herkeze iyi akşamlar, bizim doktor kontrolümüz vardı, kızçem 32 haftalık 2100 grm olmuş ,doğum tarihi hakkında bişey demedi.bizden haberler bu kadar. duygu teyzesi bizide kilomuzu güncellersen seviniriz.
Atlaya zıplaya okudum, umarım birşey kaçırmamışımdır. Para hakkında da baya konuşulmuş (keşke daha çok olsada hepsini döksem bebeğime) ama bizde bugün kuzucuğuma baya bişiyler aldık. Eksikleri çok şükür epey azaldı. Allah'ım isteyen herkese bu zevki tattırsın.
Aytenciğim Allah rahmet eylesin canım, Allah sabır versin ailesine ve sizlere...
Hanzade tickerın süper olmuş, güle güle kullanın kızınla 40. haftanıza kadar...
Doktora giden kızların bebişlerine maşallah...
Ayrıca kızlar bende duydum oje sürmeyin doğuma gitmeden. Yassakmış
hayret yani çok kızdım kayınvalideneyabancı olsa döner bakar ilgilenir. kimse annen gibi olmuyor işte.ama sen onun huyunu almışsın umursamaz diyorsun sen de onu umursamıcan demekki. benimki de çok yüz versem karışır belki herşeye ama ben mesafeli olmaya çalışırım böylesi daha iyi çünkü.
Ben geçen hafta göremedim kukumu çok zor oldu haliyle bacaklarım çok ağrıdı..Sıkıntıdan ağladım, eşim ne oldu dedi. Göremiyorum dedim, tabi gözlerim kızarmış ağlamaktan. Doktora gidelim dedi. Niye dedim bende, doktormu yapıcak diye düşünüyorum delimidir bu adam nedir diyorum. Dalgamı geçiyo yoksa anlamaya çalışıyorum. Öyle ona bakıyorum, hanzade eminmisin göremediğine çok anlamlı bakıyosun diyormeğer gözüm görmüyor diye anlamış.....
Allah cezanı vermesin seni değil kukumu göremiyorum ben dedim, şaşkın tavuk gibi kaldı kocacıım :)). Ben yapıcak değilim heralde dedi anlamsız anlamsız, sana emanet edicek değilim canım hazinemi dedim
allahım ya gece gece ne kahkaha attım ama
zuleyha teşekkürler verdiğn bilgiler için,listem hazır zaten ,sadece genel bi fikir alıyım dedim,fiyatlarıda hatırlarsan yaz sen canım yarın 1 e kadar burdayım ...
kızlaaar az önce sağ kaburgamın altındakalça kemiğimin biraz üstüne accayip bi kramp girdi ,yatamadım oturamadım ,çok fenaydı geçmek bilmedi valla ,ben nereye herif oraya peşimde dolandı durdu ,şimdide sırtım ağrıyo ,kalbim sıkıştı resmen ,şimdi bi duş alıp rahatlamak istiyorum ...herkese iyi geceler ...
zuleyha teşekkürler verdiğn bilgiler için,listem hazır zaten ,sadece genel bi fikir alıyım dedim,fiyatlarıda hatırlarsan yaz sen canım yarın 1 e kadar burdayım ...
kızlaaar az önce sağ kaburgamın altındakalça kemiğimin biraz üstüne accayip bi kramp girdi ,yatamadım oturamadım ,çok fenaydı geçmek bilmedi valla ,ben nereye herif oraya peşimde dolandı durdu ,şimdide sırtım ağrıyo ,kalbim sıkıştı resmen ,şimdi bi duş alıp rahatlamak istiyorum ...herkese iyi geceler ...
Selam canlaaaar.
Biz geldiiik. bugün şirkette işler çok yoğundu, yerimize oturur oturmaz dosyalara gömüldük. öğlen izin alacağım için hiç sallanmadım.
Neyse işleri bitirdik doktorumuza gittiiik.Bizden haberler şöyleee..
Bıdığım 1550 gr - 39,5 cm olmuş
Normal doğum pozisyonunu almış bileeAma benim göbüşüm çok üsttee, nefes alamıyom dedim. Onun bebek duruşuyla alakası yok, sonraki haftalarda daha zorlanacaksın dediii
Bu ay 2 kilo almışım afferin dediiii. bende corn flakes yemeye başlayınca kontrol altına aldığımı ama bunun bi zararının olup olmadığını sordum. Hiç bişey olmaz devam et dedi.
