2011 Ekim Anneleri

Aşkolsun Eslem teysesiii. Bizi unutmuşuuuun. Biz de gittik dr amcamıza düüün. Kuzum 1,5 kiloyu devirdi. Fazla tombik olmucak bıdığım. Annesini tombik yapıp, kendisi fit doğacak
Bu arada Biz bugün 30 haftalık oldukkk. Sonunda 30 u da gördüm Şükürler olsun.

Rumuz ne kadar süre önce sürdün canım? ne kadar bekledin ?

Canım 1saat 15 dk bekledim. Üst bölge en az acıyan yer ya oradan başladım, o arada kanı kaçınca diğer yerlere hayde breh dedim daldım.
Ki ben uzuuun yıllar jilet kullanmış, hamileliğimle makineye zor geçmiş biriydim. Allah ağdayı ve emlayı çıkarandan razı olsun. Makine daha çabuk çıkarıyordu.
Aslında Şimdi bile tek tük çıkmış.

kızlar biliyorum emla baya rahatlatıyor ama uyuşturucu etkisi olduğu için gebelikte çok zararlı.kullanılmaması gerekiyor

Ooo Leynacım maşallah bebikineee
Ya şu senin rahatlığına da hayranım var ya. Süpersin. Keşke senin gibi hızlı metobolizmam olsaaaa

Canım ben doktoruma sordum, kullan dedi. Sen nereden öğrendin zararlı olduğunu??

kızlar reprezantlar doktorlara bu ürünleri tanıtıyor.karşılığın hediyeler tatiller veriliyor.sonra doktorların bulunduğu noktada bu ilaçların ne kadar satıldığı saptanıyor ve buda reprezantın maaaşına yansıyor.şimdi ürünün prosvektüsüne bakın gebelikte kullanımına yönelik yeterli bilgi yoktur der.eğer sakıncalı olmasaydı.kullanımda sakınca yoktur yazardı.birde benim tüm arkadaşlarım doktor konuşuluyo bunlar.ama saygı duyarım kendi kararınız.ona bakarsan antibiyotikte zararlı ama mecbur kalınınca alınıyo.siz daha iyi bilirsiniz ben bildiklerimi paylaştım.bende müzdaribim o konuda keşke kullanabilsem ama korkudan kullanamıyorum

Canım reprezantlar konusunda haklısın, uygulama o şekilde ama doktoruma ben kendim sordum. Yani o yazmadı reçeteye ki bu krem reçete ile satılmıyor. Gidip eczaneden kendin satın alıyorsun. Yani bu kremi kullanmamda doktorumun hiç bir çıkarı yok.
Ayrıca şu an hamilelere yazılan bir çok ilaçta yan etkisi yoktur yazmaz. Çoğunda yapılan deneylerde herhangi aksiliğe rastlanmadı tarzında bişeyler yazar.
Sana daha ilginç bir örnek vereyim. Benim yüzümde de ilginç bişeyler çıktı. Cildiyeye gittim. Doktor bi krem yazdı,hamilelikte sakıncası var mı dedim. Yok kullan dedi. Babam da doktor benim ona sordum, kullan dedi. prospektüsü bi okudum. Annenin durumu bebkten daha önemli hale geldiyse kullanın yazıyorduHemen ilacı alıp kendi doktoruma sordum, içine baktı. Kullan sorun yok dedi. İyi de böyle yazıyor dedim. Etken maddesi şu, sıkıntı olmaz kullan dedi.
Anladığım kadarı ile hiç bir ilaç firması riske girmek istemediğinden yeterli çalışma yok, yapılan çalışmalarda da sıkıntıya rastlanmadı diyor.

