2011 Ekim Anneleri

canom_14;20491978]

Ben geçen hafta göremedim kukumu çok zor oldu haliyle bacaklarım çok ağrıdı..Sıkıntıdan ağladım, eşim ne oldu dedi. Göremiyorum dedim, tabi gözlerim kızarmış ağlamaktan. Doktora gidelim dedi. Niye dedim bende, doktormu yapıcak diye düşünüyorum delimidir bu adam nedir diyorum. Dalgamı geçiyo yoksa anlamaya çalışıyorum. Öyle ona bakıyorum, hanzade eminmisin göremediğine çok anlamlı bakıyosun diyor meğer gözüm görmüyor diye anlamış.....

Allah cezanı vermesin seni değil kukumu göremiyorum ben dedim, şaşkın tavuk gibi kaldı kocacıım :)). Ben yapıcak değilim heralde dedi anlamsız anlamsız, sana emanet edicek değilim canım hazinemi dedim [/QUOTE]

Tamamiyle katılıyorum hanzade sana.onlara sinirlenip kendi kendimize etmekten başka bişey yapamıyoruz.gerçi insanı çok provake ediyolar ama.dediğin gibi biraz politik davranmak lazım.Allah yardımcımız olsun :44:

İyi akşamlar iklim uzun süredir görünmüyorsun, iyi olmanıza sevindim canım, ismide pek narin ve güzelmiş kızçenin :) Ağrılar oluyo hepimizde canım inşallah doğum sancısı olanı ayırd edebiliriz, benim doktorumda ikiye çıkardı magnezyumu.

Günaydın bugün kontrolümüz var çok özledim ben miniğimi

Evet uzun zamandır doktor kontrolü yorumunu yazmadın sen miryem inşallah tosun olmuştur kızçen :)

Tamamiyle katılıyorum hanzade sana.onlara sinirlenip kendi kendimize etmekten başka bişey yapamıyoruz.gerçi insanı çok provake ediyolar ama.dediğin gibi biraz politik davranmak lazım.Allah yardımcımız olsun :44:

Evet canım provake ediyorlar ama öfke ve otokontrolü sağlamamız lazım bi şekilde, Amin canım amin :)

günayın herkeze güzel bir gün diliyorum.bugün
bebeğimin cicilerini almaya gitçez.liste falan yapmadım.doğaçlama alcaz artık.

Canım sana iğneyi ne zaman ne şekilde bırakıcağınızı söyledimi doktorun? Ben bu hafta konuşucam. Forumda araştırdım bir gün önce bırakanda var 1 hafta öncede. Ben bir gün öcne bırakalım istiyorum. Konuştunmu bu konuyu dr. merak ettim ?

Birde bacaklarımda mosmor oldu artık göbüşe yapmıyorum daha, göbüşlükten çıktı resmen etlerim sağlık evinde, darbemi aldın diye sordu hemşireler düşün, tekme yedim filan sanmışlar eşimden Hayır dedim iğne.. Ama canım sıkıldı tabi...göbeğe vurmuyorum artık bende bacaklara yapıyorum, oralarda eroinman gibi mosmor oldu.. Kol çok acıtıyor of neyse az kaldı...

Son düzenleme:
Günaydın fıstıklarrrr:82:
Herkesler iyidir umarım. Geçmişe sağdan soldan daldım. Yarım yamalak.
Hanzadeeee ticker yapmışın
Mirandaaa Bebikine maşallah. Kız nasıl büyüttün sen bebiki o kadar. Bende 1550 olmuş, 2 haftada 400 gr almış diye seviniyorum.

daha ne olsun dimi ama
maşallah cnm bebişine oh ne güzel herkes böyle güzel haberlerle gelsin ya yeğenlerimin sağlık durumları iyi oldukça benimde keyfim yerine geliyo

Teşekkür ederiss Elif teyzesiii

Canım teşekkür ederizzz. Sen beni geçemezsin kiiii Toplamda 11 kilo aldım canım. 15 kilo ile kapatmaya çalışıcam kısmetse.

He ya bende çok seviyom. Özellikle şu tropikal meyveli olanı. Hem süt hem şeker ihtiyacımı karşılıyor hem de karnım doyuyor.

İlahi Hanzade sabah sabah güldürdün benii.
Bende bugün operasyon düşünüyorum. Geçen ay emla ile denemiştim. 1 ay idare etti şükür. Sonraki alım i 34. hafta daha sonraki 38. haftaya denk geliyor Tabi kısmetse. Ya ne zaman doğum olacağını da bilmiyozkiii. Nasıl olacak hiç bilmiyom valla. O an panikle ufak tefek çıkanları jiletle alabilir miyim ki acaba

Son düzenleme:
günaydıın kızlarrrrr nasılsınızzzz
benimm bebiş terse duruyoyaaa ben çok üzülüyorumm eşimde beni teseli etmek için diyokiii bak diyo bi aydırr bebeşin totoşu diye kafasını seviyomuşuzzz kiratanın
bu arada netten okudum kızlar genelde 32. haftada dönermiş bebekler sadece %4 lük kısmı doğum pozisyonu almazmışşş inşallah dönücek bizim minnoşta daha geçen ay dönüktü ama çok haraketlii dönicek inşallaa öptüm hepiniziiiiii

