2011 Ekim Anneleri

yarın havuzlu hana gitcemi az önce söylemiştim ,şimdi fikir istiyorum ,oraya gtmişken şunu mutlaka al ,ben aldım ,şukadara,gibi önerilerinizi bekliyorum ,yarın en geç 1 e kadar bakabilirim yazdıklarınıza,şimdiden teşekkürlrr...

kız allah cezanı vermesinnnn öyle bir kahkaha attım ki kocam bakakaldı bana

ben daha münüşüme bir müdahalede bulunmadım agda yapışırda kalırsa korkusu var uzatıp boncuk taksak çirkinliği gidermi yaw

iyi akşamlar kızlar nasılsınız miniklerimiz nasıllar benim kızım iyi maşallah ıspanağa aşerdim ilk 3 ay ıspanak yedim bizim kız temel reis gibi maşallah vurduğunda inletiyor uykular haram ama başta sağlıklı olsunda tabi :)
duygucum kızımın ismi yüzde 90 belli gibi artık PELİN not edersen listeye sevinirim canım .
bu arada kızlar 5gün önce sabah uykudan müthiş bir ağrıyla uyandım doğurucağımı sandım 5 dk sürdü ödüm koptu sonra dr aradım magnezyumumu 2 ye çıkarttı iyiyiz bakalım şimdi daha erken gelmesinler hemen

canım ben pijama gecelik birde sabahlık takımı aldım 90 liraya girişte hemen sağdaki ilk dükkandan
birde battaniye aldım 20 liraya 2 tenede çıtçıtlı aldım 6 liraya benden bu kadar

Miranda & Rumuz, maşallah bebeklerinize, inşallah hepimiz zamnında & sıkıntısız doğumlar yaparız...

ojeleri sildiriyorlar arkadaşlar, "Tırnaklarda kına ve ojenin olmaması da gereken bir durumdur. Çünkü, ameliyat sırasında hastanın yeterli oksijenlenip oksijenlenmediğini gösteren ışıklı mandal benzeri bir cihaz parmağa yerleştirilir. Eğer oje ve kına varsa bu değerlendirme doğru olmaz." bir hastanenin sitesinde bu bilgiyi buldum...

allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun....

Atlaya zıplaya okudum, umarım birşey kaçırmamışımdır. Para hakkında da baya konuşulmuş (keşke daha çok olsada hepsini döksem bebeğime) ama bizde bugün kuzucuğuma baya bişiyler aldık. Eksikleri çok şükür epey azaldı. Allah'ım isteyen herkese bu zevki tattırsın.
Aytenciğim Allah rahmet eylesin canım, Allah sabır versin ailesine ve sizlere...
Hanzade tickerın süper olmuş, güle güle kullanın kızınla 40. haftanıza kadar...
Doktora giden kızların bebişlerine maşallah...
Ayrıca kızlar bende duydum oje sürmeyin doğuma gitmeden. Yassakmış

Canım ben 2 kez gitmiş biri olaraktan :) herşey orada çok ucuz gittiğinde ne ihtiyacın varsa al mutlaka ana kucağına kadar oradan aldım fiyatı 50 tl idi biliyorsundur 200-300 tl arası normalde hemde baby togo marka aldım kıyafetler için kısmet bebeye gir çeşit çok fazla kendin için ve bebeğe araba ,küvet vs alacaksan en alta in mevlüt şekeri süs vs alacaksan süslü bebek var fiyatlar inanılmaz uygun

ay möhüm olayı anlatmadım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kaynanayı aradım eşim sevinsin diye konuştuk bana ne dedi biliyonuzmuuuuuuuuuuuuuu
battaniyesini ben alıcam didi bende gerek yok aldım ben ayrıca birde hediye gelecek didim
dimezmi o zaman yorganını ben alayım babaannesinden torununa altında yaparız ama bu ara altın pahalı bakalım doguma
daha var yaparız bişiler hiç demedim gerek yok falan siz bilirsiniz didim
sonra bana didiki bir hoca tv de anlatmış tv ye çok bakmayın internete fazla takılmayın falan filan
bende dedim sen merak etmem ben bebegime bu zamana kadar çok iyi baktım bundan sonrada iyi bakarım
baktım sesi titedi aglamaklı oldu amca oglunun ikizleri olmuştu bir kaç ay önce dedi ki kaç kere gittim bir kere
göstermediler artık gülseninkini severiz senin bebegin dogunca onu severiz kıymetlimiz bizim o didi ay bi üzüldüm
yazık bebekleri göstermemişler içerlemiş kadın

