kız allah cezanı vermesinnnn öyle bir kahkaha attım ki kocam bakakaldı bana
ben daha münüşüme bir müdahalede bulunmadım agda yapışırda kalırsa korkusu var uzatıp boncuk taksak çirkinliği gidermi yaw
allah iyiliğini versin bu saate , sattlerce güldüm.allah senide güldürsün .fıkra gibi geldi valla.
allahım ya gece gece ne kahkaha attım ama
Maşallah kızlar gece gece çınlatmışsınız ortalığı kahkahadansonradan bende çok güldüm, doğumdan sonra anlatıp anlatıp gülcez bu saf hallerimize inşallah :)
Allah yardımcın olsun zeynepçim, bence eşin seni seviyor insan tartışırken istem dışı olarak sinirle düşünmeden konuşabiliyor sanırım eşinede öyle olmuş, olmasa çok iyi olurmuş ama bence eşini dolduruyorlar sana karşı, yoksa bu halnle bu kadar çılgınca tartışmaya girmemesi gerekirdi normal şartlarda.
Hem nedir ki eşim rahatsız gelemiyor deseydi keşke. Birde zeynep, biz kadınların en büyük hatası ne biliyomusun? Kayınvalideler yüzünden eşlerimizle kavga ediyoruz ve eşlerimizi bir adım daha onlara itiyoruz. Kendine hakim olmaya, otokontrolünü kaybetmemeye çalış, eşine canım cicim çok ağrım var kımıldayamıyorum kasılmama var deseydin seni götürmezdi sanırım. Ama kayınvalidenlerin davranışınan dolayı olduğunu söyleyince oda tepki verdi. Önemli olan eşinin neden gitmediğini bilmesi değil kayınvalidenin ve misafirlerinin bilmesiydi. Bu şekilde kendine, eşine ve en önemlisi bebişine zarar veriyorsun tatlım.. Biraz politik olmak lazım, siyaset yapmak lazım. Hele ki senin bulunduğun ortamda..
Ben bir iki ay önce tartıştım eşimle, bir haylide sert çıktım hamileliğin verdiği etkiden sanırım ki normalde hep politik olurdum. Sanırım normalde ona karşı asla böyle davranmadığım için bana hiç bir şey demedi aksine hani benim eşim normalde böyle değil annemler yüzünden biz huzursuz olduk, kadın bu haliyle hiç olmadığı kadar gerildi diye annesini arayıp gereğini söyledi..
Ama eminim ki sürekli eşimle tartışma moduna olsam, sık kavga etsek, suçlasam vs eşimde tepki verirdi sanırım.. Diyecğim o ki senin o aile içinde politik olmaktan başka şansın yok, oynayacaksın canım herkese. Özellikle eşini idare etmeyi öğreniceksin. Bebek olduktan sonra elinde çook büyük bir yardımcın olucak bu konuda... Akıllı olursan, kontrolü kaybetmessen sen kazanırsın :)
Üzülme sakın bunlar gelip geçici, eşini seviyorsan da dediklerimi yap. Birdaha bu halinle sakın evi filan terkedip otogara filan çıkma, kendini kaybetme zeynepçim.. Olan size oluyor unutma kayınvalidenlere değil...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız miniklerimiz nasıllar benim kızım iyi maşallah ıspanağa aşerdim ilk 3 ay ıspanak yedim bizim kız temel reis gibi maşallah vurduğunda inletiyor uykular haramama başta sağlıklı olsunda tabi :)
duygucum kızımın ismi yüzde 90 belli gibi artık PELİN not edersen listeye sevinirim canım .
bu arada kızlar 5gün önce sabah uykudan müthiş bir ağrıyla uyandım doğurucağımı sandım 5 dk sürdü ödüm koptu sonra dr aradım magnezyumumu 2 ye çıkarttı iyiyiz bakalım şimdi daha erken gelmesinler hemen
hard_disc;20492734 ojeleri sildiriyorlar arkadaşlar .!.:İyi oldu açkladığın kafama başka şeyler takılmıştı benim, yavrularına sabır versin inşallah geride bakıcak ilgilenicek birileri vardır..
