günaydın herkese bebişlere iyi haftasonları
aylardan sonra o kadar rahat uyumuşumki gece doğal bi esinti vardı firil firiiil:))))) sabah çok hafif uyandım sanki geceden sakinleştirici almıışım inşallah havalar hep böyle gider
hanzade sonunda tıcker yapmışsın tebrikler7
miranda maaşallah başka kontrole gidn kim vardı hatırlayamıyorum ama onlarında bebiklerine maaşallah
fatoş güzel bi teselli bulmuşsun cnm yaaa ama sen inandınmı?ben inanmadım
ikiz olupta normal doğum yapanlara ayrı bi hayranım zaten gerçi benim ablamda normal yapmış 3er kilodan 6 kiloyu çıkarmış normal yollarla maşallah sanırım biz yeni nesil pek nazlıyızzz
Rumuz ne kadar süre önce sürdün canım? ne kadar bekledin ?
Aşkolsun Eslem teysesiii. Bizi unutmuşuuuun. Biz de gittik dr amcamıza düüün. Kuzum 1,5 kiloyu devirdi.Fazla tombik olmucak bıdığım. Annesini tombik yapıp, kendisi fit doğacak
Bu arada Biz bugün 30 haftalık oldukkk. Sonunda 30 u da gördüm Şükürler olsun.
Canım 1saat 15 dk bekledim. Üst bölge en az acıyan yer ya oradan başladım, o arada kanı kaçınca diğer yerlere hayde breh dedim daldım.
Ki ben uzuuun yıllar jilet kullanmış, hamileliğimle makineye zor geçmiş biriydim. Allah ağdayı ve emlayı çıkarandan razı olsun. Makine daha çabuk çıkarıyordu.
Aslında Şimdi bile tek tük çıkmış.
Rumuz ne kadar süre önce sürdün canım? ne kadar bekledin ?
günaydın kızlar :)
geçmişi okuyamadım ama dün gerilmişsiniz gibi bir hava sezdim:96:
iyi haber veriyim size oğlum birazcık daha büyümüş 1.700 gr olmuş sıpacık ilk defa yüzünü göstermedi bize sırtını döndü tam doğum pozisyonunu almış başı rahmimi baskılıyormuş rahmimdeki ara ara olan sancılar da ondan kaynaklıymış doğum pozisyonundan çıkması için magnezyum verdi rahatlatıcakmış kasları bebek kanaldan çıkıcakmış.. onun haricinde uzun bir bebeğimiz olacağını söyledi ayrıca 4 kilo almışım yine 8 den sonra yemek yasak ama dinleyenebu arada 32. hafta çalışabilir raporumu da aldım
bizden haberler bu kadar şimdi geçmişe dönelim
kızlar biliyorum emla baya rahatlatıyor ama uyuşturucu etkisi olduğu için gebelikte çok zararlı.kullanılmaması gerekiyor
Canım ben doktoruma sordum, kullan dedi. Sen nereden öğrendin zararlı olduğunu??
kızlar reprezantlar doktorlara bu ürünleri tanıtıyor.karşılığın hediyeler tatiller veriliyor.sonra doktorların bulunduğu noktada bu ilaçların ne kadar satıldığı saptanıyor ve buda reprezantın maaaşına yansıyor.şimdi ürünün prosvektüsüne bakın gebelikte kullanımına yönelik yeterli bilgi yoktur der.eğer sakıncalı olmasaydı.kullanımda sakınca yoktur yazardı.birde benim tüm arkadaşlarım doktor konuşuluyo bunlar.ama saygı duyarım kendi kararınız.ona bakarsan antibiyotikte zararlı ama mecbur kalınınca alınıyo.siz daha iyi bilirsiniz ben bildiklerimi paylaştım.bende müzdaribim o konuda keşke kullanabilsem ama korkudan kullanamıyorum
HERKESE İYİ HAFTASONLARI.BİZDE OĞLUMLA KAHVALTIMIZI YAPTIK TEYZELERİMİZE SELAM VERELİM DEDİK.
RUMUZCUM BEBİŞİNE MAAŞAALLAH
bende kçekmece sefaköydeyim, annemdeyim daha doğrusu ama buralıyım evlenince ayrıldım burdan, aziz beeb var armoniparkta, oraya da bak derim , kalite arıyosan, ayrıca park yataklarda uygundu fiyatları.
kızlar ben hala uyumadım ayrıldığımızdan beri ağlıyorum .eşimle birbirimize girdik ben çok çaresizim.ben iftara gitmiyceğimi söyledim son ana kadar sesini çıkarmadı son an tutturdu gelcelsin diye bende hayır dedim.kıyamet koptu tabi.başladı hakaretlere.demediğini bırakmadı hayatımı mahvettin dedi bana bende gitçem artık yeter dedim çektim çıktım otagara gittim orada sancım başladı hastanelik oldum.sonra eve getirdiler.anksiyetem tuttu ve hala ağlıyorum ben ne yapçam.işlerinin kötü gitme nedenini bile bana yükledi serveti benim yüzümden tükenmiş ben göya ev istemişim o yüzden batmış ailesi ondan affetmezmiş.benim ailemden nefretediyomuş..eşimi madden hep finanse eden babamdır bu güne kadar düşman gibiydi onlara.sırtımı dayadığım adam biranda yok oldu sanki darma dumanım.ev meselesine gelince evlendikten 4 ay sonra askere gitçem dedi oturduk konuştuk ev ada e eartınca herşey alt üst oldu sonra evi sattı parasını aldı benim tüm altınlarımıda aldı.burada benim suçum ne yıllardır hala beni suçlar ve ben artık kaldıramıyorum.kuzenine bile ev almış adam ve ben onun karısıyım yaaa.ve evi kendi üstüneydi ben aldırcak olsam üstüme aldırırdım.o zaman 14 mil geliri vardı.ben nerden bilim sorun çıkçağını görücü usulü evlendik ne dense inandım .ist dükanlarım ankarada arazilerim var dedi kredide bir sorun çıkarsa bir yeri satsam öder dedi benim ne suçum var.ben çok kötüyüm karnımda bebeğim çekip gitsem iğnem var,bebeği nasıl doğurcam riskli bir gebelik.çok çaresizim
İyi akşamlar iklim uzun süredir görünmüyorsun, iyi olmanıza sevindim canım, ismide pek narin ve güzelmiş kızçenin :) Ağrılar oluyo hepimizde canım inşallah doğum sancısı olanı ayırd edebiliriz, benim doktorumda ikiye çıkardı magnezyumu.