Epidural normal istediğimi, epiduralin sakıncası olup olmadığını sordum. Doktorum Şiddetle tavsiye ederim, iyi karar dedi.
İşte bu kadaaaarrr..
kızlar ben hala uyumadım ayrıldığımızdan beri ağlıyorum .eşimle birbirimize girdik ben çok çaresizim.ben iftara gitmiyceğimi söyledim son ana kadar sesini çıkarmadı son an tutturdu gelcelsin diye bende hayır dedim.kıyamet koptu tabi.başladı hakaretlere.demediğini bırakmadı hayatımı mahvettin dedi bana bende gitçem artık yeter dedim çektim çıktım otagara gittim orada sancım başladı hastanelik oldum.sonra eve getirdiler.anksiyetem tuttu ve hala ağlıyorum ben ne yapçam.işlerinin kötü gitme nedenini bile bana yükledi serveti benim yüzümden tükenmiş ben göya ev istemişim o yüzden batmış ailesi ondan affetmezmiş.benim ailemden nefretediyomuş..eşimi madden hep finanse eden babamdır bu güne kadar düşman gibiydi onlara.sırtımı dayadığım adam biranda yok oldu sanki darma dumanım.ev meselesine gelince evlendikten 4 ay sonra askere gitçem dedi oturduk konuştuk ev ada e eartınca herşey alt üst oldu sonra evi sattı parasını aldı benim tüm altınlarımıda aldı.burada benim suçum ne yıllardır hala beni suçlar ve ben artık kaldıramıyorum.kuzenine bile ev almış adam ve ben onun karısıyım yaaa.ve evi kendi üstüneydi ben aldırcak olsam üstüme aldırırdım.o zaman 14 mil geliri vardı.ben nerden bilim sorun çıkçağını görücü usulü evlendik ne dense inandım .ist dükanlarım ankarada arazilerim var dedi kredide bir sorun çıkarsa bir yeri satsam öder dedi benim ne suçum var.ben çok kötüyüm karnımda bebeğim çekip gitsem iğnem var,bebeği nasıl doğurcam riskli bir gebelik.çok çaresizim
kızlar ben hala uyumadım ayrıldığımızdan beri ağlıyorum .eşimle birbirimize girdik ben çok çaresizim.ben iftara gitmiyceğimi söyledim son ana kadar sesini çıkarmadı son an tutturdu gelcelsin diye bende hayır dedim.kıyamet koptu tabi.başladı hakaretlere.demediğini bırakmadı hayatımı mahvettin dedi bana bende gitçem artık yeter dedim çektim çıktım otagara gittim orada sancım başladı hastanelik oldum.sonra eve getirdiler.anksiyetem tuttu ve hala ağlıyorum ben ne yapçam.işlerinin kötü gitme nedenini bile bana yükledi serveti benim yüzümden tükenmiş ben göya ev istemişim o yüzden batmış ailesi ondan affetmezmiş.benim ailemden nefretediyomuş..eşimi madden hep finanse eden babamdır bu güne kadar düşman gibiydi onlara.sırtımı dayadığım adam biranda yok oldu sanki darma dumanım.ev meselesine gelince evlendikten 4 ay sonra askere gitçem dedi oturduk konuştuk ev ada e eartınca herşey alt üst oldu sonra evi sattı parasını aldı benim tüm altınlarımıda aldı.burada benim suçum ne yıllardır hala beni suçlar ve ben artık kaldıramıyorum.kuzenine bile ev almış adam ve ben onun karısıyım yaaa.ve evi kendi üstüneydi ben aldırcak olsam üstüme aldırırdım.o zaman 14 mil geliri vardı.ben nerden bilim sorun çıkçağını görücü usulü evlendik ne dense inandım .ist dükanlarım ankarada arazilerim var dedi kredide bir sorun çıkarsa bir yeri satsam öder dedi benim ne suçum var.ben çok kötüyüm karnımda bebeğim çekip gitsem iğnem var,bebeği nasıl doğurcam riskli bir gebelik.çok çaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?