Atlaya zıplaya okudum, umarım birşey kaçırmamışımdır. Para hakkında da baya konuşulmuş (keşke daha çok olsada hepsini döksem bebeğime) ama bizde bugün kuzucuğuma baya bişiyler aldık. Eksikleri çok şükür epey azaldı. Allah'ım isteyen herkese bu zevki tattırsın.
Hanzade tickerın süper olmuş, güle güle kullanın kızınla 40. haftanıza kadar...
Aldıklarını görelim sibelcim merak ettim cicilerinizi,teşekür ederim inşallah mina gelicek sibelcim hepimizin kuzusuyla berabere :)
ay möhüm olayı anlatmadım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kaynanayı aradım eşim sevinsin diye konuştuk bana ne dedi biliyonuzmuuuuuuuuuuuuuu
battaniyesini ben alıcam didi bende gerek yok aldım ben ayrıca birde hediye gelecek didim
dimezmi o zaman yorganını ben alayım babaannesinden torununa altında yaparız ama bu ara altın pahalı bakalım doguma
daha var yaparız bişilerhiç demedim gerek yok falan siz bilirsiniz didim
sonra bana didiki bir hoca tv de anlatmış tv ye çok bakmayın internete fazla takılmayın falan filan
bende dedim sen merak etmem ben bebegime bu zamana kadar çok iyi baktım bundan sonrada iyi bakarım
baktım sesi titedi aglamaklı oldu amca oglunun ikizleri olmuştu bir kaç ay önce dedi ki kaç kere gittim bir kere
göstermediler artık gülseninkini severiz senin bebegin dogunca onu severiz kıymetlimiz bizim o didi ay bi üzüldüm
yazık bebekleri göstermemişler içerlemiş kadın
DEMİŞTİM YA KESKE UTANDIRSA DİYE AHANDA UTANDIM
Anne işte ne kadr kızsakta oda bir anne en nihaytinde iyi kötü çat pat gidiyo hayat böyle, ama sen yinede tedbiri elden bırakma ki sonra üzülme canom :)
birde kızlar ben henüz hiç birşey almadım galiba yeni hamileyken 2 çift çorap almıştım o kadar:)
bayramdan sonra gidicez ve toplu alıcaz birkerede hepsini ve araştırdım hepsine sordum gerek kalite gerek fiyat miniço iyi geldi bize k.çekmecedeyim ve yakınımızdaki mağazadan alıcam bana ve ona gerekli herşeyi..
ve beşik olarakta park yatağa karar verdik geçici olarak.
nisan mayıs gibi odamızı alıcaz düzücez kısmetse :)
İklim bende bayramdan sonra alıcam inşallah canım, tek değilsin, ömarka ve modelleri ne alacağımı belirledim sadece gidip almak kaldı.. :)
herkeze iyi akşamlar, bizim doktor kontrolümüz vardı, kızçem 32 haftalık 2100 grm olmuş ,doğum tarihi hakkında bişey demedi.bizden haberler bu kadar. duygu teyzesi bizide kilomuzu güncellersen seviniriz.
Maşallah ayçam iyi bakıyosun kızçene, artık 2 kilolar konuşuluyor, 3 kg konuşmaya başladığımızda doğumlar başlar sanırım ayy heyecanlandım :)
Günaydın bugün kontrolümüz var çok özledim ben miniğimi
Tamamiyle katılıyorum hanzade sana.onlara sinirlenip kendi kendimize etmekten başka bişey yapamıyoruz.gerçi insanı çok provake ediyolar ama.dediğin gibi biraz politik davranmak lazım.Allah yardımcımız olsun :44:
daha ne olsun dimi ama
maşallah cnm bebişineoh ne güzel herkes böyle güzel haberlerle gelsin ya yeğenlerimin sağlık durumları iyi oldukça benimde keyfim yerine geliyo
Allah bu günlerin hürmetine rahmet ve merhamet etsin, yakınlarına bol bol sabır ve dayanma gücü versin..
.............
Hımm bizde diyoruz bizim kız nerelerde uğramadı doktora gideceğinide atladık sanırım yada unuttuk. Maşallah oğluşuna Allah nazarlardan saklasın :) Uyanık seni corn flex le form tutuyosun demek hee bende sorcam doktoruma, sen şimdi toplamda kaç kilo almış oldun rumuz ben seni geçtimmi acepO nefes darlığının bebek duruşu ile ilgisi yokuş demek, bende sorcam bunu...
