim kızarmış ağlamaktan. Doktora gidelim dedi. Niye dedim bende, doktormu yapıcak diye düşünüyorum delimidir bu adam nedir diyorum. Dalgamı geçiyo yoksa anlamaya çalışıyorum. Öyle ona bakıyorum, hanzade eminmisin göremediğine çok anlamlı bakıyosun diyormeğer gözüm görmüyor diye anlamış.....
Allah cezanı vermesin seni değil kukumu göremiyorum ben dedim, şaşkın tavuk gibi kaldı kocacıım :)). Ben yapıcak değilim heralde dedi anlamsız anlamsız, sana emanet edicek değilim canım hazinemi dedim
allah iyiliğini versin bu saate , sattlerce güldüm.allah senide güldürsün .fıkra gibi geldi valla.
ben biraz kızgınım kaynanama beni sancılı halde yolun ortasında bırakıp erik almaya gitti bayılsam umrunda değildi aglaya aglaya eve geldim iki büklüm
yatak odama yattım 1 saat gelipte nasıl oldun demedi oturup rahat rahat yemek yedi o yüzden hem kırgın hem kızgınım ona saçma sapan sözleri oluyodu
kötü insan değil kin yok içinde ama çok umursamaz
bu utanç sana bi ara yeter canocum ,ama erken salmışın yelkenleri diikat ett:86::86:
herkeze iyi akşamlar, bizim doktor kontrolümüz vardı, kızçem 32 haftalık 2100 grm olmuş ,doğum tarihi hakkında bişey demedi.bizden haberler bu kadar. duygu teyzesi bizide kilomuzu güncellersen seviniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?