HERKESE İYİ HAFTASONLARI.BİZDE OĞLUMLA KAHVALTIMIZI YAPTIK TEYZELERİMİZE SELAM VERELİM DEDİK.
RUMUZCUM BEBİŞİNE MAAŞAALLAH

Teşekkür ederiss nejla teyzemisss.

bende kçekmece sefaköydeyim, annemdeyim daha doğrusu ama buralıyım evlenince ayrıldım burdan, aziz beeb var armoniparkta, oraya da bak derim , kalite arıyosan, ayrıca park yataklarda uygundu fiyatları.

aa ne güzel ben fevziçakmak mah leliyim bilirsin buraları :)
azizede baktım ama orda kapalı esmer suratsız defol git diycek gibi duran her bişey sorduğumuzda sinir davranan eşim bırak döviyim dediği :) bir hatun var aman gitmesek daha iyi:)
(bu arada atasoyu biliyorsundur sultanmurat caddesinde beşik ve arabamızı ordan bakıcaz sanırım)

Son düzenleme:
Günaydın annişkolar hepinize stresden uzak mutlu huzurlu bir haftasonu diliyorum :)

Çamaşır yıkama günü bugüüün beyazları zıkicam, sonra bebeğimin beşiğini kurucam. Eşim çalışıyor malesef bu haftasonu yine.
Çok çalışıp yoruluyo kıyamam ona ben. Günde minimum 12 saat Allah güç kuvvet versin eşlerimize inşallah, onloarı başımızdan eksik etmesin.

Son 2 gündür çok dönüyorum uyurken etlerim belim ağrıyor. Sonra korkuyorum acaba bebeğime kordon dolanırsa felan diye. Öyle korkuyorum ki. Durup dururken endişeleniyorum nolcak benim bu halim. Bebeklerimize birşey olmuyordur demi çok dönünce? Birisi birşeyler desin de rahatlim :44:
Birde hareketleri azalıyor bazen ozamanda çok korkuyorum.

Canım Allah sabır güç kuvvet versin. Ama şunu söylicem, her zaman eşinin yanında dur. Yoksa olan sana ve bebeğine olur, başka kimseye olmaz. Sen acı çekersin sadece...

günaydın arkadaşlar,
dr a gittik oğlumuz tam 1352 gr olmuş çok güzel büyümüş dedi defalarca, iyi bakmışssın dedi ben 1kg almışım,ve bu ay çok dikkatli yemek yedim şeker korkusundan dolay,ı demek hiç de homiligırtlak yemeye gerek yokmuş,
lansor konusunda asla dedi sadece rennie yada gaviscon şurup, domates de arttırır reflüyü dedi, bakalım çay içmedim bugün bir sıkıntı yok şimdilik,,
ay nasıl mutlu oldum iyi bakmışın oğluşuma,

allah hepimizin bebeklerine sağlık versin sağ salim alalım kucaklarımıza

Son düzenleme:
günaydın kızlaarrbugün minik zillime alışveriş yapmaya gidiyoruuzzzbirazdan herifi uyandırma merasimine geçicem ,1-2 gibide çıkarız evden ,inşallah alırım büssürü şey ,şu cimriliğim gitsin atrık yaa...önce diyorumki daha uygun ve kalitelisini bulur alırım ,sonra bulamıyorum ,gene aynı hatta daha fazla paralar veriyorumyanlış anlaşılmasın bunlar bana eşimin işsiz olduğu zamanlardan yadigar huylar ,hala atlatamıyorum ,ama benim herüf gayett freeee

Maşallah bebeğine canım
Demek sadece 1 kilo aldın vaybeee süperssin
Ben çok aldım, 58 ile hamile kaldım şimdi 72 yim :44:

maşallah kilosu çok çok iyi
bazıları eskiler daha çok iki kişilik yemek mantığında ama öyle değil biliyoruzki sen sağlıklı beslenmişsin.

kızzz ne planladın ,istanbuldaysan banada söyle???
hanzade şimdi yatağı exor mu alıyoruz napıyoruz ona göre bakcam ,kaynanam alcakmıştaa ,acaba kraft mı baksam

canım ben güneşli meydandaki azizbebeye gidiyorum herşeyi oradan aldım, kızlar çok yardımcı oluyor hatta yazmıştım chicco liteway puset orada 300 , belis bebe de 360 ,kullanan arkadaşlar çok met ediyor aziz bebeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…