Kolye yüzük küpe ne varsa çıkarıyorlar biliyorumda ojedemi yasakmış? Neden acaba ki aklıma bişiler geldi ama neyse...
Var canım bir çok arkadaşımızcda var henüz erken 35 te bile dönen var endiişelenme :)
sağol canım hiç anlamadım sabah uyandım kusacak gibi oldum kusmadım ama butun günümü yedi saat 6 ya kadar bulantım oldu allaha şükür geçti
çok kötü oldum eşim bile korktu yattıgım yerden kalkamadım aay bir daha yaşamak istemiyorum böyle bişeyyyyy
maşallah canımmmbirde hareket etmiyodu diyosun kocaman olmuş kızzz sıgamamıştır o rahat pozisyonu almış uyumuşturr
maşallah kuzunaakoccaman olmuşş ayy corn flakes sorman iyi olmuş bende çok seviyorum ama zararlı olur diye yemiyodum alıp başlayayım
hard_disc canım başınız sağolsun mekanı cennet topragı bol olsun
Ben geçen hafta göremedim kukumu çok zor oldu haliyle bacaklarım çok ağrıdı..Sıkıntıdan ağladım, eşim ne oldu dedi. Göremiyorum dedim, tabi gözlerim kızarmış ağlamaktan. Doktora gidelim dedi. Niye dedim bende, doktormu yapıcak diye düşünüyorum delimidir bu adam nedir diyorum. Dalgamı geçiyo yoksa anlamaya çalışıyorum. Öyle ona bakıyorum, hanzade eminmisin göremediğine çok anlamlı bakıyosun diyormeğer gözüm görmüyor diye anlamış.....
Allah cezanı vermesin seni değil kukumu göremiyorum ben dedim, şaşkın tavuk gibi kaldı kocacıım :)). Ben yapıcak değilim heralde dedi anlamsız anlamsız, sana emanet edicek değilim canım hazinemi dedim
Teşekkür ederiss Elif teyzesiii
Canım teşekkür ederizzz. Sen beni geçemezsin kiiiiToplamda 11 kilo aldım canım. 15 kilo ile kapatmaya çalışıcam kısmetse.
He ya bende çok seviyom. Özellikle şu tropikal meyveli olanı. Hem süt hem şeker ihtiyacımı karşılıyor hem de karnım doyuyor.
İlahi Hanzade sabah sabah güldürdün benii.
Bende bugün operasyon düşünüyorum. Geçen ay emla ile denemiştim. 1 ay idare etti şükür. Sonraki alım i 34. hafta daha sonraki 38. haftaya denk geliyorTabi kısmetse. Ya ne zaman doğum olacağını da bilmiyozkiii. Nasıl olacak hiç bilmiyom valla. O an panikle ufak tefek çıkanları jiletle alabilir miyim ki acaba
Teşekkür ederiss Elif teyzesiii
Canım teşekkür ederizzz. Sen beni geçemezsin kiiiiToplamda 11 kilo aldım canım. 15 kilo ile kapatmaya çalışıcam kısmetse.
He ya bende çok seviyom. Özellikle şu tropikal meyveli olanı. Hem süt hem şeker ihtiyacımı karşılıyor hem de karnım doyuyor.
İlahi Hanzade sabah sabah güldürdün benii.
Bende bugün operasyon düşünüyorum. Geçen ay emla ile denemiştim. 1 ay idare etti şükür. Sonraki alım i 34. hafta daha sonraki 38. haftaya denk geliyorTabi kısmetse. Ya ne zaman doğum olacağını da bilmiyozkiii. Nasıl olacak hiç bilmiyom valla. O an panikle ufak tefek çıkanları jiletle alabilir miyim ki acaba
Canım sana iğneyi ne zaman ne şekilde bırakıcağınızı söyledimi doktorun? Ben bu hafta konuşucam. Forumda araştırdım bir gün önce bırakanda var 1 hafta öncede. Ben bir gün öcne bırakalım istiyorum. Konuştunmu bu konuyu dr. merak ettim ?
