2011 Ekim Anneleri

Sağol canım... Takdiri ilahi işte, elden gelen bir şey yok...

artık anladım nasıl davranmam gerektiğini

arıburnu diye bir arkadaş var suan topikte ve konuşmuyoooooaklıma geldi çanakkale arıburnunda denize giderdik ahhh ahhhh ne günlerdiii taş toplardık tekneyle karaya çıkana kadar denize atardık maziyi andım şincikkk oglum toparlansın onuda götürcem sokcam denizee

zuleyha teşekkürler verdiğn bilgiler için,listem hazır zaten ,sadece genel bi fikir alıyım dedim,fiyatlarıda hatırlarsan yaz sen canım yarın 1 e kadar burdayım ...
kızlaaar az önce sağ kaburgamın altındakalça kemiğimin biraz üstüne accayip bi kramp girdi ,yatamadım oturamadım ,çok fenaydı geçmek bilmedi valla ,ben nereye herif oraya peşimde dolandı durdu ,şimdide sırtım ağrıyo ,kalbim sıkıştı resmen ,şimdi bi duş alıp rahatlamak istiyorum ...herkese iyi geceler ...

ılık duş rahatlatır cnm geçmiş olsun

canım söyle uzan bi güzel agrın azalabilir dönüyolar içimizde o yüzden agrı yapıyoo olabilirr

iyi geceler kızlar
canom senin kaynanada seni şaşırttı birtek ben kaldım şaşırmayan bu gidişle benim şaşırmıcam kesinde neyse.

iyigeceler cici anneler sizlerin yazdiklarini okumak cok guzel paaylasimlariniz cok faydali sizinle zaman guzel geciyor yani ben ilk hamilelik belirtilerini bu sitedeki annelerden ogrendim ikinci gebeligim olmasina ragmen ama tabi aradan 5 yil gecince unutmustum:)herkese guzel gunler hayirli dogumlar diliyorum buarada bende 32+3 gunlugum turkcem biraz zayif simdiden ozur diliyorum.

kızlar ben hala uyumadım ayrıldığımızdan beri ağlıyorum .eşimle birbirimize girdik ben çok çaresizim.ben iftara gitmiyceğimi söyledim son ana kadar sesini çıkarmadı son an tutturdu gelcelsin diye bende hayır dedim.kıyamet koptu tabi.başladı hakaretlere.demediğini bırakmadı hayatımı mahvettin dedi bana bende gitçem artık yeter dedim çektim çıktım otagara gittim orada sancım başladı hastanelik oldum.sonra eve getirdiler.anksiyetem tuttu ve hala ağlıyorum ben ne yapçam.işlerinin kötü gitme nedenini bile bana yükledi serveti benim yüzümden tükenmiş ben göya ev istemişim o yüzden batmış ailesi ondan affetmezmiş.benim ailemden nefretediyomuş..eşimi madden hep finanse eden babamdır bu güne kadar düşman gibiydi onlara.sırtımı dayadığım adam biranda yok oldu sanki darma dumanım.ev meselesine gelince evlendikten 4 ay sonra askere gitçem dedi oturduk konuştuk ev ada e eartınca herşey alt üst oldu sonra evi sattı parasını aldı benim tüm altınlarımıda aldı.burada benim suçum ne yıllardır hala beni suçlar ve ben artık kaldıramıyorum.kuzenine bile ev almış adam ve ben onun karısıyım yaaa.ve evi kendi üstüneydi ben aldırcak olsam üstüme aldırırdım.o zaman 14 mil geliri vardı.ben nerden bilim sorun çıkçağını görücü usulü evlendik ne dense inandım .ist dükanlarım ankarada arazilerim var dedi kredide bir sorun çıkarsa bir yeri satsam öder dedi benim ne suçum var.ben çok kötüyüm karnımda bebeğim çekip gitsem iğnem var,bebeği nasıl doğurcam riskli bir gebelik.çok çaresizim

Günaydııın Erkence kalktım haftasonu ya uyumak yok.. Birazda acıkmışım bir şeyler hazırladım şimdi yiyeceğim bu aradada size bakınayım dedim. Geçmişe bakıp döncam ben döncaam :))

Son düzenleme:

bebişine maşallah rumuzcum boyuna kilosuna.sanada maşallah tabi,kilo sorununu hallettin.bende bugün gidicem inş.bakalım benim kiloyu sabit görünce doktor ne diycek inş bebişim iyidir,çok merak ediyorum

Allah yardımcın olsun zeynepçim, bence eşin seni seviyor insan tartışırken istem dışı olarak sinirle düşünmeden konuşabiliyor sanırım eşinede öyle olmuş, olmasa çok iyi olurmuş ama bence eşini dolduruyorlar sana karşı, yoksa bu halnle bu kadar çılgınca tartışmaya girmemesi gerekirdi normal şartlarda.

Hem nedir ki eşim rahatsız gelemiyor deseydi keşke. Birde zeynep, biz kadınların en büyük hatası ne biliyomusun? Kayınvalideler yüzünden eşlerimizle kavga ediyoruz ve eşlerimizi bir adım daha onlara itiyoruz. Kendine hakim olmaya, otokontrolünü kaybetmemeye çalış, eşine canım cicim çok ağrım var kımıldayamıyorum kasılmama var deseydin seni götürmezdi sanırım. Ama kayınvalidenlerin davranışınan dolayı olduğunu söyleyince oda tepki verdi. Önemli olan eşinin neden gitmediğini bilmesi değil kayınvalidenin ve misafirlerinin bilmesiydi. Bu şekilde kendine, eşine ve en önemlisi bebişine zarar veriyorsun tatlım.. Biraz politik olmak lazım, siyaset yapmak lazım. Hele ki senin bulunduğun ortamda..

Ben bir iki ay önce tartıştım eşimle, bir haylide sert çıktım hamileliğin verdiği etkiden sanırım ki normalde hep politik olurdum. Sanırım normalde ona karşı asla böyle davranmadığım için bana hiç bir şey demedi aksine hani benim eşim normalde böyle değil annemler yüzünden biz huzursuz olduk, kadın bu haliyle hiç olmadığı kadar gerildi diye annesini arayıp gereğini söyledi..

Ama eminim ki sürekli eşimle tartışma moduna olsam, sık kavga etsek, suçlasam vs eşimde tepki verirdi sanırım.. Diyecğim o ki senin o aile içinde politik olmaktan başka şansın yok, oynayacaksın canım herkese. Özellikle eşini idare etmeyi öğreniceksin. Bebek olduktan sonra elinde çook büyük bir yardımcın olucak bu konuda... Akıllı olursan, kontrolü kaybetmessen sen kazanırsın :)

Üzülme sakın bunlar gelip geçici, eşini seviyorsan da dediklerimi yap. Birdaha bu halinle sakın evi filan terkedip otogara filan çıkma, kendini kaybetme zeynepçim.. Olan size oluyor unutma kayınvalidenlere değil...

zeynepciim sakin olmaya çalış biraz yaşadıkların sana ağır geliyor hamileliğin verdiği psikolojiylede daha ağır geçiriyorsun bazı şeyleri eşin seni seviyor bence sinirlenince insan söylemek istemediği şeyleri söylüyor sonra pişman oluyor o yüzden biraz sabırlı olmaya çalış sabır dinin yarısıdır elbetteki yüce allahım mazlumun ve haklının yanındadırr sonuçta kazanan sen olacaksın ama az sabırlı ol cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…