İyi oldu açkladığın kafama başka şeyler takılmıştı benim, yavrularına sabır versin inşallah geride bakıcak ilgilenicek birileri vardır..
Atlaya zıplaya okudum, umarım birşey kaçırmamışımdır. Para hakkında da baya konuşulmuş (keşke daha çok olsada hepsini döksem bebeğime) ama bizde bugün kuzucuğuma baya bişiyler aldık. Eksikleri çok şükür epey azaldı. Allah'ım isteyen herkese bu zevki tattırsın.
Hanzade tickerın süper olmuş, güle güle kullanın kızınla 40. haftanıza kadar...
Aldıklarını görelim sibelcim merak ettim cicilerinizi,teşekür ederim inşallah mina gelicek sibelcim hepimizin kuzusuyla berabere :)
Anne işte ne kadr kızsakta oda bir anne en nihaytinde iyi kötü çat pat gidiyo hayat böyle, ama sen yinede tedbiri elden bırakma ki sonra üzülme canom :)
İklim bende bayramdan sonra alıcam inşallah canım, tek değilsin, ömarka ve modelleri ne alacağımı belirledim sadece gidip almak kaldı.. :)
Maşallah ayçam iyi bakıyosun kızçene, artık 2 kilolar konuşuluyor, 3 kg konuşmaya başladığımızda doğumlar başlar sanırım ayy heyecanlandım :)
aslında buralardayım ama pek yazamıyorum ara ara sizleri olup biteni takip ediyorum (ismimizi beğenmene çok sevindim babasının isteği)
demek seninde 2ye çıkardı ilacı beni rahatlattı ilaç daha iyiyim ama hergün bir kere kasılıyor feci o ayrı alışmalıyız artık :)
sende bayramdan sonra süper ayarladın ne alacağını bende önceden gezdim hepsini toptan alıcam diye bir yerden fiyat vs soruşturdum benimde belli sadece park yatak ve arabasında şüpheliyiz o kadar..şimdiden hayırlı olsun alıcakların
günaydın arkadaşlar,
dr a gittik oğlumuz tam 1352 gr olmuş çok güzel büyümüş dedi defalarca, iyi bakmışssın dedi ben 1kg almışım,ve bu ay çok dikkatli yemek yedim şeker korkusundan dolay,ı demek hiç de homiligırtlak yemeye gerek yokmuş,
lansor konusunda asla dedi sadece rennie yada gaviscon şurup, domates de arttırır reflüyü dedi, bakalım çay içmedim bugün bir sıkıntı yok şimdilik,,
ay nasıl mutlu oldum iyi bakmışın oğluşuma,
allah hepimizin bebeklerine sağlık versin sağ salim alalım kucaklarımıza
günaydın arkadaşlar,
dr a gittik oğlumuz tam 1352 gr olmuş çok güzel büyümüş dedi defalarca, iyi bakmışssın dedi ben 1kg almışım,ve bu ay çok dikkatli yemek yedim şeker korkusundan dolay,ı demek hiç de homiligırtlak yemeye gerek yokmuş,
lansor konusunda asla dedi sadece rennie yada gaviscon şurup, domates de arttırır reflüyü dedi, bakalım çay içmedim bugün bir sıkıntı yok şimdilik,,
ay nasıl mutlu oldum iyi bakmışın oğluşuma,
allah hepimizin bebeklerine sağlık versin sağ salim alalım kucaklarımıza
aslında buralardayım ama pek yazamıyorum arar arar sizleri olup biteni takip ediyorum (ismimizi beğenmene çok sevindim babasının isteği)
demek seninde 2ye çıkardı ilacı beni rahatlattı ilaç daha iyiyim ama hergün bir kere kasılıyor feci o ayrı alışmalıyız artık :)
sende bayramdan sonra süper ayarladın ne alacağını bende önceden gezdim hepsini toptan alıcam diye bir yerden fiyat vs soruşturdum benimde belli sadece park yatak ve arabasında şüpheliyiz o kadar..şimdiden hayırlı olsun alıcakların
kızzz ne planladın ,istanbuldaysan banada söyle???
hanzade şimdi yatağı exor mu alıyoruz napıyoruz ona göre bakcam ,kaynanam alcakmıştaa ,acaba kraft mı baksam
aa ne güzel ben fevziçakmak mah leliyim bilirsin buraları :)
azizede baktım ama orda kapalı esmer suratsız defol git diycek gibi duran her bişey sorduğumuzda sinir davranan eşim bırak döviyim dediği :) bir hatun var aman gitmesek daha iyi:)
(bu arada atasoyu biliyorsundur sultanmurat caddesinde beşik ve arabamızı ordan bakıcaz sanırım)
canım ne planlamışım
bence kraft aldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?