canım ben güneşli meydandaki azizbebeye gidiyorum herşeyi oradan aldım, kızlar çok yardımcı oluyor hatta yazmıştım chicco liteway puset orada 300 , belis bebe de 360 ,kullanan arkadaşlar çok met ediyor aziz bebeyi..
Maşallah bebeğine canım
Demek sadece 1 kilo aldın vaybeee süperssin
Ben çok aldım, 58 ile hamile kaldım şimdi 72 yim :44:
evet kesinlikle ürünleri çok kaliteli aziz bebenin ama ben bir pusete 300 vermem çok şükür verebilirim ama vermem 100tlye kadar bakıcam
herşeyini uygun alıcam gerek görmüyorum çok iyisine
hani önceden gezdim fiyat aldım falan yazmıştın yaa ondan şeyettiydim
evet kesinlikle ürünleri çok kaliteli aziz bebenin ama ben bir pusete 300 vermem çok şükür verebilirim ama vermem 100tlye kadar bakıcam
herşeyini uygun alıcam gerek görmüyorum çok iyisine
canım yanlış anlaşılmasın ben de 52 ile hamile kaldım 62 yim şuan, ama 18.hafta ile 25. hafta arasında 7 haftada tam 5 kilo almıştım dr tabi çok kızmıştı şeker fırladı, ama bu ay yani 25 ila 29. hafta arası 1 kilo almışım, tavsiye ederim ayçam83 şeker listesi atmıştı bana hergün
sabah; 3 dilim kepekli ekmek ,peynir ,domates ,salatalık çay
ara elma yada muz bir barak süt
öğlen; bir kase çorba,2 köfte,sebze yemeği,yoğurt,2 dilim kepekli ekmekme
ara;iki dilim ekmek peynir şeftali
akşam;bir kase çorba sebze yemeğ-i,bir parça tavuk ızgara, salata,yoğurt, iki dilim kepekli ekmek.
gece;bir barak süt,üzüm (15 adet) 3-4 adet kayısı
buna tam uymadım ama bunu dikkate aldım her akşam 30 dk yürüyüş,dr bebeğin suyndan belli dikkat ettiğin suyun yoğunluğundan anlaşılıyormuş bu arada..
ben verdim chiccoyaa ama baya güzel kılıfı yıkanabiliyor.bide kardeşi olursa onada kullanılırım sağlam bişey olsun dedim
oda çok güzel marka güle güle kullanın inşallah evet kardeş olarak düşününce çok mantıklı hayırlısı bakalımben verdim chiccoyaa ama baya güzel kılıfı yıkanabiliyor.bide kardeşi olursa onada kullanılırım sağlam bişey olsun dedim
tabi ki cnm senin tercihin bende henüz almadım bebek 3-4 aylık olunca alıcam , istoç a da bak derim orada da çok uygun şeyler var..
hee tamam :) ama mesela ilk 1 yıl giyeceklerini hesaplattım orta düzeyde kabaca yaptırdım 300 falan dedi herşeyi içinde kabaca yani bizede iyi geldi sizler arasında toplu alanlar ne kadara mal oluyor yazarsa sevinirim
canım sen liteway puset mi aldın ? çok güzel bayıldım bende kırmızısına ondan alırım kısmetse
günaydın arkadaşlar,
dr a gittik oğlumuz tam 1352 gr olmuş çok güzel büyümüş dedi defalarca, iyi bakmışssın dedi ben 1kg almışım,ve bu ay çok dikkatli yemek yedim şeker korkusundan dolay,ı demek hiç de homiligırtlak yemeye gerek yokmuş,
lansor konusunda asla dedi sadece rennie yada gaviscon şurup, domates de arttırır reflüyü dedi, bakalım çay içmedim bugün bir sıkıntı yok şimdilik,,
ay nasıl mutlu oldum iyi bakmışın oğluşuma,
allah hepimizin bebeklerine sağlık versin sağ salim alalım kucaklarımıza
canım bizden toplu alan olmadı bildiğim kadarıyla ,sen nerde hesaplattın??
günaydın kızlarrr yine enteresan bir rüyayla karşınızdayım
rüyamda dogum yapmış ve havuza gitmiştim öff maşallah ne güzel hatunmuşum ben
havuzdan çıktım üzerimi giyindim topuklu ayakkabılarımı giyindim ki ben hiç giymem amanınn havuzun yanından
yürüdükçe millet işini bırakıp beni seyrediyor sonra orta yaşlı bir adam beni kovalamaya başaldı bende
koşmaya başladmı koşa koşa annemin yanına gittim anaa annemde dogum yapmış
ama hali fenaydı sonra uyandım benim meshur totoş açıkta kalmış
Senin bu rüyaların varya canom
Aşkolsun Eslem teysesiii. Bizi unutmuşuuuun. Biz de gittik dr amcamıza düüün. Kuzum 1,5 kiloyu devirdi.Fazla tombik olmucak bıdığım. Annesini tombik yapıp, kendisi fit doğacak
Bu arada Biz bugün 30 haftalık oldukkk. Sonunda 30 u da gördüm Şükürler olsun.
Canım 1saat 15 dk bekledim. Üst bölge en az acıyan yer ya oradan başladım, o arada kanı kaçınca diğer yerlere hayde breh dedim daldım.
Ki ben uzuuun yıllar jilet kullanmış, hamileliğimle makineye zor geçmiş biriydim. Allah ağdayı ve emlayı çıkarandan razı olsun. Makine daha çabuk çıkarıyordu.
Aslında Şimdi bile tek tük çıkmış.
günaydın kızlarrr yine enteresan bir rüyayla karşınızdayım
rüyamda dogum yapmış ve havuza gitmiştim öff maşallah ne güzel hatunmuşum ben
havuzdan çıktım üzerimi giyindim topuklu ayakkabılarımı giyindim ki ben hiç giymem amanınn havuzun yanından
yürüdükçe millet işini bırakıp beni seyrediyor sonra orta yaşlı bir adam beni kovalamaya başaldı bende
koşmaya başladmı koşa koşa annemin yanına gittim anaa annemde dogum yapmış
ama hali fenaydı sonra uyandım benim meshur totoş açıkta kalmış
maşallah canım bebişine
ayyy rumuzcum pardon nasıl unuttum seni teyzesi yesin onu maaşallah kuzuna ve tabi sanada cnm
totoş açıkta kalmamış kızz okuduğum kadarıyla bu haftalarda hamişler garip rüyalar görürmüş ve bunalımada girebilirmiş kendimizi işe yaramaz hissedebilirmişiz normalmiş
laptopla karnımın arasına yastık koyuyorum tıfıllar yastığı ittire ittire kaydırıyolar bunlar bana çok karşı gelcekler heralde
senin tıfıllarmııııay ilahiiii kız çok güldüm yastıgıda ittiriyolar demek kardeş dayanışması
evet yaaa yastığı ne zaman önlerine koysam titreşimdeki telefon gibi oluyolar ben onlar için saçımı süpürge ediyim onların iyiliğini düşüniyim onların bana yaptığına bak anne olmak böyle bişey heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?