Rumuuuzzz Emla'nın herhangi bir yan etkisi oldu muu?? Ben doktora sordum zararı olmaz dedi ama çok tereddütteyim bir de nasıl dayanacağımı bilmiyorum uyuşmadan da bugün yine ertelemeye karar verdim ne de olsa Salı'dan sonra izne çıkıcam o zaman yaparım diye ama cillop operasyonunu da bir an önce yaptırmam gerek Ani bir şey olursa ben apar topar kız kardeşimi çağırmayı düşünüyorum kendimin yapabilmesi doğa kurallarına aykırı duruma geldi çünkü göbüş yüzünden

Doktora gidiyorum şu şeker testlerini yaptırıcam sonra da bebekimin doktoruna gidicem veee İlff Biyjaaa yı görüceem inşallaaah (3 yaşındaki dayısı hep böyle diyor İlf Biyjaa aşağı İlff Biyjaaa yukarı bir de gelip arada karnımı öpüyor İlf Biyjaa yı öptüm diyor )

Bende 11 olmuş hatta geçmişimdir belki rumuz haftaya belli olur baakalım, EMLA etkili değil dediler, hiç uyuşturmuyomuş filan, doktorum yan etkisi yok dedi ama az önce çatlaklarımı incelerken baktım aynadan çok az çıkmış kıl tüy filan sizinde böylemi hatta bazı yerler kel kel dökülmüş bu şekilde çook az acır bende bir kez daha zoraki operasyon yapıp, sonra kuaföre gidim bari :)

Son düzenleme:

canım ben daha önce konuştum iğne olayını doğumdan 3 gün önce bırakmamı söyledi doktorum. ben hala göbekten yapıyorum iğnelerimi.başlarda mosmor olan göbeğim şimdi çok iyi morluk falan kalmadı.doktorum dün iğneleri nerden yapıyosun hiç iz yok dedi.galiba öğrendim sonunda iğne yapmayı 45 derecelik açıyla vuruyom öle söylemişlerdi işe yarıyo sende öle bi dene birde kas içine değil göbeğimi elimle kaldırtıp deri altına yapıyorum.oda işe yarıyor.morluk olmuyo hatta iğne izi bile yok.

Bende 45 lik açıyla yaptım ama kas içine sanırım deri altına vururken iğne kırılır diye çekiniyorum ben, maşallah valla.. Ya göbüşünü nasıl tutuyosun elinle ben tutamıyorum çok gergin..

Doğumdan 3 gün önce demek, ben kan akışı az olu rdiye çekiniyorum sanırım her gün giderim doktora. doğuma kadar eğer 3 gün kala bıraktırırsa.

Son düzenleme:
Uzuuuun zaman sonra yemekli misafir alıcam, çok yakın arkadaşlarımız. İki kişi allahtan.. Evi toparlıyorum ufak ufak, toz alıcam wc banyo yıkıcam balkon yıkıcam, bulaşık mak boşalıcak... Daha yemekte yapıcam... Öğlen biraz uzanmam lazım ki akşam rahat edebileyim yoksa uyuyakalırım otururken... Kendimi yormadan halledebilirim umarım..

benimde karnım gergin ama çok az elimle sıkıp öğle vuruyorum.
doğumdan 3 gün önce banada uzun geliyo doktor öle söylesede ben son güne kadar kullanmayı düşünüyorum.doğru olurmu bilmiyorum ama bebeğime kan akışı az olcağına ben kan kaybadey
im razıyım.allah yardımcımız olsun

Canım ben doktoruma sordum. Önemli olan etken maddesidir ilacın. O yüzden sıkıntı yok, kullanabilirsin dedi.
Krem bende çok ise yaradı. Biraz açık konuşmam gerekirse üst ve alt tarafta hiiiiiç acı hissetmedim. Hatta çıt çıt ses gelip acı olmayınca acaba kopuyor mu diye baktım Yalnız dudaklar biraz acıdı ama dayanılacak seviyeye getirdiği için bile müteşekkirim.

Anladım canım, ben iğnenin etkisinin 24 saat içinde geçtiğini biliyorum. 1 olmasada 2 gün olur en fazla bence, bizde kan kaybetmeyelim ama tedbiride elden bırakmayalım, bu konuyla ilgili bir şey duyarsan paylaşırsan sevinirim :)

günaydın herkese bebişlere iyi haftasonları

aylardan sonra o kadar rahat uyumuşumki gece doğal bi esinti vardı firil firiiil:))))) sabah çok hafif uyandım sanki geceden sakinleştirici almıışım inşallah havalar hep böyle gider

hanzade sonunda tıcker yapmışsın tebrikler7
miranda maaşallah başka kontrole gidn kim vardı hatırlayamıyorum ama onlarında bebiklerine maaşallah

fatoş güzel bi teselli bulmuşsun cnm yaaa ama sen inandınmı?ben inanmadım

ikiz olupta normal doğum yapanlara ayrı bi hayranım zaten gerçi benim ablamda normal yapmış 3er kilodan 6 kiloyu çıkarmış normal yollarla maşallah sanırım biz yeni nesil pek nazlıyızzz

Rumuz ne kadar süre önce sürdün canım? ne kadar bekledin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…