DEMİŞTİM YA KESKE UTANDIRSA DİYE AHANDA UTANDIM

birde kızlar ben henüz hiç birşey almadım galiba yeni hamileyken 2 çift çorap almıştım o kadar:)
bayramdan sonra gidicez ve toplu alıcaz birkerede hepsini ve araştırdım hepsine sordum gerek kalite gerek fiyat miniço iyi geldi bize k.çekmecedeyim ve yakınımızdaki mağazadan alıcam bana ve ona gerekli herşeyi..
ve beşik olarakta park yatağa karar verdik geçici olarak.
nisan mayıs gibi odamızı alıcaz düzücez kısmetse :)

ya biz çok acele ediyoruz bişeyler beklemekte yada kaynanalar geç kalıyo bunları söylemeye. benimki de dün altın yapcaz size dedi bi de ip almış rengini gösterdi nasıl dedi falan güzel dedim yeni gelin gibi kafamı öne eğdim ben de gerek yok falan demedim tabikii :) örgü örmeye başlamız kızıma.kendi çapınca yapcak heralde bişiyler.:26: hadi bakalım dedim Allah sağlık versin yapılır hepsi zaten.

bu utanç sana bi ara yeter canocum ,ama erken salmışın yelkenleri diikat ett:86::86:

Sanse tatlım ben ihtiyaçlarımın büyük bölümünü oradan aldım kafanda önce neye ihtiyacın olduğunu belirle elzem şeyleri bilirsin az çok en alt kattaki dükkanda her şey bulunuyor. Hatırlasam fiyatlarını da yazıcam ama unuttum.

Ben gecelik sabahlık takımı, bir tane hastane çıkışı, bornoz havlu seti, yan yatırma yastığı, emzirme sütyeni, bakım ürünleri, dönence, küvet, ayaklık, tas, 2 tane battaniye, bebek çantası, emzik, burun aspirtörü, penye yelek, mendil, göğüs bakım kremi, temizleme mendili vs. bişiyler aldım. Hatırlamadığım mutlaka vardır ama belki sana fikir olur

Eylül'de tekrar gidip mevlüt kıyafeti ve süslerini almayı planlıyorum, biraz da kışlık bişiyler alırım hem o zamana. Bu arada Mothercare de %50+%25 indirim varmış 12-15 Ağustos arasında bilgilerinize hanımlar

herkeze iyi akşamlar, bizim doktor kontrolümüz vardı, kızçem 32 haftalık 2100 grm olmuş ,doğum tarihi hakkında bişey demedi.bizden haberler bu kadar. duygu teyzesi bizide kilomuzu güncellersen seviniriz.

Son düzenleme:

ben biraz kızgınım kaynanama beni sancılı halde yolun ortasında bırakıp erik almaya gitti bayılsam umrunda değildi aglaya aglaya eve geldim iki büklüm
yatak odama yattım 1 saat gelipte nasıl oldun demedi oturup rahat rahat yemek yedi o yüzden hem kırgın hem kızgınım ona saçma sapan sözleri oluyodu
kötü insan değil kin yok içinde ama çok umursamaz

bende kçekmece sefaköydeyim, annemdeyim daha doğrusu ama buralıyım evlenince ayrıldım burdan, aziz beeb var armoniparkta, oraya da bak derim , kalite arıyosan, ayrıca park yataklarda uygundu fiyatları.

hayret yani çok kızdım kayınvalidene yabancı olsa döner bakar ilgilenir. kimse annen gibi olmuyor işte.ama sen onun huyunu almışsın umursamaz diyorsun sen de onu umursamıcan demekki. benimki de çok yüz versem karışır belki herşeye ama ben mesafeli olmaya çalışırım böylesi daha iyi çünkü.

esim teravihten gelirken bişi almış kendine başka bana başka (bana iki tane almış)neyse verdi yemeye başladık
benim gözüm elindekindebakışımı yakaladı dediki bi ısırık alırmısın canın mı çekti bende yok didim kendi mamamı tıkındım
neyse çöpleri atayım diye mutfaga yöneldim didim ki bidahaki sefere bana senin yediğinden al arkamdan bagırıyoo
ben sana dedim bi diş at diye dedim bu hamilelik insanın gözünü aç yapıyo hem ondan hem bundan isterim didim

bu utanç sana bi ara yeter canocum ,ama erken salmışın yelkenleri diikat ett:86::86:
yok kızzzz yelkenleri salmadım biraz mesafeli konuştum üzüldüğümü belli etmedim
bu hamilelik beni iyice hamur yaptı taş ikiye ayrılsa niye ayrıldı diye aglicam o derece
herkeze iyi akşamlar, bizim doktor kontrolümüz vardı, kızçem 32 haftalık 2100 grm olmuş ,doğum tarihi hakkında bişey demedi.bizden haberler bu kadar. duygu teyzesi bizide kilomuzu güncellersen seviniriz.

maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…