Birde bacaklarımda mosmor oldu artık göbüşe yapmıyorum daha, göbüşlükten çıktı resmen etlerim sağlık evinde, darbemi aldın diye sordu hemşireler düşün, tekme yedim filan sanmışlar eşimdenHayır dedim iğne.. Ama canım sıkıldı tabi...göbeğe vurmuyorum artık bende bacaklara yapıyorum, oralarda eroinman gibi mosmor oldu.. Kol çok acıtıyor of neyse az kaldı...
canım ben daha önce konuştum iğne olayını doğumdan 3 gün önce bırakmamı söyledi doktorum. ben hala göbekten yapıyorum iğnelerimi.başlarda mosmor olan göbeğim şimdi çok iyi morluk falan kalmadı.doktorum dün iğneleri nerden yapıyosun hiç iz yok dedi.galiba öğrendim sonunda iğne yapmayı 45 derecelik açıyla vuruyom öle söylemişlerdi işe yarıyo sende öle bi dene birde kas içine değil göbeğimi elimle kaldırtıp deri altına yapıyorum.oda işe yarıyor.morluk olmuyo hatta iğne izi bile yok.
Bende 45 lik açıyla yaptım ama kas içine sanırım deri altına vururken iğne kırılır diye çekiniyorum ben, maşallah valla.. Ya göbüşünü nasıl tutuyosun elinle ben tutamıyorum çok gergin..
Doğumdan 3 gün önce demek, ben kan akışı az olu rdiye çekiniyorum sanırım her gün giderim doktora. doğuma kadar eğer 3 gün kala bıraktırırsa.
Rumuuuzzz Emla'nın herhangi bir yan etkisi oldu muu?? Ben doktora sordum zararı olmaz dedi ama çok tereddütteyim bir de nasıl dayanacağımı bilmiyorum uyuşmadan da bugün yine ertelemeye karar verdim ne de olsa Salı'dan sonra izne çıkıcam o zaman yaparım diye ama cillop operasyonunu da bir an önce yaptırmam gerekAni bir şey olursa ben apar topar kız kardeşimi çağırmayı düşünüyorum kendimin yapabilmesi doğa kurallarına aykırı duruma geldi çünkü göbüş yüzünden
Doktora gidiyorum şu şeker testlerini yaptırıcam sonra da bebekimin doktoruna gidicem veee İlff Biyjaaa yı görüceem inşallaaah (3 yaşındaki dayısı hep böyle diyor İlf Biyjaa aşağı İlff Biyjaaa yukarı bir de gelip arada karnımı öpüyor İlf Biyjaa yı öptüm diyor)
benimde karnım gergin ama çok az elimle sıkıp öğle vuruyorum.
doğumdan 3 gün önce banada uzun geliyo doktor öle söylesede ben son güne kadar kullanmayı düşünüyorum.doğru olurmu bilmiyorum ama bebeğime kan akışı az olcağına ben kan kaybadey
im razıyım.allah yardımcımız olsun
kızların kaderi bu galiba :) baksana daha doğmadan daha tombik oluyoruz sonra bir ömür boyu diyet ve dikkat. bazen düşünüyorumda hani biz kızlar çokk ama çokk tatlı oluyoruz ya galiba Allah, oyüzden dünyada bulunan tatlı şeyleri pekte tatlı olmayan erkekler yesinde azcık tatlansınlar diye yarattı. ee tabi biz zaten çok tatlı olunca daha çok tatlı yeyip erkekleri şeker komasına sokmayalım diyede tatlının bize kilo aldırmasını sağladı. neyse düşük bi cümle oldu ama anladın sen onu :))
ayy ama kıyamam bambamıma yaa oda tatlı....arkadaşıma gelince normalden korkmasa doktoru onu normalle doğurtacaktı ama tırsıp sezeryan oldu :))
Canım ben doktoruma sordum. Önemli olan etken maddesidir ilacın. O yüzden sıkıntı yok, kullanabilirsin dedi.
Krem bende çok ise yaradı. Biraz açık konuşmam gerekirse üst ve alt tarafta hiiiiiç acı hissetmedim. Hatta çıt çıt ses gelip acı olmayınca acaba kopuyor mu diye baktımYalnız dudaklar biraz acıdı ama dayanılacak seviyeye getirdiği için bile müteşekkirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?