2011 Ekim Anneleri

evet kesinlikle ürünleri çok kaliteli aziz bebenin ama ben bir pusete 300 vermem çok şükür verebilirim ama vermem 100tlye kadar bakıcam
herşeyini uygun alıcam gerek görmüyorum çok iyisine

Maşallah bebeğine canım
Demek sadece 1 kilo aldın vaybeee süperssin
Ben çok aldım, 58 ile hamile kaldım şimdi 72 yim :44:

canım yanlış anlaşılmasın ben de 52 ile hamile kaldım 62 yim şuan, ama 18.hafta ile 25. hafta arasında 7 haftada tam 5 kilo almıştım dr tabi çok kızmıştı şeker fırladı, ama bu ay yani 25 ila 29. hafta arası 1 kilo almışım, tavsiye ederim ayçam83 şeker listesi atmıştı bana hergün

sabah; 3 dilim kepekli ekmek ,peynir ,domates ,salatalık çay

ara elma yada muz bir barak süt

öğlen; bir kase çorba,2 köfte,sebze yemeği,yoğurt,2 dilim kepekli ekmekme

ara;iki dilim ekmek peynir şeftali

akşam;bir kase çorba sebze yemeğ-i,bir parça tavuk ızgara, salata,yoğurt, iki dilim kepekli ekmek.

gece;bir barak süt,üzüm (15 adet) 3-4 adet kayısı

buna tam uymadım ama bunu dikkate aldım her akşam 30 dk yürüyüş,dr bebeğin suyndan belli dikkat ettiğin suyun yoğunluğundan anlaşılıyormuş bu arada..

evet kesinlikle ürünleri çok kaliteli aziz bebenin ama ben bir pusete 300 vermem çok şükür verebilirim ama vermem 100tlye kadar bakıcam

ben verdim chiccoyaa ama baya güzel kılıfı yıkanabiliyor.bide kardeşi olursa onada kullanılırım sağlam bişey olsun dedim

hani önceden gezdim fiyat aldım falan yazmıştın yaa ondan şeyettiydim

hee tamam :) ama mesela ilk 1 yıl giyeceklerini hesaplattım orta düzeyde kabaca yaptırdım 300 falan dedi herşeyi içinde kabaca yani bizede iyi geldi sizler arasında toplu alanlar ne kadara mal oluyor yazarsa sevinirim

tabi ki cnm senin tercihin bende henüz almadım bebek 3-4 aylık olunca alıcam , istoç a da bak derim orada da çok uygun şeyler var..

Hmm anladııııım. Listeyide çok beğendim bayağı besleyici şeyler var, maşallah size.

ben verdim chiccoyaa ama baya güzel kılıfı yıkanabiliyor.bide kardeşi olursa onada kullanılırım sağlam bişey olsun dedim
oda çok güzel marka güle güle kullanın inşallah evet kardeş olarak düşününce çok mantıklı hayırlısı bakalım
tabi ki cnm senin tercihin bende henüz almadım bebek 3-4 aylık olunca alıcam , istoç a da bak derim orada da çok uygun şeyler var..

aa evet istoç ta çok güzel herşey evlenirken gezmiştik oraları
ben odasına çok istekliydim ama zaten ayrı bırakamam diye vargeçtim yaza doğru en güzelini alırız inşallah :)
ben geçende kadir has ta meltem mobilyaydı sanırım sordum modellere de baktım çok modern ve uygun geldi kalitelide belki oralarada bakarız tekrar..
ama asıl önce acil çantamızı hazırlamalıyız hala ani bişey olursa diye çanta yapmadım

hee tamam :) ama mesela ilk 1 yıl giyeceklerini hesaplattım orta düzeyde kabaca yaptırdım 300 falan dedi herşeyi içinde kabaca yani bizede iyi geldi sizler arasında toplu alanlar ne kadara mal oluyor yazarsa sevinirim

canım bizden toplu alan olmadı bildiğim kadarıyla ,sen nerde hesaplattın??

Bende ekim ayinda dogum yapicam bir kizim olucak suan ki kilosunu bilmiyorum yakinda doktor randevumuz var ozaman bilgilerini yazarim

günaydın kızlarrr yine enteresan bir rüyayla karşınızdayım
rüyamda dogum yapmış ve havuza gitmiştim öff maşallah ne güzel hatunmuşum ben
havuzdan çıktım üzerimi giyindim topuklu ayakkabılarımı giyindim ki ben hiç giymem amanınn havuzun yanından
yürüdükçe millet işini bırakıp beni seyrediyor sonra orta yaşlı bir adam beni kovalamaya başaldı bende
koşmaya başladmı koşa koşa annemin yanına gittim anaa annemde dogum yapmış
ama hali fenaydı sonra uyandım benim meshur totoş açıkta kalmış

maşallah canım bebişine

canım bizden toplu alan olmadı bildiğim kadarıyla ,sen nerde hesaplattın??

azizede sordum bişey diyemem dedi ortalama dedi 500 gibi dedi
miniçoya sordum 300 gibi dedi
tabi gidince farklılaşır fiyatlar kabaca bu şekilde :)
içinde baya bişey var ama tüm giyimleri bornozu mevlütlüğü vs dahil

ayyy rumuzcum pardon nasıl unuttum seni teyzesi yesin onu maaşallah kuzuna ve tabi sanada cnm

totoş açıkta kalmamış kızz okuduğum kadarıyla bu haftalarda hamişler garip rüyalar görürmüş ve bunalımada girebilirmiş kendimizi işe yaramaz hissedebilirmişiz normalmiş
laptopla karnımın arasına yastık koyuyorum tıfıllar yastığı ittire ittire kaydırıyolar bunlar bana çok karşı gelcekler heralde

senin tıfıllarmııııay ilahiiii kız çok güldüm yastıgıda ittiriyolar demek kardeş dayanışması

senin tıfıllarmııııay ilahiiii kız çok güldüm yastıgıda ittiriyolar demek kardeş dayanışması

evet yaaa yastığı ne zaman önlerine koysam titreşimdeki telefon gibi oluyolar ben onlar için saçımı süpürge ediyim onların iyiliğini düşüniyim onların bana yaptığına bak anne olmak böyle bişey heralde

ay yirim onları bennnnnn resimleri yokmu kız söyle yanyana çekilmişş

herkese slm lar kızlarr çalışıyorumm ve çokkk uykumm geldiiiii kafam düşüyo kendılıgındeeenn offf ALLAH ım yardım ettttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…